דחוף להחתים את רודרי. דחוף.
כל כך נכון
חשבתי שרודרי חזר ליכולת טובה אחרי הפציעה, אבל מסתבר שהוא חזר ליכולת של הקשר האחורי הטוב בעולם. גאון.
אם לפלורנטינו הסנילי נשארה קצת חדות, רודרי יהפוך לנו את הקבוצה!
רודרי בן 30 בלבד, הלך והשתפר ככל שהטורניר התקדם, במשחקים האחרונים זה באמת וואו. כל פס בקלאסה, איך הוא חוסם יריבים עם הגוף ואף פעם לא נלחץ. הוא יכול להיות נכס מדהים גם בלי לשחק 40-45 משחקים בעונה. אם ריאל מדריד תבין ממנו שהוא שוקל לעזוב את מנצ’סטר סיטי, נניח מיצה ורוצה הרפתקה גדולה אחרונה בקריירה - צריך בהחלט לנסות, הוא חתום רק לעוד עונה.
לי מרגיש וזה לא מבוסס על דבר למעט תחושת בטן - שסיטי הרי איבדה כבר הרבה שחקנים והוא רוצה להישאר ולהוביל אותה חזרה להיות קבוצה חזקה באמת, “להחזיר לה” על שנתיים בהן לא הצליח להיות בשיאו בקבוצה.
אני די בטוח שהוא מת להגיע אלינו ופלורנטינו פשוט לא רוצה. היו כל מיני ציוצים כאלו, וגם ההבטחה של ריקלמה ההוא.
לא אופתע אם הסיבה שפלורנטינו מתנגד היא כדי לא לעצבן את ויניסיוס
קודם כל הפעם יש את מוריניו והוא לא חותמת גומי אני מקווה. שיידרוש. תחשוב איזה ניצחון כפול לפלורנטינו אם הוא מביא את “המועמד” של יריבו ריקלמה. מעבר לכך רודרי כמובן שחקן פיזי אבל מעולם לא היה תלותי רק בפיזיות הוא לא פול פוגבה או מיקאל אסיין. הוא כל-כך חכם אלו התנועות הקטנות שלו והמיקום והנעת הכדור תחת לחץ. הטיעון של כדור הזהב נראה לי הזוי כאילו זו קייטנה. עברו שנתיים שזה המון זמן, אוהדי סיטי צחקו על ויניסיוס אבל רודרי (בלי רשתות חברתיות או משהו?) חגג בצנעה והיה בפרופיל נמוך. ויניסיוס מעצבן בעצמו ושישתה מים קרים. אגב יש חוק לא כתוב על כוכב המונדיאל לא? ברנרדו סילבה לא ממש כזה (:
אוליסה סיים כמלך הבישולים. יש עוד כמעט חודש וחצי עד סיום החלון.
אוליסה הוא אחד השחקנים הכי טובים ואטרקטיביים בעולם היום, חוויה של שחקן.
אבל- הוא לא בורח לשום מקום וסביר להניח שיהיה על המדף ב200 מיליון יורו גם בעונה הבאה, זה לא שהוא ילך כרגע למועדון אחר שישים את הסכום הזה וגם לא נראה שרע לו כל כך בבאיירן.
אם כרגע נבנה שלישיית התקפה של ויני, אמבפה, אוליסה אנחנו נעמיק את הבור בקישור עוד יותר כששוב נשחק כמעט אך ורק על התקפות מעבר ונתקשה מאד במשחק עומד שזה מה שאנחנו מקבלים בפועל מול 80 אחוז מהקבוצות.
ריאל צריכה ללכת על רודרי, כן יש כאן סיכון אבל לפתוח עוד עונה עם הקישור הזה זה סיכון יותר גדול.
לגבי קונאטה- אם הוא שחקן רוטציה של 30 משחקים בעונה מדובר על רכש נהדר, אם הוא באנקר ל11 זה רכש נוראי.
חייבים עוד בלם עם כל הכבוד לקאדר ההגנתי שיש לנו על הנייר.
לסיכום- באסטוני ורודרי וזה מבחינתי קיץ מהסרטים, אוליסה יכול לחכות גם לקיץ הבא.
כי זה יבוא על חשבון רודרי?
כשלעצמו, אוליסה ככנף ימין יתן לנו התקפה הרבה יותר מאוזנת והרבה יותר קשה לעצירה.
זו לא העמדה מספר אחת שזקוקה לחיזוק, כבר כתבתי שלדעתי מוריניו מתכנן מערך לא מאוזן ושם לא יהיה שחקן אגף ‘אמיתי’ אלא אלתור מסוים כדי שנהיה מאוזנים עם ויניסיוס-ג’וד-אמבפה, אם תרצו גם טרנט או דומפרייס שיתקפו הרבה יותר מאשר המגן השמאלי שלנו. אוליסה רק על חשבון ויניסיוס אם התייאשו ממנו וממשחקי האגו או דרישות השכר שלו, כנראה שנהיה חכמים יותר בתחילת אוגוסט. הרי איך יהיה מקום לכולם זה נראה כמו הרכב פלייסטיישן. אפשרי גם שבאיירן תרצה פרנציפ לשמור על אוליסה לפחות עוד עונה.
בכדורגל גם לוקחים סיכונים כמובן על פניו אדן הזאר היה רכש נכון כי הוא עשה פורפרה בפריימרליג והגיע בגיל של פיגו וזידאן, בפועל פתאום אצלינו הוא התחיל להיות שחקן פציע. לא חשב שאם הולכים על רודרי במחיר סביר זה נועד לכישלון.
אם כבר הסיבה שזה נראה פלייסטיישן זה אמבפה באמצע. אין לנו כנף ימין, מביאים כנף ימין. מה רע? דאמפריז זה אחלה כמובן
עוד מישהו חושב שאוליסה קצת אוברייטד? לא עוקב אחרי באיירן בקביעות, אבל ממה שראיתי ממנו באלופות היה דיי בינוני. בנבחרת נחמד, אבל כל כך הרבה החמצות.. לא חושב שזה שחקן של 200 מיליון.
אם אתם מסיימים חלון העברות עם פרז, רודרי ועוד קיצוני אתם במצב מעולה.
קישור של רודרי, אנזו וג׳וד מטורף. כל אחד מביא מימד אחר, ומדובר בשלושה ווינרים לוחמניים ולא הרכיכות חסרות האופי שיש לכם שם.
לא נראה לי שמישהו רוצה לסיים כל משחק שני ב10 שחקנים. אנזו יכול להשאר במזג האוויר הבריטי המצוין.
זה מצחיק כי אני מאמין שאתה מת על ראמוס ופפה.
אנזו קיבל אדום אחד. הוא גם ניצח את מצרים ואנגליה, והיה אחד השחקנים היותר טובים בטורניר. כאוהד בארסה, אני מתפלל שלא יגיע אליכם.
אנזו קיבל אדום אחד אחרי טורניר שלם שכל מה שהיה לארגנטינה למכור זה מכות. והוא עשה את זה במדי הנבחרת המועדפת על כולם בערך.
כשהוא ילבש מדים של ריאל, האדומים/צהובים יהיו הרבה יותר קלילים.
אני, אישית, לא רואה בו שום ערך שאי אפשר לקבל משחקנים אחרים שיהיה קל וזול יותר לשחרר ממנו.
אבל זו כמובן רק דעתי.
כבר כתבתי את דעתי על אוליסה. אבל אני חושב שלגבי רכש הקיץ, לדעתי סדר העדיפויות צריך להיות כזה:
- קשר מרכז (בהול!) - בין אם זה רודרי, אנזו או כל שחקן שיכול לשבת באמצע, לנהל משחק, לשלוט בקצב, לעזור לעצור התקפות, ולהחזיק בכדור כשצריך.
- חלוץ מטרה. ‘9’ קלאסי - שלא ירוץ לי לאגפים או ירד לנהל משחק, שיהיה גבוה, ישב במרכז הרחבה וידחוף פנימה כדורים קצרים והגבהות לרחבה. סטייל סורלות’, האלאנד, או ולאחוביץ’.
- קיצוני ימני - כי לא היה לנו אגף ימין מסודר מאז שדי מאריה או בייל היו שם. ואני אישית מעדיף מערך מאוזן.
- עוד בלם - נטו כי זו עמדה שנפצעים בה אצלינו שחקנים לחודשים לפחות פעמיים בעונה.
מבחינתי אם 2 מהסעיפים הר”מ מתממשים, אז אני מבסוט על הקיץ הזה. את השאר אפשר להשלים גם עונה הבאה.
בוודאי, שום סיכוי שאחרי ה4 שהגיעו יגיע אוליסה ב200+ בלם ורודרי בעוד 100+ ולדעתי השניים האחרונים חשובים בהרבה לאיזון של הקבוצה מאשר אוליסה.
אתה יכול לגבות את זה בנתונים? כי אני יכול לגבות להפך לדעתי.
ריאל מדריד פסלה אותו רשמית. ברצלונה צריכה מחליף לפרנקי דה יונג ואנזו על המדף. נשמע לי כמו פתרון טוב ![]()
גם פבריציו רומנו מצטרך לגל הדיווחים שרודרי עדיין לא ויתר על החלום לשחק בריאל מדריד, ושפרז לא רוצה להחתים אותו.
וואלה לא מובן לי. אם משיגים אותו במחיר טב ויש לו עוד 3-4 שנים לתת הוא החתמה מעולה. במונדיאל הזה ראינו איך הוא שולט בקישור. בדיוק מה שחסר לנו.
ראמוס עם 26 כרטיסים אדומים בריאל.
0 בנבחרת (שיחק כמעט 200 משחקים).
אבל זה לא באמת העניין.
כתבתי שאין לי רצון באגרסיביות המוגזמת והמיותרת שלו במרכז המגרש.
אם בא לך אותו בברצלונה, לבריאות.