ברנרדו סילבה, רודרי על טשואמני, הלאנד על ויני..
זה רק אני, או שדיון הפנטזיות שלנו הפך ל:
(למען הסר ספק - אני שותף מלא לפנטזיות האלה שעולות כאן)
ברנרדו סילבה, רודרי על טשואמני, הלאנד על ויני..
זה רק אני, או שדיון הפנטזיות שלנו הפך ל:
(למען הסר ספק - אני שותף מלא לפנטזיות האלה שעולות כאן)
באיזה עולם טשואמני עדיף על רודרי הגנתית?
אז אם כבר פנטזיות. שלי היא :
קוקרייה האוסן/ קונאטה רודיגר/ מיליטאו דנזל
רודרי
ברנארדו פדה
ג'וד
ויני/אמבפה גונזאלו/אנדריק
כן. לתת לגונזאלו או אנדריק הרכב והשני מחליף.
כן. למכור או את ויני או אמבפה –> נקבל את ג’וד של המונדיאל.
ברור לי שיש הרבה שלא יסכימו לגמרי, אבל זאת תהיה קבוצה אדירה.
מבין את הרציונל אבל עבורי פנטזיה מתחילה בלשחק במערך נורמלי ולא ביהלום.
את הבונקרים של חטאפה ואוסאסונה שוברים במשחק אגפים.
בהנחה שאפשר להביא את רודרי בסכום סביר, זו תהיה החתמה יותר חכמה בנוסף למה שיש, ולא במקום שחקן קיים.
גם הוא וגם סילבה לא בדיוק פרגיות צעירות, וזה יתן לנו יותר אופציות במרכז לפחות לשנה שנתיים הקרובות.
במידה וזה קורה, אפשר להביא חלוץ ואנחנו די מסודרים, נוכל לחכות לאוליסה או לקיצוני ימני אחר שיצוץ לו ועדיין להרים הרכבים מאוד חזקים.
בוקר טוב מה שנקרא, בריאל מדריד החליטו ללכת על רודרי! סיטי לא אמורה להערים קשיים מתוך הערכה לשחקן, ומול השחקן הפרטים כמעט סגורים לגמרי. המכשול היחיד היה העניין של פלורנטינו פרז וכעת זה השתנה.
אני נגד החתמת שחקנים מבוגרים, אבל במקרה הזה אני יכול להעלים עין, אם המחיר שלו יהיה שפוי. ההגנה שלנו אמנם הייתה החוליה החלשה עם הרבה פציעות, אבל הקישור היה בעייתי גם כשכולם היו זמינים. האינטנסיביות והבנת המשחק של רודרי תאפשר לנו להשקיע יותר כלים בהתקפה ולתקוף יותר.
ללא ספק חדשות טובות,במיוחד כשלפי הדיווחים הרצון של מוריניו שינה את התוכניות,יש מאמן עם מילה.
*אסנסיו קיבל הודעה ישירה ממוריניו שהוא לא בתוכניות,כנראה יושאל.
מה שמשאיר אותנו בסגל עם 3 בלמים וחצי מיליטאו,יגיע עוד בלם?
אולי טשואמני יהיה בלם
בעולם שלו צואמני טוב יותר מכול שחקן אחר.
התגעגעתי
מאוד מקווה שהדיווחים על רודרי נכונים.
מאוד משמעותי
ההחלטה להעריך את טשומאני היתה דבילית לחלוטין
יכלנו לצאת פה בפלוס יפה
זה יכול לעבוד יפה
רק שאני לא רואה תרחיש בו ויני או אמבפה עוזבים
הארכת החוזה של צואמני זה עניין רשמי?
כל הסימנים מראים שהולכים על רודרי.
אני אהבתי מאוד את החלון הקודם (לפחות על הנייר) אבל איזה הבדל של שמיים וארץ. מ60 מיליון על מסטונטואנו, קרארס והאוסן ל60 מיליון על קוקרייה ורודרי. In Jose we trust.
אני לא יודע מה אני חושב על מעבר של רודרי למדריד. מצד אחד אני רוצה שיהיו שם יותר שחקנים שאני אוהב שאוכל להתחבר אליה יותר כי כרגע הגנון שהולך שם לא ממש מאפשר לי את זה. מצד שני כרגע האופי של הקבוצה/המועדון כל כך לא מתאים לו ויהיה לי מוזר לראות אותו שם. קצת מזכיר תקופות שאלונסו היה מוקף בילדי חרא וראו שהוא גם סבל מזה ברמה מסוימת.
רודרי זה רכש מעולה, כבר שנתיים שחסר לנו את סוג השחקן הזה בקישור שיכול להניע אותנו קדימה ולתת לג׳וד לשחק ב10. גם צ׳ומה וגם פדה כשלו בזה ואפילו ג׳וד כשניסה לרדת למטה.
מאוד מעניין מה שהחלון הזה אומר על הכיוון השני, כמו שכולנו הרחנו מסוף העונה שעברה, פדה או צ׳ומה בדרך החוצה ואני לא אופתע אם בסוף זאת תהיה פרידה כואבת מהקפטן החדש.
Rebuild לפנתיאון מה שקורה הקיץ אצלכם.
הוא סירב לארסנל כי העדיף את פסז’, אבל ריאל מדריד זו אופרה אחרת. כמובן זה גם סוג של אופציה ב’ לאוליסה.
נשמע קצת הזוי. אם הוא ורודרי מצטרפים זה קובר שחקנים כמו גולר, אנדריק וברהים עמוק בספסל, ובניגוד לאוליסה הוא לא סטאר יוצא דופן. הדרך היחידה שזה מסתדר זה 2-3 שחקנים בפרופיל בינוני שעוזבים או… ויניסיוס עוזב.
גם פבריציו וכל הספרדים מדווחים. מעניין.
מה בדיוק זה אומר? שויני בדרך החוצה או שירדנו מאוליסה?
מאוד לא ברור כרגע, כי אוליזה הוא מגה סטאר שבמועדון ירצו בלי קשר למי יש או אין, ופרז חם עליו. הוא מסוג האופרציות שלוקחים שנתיים שלוש להשלים. מצד שני המועדון גם אופטימי בנוגע להארכת החוזה של ויני, ודיומנדה שחקן אגף ימין בתכלס.
אני חושב שאם מביאים את דיומנדה זה אומר במועדון הפנימו שאוליזה לא יקרה הקיץ. למרות שפרז קצת נדלק הקיץ עדיין אני לא רואה רואה איך מלבד הרכש שכבר נעשה מביאים גם את רודרי שממשיך להתקרב לפי הדיווחים, גם את דיומנדה וגם את אוליזה.
בהרגשה שלי – ויני לא מאריך חוזה. כבר קרה כמה וכמה פעמים שבמועדון נפרדו משחקנים שהציבו דרישות שכר גבוהות מדיי.