ידוע ועוד איך. לא ניחוש שלי. אמנם לא פורסם רשמית אבל דובר לא מעט. אתה כנראה לא מספיק עוקב.
הנה תוצאה ראשונה בגוגל לחיפוש ancelotti rodrygo
עם השניים האלה הבעיות קשות יותר. רודריגו עם קמפיין Don’t forget the R והפיקים הקיצוניים ביכולת שלו. על ויניסיוס לא צריך להרחיב.
אתה כנראה לא מספיק פה אבל אתה מדבר עם אולי האחרון שעוד סבלני כלפי ויניסיוס כאן בפורום. אין ספק שהוא תרם לנו הרבה, השאלה היא מה הלאה. אם הוא ממשיך בגישה המזלזלת שאימץ או שהוא חוזר לעצמו, והאם הוא חותם על הארכת חוזה. אם התשובה שלילית לגבי אחת מהשאלות האלה, עדיף לנו פיננסית מקצועית או שניהם להיפרד ממנו. כמובן, שאם הוא חוזר ליכולת טובה ויורד מהעץ שטיפס עליו (סטגדיש) אז אשמח שישאר.
מה זה חייבים. אף אחד לא חייב. אבל ריאל מדריד רוצה את מי שנחשב לשחקן הטוב בעולם אצלה. בכל אופן לאחר כמה חודשי הסתגלות קצרצרים הוא היה מעולה. כן טכני לא טכני זה לא רלוונטי. שבנאדם נותן 30 גולים בחצי שנה אתה אומר תודה ושותק.
לא לא אני יודע מה הדעות שלך..לגבי וויני ולגבי שאר השחקנים וכמובן לגבי איך כל העסק של הקבוצה מנוהל. אני עוקב יותר ממספיק.
כנראה שזה ״נפל״ עליך עכשיו, אבל אני בכל זאת מזמן רציתי להביע את דעתי לגבי וויני-אמבפה
—
שום דיווח רשמי ככה שהכל בא מהתקשורת והתקשורת הים לא מרחמת. ברור שיש שם איזשהי בעיה אבל אי אפשר לדעת במה מדובר כל עוד רודריגו או הקבוצה לא מפרסמים דבר רשמי אז הכל זה ספקולציות. יכול להיות הרבה דברים תאמין לי..חיים מורכבים ואי אפשר לדעת.
—-
אני סומך על וויני הכדורגלן יותר מכולם. במידה והוא נשאר את תראה את וויני חוזר לעצמו עם אלונסו.
שוב, אמבפה יתן 30 גולים כל שנה ואז ישכיח את החסרונות שלו…ואנשי הסטטסטיקה יחגגו.
השאלה כמה תארים משמעותיים נכניס לארון. והמבחן בלה ליגה החל משנה הקרובה
אני אשתוק ברקע שנזכה בלה ליגה 3 פעמים מתוך 5 שנות החוזה של אמבפה. 30 שערים גם יאגו אספס ישים בגיל 35
זה פשוט לא נכון. דבר ראשון הוא בעצמו התבטא בנושא ופתח בעברו על המחסומים המנטליים שיש לו. אני לא הולך לחפש את זה עכשיו, אבל זה קיים. ספציפית לגבי סוף העונה מעולם המועדון לא הוציא הודעה רשמית על הפציעה שלו כמו שקןרה בכל פציעה, מוזמן לחפש. וגם אם אין אף אינדיקציה רשמית לכך, יש עיתונאים מספיק אמינים שדיווחו על זה. אם אתה מאמין רק לידיעות רשמיות אז זו בחירתך ואין לנו בסיס להמשיך את הדיון הזה.
נו הלוואי, הבעיה אצלו בגישה. הייתה התקדמות כלשהי בטורניר הזה עכשיו אבל זה רחוק מלהיות מספק, הוא אמנם לא הזיק אבל גם לא ראית אצלו מוטיבציה.
לגבי אמבפה הוא באמת לא הנושא לדיון כרגע. מבחינתי הוא הצרה האחרונה שלי. כשבנאדם בא לקבוצה שמתנהלת בין קרקס לבית משוגעים, עם כל הלחץ והציפיות, ועדיין מגלה יכולת אישית בג’ונגל הזה שהיה לנו בעונה שעברה, מבחינתי זה הדבר האחרון שאני צריך לתקן.
נו נו, אז הטיפש שהחליט לצאת לפנסיה מאז שהציעו לו כסף טבול בנפט עושה פוזות על המועדון?
לא יודע, אותי לימד השוק החופשי שכשאני רוצה לדרוש משהו, ובמיוחד העלאת שכר (ועוד דרסטית יש לומר) עדיף שזה יבוא בסמוך להישגים שהבאתי. החוצפן הזה לא משחק כדורגל כבר שנה ועדיין מצפה שפרז יסבן לו את הגב… באיזה עולם הוא חי?
ניימאריזם זו רעה חולה שהולכת ונהיית נפוצה בדור הנוכחי של השחקנים. אני מעדיף כריסטאנואים. אם אתה רוצה צומי אינסופי ולהיות הפנים של המועדון, בראש ובראשונה תהיה מקצוען במקסימום. זאת עדיין ריאל מדריד, עם כל הכבוד.
גם אם נגיד והמועדון יחליט למכור את ויני - השאלה איזו קבוצה רלוונטית ותשקיע סכום ענקי להביא אותו?חוץ מהסעודים
בפעם האחרונה שהיו שמועות הן היו על פריז וצ׳לסי, מאז שתיהן גיבשו יותר זהות ו״קבוצתיות״ והן במומנטום טוב ולא בטוח שגם אם תהיה אפשרות לויני הן ילכו עליו
באיירן לדעתי לא תשקיע יותר מ100 מליון על שחקן
סיטי או יונייטד?
הוא יכול לדרוש מה שהוא רוצה כמובן אבל ההצעה מערב הסעודית עדיין רק הצעה מערב הסעודית וזו לא מנצ’סטר סיטי שמחכה לו עם צ’ק פתוח. אי אפשר לצפות שריאל מדריד ישר תזוז לפי צלילי החליל שלו אם יש קו שכר מסוים בסגל וכן חצי העונה האחרונה בעייתי. זה קצת מעבר לכמה חודשים חלשים. זה כמעט כמו שביתה או אבטלה סמויה
אוראל צר לי הוא היה השחקן הכי טוב בחצי השני של 23/24 כשג’וד דעך והציג משחקים מעולים בנוקאאוט וכבש. ואפילו הגומלין נגד באיירן כשלא כבש היה וואו. אתה קצת מגזים.
אפשר להגיד שאני מגזים, אני גם לא מתווכח עם זה. אני לעיתים גם “מגזים” בכוונה כדי להבהיר נקודה.
הנקודה היא שלהתחייב לשחקן לטווח ארוך למשכורת שנחשבת לגבוהה למדי עבור המועדון, ושייתכן וגם תשנה דבר-מה בתקרת והיררכיית השכר, זה לא עניין של מה בכך.
אתה רוצה משהו לפנים משורת הדין? תוכיח שאתה ראוי לזה. יש הרבה שחקנים שנראו נוצצים מאוד ולפתע חלה ירידה דרסטית ביכולת שלהם. אם הוא היה דורש את זה בשנת 23/24, לא הייתי מוציא מילה. אבל כשהוא מסריח את הדשא ויש ספק גדול לגבי המחויבות שלו למועדון ולגבי ה-Work-rate הבסיסי שאלונסו מצפה משחקנים במועדון, לא פלא שעוצרים את השיחות. זה מבוא של המבוא לניהול עסק ועובדים. המועדון הוא עסק, בין היתר.
מעבר לכך, הדרישות הללו בטיימינג הזה, מעלות תהיות נוספות ובעיקר בתחום האגו, שזו רעה חולה בפני עצמה ומשפיעה על כל מה שתיארתי לעיל.
אשוב ואבהיר - מבחינתי כאשר שחקן רוצה להיות הפנים של המועדון, עליו להיות מחויב ב-150% לקבוצה ולהיות סופר מקצוען. כריסטיאנו הוא המודל שלי מהבחינה הזו. פדה הוא גם כזה.
קחו לדוגמא את טשואמני - מחלטר בכל מיני עמדות, חווה נפילות, משברים מנטאליים, אבל הוא מוכן לתת מה שצריך כדי להשתפר ולהתאושש.
ויני לעומת זאת שקוע בניימאריזם עמוק, וזה מה שמעל הכל מדאיג אותי, ואני מניח שמדאיג גם את אלונסו והמועדון.
המשפט “שחקן שווה בדיוק כמו המשחק האחרון שלו” מעולם לא היה יותר רלבנטי מאשר בדיון כאן.
לומר ששני הדאבלים רשומים על שמו זו בהחלט אמירה שקשה לגבות, ובמיוחד בדאבל הראשון כשראינו איך הוא זיכה איזה שחקן עבר שלנו בכדור הזהב באופן שנחשב הכי דומיננטי (ביחס לסגן) בטח בשנים האחרונות.
לגבי הדאבל השני אני מסכים שהוא היה הכוח המוביל, אבל גם פה לא ברמת ה"רשום על שמו".
יפה שוויני מעורר כזה מנעד רחב של תגובות, זה לבדו מלמד שהכל פתוח לגביו. אני אישית מאמין (אולי קצת מקווה) שיחזור להיות שחקן הכנף האימתני, אבל כנראה יהיה קשה תחת שיטה אמיתית אצל מאמן אמיתי.
ומזל שלא אנחנו קובעים, אלא מומחים מקצוענים (לפחות רוצה לקוות).
אוראל אתה יכול לבקר אותו על העונה שעברה עד מחר - ואני איתך. חיכינו וחיכינו וחיכינו וכתבנו עליו אלפי מילים לפני כל משחק גדול, ומספיק שנגד ארסנל הוא היה מתפקד בלונדון אז אולי חלק מהדברים היו נראים אחרת. אבל לא. ובכל זאת: להעלים את התרומה הנאה שלו מ-2023/24 זה פסול וזה פשוט שקר. על זה “המחלוקת” כנראה היחידה שלי איתך. כמובן שהאופי שלו מעצבן אותי. אני גם לא “תומך” בדרישות שלו אבל שחקני כדורגל רודפי בצע, גם סרחיו ראמוס היה כזה.
כדורגל זה קצת יותר מחצי העונה האחרונה והמשחק האחרון מה לעשות. טוני קרוס היה גרוע ו’סומן’ בהדחה נגד אייאקס עם האיבוד כדור ההוא וזכה בחוזה חדש דווקא בקיץ הזה 2019.
הדוגמא של אורליאן טשואמני לא טובה כי הוא היה סתמי לחלוטין עד לחצי העונה הזה, הוא אף פעם לא היה וואו ו-ויניסיוס סיפק קבלות הרבה יותר מהר ממנו והציפיות מוויני והלחץ עליו היו תמיד גדולים יותר. גם הדוגמא לכריסטיאנו רונאלדו פאר היצירה של הכדורגל ברמת הטוטאליות להיותו שחקן כדורגל והרצון העז לנצח - לא הוגנת.
כאילו בחייאת, מעורב בגול בפחות מכל מאה דקות. עונת השיא מבחינת השערים, כדורגל סוחף מהחצי השני של העונה.
-שלושער בקלאסיקו בסופרקופה בחודש ינואר [גם כבש בליגה אבל בפנדל]
-צמד נגד באיירן מינכן בחצי הגמר
-שער בגמר ליגת האלופות ומשחק טוב כשהרוב לא תיפקדו.
-שער נגד לייפציג בסירחון ההוא בשמינית הגמר.
-שני בישולים נגד מנצ’סטר סיטי ב-3:3 - הרים את הוולה לפדה ואלוורדה..
ברור שריאל-ג’ירונה זה לא באמת משחק עונה ועדיין בעט לחיבורים אחרי שלוש-ארבע דקות וגמר עניין
גם התנהגות סבירה - שבעה צהובים בליגה, בלי אדומים..פחות רב. במשחק נגד ולנסיה כשכולם איבדו את זה הוא הבקיע את הצמד כמו חלוץ רחבה..
דווקא קל מאוד, למרות בנזמה שזוכה בכדור הזהב.
גם בעונה שבנזמה התדרדר ויני היה מצויין.
חצי עונה חלשה אחרי 3 וחצי עונות מפלצתיות וכבר רוצים לזרוק אותו לכלבים.
לא נראה שזורק זין, שחקן עובר משבר של חצי שנה זה לא משהו דמיוני, אלפי מקרים כל עונה בכל העולם.
לא הולך לו ובגלל שהכל היה בנוי עליו בשיטת קרלו הוא זה שמקבל את מירב הביקורת למרות שהיו עוד הרבה שחקנים שהסריחו את המגרש.
הוא בנאדם בלתי נסבל עם חיוך מטומטם שגורם לך לרצות להחטיף לו סתירה, אבל הוא עדיין בחור צעיר בן 24 שעובר תקופה קשה ונמצא תחת לחץ אטומי.
כולם רוצים פתאום לשלוח אותו לסעודיה כאילו יש שחקנמם אחרים ברמה שלו שעומדים בטור כדי להצטרף לריאל בחינם.
לדעתי בשיא היכולת ויני הוא עדיין השחקן הכי קטלני וחשוב בריאל.
קראתי שוב, הוא השחקן הדומיננטי ביותר שלנו בחצי העונה ושלבי ההכרעה של הדאבל האחרון, אתה מסכים עם זה? אם כן - אז אנחנו פחות או יותר בסדר. לגבי הדאבל הראשון שוב בנזמה בעונת בלון ד’אור וכמובן טיבו קורטואה אבל ויני במקום השלישי שם וזו לא בושה. הגול נגד מנצ’סטר סיטי שהוציא אותנו מהקבר שוב לדוגמא, אי אפשר לא להתייחס. ומעבר לכך - הוספתי את דעתי. כדורגל זה גם הצטברות של הישגים והופעות ושיאים ומבחנים, לא רק חצי השנה האחרונה.
לטשואמני אין כמעט כלום להציע חוץ ממחויבות ושחקן בעמדתו חייב להיות מחויב ועם מוטיבציה וכדומה והוא בתוך-תוכו יודע שהוא שלוש שנים כאן והראה מעט מאוד. לדעתי השוואה לא טובה.
יש הרבה דיבורים בימים האחרונים, אז הנה כל מה שדובר עליו ועדיין לא סגור:
עזיבות:
רודריגו. יש ים של קבוצות שרוצות אותו, ארסנל, פסז, ליברפול, באיירן, יונייטד. נראה מי באמת תהיה מוכנה לשים עליו את הכסף שריאל מדריד דורשת. עכשיו זה עניין של זמן, ההחלטה שהוא לא ימשיך כנראה שכבר התקבלה.
פראן. בריאל מתלבטים האם למכור או להשאיר בעקבות הטורניר האחרון (מטאו מורטו). מילאן מעוניינת.
אלאבה. פורסם דיי מזמן שריאל מדריד תנסה “להעזיב” אותו. זו לא הדרך של המועדון בדר"כ אז נראה. ייתכן וזה תלוי בהחתמת בלם, אז אולי ריאל תחסל לו את החוזה.
סבאיוס. פורסם שהוא לא בתוכניות של אלונסו. בטיס השם הטבעי שעולה בהקשר שלו אבל פורסם שאין להם את הכסף לקנות או להחזיק אותו.
לונין. לא ברור אם הבחור רוצה לעזוב או להישאר. עזיבה היא אופציה מבחינתו, אבל הוא עדיין לא קיבל החלטה שכזאת ושום הצעה לא שכנעה אותו עד עכשיו.
החתמות:
יש פרסומים שאלונסו מבקש מההנהלה עוד בלם כבר הקיץ, ושאם ריאל תצליח להשיג את קונאטה ב-20 עד 25 מיליון יורו כבר הקיץ - היא תלך על זה. לעומת זאת יש פרסומים אחרים שריאל מעדיפה אותו בקיץ הבא בחינם. לפי הדיווחים ריאל לא מוכנה לשים עליו את ה-50 מיליון יורו שליברפול מבקשת בכל מקרה.
קשר. במועדון חיפשו, אומרים שאין אף אופציה מספיק טובה. שטילר שהיה השם החם התקרר מאוד בינתיים, וגם זובימנדי כבר רשמית בארסנל.
מרגיש לי שמחכים למכירה של רודריגו כדי להמשיך ולהוציא עוד כסף. סתם הרגשה, לא מבוססת על כלום.
לגבי פראן גרסיה, יש בלם - מגן שמאלי בשם ג’ארול האטו שמשחק באייאקס כמדומני והמועדון התעניין בו, והמחיר שצפויים לדרוש עליו הוא 35 מיליון יורו. אולי כדאי למכור את פראן גרסיה, להוסיף את ההפרש ולהביא את השחקן הזה כמחליף גם לעמדת הבלם וגם לעמדת המגן השמאלי.
הקישור מאוד מטריד אותי, בטח נוכח הפציעות התכופות של טשואמני וקמא, העזיבה של מודריץ’ והפרסומים שסבאיוס לא בתוכניות. אני חושב שזו לא אופציה להתחיל כך את העונה, בדיוק כמו שזה היה פשע לפתוח את עונת 23/24 בלי חלוץ או את העונה החולפת בלי בלם. אם אין קשר מספיק טוב להיות שחקן הרכב, אז צריך לפתוח את הכיס על שחקן כמו שטילר גם אם הוא לא החלום של המועדון, ובבוא היום להחתים שחקן שיחליף אותו בהיררכיה. אפשר גם למצוא קשר סטייל חוסלו שיתן לנו עומק בספסל. אבל בכל מקרה, צריך להביא מישהו.
למרות שעשינו עד עכשיו 4 החתמות, מרגיש לי שלא טיפלנו מספיק בבעיות שלנו. עדיין לא החתמו DLP שיחליף את קרוס, עדיין ההגנה מסננת באגף ימין, ואני לא יודע אם מסטה באמת פוטנציאל גדול כמו שמספרים, אבל לפחות לטווח הקצר התרומה שלו תהיה מוגבלת. אני רגוע בקשר להאוסן וקרראס, ומבסוט עליהם. אבל לא מרגיש שאנחנו רחוקים מלסיים את הקיץ.
אם גם סבאיוס עוזב המשמעות היא שאנחנו מתחילים את העונה עם שלושה שחקני קישור כשירים - פדה, קמאבינגה וטשואמני. בא לי לומר שאין סיכוי שפלורנטינו יתן לזה לקרות אבל ההיסטוריה מלמדת שהסיכוי כזה בהחלט קיים.
שמועות מהצד של ליברפול שרוצים את רודריגו ומעוניינים להכניס את קונאטה לעיסקה שיעשה את הכיוון ההפוך.
אישית אשמח לרודריגו בצד שמאל שלנו בליברפול במקום דיאס.