אבא שלי עבד 30 שנה כשוטר בטבריה וגידל אותי על אהבת המדינה ובעיקר הזכיר לנו תמיד את מה שקרה לדודות שלי שהשתקעו בלבנון כשהמשפחה היגרה מפרסיה, ומה עשה להן חיזבאללה.
אחסוך לך את התיאורים, אבל אתה יכול לתאר לעצמך.
תשמע, זה לא רק נבחרי הציבור.
חברי הכנסת הערבים לא מעוניינים בדו קיום בשום פנים ואופן. אם אתה מבין ערבית אתה מוזמן לבקר בבתי הספר ולראות מה הולך שמה.
כשהייתי קטן הראו לנו כל שבוע סרטי פרופגנדה נגד ישראל, קראו לחברי כנסת לבוא ולדבר נגד המדינה ומה לא.
כל פעם שהצבעתי על שקר גס סתמו לי את הפה וקראו לי בוגד.
עכשיו גדל דור עוד יותר קיצוני. אתה תזדעזע מההערצה לחמאס. כל מוות של חייל נחגג בשקט, כל פיגוע נחגג גם.
מצער אותי להגיד את זה, אבל איך אפשר לעשות דו קיום כשאתה חוגג את המוות של השכנים שלך?
מה אגיד לך… אני מבין לגמרי יהודים שמפחדים מהאפשרות ללכת לאיבוד בכפר ערבי, לעזאזל, יש מקומות בכפר שלי (יותר מ80%) שאף פעם לא הייתי בהם כי ממש לא כדאי לי.
אני כמעט ולא נתקלתי בגזענות הזו, לא אני ולא בני המשפחה הקרובה או המורחבת שלי.
אני מבין לגמרי את היחס של היהודי הממוצע לערבי הממוצע כשהוא רואה את כל ההפגנות עם דגלי פלסטין ואת החגיגות של כל מוות של יהודי, במיוחד בפיגועים.
הבעיה של ערבי ישראל שמדברים על גזענות היא שהם לא מסתכלים תחילה על עצמם!! הם לא שואלים את עצמם אם הם אשמים… הם לא לוקחים אחריות, הם לא מודים שהם רק בהודנה עם ישראל ומחכים להזדמנות המתאימה כדי לפעול נגד המדינה.
הפחד של היהודים ממוסלמי ישראל הוא לצערי מוצדק לגמרי.
החברה הערבית אלימה בצורה קיצונית, אין שום סובלנות לשונה: לא למיעוטים דתיים ובטח לא למיעוטים מיניים.
מדובר בחברה מאוד אלימה, סגורה ופרימיטיבית אבל הם מתעלמים מזה ומאשימים את האחרים בגזענות ומה לא.
תקחו אחריות על עצמכם, תגדלו את הילדים שלכם להיות סובלניים כלפי אנשים אחרים ובעלי החיים וכל הגזענות תיעלם פתאום.
קלאסי… פשוט קלאסי.
היא רוצה לראות כמה סרטונים של ערבים ישראלים רוצחים את האחות שלהם בשם “כבוד המשפחה”?
מצב הנשים בעולם הערבי מזעזע. ובישראל מצבן מעולה תודות למדינה.
זה מתחבר למה שכתבתי לפני… היא בחיים לא תגיד את האמת, שהתרבות ממנה באה מתייחסת לאישה כאל רכוש, זה דיסונס מוסלימי מפורסם.
הם לומדים מגיל אפס להאשים את כל העולם ואחותו בבעיות שלהם במקום את עצמם ואת התרבות שלהם.
רק ברגע שהיא תודה שלתרבות שלה יש יחס מזעזע לנשים, הם יתחילו להתקדם. עד אז, הייתי מציע לה לנשק את דגל ישראל כל יום בבוקר כי בכל מדינה מוסלימי היא הייתה נסקלת אם היא הייתה מעזה לעבוד או ללמוד.
לצערי, רוב הצד המוסלימי רוצה שהיהודים יעופו מישראל ובמקום ישראל תקום פלסטין. נקודה. תבינו, אין פה שום אפשרות לדו קיום אמיתי. רוב המוסלימים רוצים את זה.
איזה יחס? גזענות יהודית כלפי ערבים? כמו שאמרתי לך, לא חוויתי את זה, לא אני ולא המשפחה שלי, אבל אני מבין את הפחד של היהודים… תראה מה קרה עם האינתיפאדה של הסכינים, מה שקרה בלוד… איזה יהודי יבטח עכשיו בקלות בערבי שהוא לא מכיר? איזה יהודי יעז להסתובב בכפרים הערבים?
מהנסיון שלי יהודים רוצים הרבה יותר לחיות בשלום עם ערבים מאשר ערבים עם יהודים.
הם תמיד יראו בכם ככובש.
אגב זה אחד הדברים שהכי מצחיק אותי אצל השמאל הישראלי:
פימינסטיות מגינות בחירוף נפש על מוסלימים אבל מוסלימים מתעבים אותן עם כל הלב.
קהילת ההומו לסבית המקומית מעריצה את המוסלימים ששונאים אותם בכל לבם… זה כזה מצחיק וחסר היגיון.
והכי מצחיק זה קהילת ההומואים הפלסטינית, שנרדפת בידי הפלסטינים, פועלת מישראל אבל… מאשימה את ישראל בכיבוש וכו… אמרתי לך, דיסונס וניתוק.