הקורונה גם לימדה אותי שהרבה אנשי ימין בארץ זה רק בלה בלה בלה. טיפה פאניקה והם שכחו מכל מה שהם הטיפו לגבי זכויות פרט וממשלה שלא מתערבת…
אותו דבר זה החמץ . אומנם אני שמח שהחמץ היה המסמר האחרון (בתקווה) שיפיל את ממשלת ההונאה הזו , אבל אם מתיחסים בצורה ענינית בטו לחמץ, אני מסכים במאה אחוז עם ניצן הורביץ בקטע הזה (לא מדבר מבחינת חוכמה או ריאל פוליטיק שהוא התגלה בתור מטומטם) לממשלה או גוף ציבורי כלשהוא אין שום זכות, מוסרית או חוקית לחטט לאף אחד בתיקים בשביל לחפש חמץ או דברים כאלו.
ליאור, כולם חרא, אבל חלק חרא שכפו עלייך להיות בסגר בבית ולא לעבוד - וחלק חרא שכפו עלייך רק מסיכות. לא מוצא מישהו שלא חרא בכלל? לפחות תחבר בlesser חרא.
משה, כנל. חושב שבנט שקרן מחבק ערבים, שמאמין שיהודה ושומרון זו הגדה המערבית של ירדן, והוא בעד לחלק את ירושלים? אז תמצא מישהו אחר טוב יותר. אין מישהו טוב ממנו? תצביע לו בלי ברירה.
להגיד שכולם חרא אבל לתרום את הקול שלכם (בעקיפין או במישרין זה שקול בעייני) למי שנתן שבכ לעקוב אחריכם - זה לא רק לא רציונלי אלא גם לא הגון. אם אתם מחליטים להישאר לגור פה בארץ, תשפיעו במעט שאתם יכולים. גם אם זה מעט מדי.
אולי, אני סקפטי, אבל מנגד הפיגוע בדולפינריום הצליח לשנות חשיבה. אני פשוט חושב שעדיין לא הגענו לפיגוע הדולפינריום שלנו בשביל שאנשים באמת ישנו חשיבה.
בכל מקרה, חשוב לי להגיד משהו, אני ליכודניק בן למשפחה של ליכודניקים שהם בעצמם בנים של ליכודניקים. ועדיין מאחרי 2015 אני מרגיש שביבי השתנה והפך לנהנתן והפסיק להיות לוחם אלא לדיפלומט מתיש והוא צריך להרוויח את אמוני לפחות מחדש (למרות שעדיין אני כנראה יצביע לו, אני פשוט מכבד את ההורים שלי יותר מידי).
בכל מקרה, משטרה מביכה שצריכה לתת דין וחשבון אחר כך.
אני מוכן להתערב שאף אחד בפורום לא עמד בלחצים שמתקרבים לאלו שנתניהו עמד בהם ואף אחד לא עובד את אותה כמות שעות באותה אינטנסיביות לאורך תקופה ארוכה כל כך.
אני באמת לא מבין איך אפשר לקנות עוד את הסיפור הזה של הנהנתנות.
אני בפעם השניה בחיי יצביע לביבי לא בגלל שאצלו הפיגועים האלו לא היו קורים הם היו קורים. אלא בגלל שהוא פחות גרוע.
לפני שזורקים הכל על המשטרה צריך לזכור שרק לפני שבוע שתי שוטרים אמיצים הצילו חיים. אחד מהם שילם בחייו. אז בוא לא נפיל את הכל על השוטרים. צריך רפורמה במשטרה ושר יותר טוב זה ברור.
אוריה אתה מיתמם, להזכירך הם חודרים דרך גדר הפרדה מלאה בחורים ואותם חורים ופרצות שלא נוצרו עכשיו. ואתה לא רוצה שאני יזכיר לך את אלפי הרקטות והטילים שנחתו במדינת ישראל בזמן שהוא מימן את החמאס…
בנט גרוע אבל לא צריך להיתמם.
בנט תתפטר!
נ.ב שאלה אמיתית, ביבי ראש ממשלה עכשיו, אתה חושב שלא היה עכשיו גל פיגועים?
אני לא מבין איך אפשר לדבר בכלל על מבחן תוצאה. אם לא היו הרוגים אז זה היה בסדר? המצב הוא שביבי הוא לא ימין, וכל מה שהוא רצה זה שקט. לכן הוא נתן להם לצבור נשק, לכן הוא לא תיקן את הגדר.
זה שזה יוצא לפועל עכשיו? זה יצא לפועל גם לפני שנה בדיוק, כשאדון ביבי היה ראש ממשלה. אתם עוצמים עיניים.