אכן, בגלל זה אני חי באיטליה ומסרב לחזור.
אבל כן, מעריך הרמיזה שאתה יכול לברוח מערבוש לנד אבל ערבוש לנד לא יכולה לברוח ממך .
האמת לא באתי לכתוב פה מגילה שלמה על כל סוג של עבירה, אלא רק על העבירות הקשות שבבירור לא מטופלות מספיק טוב במערב היום.
האמת לא השתמשתי בשריעה כדי לקבוע עונשים כי אז לא הייתי נותן חזיר למחבל.
ענישה על בגידה זה לא עניין של המדינה, אלא של בני הזוג, ענישה על גניבה… זה שהמדינה תטפל בו.
הפשעים עליהם דיברתי הם הפשעים מהם אכפת לי, פשעים שפוגעים באחרים חפים מפשע. העונש צריך להיות מרתיע.
אם לא, אין טעם להעניש. אני לא רוצה עונש כדי לנקום בפושע, אני רוצה שהוא יישמש כדוגמה לאחרים.
עבדתי המון זמן בכלא פה, כלא שיש בו רוצים מפחידים, אנסים, מפיונרים וגם פידוס. והזדעזעתי מאיכות החיים בכלא. הם חיים בבתי מלון, ולכמה מהם משתלם לעשות פשע ולבוא לפה, גם לכל החיים. מבין? זו לא ענישה.
אתה לא עוקב מספיק אחרי המגזר המהולל שלי. יש שמה רצח וטרור בכמות בלתי נתפשת שאף פעם לא מגיע למיינסטרים. אם אתה לא קורא אתרים בערבית, לא יהיה לך מושג.
אני בעד רצח רק של פדוס. זהו. רצחת נשמת ילד? גם אתה תמות, וזה ישודר לכולם כדי להפחיד את הפידו הבא. כנראה ששהייה בבתי מלון לא מפחידה מספיק.
למה שרוצחים, ואני מדבר במיוחד על מתנקשים מקצועיים של ארגוני הפשע ודומיהם, יהיו בכלא נוח? למה להיות “אנושי” עם מי שלקח חיים והרס משפחות? כלא נוראי, מטר על מטר, עם פיסת לחם ביום, בלי שמש, בלי אפשרות לזוז ובידוד. שלא יראה אור שמש. איך זה יותר אכזרי ממה שהוא עשה?? רק כמה כאלה, ותראה בשידור אינטרנט איך הם משתגעים, ואף אחד לא יעז לרצוח. מבטיח לך.
הלאה, מחבלים… אחי, בבתי הכלא בישראל הם מקבלים תואר. מבין? ובגללם כל פעם שאני טס לישראל אני עובר בדיקה בלתי נגמרת ופולשנית. למה הם רוצחים? כדי ללכת לאללה ולבתולות. מה הכי מזעזע איתם והורס את הפגישה עם אללה? אכילת חזיר. אז בואו ניקח מהם את המוטיבציה. קל.
אונס… אם יש מקרה של אונס ברור, והרס חיי אישה… אז אפשר בקלות לזרוק את האנס לצינוק בבידוד עד שימות.
רצח הוא רצח. קטין או לא. אז כלא במטר מרובע בלי לראות שמש.
רק אונס. במקרה של רצח הכל נגמר כבר. במקרה של אונס אתה משאיר ילד לסבול כל חייו. למה שמי שעשה דבר כזה נוראי לילד חף מפשע ימשיך עם חייו אחרי כמה שנים בבית מלון??