היו לנו פה הרבה דיונים לאורך השנים על טשואמני. כששיחק במונאקו הוא היה סנסציה וכדי להחתים אותו היינו צריכים לגבור על קבוצות כמו באיירן סיטי וליברפול, ולשלם 100 מיליון יורו בסך הכל עליו. בהתחלה היו לו כמה הופעות שבהם הוא הראה פוטנציאל, כנראה את אותו פוטנציאל שגרם לקבוצות הטופ להתעניין בו, ופיתחתי הרבה ציפיות מהשחקן. עבר לא הרבה זמן, התחילו פציעות, הוא הפך לסותם חורים, והיו לו את כל הסיבות שבעולם למה הוא לא דומיננטי כמו שהבטיחו שהוא הולך להיות.
מתישהו הוא חזר לשחק כקשר ואז הוא השתפר, ואז חשבתי לעצמי הנה הוא עוד רגע מתפוצץ. בתחילת העונה אלונסו אמר שהוא מתכוון לבנות את הקישור סביבו, וסביב היכולת שלו להבין את המשחק ולנוע בין ההגנה לקישור. רציתי לקוות שהנה הקשר המדהים שהבטיחו שהוא סופסוף הגיע. במקביל, גם עשיתי תיאום ציפיות, והבנתי שאין טעם לצפות ממנו לארגן את המשחק, זה פשוט לא הוא.
הוא התחיל את העונה בצורה סבירה, אבל ככל שהיא מתקדמת וחוסר היכולת של טשואמני להיות דומיננטי בקישור נחשפת - אני מתקשה למצוא יותר תירוצים ליכולת שלו ומגיע להבנה שהוא כנראה פשוט לא מה שקיוויתי שהוא. פתאום זה טבעי לי שה6 שלנו לא יכול לשלוט במשחק ושהאמצע שלנו נראה מסננת כמה פעמים במשחק. סופסוף הגעתי להבנה שהוא שחקן סגל טוב, אבל לא יותר מזה. הוא לא שחקן להרכב האידיאלי של ריאל מדריד.
יאמר לזכות הרבה אנשים פה (כמו דור, אבל לא רק הוא) שזיהו את התקרה שלו מזמן. לי היה קשה להודות בכך בגלל תג המחיר והציפיות שתליתי בו.