שזו זכותך המלאה, אבל אתה שאלת למה אף אחד לא כותב בדיון הפוליטיקה על בנאדם שמאז 2013 לא נמצא בפוליטיקה. והתשובה היא שהוא לא הרבה יותר רלוונטי מהתנים שמייללים בקולי קולות מתחת לבית שלי ב1 בלילה.
מלבד הזילזול בהודעות שלך, מה שאתה כותב פה פשוט לא נכון
אהוד ברק גם עסוק בלממן הרבה מהמחאה נגד ביבי וגם אחד המנהיגים והמובילים שלה. שוב לזימי חברת כנסת הזמינה אותו רק ביום ראשון לכנס בכנסת של המחאה נגד ביבי.
זה לא נתון לויכוח. הוא לא סתם אזרח פרטי. הוא מנהיג ומוביל דעה בשמאל.
דבר שני, אהוד ברק הוא ראש ממשלה שר ביטחון ורמטכל לשעבר, לא יודע מה איתך אני בתור אזרח ישראלי חושב שצריך לחקור מה הוא היה מעורב עם אפשטיין אם הוא עירבב את זה בזמן שהוא יהיה ראש ממשלה ישראלי ואם מישהו ידע מזה ועזר לו לטייח.
לא מדובר על איזה מעשה קונדס של ברק. אלא חשד מאוד חמור למעורבות שלו בפשעים של אפשטיין. כמה שאתה יכול לזלזל בי, בבריטינה למשל, סטראמר ראש הממשלה שלהם כנראה סיים את הסיפור שלו בגלל שהסתבר שאחד מהעוזרים שלו היה קשור לאפשטיין .
אני מניח שזה ספקולטיבי לחלוטין (בדגש על המילה “הרבה”), אבל אפילו אם זה נכון - איך זה רלוונטי? אז הוא פדופיל וגם תורם כסף למחאה, אז מה? איך המעורבות שלו בתיקי אפשטיין עשויה לגרום לו לפעול ממניעים זרים בתרומתו למחאה?
סתם כהערת אגב, אני לא יודע אם הוא מנהיג מוביל מאחורי הקלעים או לא, אבל בתור מישהו שלא מאוד מתעניין במחאה - אני הרבה פחות רואה אזכורים שלו כמוביל שלה, לעומת למשל שקמה ברסלר.
בכל מקרה, כמו שכתבתי קודם - איפה הרלוונטיות? למה המחאה נגד ביבי הופכת לפסולה אם מעורב בה פדופיל? הרי אהוד ברק לא מעמיד את עצמו כמועמד לשום דבר, שאז אפשר לדבר האם הוא ראוי, באופן בלתי תלוי בביבי…
למה זה שבנאדם היה פעם ראש ממשלה ושר ביטחון והיום כבר שנים רבות לא בפוליטיקה, אומר שצריך לחקור אותו יותר מאשר אותי ואותך על פרשה לא ביטחונית שהוא אולי היה מעורב בה?
אז מזל שאהוד ברק סיים את הסיפור שלו לפני 13 שנה…
אנדר תחזור על משהו לא נכון לא יהפוך את זה לנכון
א
אתה מוציא מה שכתבתי מהקשר ואני מבין למה.
לא כתבתי שהמחאה נגד ביבי היא פסולה אתה כתבת שהוא לא רלבנטי יותר אני השבתי לך שהוא כן כי לא אזרח פרטי או איש עסקים רגיל.
איפה כתבתי משהו נגד המחאה?
אהוד ברק הוא סופר רלבנטי. ואם איש שהיה במוקד הכח וגם עכשיו נמצא במרכז המחאה הציבורית היה מעורב בקשר כזה פסול עם אחד מסוחרי הנשים הכי בזוים בעשרים שלושים שנה אחרונים אז זה בחלט משהו שצריך להיבדק עד תום.
אני אשאל אחרת - מה אתה רוצה שיקרה? שכולנו נגיד שפדופיליה זה רע, ושאם ברק היה מעורב בזה אז הוא איש רע? קיבלת.
אופרטיבית, אפילו אם נניח שהוא פדופיל, על מה בתכלס זה אמור להשפיע היום? שלא נעמיד אותו לבחירה? גם את זה קיבלת, מזמן.
(ההדגשה שלי) סליחה אבל כאמור - זו סיסמה ריקה מתוכן, בואכה וואטאבאוטיזם שאני זוכר (אולי טועה) שאתה כל כך שונא…
אין אינסוף משאבי בדיקה, ופנסיונר ישראלי שלא נמצא בעמדה רשמית כבר למעלה מעשור הוא נמוך מאוד ברשימת הדברים שצריך לבדוק פה.
לא רוצה ממכם כלום. אני גם חשוב שאתם די מיתממים. כי ברור לי שאם ברק היה מחנה של הימין התגובה היתה אחרת.
אבל באמת שאני לא מבין, אתה לא שואל שאלות מה הוא עשה? למה המערכת לא חוקרת אותו?
פאקינג סוחר נשים מהמנוולים בהיסטוריה וברק מבקר בבית שלו בניו יורק…
באמת שאני צריך להסביר למה זה חמור ?
שוב הוא סופר רלבנטי גם אתה תמשיך לכתוב שהוא לא רלבנטי. הוא יועץ ראשי של מנהיגי המחאה הוא עוזר להם כלכלית והוא שוב מוזמן כל הזמן לכנסים שלהם, הוא לא איש פרטי.
ושוב אף אחד לא יודע באמת מה הוא עשה כי “המערכת” עסוקה בלחפות עליו. אני בתור משלם מיסים רוצה שיבדקו ויחקרו מה הוא עשה ואם יש מעורבות של אחרים בעלי כח והשפעה בפשעים שלו.
באמת שצריך להסביר למה אם ראש ממשלה לשעבר חשוד בקשרים עם פדופיל וסוחר נשים מורשע זה משהו שצריך להיחקר? אני באמת צריך להסביר את זה? פה אני פשוט חושד
ושוב אפשר להיות גם אנטי ביבי לשנוא את ביבי וגם להסכים שברק צריך להיחקר תחת אזהרה על הקשרים שלו עם הפדופיל וסוחר נשים גפרי אפשטיין.
אני לא מקשר באופן ישיר את המחאה נגד ביבי עם ברק ואפשטיין. אני רק מראה שהוא לא אזרח פרטי ולא איזה מישהו חסר השפעה פוליטית וכלכלית.
אני מוותר
אם אתה מתעקש שהוא רלוונטי למרות שאין לו תפקיד רשמי במדינה כבר עשור, והוא לא מועמד ולא יהיה מועמד לשום תפקיד רשמי במדינה, רק כי הוא לא אוהב את נתניהו ותומך באגף במחאה נגד נתניהו ונתפס כדמות מוערכת בקרב חלק ממתנגדי נתניהו - אז שיבושם לך.
אני בתור משלם מיסים רוצה שהכסף שלי ילך לטיפול בבעיות בהווה שמשפיעות על העתיד, ולא לבעיות בעבר שלא משפיעות על העתיד. ואם נשאר עודף אז שיחזירו לי אותו, תודה רבה. כמו שאין לי עניין לרדוף משפטית ביביסטים שכבר לא במערכת הפוליטית (וכמו שאין לי עניין לראות את נתניהו מאחורי סורג ובריח, כפי שכבר ציינתי פה בעבר), כך גם אין לי עניין להשקיע כספי ציבור באהוד ברק.
אם תמצא לי “ביביסט בעל השפעה” כמו ברק שחשוד באותם מעשים שברק חשוד בהם אני מבטיח לך שאני ירצה שגם אותו יחקרו ואם יורשע שירקב בכלא.
שוב ראש ממשלה רמטכל ושר ביטחון לשעבר תחת חשד של קשר כלכלי אסור ואולי חמור יותר, עם אחד מגדולי הסחר בנשים בעשורים האחרונים ומה להגיד “אני המשוגע” שחושב שצריך לחקור אותו על זה.
שהיה ברור שברק חשוד בדברים הרבה יותר גרועים ממה שביבי חשוד בהם (אני מדבר במישור הפלילי)
אני כנראה ה”המשוגע” פה.
שוב באמת שאין לזה קשר לביבי. ביבי שם אותו שר ביטחון אז אני שונא גם אותו על זה.
ישראל מופיעה במיילים של אפשטיין די הרבה. נשמע לי סביר לחלוטין לחקור ולבדוק אם בזמן שברק היה בתפקיד חשוב הוא מעורב בפשעים או שהחברות הזאת השפיע על עליו (פוליטית).
ואתם מתווכחים לי על אהוד ברק. שתהיו בריאים.
אה נכון. שכחתי שבגלל שביבי הוא חלאת אדם אז אסור להתעסק בשום דבר אחר
צחוק בצד רגע -
אולי זה קצת דל”פ, אבל אני חייב להגיד שדווקא בתור איש ימין מצד אחד, ומצד שני כליברל שהוא מאמין גדול בדמוקרטיה - כל ה”תחרות” הזאת לאחרונה בין הפוליטיקאים, על מי מתנער יותר מהערבים - די מעציבה אותי, אפילו מחליאה הייתי אומר. זה מתחיל כמובן בבן-גביר ובליכוד, שמפיצים רעל (ושקרים) בכמויות על ממשלת בנט-לפיד-האחים-המוסלמים, אבל זה ממשיך גם עמוק לתוך הצד השני של המפה הפוליטית, עם אנשים כמו גנץ, ליברמן, ‘המילואימניקים’ של יועז הנדל, או גם בנט, שאומרים ש”לא יישבו עם ערבים” - בצורה כוללנית, פשטנית, שלא לומר אפילו גזענית.
בסוף יש כאן 20% מהאנשים במדינה, שלטובת החיים של כולנו כאן - עדיף מאוד שהם ישתלבו בחיים האזרחיים במדינה בצורה כמה שיותר אינהרנטית. ועד שבא מנהיג ציבורי אמיץ מהמגזר, שמראה נכונות לעשות צעד בכיוון הנכון (גם אם המצע של המפלגה שלו רחוק מאוד מלהיות כוס התה שלי) - פשוט משתמשים בו ובמאמצים שלו בציניות, ככלי ניגוח פוליטי כנגד הצד השני, כדי לקושש כמה קולות נוספים בצורה פופוליסטית רדודה.
חבל מאוד בעיניי.
לא עשיתי לייק, למרות שאני כן מתחבר לרוב הדברים שלך. בסופו של דבר יש פה אוכלוסייה ענקית שנותנת לביבי ומכונת הרעל שלו לשכתב את ההיסטוריה - ושאר הפוליטיקאים מתיישרים. למה? כי תיבת התהודה הביביסטית היא כל כך חזקה שלאמת אין שום חשיבות כבר.
זוג חילות בצהל על מדים מותקפות עי המון מוסת
לא. ברמאללה לא באום אל פאחם אלא בבני ברק
אין לי ציפיות מהממשלה המזדרגגת הזו , רק ליברמן
הגיע הזמן ליד קשה . כולל מג”ב
רבין בזמנו אמר לשבור להם את הידים והרגליים הוא התייחס לפלסטינים, פה אני מתייחס לפורעי החוק האלו
לא רוצה בכלל לדבר על החרפה שהייתה שם, אבל המפקד של החיילות האלו סאדיסט בנזונה. לשלוח בנות בנות 18 למאורת צפעים זו אכזריות מטורפת…. מה הוא חשב שיקרה לעזאזל?
מה הכוונה? לפי הדיווח בn12:
עד כה, לא ברור מה הנסיבות שהובילו לתקיפת החיילות החרדיות. בצה"ל טוענים כי בניגוד לדיווחים - החיילות לא שייכות למשטרה הצבאית, והן לא חילקו צווי גיוס באזור, אלא הן מ"כיות בחוות השומר שהגיעו לביקור בית של חייל חרדי.
האם הגענו למצב שאי אפשר להיכנס לבני ברק על מדים?
כל רגע משנים גירסה….
אבל כן, לצערי הרב בבני ברק בדיוק כמו בכפר ערבי נניח, חיילות לא יכולות להסתובב בביטחה.
ממש לא נכון.
ב95% מבני ברק אפשר להסתובב עם מדים חופשי.
מדובר על רחוב אחד ספציפי שיש שם חסידות קיצונית ספציפית שכבר היו שם בעבר הלא רחוק מקרים עם שוטרים וחיילים חרדים.
כמו שדן כתב, תקין זה בטח לא ואני חושב שרוב החרדים היו שמחים אם היו מטפלים בבעיה מהשורש (אבל תנו לי לנחש ששופט ישחרר עוד היום את כלהעצורים הביתה) אבל כל עוד שהבעיה לא מטופלת, לשלוח לרחוב הספציפי הזה 2 חיילות צעירות זו לא ההחלטה הכי הגיונית שהיה אפשר לקבל.
דובי כל אזרח ישראלי רשאי להגיע לכל פינה בארץ ישראל להכנס בבטחה ולצאת בביטחה
אם זה לא מתקיים, זה כישלון חריף של המדינה
ואני כבר לא מדבר על חילות בתפקיד שזה עוד יותר אבסורד…
כל עוד כמובן הוא שומר חוק ולא מגיע להפר סדר