אלבארו רודריגז עובר לברונמות׳ תמורת 25 מיליון יורו,ריאל מקבלת חצי מהסכום-12.5 מיליון.
עד עכשיו 92.5 מיליון יורו ממכירות של שחקני אקדמיה רק הקיץ.
אלבארו רודריגז עובר לברונמות׳ תמורת 25 מיליון יורו,ריאל מקבלת חצי מהסכום-12.5 מיליון.
עד עכשיו 92.5 מיליון יורו ממכירות של שחקני אקדמיה רק הקיץ.
יש בכלל דיווח על המחיר של ניקו פאס שזה לא הג’יבריש שפבריציו כתב?
קיבלנו 60 על 100% מהכרטיס שלו, בהתחלה דובר שמכרנו רק 50% וזה היה טעות. מכירה רגילה לגמרי. יש לנו סעיף רכישה בחזרה של 80 בקיץ הבא.
בנושא אחר, בטח שמתם לב שפאסטורה, הסוכן של אנזו, אומר בצורה מפורשת תחת כל מיקרופון שנקלע לידו שהם מחפשים לצאת מצ’לסי ושאנזו רוצה להגיע לריאל מדריד. אולי אני לא אובייקטיבי כי אני לא רוצה את השחקן הזה אצלנו, אבל לא בדיוק מפרימדונות חסרי כבוד כאלה בדיוק אנחנו רוצים להפטר? הוא הקפטן של הקבוצה הזאת!
ריאל מדריד הוציאה הודעה רשמית בה היא מגיבה לפרסומים בתקשורת ושוללת את החתמתו האפשרית של אנסו פרננדס קשר צ’לסי.
“לאור הדיווחים וההצהרות שהופיעו בימים האחרונים בנוגע לעניין לכאורה של ריאל מדריד בשחקן אנסו פרננדס, המועדון מבקש להצהיר כי לא עשה כל מאמץ, ישיר או עקיף, להחתים את השחקן הנ"ל, וגם אין לו כל כוונה לבצע פעולה כזו”.
המשך ההודעה: "ריאל מדריד מבקשת להביע את כבודה הרב לאנסו פרננדס, כדורגלן גדול שהקריירה והאיכות שלו ידועות לציבור הרחב, כמו גם לצ’לסי, מועדון שאיתו היא מקיימת מערכת יחסים מוסדית מצוינת.
"דווקא בגלל הכבוד שמגיע לגוף כמו צ’לסי, ובגלל עקרונות הנאמנות המוסדית שתמיד שלטו בפעולותיה של ריאל מדריד, המועדון רואה לנכון להכחיש באופן גורף ספקולציות חסרות בסיס שאינן תואמות את המציאות.
“כמו כן, ריאל מדריד מצטערת על כך שלמרות בהירות העובדות וחוסר כל פעולה מצד המועדון, מידע ממשיך להיות מופץ שאינו תואם את המציאות ורק תורם ליצירת בלבול בקרב האוהדים ולפגיעה שלא לצורך בגופים ובאנשים המעורבים”.
1.ברנרדו סילבה שיחק אתמול ממש מאחור ובאמצע בשום אופן לא בכנף כשנכנס כמחליף. זה מה שצריך להיות.
2.לא משוכנע שאנסו הוא מה שאנחנו צריכים, בכל מקרה המחיר הזוי, כבר המחיר בו נרכש ובאנגליה אין גבולות כפי ששמתם לב.
3.אזכור את צ’לסי לרעה לנצח בגלל אדן הזאר. סכום העתק על שחקן בשנת חוזה שמגרד את גיל 30.
4.קצת מטופש בעיניי ובזבוז אנרגיה להכחיש כל דיווח בהעברות, זו העונה וככה היא התקשורת.
5.לא יודע איך פותרים את הבעיה באמצע ומת לדעת מה מוריניו רוצה וחושב ומתכנן.
קצת מוזר שעוד לא יצאה הודעה רשמית על דמפריז,בהתחלה אמרו שהוא ביקש לחכות עם זה עד שיסיים את המונדיאל,עברו כמה ימים מאז ההדחה ועוד לא יצאה הודעה.
כבר הכחשה שניה שיוצאת הקיץ. דיי מוזר לאחר שנים שבמועדון לא באמת התייחסו לשמועות, כנראה שבריאל מדריד מנסים שלא ליצור רעש מיותר ואולי לגרום לאוהדים להתאכזב (לא במקרה שלי - זה בטוח).
יש הבדלים גדולים בין שתי ההכחשות. במקרה של אוליזה ההודעה הייתה שלא פנו אליו ובמקרה וירצו לעשות זאת יעשו את זה בדרך הרשמית והמקובלת. הם לא הכחישו את העניין בשחקן (בטח אחרי הדברים של פרז אתמול לנשיא באיירן מינכן, חצי בצחוק חצי ברצינות), אלא רק שיצרו קשר. הפעם הם מכחישים כל עניין בשחקן ואומרים שגם לא ינסו להחתים אותו.
עכשיו השאלה היא מי כן והאם יצליחו למכור את קמא. בכל מקרה אני לא יודע על מציאה גדולה בשוק וקמא לא תופס משבצת של כוכב בכל מקרה, אז אני לא כזה מתוח.
ממה שאני מבין זו עסקה שנתפרה כדי להמשיך את ההשאלה בזמן משפרים את מצב הספרים של 2 המועדונים.
ריאל תשלם 80 שהם בפועל 30, ואז תוכל למכור אותו לסיטי/צ’לסי תמורת 100 ולצאת עם 70 נקי.
האמת, שאפו.
אולי זה לא הכל.
מאריו גילה מלאציו צפוי להירכש על ידי מילאן ב 25-30 מיליון.
הוא תוצר מחלקת הנוער שלכם, ו 50% מהסכום יילך לריאל.
גם אריבאס מאלמריה בדרך החוצה, וגם במקרה שלו חצי מהסכום יילך לריאל. מדברים על מכירה ב 20 מיליון.
היו פה ושם דיבורים בחודשים האחרונים על ז’ילברטו מורה המקסיקני. יש לו שליטה טובה מאוד בכדור ובאופן כללי טכניקה ברמה גבוהה. אני חושב שמעבר לכך מדובר בשחקן חכם ויצירתי כשהוא רק בן 17. היינו רוצים פדרי משלנו. המקסיקני מאוד מזכיר אותו.
חוזה עד גיל 34…לדעתי טעות
הדבר היחיד שלא אהבתי בהחתמה הזאת
זה לא נראה שתהיה לו בעיה בנושא הזה…
לריאל תהיה בעיה.
שחקן שהיתרונות שלו הן בעיקר פיזיות, ובא לתת מענה מיידי לטווח קצר
לא בטוח בכלל שבגיל 33-34 הוא יהיה ברמה של להיות מחליף אפילו - ובסוף מסתכנים שסתם יתפוס מקום ושכר בסגל
הבנתי את הטענה שלך במקור.
לא בטוח שהיא מוצדקת במקרה של שחקן שהוא יוצא דופן ברמה הפיזית.
הכימיה של בלינגהם וקיין מעולה
הכימיה של אמבפה ואוליסה מעולה
…
הייתם הולכים על טרייד אוליסה <> בלינגהם עם באיירן?
נקשרתי לג’וד ואפשר להבין למה וכתבתי על זה קצת בפורום מונדיאל שאני כל-כך סקרן לראות אותו בעונה הבאה - קשר שיש לו הכל - אבל נזהר מלפתח ציפיות. אז התשובה שלי היא לא. אני לא חושב שזה יכול להסתדר באמת אוליסה-ויניסיוס-אמבפה. גם אם אוליסה בהחלט שחקן קבוצתי נפלא וכין מפעיל לחץ על הכדור. יותר מדי כוכבים, לא מאוזן ועוד-ועוד-ועוד.
אפשר טרייד ויניסיוס - האלאנד?
פנטזיה של שנים לראות את המפלצת הזאת בריאל…
כמובן שויניסיוס חייב לעוף, את זה אני לוקח כמובן מאיליו. אין מצב אבל שמישהו יסכים לקחת אותו תמורת אוליסה, אז הצעתי משהו ריאלי.
הקבוצה חייבת להיבנות סביב אמבפה. אוליסה יותר טוב מויניסיוס והוא וגם דמבלה יודעים את מקומם בהיררכיה מצויין - וזה עובד. ג’וד יכול להיות מדהים אבל הוא ברוגז עם אמבפה ויכול להיות נחש לא קטן.
שוב, אף אחד לא מספיק פראייר.
אגב, אני לא חושב שיש מקום לשניהם באותה קבוצה. כנ”ל ויני והארי קיין. נראה שהכוכבים האלה מצליחים כל כך במונדיאל בזכות היררכיה ברורה.
אני מודה שיש משחקים נגד יריבות ענק וכשהוא נוגע בכדור שבע-שמונה פעמים - זה קצת מפריע לי. לא שאני אומר הוא חייב לרדת לחצי ולמסור לבלם ולקשר האחורי. אולי אני מחפש חיסרון בכוח במפלצת כדורגל. מה שכן אני פחות חושב בניגוד לאחרים שנניח מעבירים את קיליאן אמבפה שמאלה והולאנד באמצע וזה עובד כמו בפיפ"א גם נגד בונקרים. בזמנו באמת האמנתי שנוכל לראות את שניהם בריאל מדריד. אף אחד לא חשב שזה יהיה עם ויניסיוס ג’וניור אגב אלא עם אדן הזאר.
יוני אני אשאר קצת נוסטלגי ויהיה קשה לי תיאורטית להיפרד מג’וד בלינגהאם. אני מקווה שהקרירות מול אמבפה היא משהו שאפשר לפתור ומוריניו יכניס את כולם לחדר. בלעדיו אגב האמצע שלנו יהיה עוד יותר אפור ובלי יכולת לתת פס, למעט ברנרדו סילבה.
אוליסה יכול לשחק 10 מעולה ![]()
לגבי האלאנד - מפלצת, חלוץ ענק, אבל הוא מהולל מבוקר עד ערב על תכונות שרונאלדו של גיל 30 היה מושמץ בגינן. ראינו אותו בלא מעט משחקים מול ריאל מנותק לגמרי