דיון ההעברות והפנטזיות ע"ש אחיה דסקל ז"ל :: דיומנדה סגור, רודרי מתקרב. ויניסיוס יאריך חוזה?

שמועות שפריז מעוניינת לרכוש את מתאוס פרננדז (או איך שלא קוראים לו) מווסטהאם.
זה שחקן שמוריניו ביקש, אם יחליטו לא להביא אותו הקיץ, כשהוא בן 21, הוא יגיע לפריז ופוטנציאלית מקרה ויטינייה חוזר על עצמו.
אנחנו תוך עונה שתיים נרצה שפרז יציע עליו 150 מיליון למרות שפריז לא תשחרר אותו בחיים ואנחנו נשמח כשהוא יגע בחינם בגיל 32 אחרי השיא.

אני מבין שזה עיקוף ארוך, אבל זה עוד תוצאה של החתמת שחקן מעבר לשיא, לא נותנים מקום להחתמת צעירים (שלא לומר לגדל כאלה חלילה) ואנחנו רודפים אחרי הזנב.

אני מתקשה להבין את מי שמתלונן על ההחתמה של ברנרדו. לא רואה שום מצב בעולם שהוא מגיע כדי להיות שחקן שממוסמר להרכב, יותר בכיוון של שחקן 12-13 בסגל. גם כשהוא בירידה ביכולות, עדיין יש לו סט יכולות ואיכויות שונים לגמרי ממה שיש לנו בסגל נכון להיום. יכול לשחק גם בכנף ימין, גם בקישור עצמו, ומעבר לזה שמדובר בשחקן מנוסה שעבר דבר או שניים בקריירה.

לפי הלך הרוח בתקשורת נכון לעכשיו זה לחלוטין לא מבטל רכישה של קשר נוסף. עוד מוקדם להצביע על שמות ספציפיים, אבל כרגע עלו השמות של מתיאוס פרננדש מווסטהאם ואנזו פרננדס וזה בהחלט כיוון חיובי. לא יודע לאן זה ילך, אבל אני מברך על ברנרדו ואני חושב שהוא יכול להוסיף המון, ובלי קשר הקיץ עוד לא התחיל וכבר יש לנו שלוש החתמות מוקדמות מאוד, קשה לי להאמין שזה יסתום את הגולל על הקיץ הזה.

20 מיליון לעונה זה ממש לא סטנדרטי.
לא חושב שיש בריאל 5 שחקנים שמרוויחים ככה .
בבארסה אין אף אחד שמרוויח סכומים כאלה, רק לאמין יכול להגיע עם בונוסים.

אגב, למה למשל רודרי עדיף על ברנרדו?
אני מדבר מבחינת גיל ופציעות ולא מבחינת תפקיד במגרש.
למה שחקן בן 29 אחרי צולבת עדיף על שחקן בן 32 שעדיין יכול לתת הרבה?

מה זאת אומרת? כי הוא ספרדי וזכה בכדור הזהב, כמובן

מטורף כמה הפציעה הזו גמרה (נכון לכרגע לפחות) את רודרי, כשהיה בשיא של השיא שלו

אם כבר מדברים על קשר ופורטוגלי, מעניין אותי מה הסטטוס קוו על ברונו פרננדס. לדעתי יכל להוסיף לנו הרבה יותר והוא בשיא שלו. לא יודע אם אפשר להוציא אותו מיונייטד.

בוא נראה קודם שברנרדו באמת חותם. יש תחושה קלה של סחבת בהחתמה הזאת

דיי תהיו רגועים, גם הצעתם לו יותר כסף וגם הצעתם לו מעמד ואת מוריניו. הוא יבוא אליכם.

פבריציו מודיע here we go משום מקום על קוקורייה לריאל :hushed_face:

מהשחקנים שאתה ממש שונא כשהם יריבים אבל מאוד אוהב שהם בצד שלך. ברוך הבא!

חייב להגיד שאני קצת מאוכזב בשביל קרראס, מאוד אהבתי את ההתחלה שלו אצלנו ונדמה שהתקופה אצל ארבלואה מחקה אותו. למרות זאת, הוא עדיין צעיר ואני מקווה שייתן פייט על העמדה.

עוד לא התחיל הקיץ ו(שוב) החלפנו את כל עמדות ההגנה, מו בא לעבוד

אז השחקן השנוא ביותר עליי בעולם מגיע לקבוצה שלי. אין לי כבר טיפת חשק למועדון הזה.

אז יש לכם שחקן בנבחרת למרות הכל

מסכים עם הכל.

שחקן ממש שנוא, מצד שני ממש חסרים לנו שחקנים לוחמים ולדעתי זה מה שגמר אותנו שנה שעברה.

שחקן מעצבן מאוד בעמדה לא הכי נחוצה על המגרש ומצד שני לוחם שרץ בלי הפסקה ולא מוותר על אף כדור.

גם אני ממש מבואס על קרראס שהתרשמתי ממנו ממש בתחילת העונה ונראה שעכשיו עובר להיות בקאפ ולא יותר.

בשולי הדברים- ההחתמה הכי רנדומלית שאני זוכר.

אני ממש לא מבין את זה. שחקן מעולה, אבל יש את קרראס, שלדעתי יכול להיות טופ 3 מגנים שמאליים בעולם. אף אחד משניהם לא שחקן בקליבר של ספסל.

החתמה קצת מוזרה, אצלי בראש הוא בעיקר פועל שחור לא חישהו לשנוא יותר מידי.

ראיתי מספיק דקות של קרראס כדי לקבוע שהוא מגן טופ, וצריך להשתפר רק מנטלית ביציבות. והוא עוד צעיר. לא יודע מבאס מקווה שייצא להשאלה ולא יימכר

מרגיש לי שזה יכול להיות מקרה חכימי 2.0 אם נשחרר אותו

מוזר,לא ראיתי אותו מספיק כדי לקבוע,נגד ברצלונה הרשים מאוד העונה אבל נגדנו זכור לי שהיה גרוע כשעברנו את צלסי באלופות לפני שנתיים.
הסופו של דבר זה רכש של מוריניו,אני בגישה של אם המאמן ביקש אז אני בעד,לפחות בינתיים.

הבנתי שהיה משהו עם קרראס מחוץ לדשא שגרם לארבלואה למחוק אותו, והסיפור הוא לא היכולת על הדשא. במשחקים האחרונים לפני שהתחיל הייבוש שלו הוא דווקא היה מעולה

האמת שזה יותר מטריד מסתם יכולת בינונית. אם הוא נמחק עד כדי כך שגם המאמן הבא מוחק אותו עוד לפני שהוכרז בכלל זה עלול להצביע על משהו מאוווד בעייתי. אולי גורם מרכזי אפילו לבעיות בחדר ההלבשה. חבל כי דווקא חשבתי שהוא פגיעה טובה.

שמנו על האידיוט הזה 60 מיליון יורו!!! משהו שם נדפק להם בקופסא!!! אני לא מאמין!

לא יודע מאיפה זה בא וקשה לי לתת דעה אובייקטיבית על קוקורייה. לא יצא לי לראות אותו משחק יותר מדי, אבל בגדול הדעה הרווחת עליו היא שמדובר במגן סולידי, ואין בכלל צל של ספק שזו בקשה ישירה של מוריניו.

אגב סביר להניח שההגעה שלו היא על חשבון בלם נוסף שהיה בתכנון, כשהשמות העיקריים שעלו היו כאלה שיכולים גם לשחק כמגן שמאלי.

בשורה התחתונה אפשר להיות מאוד מרוצים מההתנהלות של המועדון בגזרת הרכש עד עכשיו. מעבר לזה שיש כבר ארבע החתמות סופר מהירות והן די עברו מתחת לרדאר של התקשורת, אפשר לראות שינוי מגמתי מבחינת חתך הגילאים של השחקנים שמגיעים, כאלה שמביאים איתם גם איכות וגם ניסיון, וממה שנראה הם כאלה שהגיעו לבקשתו של מוריניו. מבחינתי כל מה שנשאר עכשיו זה קשר, ויש לי הרגשה שזה יכול להיות שם כלשהו שיתן הופעה טובה במונדיאל.

לפחות תואר אחד כבר לקחנו העונה: האגף השמאלי המכוער ביותר בעולם. זו גם אסטרטגיה, קוקורייה וויניסיוס על אותו אגף, המגנים של הקבוצה השניה יברחו מהאזור.

2 תארים, תוסיף על זה את אגף שמאל השנוא והמעצבן ביותר בעולם.

אני אשמור את הביקורת המקצועית שלי לעצמי לבינתיים. אבל מבחינת תחושה כאוהד, הרכש עד כה לא גרם לי להתרגש לקראת העונה הקרובה.

מחכה לראות אם אתבדה בסוף כשנראה את כל הסלט הזה על הדשא בתחילת העונה.