מעניין למה עליו מיהרו להכריז אבל על סילבה,קונאטה ודמפריז עדיין לא למרות ששלושתם נחשבים כבר כ done deal.
אתה מסתכל עליו בתור מגן שמאלי בלבד, כשיש לו רקורד לא רע גם כקשר וגם כבלם. כולבויניק ילד רע שעובד קשה זה דבר מעולה וברור לי למה מוריניו רוצה אחד. זה אגב מתכתב יפה עם הרכישה של ברנרדו, עוד שחקן ורסטילי שמסוגל לאייש מספר עמדות (וכמובן גם בסגל יש כמה כאלה, בעיקר פדה וקרראס).
המחיר גבוה, זה כן, אבל נדע אם גבוה מדי רק בהמשך. מוריניו ופלורנטינו הצליחו לכל הפחות לסקרן אותי.
גברדיול האריך חוזה בסיטי,אופציה אחת ירדה.
לפחות עכשיו אני רגוע, לא להיות מתוח כל הקיץ אם הוא יגיע או לא.
הכתבים מדווחים שעדיין מחפשים בלם קשר וחלוץ. לפי רמת הרכש עד עכשיו אני מעדיף להשאר עם מה שיש.
אפשר להכניס לו בחוזה סעיף תספורת? יעבור פחות רע בגרון אם יגרמו לו להיראות כמו בנאדם חצי נורמלי
רשמי: אנטוניו רודיגר האריך את חוזהו בריאל מדריד לעונה נוספת קרי עד 2027. הבלם הגרמני שהצטרף בחינם בקיץ 2022 ישלים חמש עונות בקבוצה. סבל מפציעה מאפריל 2025 ונפצע שוב במחזור השני נגד אוביידו אך בחצי השני של העונה התייצב יחסית. הבלם בן ה-33 רשם 182 משחקים במדי הקבוצה. כמובן שהעניין סוכם כבר לפני מספר שבועות ורמז לכך אפשר היה לקבל גם בריאיון של רודיגר שאמר שהוא נרגש להתחיל לעבוד עם ז’וזה מוריניו.
הבלם באינסטגרם: "אני לא סיימתי כאן. לחדש את המסע שלי עם ריאל מדריד זה רגע של גאווה, אבל יותר מכל, זו מחויבות לשנות את המצב יחד עם חבריי לקבוצה. אנחנו עוברים שלב תובעני. המכשולים בחנו אותנו, אבל זה בדיוק המקום שבו אני רוצה להיות. ייתכן שחלק מהאנשים ביטלו אותי אחרי הפציעות שלי, אבל זה רק נתן לי עוד יותר מוטיבציה. אז תודה על כך. כל מי שמכיר אותי יודע שאני אוהב אתגרים - אני משגשג מהם. למרות שהדברים לא היו פשוטים בעונה שעברה, האמונה שלי נותרה מוחלטת: אנחנו עומדים יחד, אנחנו נלחמים יחד ונתגבר על זה יחד. עכשיו יותר מתמיד. האללה מדריד [אימוג’י של לב].
אני אוהב את הצעד הזה כי רודיגר מנהיג ו"מאנייק" בקטע טוב שחסר לנו בקבוצה, נותנים לו כבוד גם בקבוצה, גם היריבים, מאז שחזר לשחק ההגנה הייתה קצת פחות פגיעה לדעתי [למעט משחק אימים נגד חטאפה מכל הבחינות]. המהירות הולכת ונעלמת וכמובן זה היה הכוח העיקרי שלו אבל טוב שהוא ישנו בטח כשלגבי אדר מיליטאו קשה לדעת מה קורה. אולי גם הוא לא יהיה שחקן הרכב אלא קונאטה ודין האוסן, לפחות בשלבים מסוימים, וזה נכס.
עוד בהעברות:
לפי ה-AS צ’לסי בעקבות מארק קוקורייה, היא צריכה מגן שמאלי במקום זה שעזב, צ’אבי אלונסו שדרש את קארראס כמאמן ריאל מדריד אשתקד - ישמח לקבל אותו בלונדון. קארראס עצמו לא יודע מה המועדון מתכנן לגביו - ז’וזה מוריניו לא שוחח איתו. באתלטיק הבריטי אומרים כי מקורביו של קארראס אומרים שהוא נותר מחויב להצליח בריאל מדריד אך שהוא לא הגיע אליה במטרה להיות מחליף.
עוד העברות - לפי אתלטיק (מריו קורטגנה) - מוריניו רוצה למכור את ראול אסנסיו, פראן גארסיה וכן את דני סבאיוס ופרלאן מנדי. סבאיוס רוצה לעזוב את ריאל בחינם ומצפה לקבל את ברכת הדרך על אף שיש לו חוזה לעוד עונה. לגבי אדוארדו קמאבינגה זה תלוי בהצעה שייקבל המועדון. מעמדו נמצא בדעיכה גדולה בחודשים אלה.
כמו כן במועדון לא שוללים החתמת חלוץ אבל חלק מהעניין כרוך במכירת שחקנים והקלה על התקציב, גונסאלו גארסיה בדרך החוצה. יותר חשוב מזה - מוריניו לא מסתפק בברנרדו סילבה ורוצה קשר מרכזי איכותי. שמו של אנסו פרננדס שוב עלה, גם מתיאוס נונייז וקיס סמית’ מאלקמאר שמחירו מוערך ב-60 מיליון יורו. הציפייה היא שהסוכן חורחה מנדש יעזור לקבוצה לבצע את העסקה והמחיר יירד
הודעה רשמית על ברנרדו סילבה אמורה להגיע בהמשך היום או לכל המאוחר מחר - לפי כתב ה-AS חוסה פליקס דיאס
יש כרגע כותרת ראשית ב-‘ספורט’ שמשייכת ל-‘‘אתלט’יק’’ דיווח שרובן דיאש ביקש לעזוב את סיטי ולהצטרף לריאל מדריד.
כרגע לא מוצא לזה גיבוי מספיק.
יש גם דיווח על שיחה שנערכה בינו לבין מוריניו.
פבריציו מדווח כי סמי חדירה ייצטרף לריאל כעוזר המאמן של מוריניו
פבריציו ופליקס דיאז מדווחים שברנרדו סילבה חתם סופית על החוזה,הכרזה רשמית היום או מחר.
פליקס דיאז גם מדווח ששלוטרבק מחכה לריאל מדריד עם סעיף שחרור של 50 מיליון,נראה.
מנסה להבין למה המועדון לא מנסה/ניסה להביא את ברונו פרננדס. זה בדיוק השחקן שיכול לעשות את ההבדל אצלינו והוא מסיים חוזה שנה הבאה. אמנם הוא בן 31 (כמו סילבה) והכוכב הכי גדול של יונייטד אבל אפילו על גישושים לא שמענו.
הקבוצה הנוכחית צריכה שחקנים מנוסים עם קבלות ולא ילדים עם פוטנציאל. ראינו כבר איך זה נראה כשאין דמויות מובילות ובוגרות יותר בחדר הלבשה.
יש לנו מספיק כוכבים ושחקני טופ בקבוצה
אני מקבל את הגישה שחסר לנו צוות מסייע. כזה שמתלכלך, נושך, ומת על המגרש בשביל לתת את הכדור לכוכבים.
זה בידיוק מה שראיתי השנה מבאיירן מינכן. חבורת שחקנים אפורים שעובדים קשה בשביל שלישייה קדמית וורלד קלאס. (טוב אפשר להוסיף את מוסיאלה, אבל רוב ההעונה הוא לא שיחק). שום שחקן שם מההגנה והקישור הוא לא מישהו שנזכור. אבל התוצאה היתה ממש טובה.
כמובן שהאידיאל הוא שכולם יתנו כתף, אבל בואו נתחיל ממשהו.
להביא עוד כוכב שממוסמר להרכב - מתכון בטוח לצרות.
ברונו שחקן העונה בפרמיר ליג, הוא לא יעבור בסכום זעום וכמו שכתבת הוא בן 31. אם המועדון מעוניין בו, אפשר לחכות שיסיים חוזה (וזה לא רעיון רע בכלל).
די נו, מה אנחנו בית גיל הזהב? נהיינו קבוצה איטלקית שמביאה כוכבים מזדקנים?
ראמוס, פפה, מרסלו, קרבחאל, קאסמירו, מודריץ, קרוס, כריסטיאנו, בייל, בנזמה, נאצ’ו, ואסקז, וכו’ וכו’ ף, כל הכוכבים הכי גדולים שהיו ועשו פה, הגיעו בגיל צעיר והתבגרו במועדון, נתנו את השנים הכי טובות שלהם פה והרוויחו את מעמדם.
ריאל צריכה לייצר שושלת חדשה כזאת, לבנות קבוצה שמשחקת יחד ואחד בשביל השני, שלכל אחד יש תפקיד מוגדר על המגרש ומחוצה לו.
להביא איזה קרבאליו כי המאמן צריך את האיש שלו על המגרש, בסדר.
להתחיל לאסוף בלמים וקשרים מזדקנים כי הם היו טובים ועכשיו לא צריך לשלם עליהם דמי העברה, לא. תודה.
אני לא יודע מה יותר גרוע, לתאר את ברונו כקשר מזדקן ש״היה טוב״ או הפופוליזם הזה של ״בית הזהב״ כי החתימו שני שחקנים מעל גיל 30.
יש אחלה פליימקרים כמו וואלורדה ובליגנהאם, אני מציע להוסיף אליהם את קיס סמיט ילד הפלא ההולנדי ואולי איזה ברזילאי לבניית השושלת. בינתיים זה עובד מעולה.
ובפועל- צריך שחקנים טובים שעונים על חוסרים. אם יהיה זמין בשוק יוצר ברמת ברונו או ברנרדו בגיל דרומי ל30 אני ממש אהיה בעדו. כרגע אין כאלו.
-ממשיכים לדבר על עוד קשר, נגדיר אותו כשחקן שפרץ אבל נניח פחות מוכח מאנזו פרננדס, וזה מעולה, השאלה איך יהיה הקישור שלנו.
-לגבי בלמים אני נגד ניקו שלוטלברק למשל, גם רובן דיאש על אף הניסיון לא נשמע לי רכש מבריק. אני מזכיר שיהיה לנו קשה לדעתי להיפטר מחלק משחקני הסגל. המניות של אדוארדו קמאבינגה ממש בירידה. לא רואה קבוצה שמה על גונסאלו גארסיה 60 מיליון יורו. אם נוציא משהו על דני סבאיוס זה גרושים. בכמה נמכור את פראן גארסיה, אפילו לאנגליה..?
לגבי ברנרדו סילבה אני שמח מאוד וטוב שהגיעה ההודעה הרשמית. בדרך כלל ההודעות על פרידות משחקנים - נניח שמסיימים חוזה - לרוב בשעה 12:00 שעון ספרד. אני זוכר שהוולקאם של אדן הזאר למשל היה בשעת ערב מאוחרת ב-2019, היו ימים.
תמיד הערכתי אותו כמוח כדורגל מבריק, אולי הושפעתי יתר על המידה מהעונה החלשה של מנצ’סטר סיטי בביקורת כלפיו, והיה לי חשש עצום כשהיה מועמד לברצלונה לצורך העניין. אנחנו צריכים אותו בעמדה ממש אחורית ולא כחצי בכנף ימין.
-באף עונה ברנרדו לא שיחק פחות מ-45 משחקים. ממש חסין מפציעות טפו-טפו-טפו-טפו-טפו!! ודווקא אשתקד זו הפעם היחידה בה שיחק בכל 38 משחקי הליגה וזה מרשים בליגה האנגלית ובגיל 32. בשבע מתשע העונות בסיטי עבר את רף 50 ההופעות.
-אגב ברנרדו כבש ארבעה שערים נגד ריאל מדריד. רק נגד שתי קבוצות הוא כבש יותר שערים - חמישה נגד ניוקאסל וחמישה נגד ווטפורד.
-הפורטוגלי הראשון שלנו מאז כריסטיאנו רונאלדו שעזב ב-2018 - יפה מאוד, יחד עם אגדות העבר הנוספות כמו לואיס פיגו, כמו פפה. פאביו קונטראו קצת פחות, גם ריקארדו קרבאליו. בסה"כ היו שבעה שחקנים פורטוגלים שערכו הופעה רשמית, עוד: קרלוס סקרטאריו (17 הופעות) ופדרו מנדש לו הופעה בודדת.
גם דנזל דומפרייס מביא לשינוי בהרכב של הסגל שלנו, הרבה זמן לא היה לנו הולנדי בקבוצה, מאז 2010 - רפאל ואן דר וארט ו-ווסלי סניידר היו חלק מהסגל, רוד ואן ניסטלרוי עזב בינואר.
אכן שחקן נפלא ובול בפוני מכמה בחינות, לא רק המקצועית כמו שאמרת. אני חושב ששלוטרבק בלם מעולה ואשמח אם יגיע, למרות שגם אם לא יגיע אף בלם - עוד עונת שפשוף לדין האוסן אולי תוציא ממנו קצת מהפוטנציאל שראו בו.