עם כמה שאובדן הפרופורציות למחירים באנגליה לא חדש זה עדיין מדהים אותי כל פעם מחדש
יש כאן משהו מסריח שהתחיל במינוי של ארבלואה.
בלתי נתפס הסכום הזה,תודה לארבלואה.
יאללה תביאו כבר את רודרי.
כן, זה מסביר הכל: מינו את ארבלואה כדי לרושש את פולהאם ברכישת שחקני קסטיליה וכדי שארגנטינה תפסיד את המונדיאל.
לעומת זאת, ניקו גונזאלס שעבר ב60 מיליון הוא רכש קלאסי של פפ, וסטרנד לרסן החלוץ הענק שעבר ב50 מיליון הוא האלנד הקטן. חכה שתשמע כמה כסף צ׳לסי שמה על גיטנס, זו בכלל קנוניה של פרז.
בפער התרומה הגדולה ביותר של ארבלואה לריאל מדריד מאז שהתחיל את קריירת האימון שלו.
אין שום קשר לפרינססה. אם הדיווח אכן נכון - הוא צודק במיליון אחוז.
בלינגהאם מבחינתו הגיע בגיל 19 למועדון חדש במדינה חדשה, אחרי שכבר הספיק להצטיין ולהוביל מועדון רציני אחר, מהרגע שהוא הגיע הוא עובד הכי קשה שאפשר (וגם על הדרך מספק קבלות מעל ומעבר) - ובינתיים הוא רואה איך המועדון מתנהל כמו שכונה אחת גדולה:
יותר דיוות ושחקנים עצלנים מאשר כאלה שמוכנים לעבוד קשה (ובגיבוי מלא של ההנהלה), קרקסים תקשורתיים כל שני וחמישי בהובלת הנשיא (קונספירציות על השיפוט, החרמת טקסים, וכו’), פיטור מאמן מסיבות שאינן מקצועיות ומינוי בובה במקומו, שחקנים שחותרים תחת עמדת המאמן (ושוב, בגיבוי ההנהלה), אינטריגות ופילוג בתוך חדר ההלבשה - כולל אשכרה מכות (!) בין הקפטן לבין אחד השחקנים האחרים, נשיא שמתערב יותר מידיי במדיניות הרכש וקונה פרוספקטים במקום להשלים את הצרכים המקצועיים האמיתיים (מה שגורם לשחקנים לחלטר בכל מיני עמדות), ומה עוד.
למען האמת, הייתי מופתע ואפילו מאוכזב אם עובד מסור ורציני כמו ג’וד לא היה בא בטענות להנהלה על כל הקטסטרופה הזאת.
מקווה מאוד שמוריניו (ושינוי הכיוון שנראה שהמועדון התחיל לקחת מאז) יצליחו לגרום לו לשנות את דעתו.
למען הסר ספק - אני לא חושב שארבלואה באמת מטומטם, ואם זה לא היה ברור - כיוונתי לזה שכנראה הייתה התערבות לא מקצועית מאחורי הקלעים, שדחפה אותו להעלות כוכבים בהרכב במקום את מי שהוא באמת מאמין בו.
הפוך.
לא לרושש, להעשיר את הקופה של ריאל.
תחזור אלי כשלגארסיה יהיה יותר מ-5 משחקים ברזומה.
אין לי מה לחזור אליך, מי שמחפש קונספירציות מוצא.
במציאות, גונזאלו נמכר ב40 מיליון עבור 70% מהזכויות, שזה מחיר סבבה לחלוץ שנותן גול כל 100 דקות בריאל מדריד. בטח שיותר טוב מסטרנד לרסן שעבר לפי אותה הערכה, וולטמדה שעבר לפי הערכה של 70 מיליון או פאקינג ניקו גונזאלס. הוא גם יושב על משכורת של גרושים שזה משמעותי מאוד למועודונים בפרמיר ליג.
חצי מהפורום הזה מחליפים חיתולים כבר עשור+ ועדיין מתעסקים בפיפי קקה, ואז עוד מתנשאים. אלוהים ישמור.
אתה פשוט תמים.
ולא רואה שהדוגמאות שאתה מביא מגוחכות(שחקנים עם רזומה של פי 5 מגארסיה).
אתה חושב שזה פיפי קרה, לבריאות. אתה גם לא חייב להגיב. גם אני יכול לומר שאתה מתנשא בכך שאתה בא לחנך אותי מה לחשוב ומה לא. רואה איך זה עובד?
אחלה ארבלואה. לפי המתמטיקה שלו אם גרסיה שווה 60 אז פיטארץ’ שווה לפחות איזה 100, לא?
ני שמח מהמהלך הזה. הוא יוכל להתפתח באנגליה ובמידה ויתפתח למשהו טוב הוא יחזור מהדלת הראשית ולא כשחקן נוער שעושים לו טובה כשנותנים לו לשחק.
בהתחלה הייתי מאוד שיפוטי כלפיו אבל חוש לשערים יש לו ברמה מאוד גבוהה והוא גרם לי כמה פעמים לחשוב מחדש. אני בספק אם אתגעגע אליו אבל כמובן שמאחל לו את מלוא ההצלחה.
אם התגובה שלך מסתכמת בקונספירציות אז סלח לי, גם אתה מוזמן שלא להגיב.
אני כנראה מתנשא, אבל לפחות אני לא מגבה את ההתנשאות בקונספירציות אוויליות. לוולטמדה אין ״רזומה של פי 5 מגרסיה״, הוא שחקן עם 2 עונות בוגרים מלאות, בהן נתן במצטבר 14 שערים בבונדסליגה. 14 שערים ב60 משחקים בשטוטגרט וברמן והוא זכה במעבר בשווי גבוה ב25%.
יש שחקנים שעוברים בליגה הזו בלי משחק אחד בליגה הבכירה ב30 מיליון לישט ומעלה.
גונזאלו הפרוספקט הכי מוערך ממחלקת הנוער של ריאל מדריד בשנים האחרונות. הוא היה מלך השערים של מונדיאל המועודונים בגיל 20, הוא תפר גולים כמו כלום בנוער ובקסטיליה, וכל מי שראה אותו לכמה דקות רואה שהוא 9 קלאסי וטכני, שילוב די נדיר בשנים האחרונות שמאפיין את כל החלוצים שהצליחו בפולהאם בעשור האחרון. הוא מקבל דקות פעם בחודש כי הוא משחק בעמדה של אמבפה ועדיין משחק טוב וכובש.
אבל זה לא משנה, כי ברור שאתה לא מכיר את השחקן או רוצה להכיר. פשוט ראית ריאל מדריד אז הקצפת. לרוויה.
אם אני רואה עסקה הזויה, אני אומר שזו עסקה הזויה.
אם אתה מנהל בפורום(?) ורוצה לאסור על זה, לבריאות.
אני דיברתי על לארסן.
לא חבריקו. אתה זה שמקציף.
גם כשלאפורטה עשה עסקאות מחורטטות טענתי את זה בפורום של בארסה. אגב התברר שצדקתי אז.
תגיד אתה רציני? הבנאדם כבש 6 שערים בליגה! אתה יודע איזה כוכב היה בויאן בנערים בברצלונה? דאולפאו? אתה חושב שמישהו היה מציע עליהם 70 מליון אחרי עונה בבוגרים עם 6 שערים בליגה?
זאת בדיחה. ועוד יותר בדיחה שאתה חושב שזה סביר.
המועדון מתנהל לא טוב כבר שנתיים אבל לפי לא מעט מקורות גם ג’וד בלינגהאם לא ממש היה ב"אלונסו טים" גם אם במקרה שלו זה לא היה גרוע כמו ויניסיוס. והוא משחק רע כבר עונה וחצי להוציא מספר משחקים בודדים כמו הקלאסיקו הראשון בשנה שעברה אז פרופורציות.
כשג’וד חזר להרכב על אוטומט בדרבי כשהיה ברור שאין לו עדיין את הקצב ומנגד גולר מרשים בשיתוף הפעולה עם אמבפה - אז אני מניח שהאב היה מרוצה מחוסר המקצועיות..
לגונסאלו יש 13 שערים בקבוצה הבוגרת ב-1,999 דקות. זה יפה מאוד. לא רציני להביא חצאי מספרים. הוא לא שיחק באופן רציף מעולם למעט גביע העולם למועדונים אז היה אדיר (וברור לי שמה שהראה שם זה מעל התקרה שלו).
חנן אתה עם אותה בדיחה על פיטארץ’ כבר חצי שנה…והוא לא (!) למכירה. אמרתי שאני חושב שהדיווח שקרי ואם לא לאבא אין קייס.
דור ואלישע, אני בשוק שפתחתם דיון על הדיווח ההזוי הזה.
לגמרי כן
אם בויאן, דאולפאו, דוס סנטוס וכל החבורה היו משחקים היום חד משמעית ההצעות האלו היו מגיעות מכיוון סעודיה ואנגליה
לחלוטין לא סביר, אבל זה השוק המטורלל שהולך באנגליה. שיהנו
אני עסוק מאוד בתקופה האחרונה ואין לי כמעט זמן, נכנס מדי פעם לפה להתעדכן מה קורה, רואה במדור ההעברות 70 הודעות חדשות, נכנס מתלהב אולי החתמנו את רודרי ? ומגלה דיון ארוך על מסטנטואנו הלא מעניין.
יום אחרי נכנס שוב 56 הודעות חדשות, אומר לעצמי עכשיו זה בטוח רודרי ! נכנס וזה דיון על גונזאלו ![]()
ידיעה מעניינת. חלוץ מטרה בן 21 בגובה 194סמ, שיחק 1300 דקות בעונה שעברה בלבאנטה וכבש 11 שערים.
הבנתי שיש לו סעיף של 25 מיליון (לא סגור על זה). יש קבוצות נוספות שרוצות אותו. אישית הוא לא תפס לי את העין, כמו האוסן למרות הגובה שלו הוא לא חזק פיזית ולא מנצל יותר מדיי את הגובה שלו, והוא לוקה בטכניקה ובמהירות. מצד שני יש לו חוש לשערים והוא יודע לנגוח וייתכן שהוא יכול להיות שחקן מטרה טוב כשאין ברירה אלא להעיף כדורים לרחבה.
נחכה להתפתחויות.
מה אני אגיד, בדיחה בעיניי שכל הזמן מחפשים מה שבחוץ במקום להסתכל ולהעריך את מה שבפנים (התבוננות פנימית מול חיצונית, מזכיר את המרדף אחרי האושר).
למה חלוץ מהקאנטרה לא מספיק טוב בהשוואה לחלוץ מלבאנטה, כשההבדל העיקרי הוא כנראה שפשוט נתנו לו לשחק בבוגרים?
לפי פבריציו, הוא נמכר ב 40 מיליון נקודה.
ריאל תקבל 30% ממכירה עתידית ויש לה זכות ראשונים עליו.
כנ’'ל פלאסיוס, רק ב 10 מיליון.
עשיתם הכנסות מטורפות הקיץ ממכירת שחקני הקאנטרה שעוד לא קראו זוג נעליים. אני מקנא במחלקת המכירות שלכם.