דיון ההעברות והפנטזיות ע"ש אחיה דסקל ז"ל :: דיומנדה רשמי, רודרי מתרחק. ויני עד 2032.

לא זוכר איפה כתבתי, אבל זה היה בערך בחודש מרץ בהופעות הראשונות שלו אחרי שהאריך חוזה, שהייתי מביא את אספי לבארסה.
חצי פרמיירליג אחריו, לפני ריאל מדריד גם ויאריאל הצטרפה לעניין.

כנראה שזה רציני.

עוד שיחוק של רמון אלברז שהביא את הידיעה לפני כולם!

בכל מקרה מדובר בשחקן צעיר שאמור לקבל מעמד של שחקן משלים. יש לו מגבלות אבל גם יש לו פוטנציאל. שיהיה בהצלחה.

בהתחלה רצו להשאיר את גרסיה, אבל גרסיה זה שקיבל הצעה ובחר לקחת אותה. אף אחד לא דחף אותו החוצה.

שזה בדיוק כמו מכירה של 70% ב40 מיליון. אני לא מבין מה זה שונה ממה שהוא כתב.

תוכל לפרט יותר? מה הפוטנציאל שלו? הוא באמת גרוע עם הכדור? עד כמה הוא חזק עם משחק גב טוב? אני מנסה לאסוף מידע עליו ואני מוצא כל כך מעט.

תקבלו עוד 0 אם הוא מסיים חוזה בפולהם ועובר הלאה בחינם, או שתקבלו עוד 60 אם הוא נמכר ב 200.
מבין עכשיו?

את זה הבנתי גם לפני, מה זה שונה ממה שהוא כתב אני עדיין לא מבין.

שאין לכם 30% מהכרטיס .
אין לכם שליטה על העתיד שלו, מלבד זכות להשוות כל הצעה. אתם לא יכולים למנוע את המכירה שלו לברצלונה למשל. ( רק אם משווים הצעה)
זה לא נכון להסתכל על זה כאילו 40 מיליון זה רק 70% מהסכום, ובעצם הוא שווה 60. הוא נמכר ב 40, וזהו.

או למשל אם הוא עובר בחינם מפולהם לקבוצה נוספת, תקבלו 0. אם היה לכם 30%, הייתם מקבלים כסף מהמכירה מהקבוצה הנוספת לקבוצה נוספת2 .

זה מהמארקה:

זה מה-AS:

זה מדף הטוויטר Madrid Xtra בהתבסס על דיווח מרדיו קופה:

לדעתי אתה נחרץ מידי מהר מדי. אני הייתי מעדיף שיעבור ב-70 מיליון יורו ובלי אחוזים ממכירה עתידית, אני מכיר באיכויות המסוימות שיש לו כמו תנועה חכמה וגם משחק גובה טוב. אבל לא חושב שהוא יימכר בהרבה מאוד כסף אחרי פולהאם למשל. המעבר הזה הוא במה טובה אבל גם מאוד טריקי.

רשמית: יש חלוץ!

בשיחה עם החברים בוואטספ עוד בשבע בערב אמרתי שזה יהיה הרשמי הכי מהיר שלנו הקיץ. בואו נסקור את העונה האחרונה שלו.

שינוי משמעותי עם החלפת המאמן על הקווים. התמונה - מהופעת הבכורה שלו בהרכב. קודם לכן היה לו שער כמחליף. קרלוס אספי כבש עשרה שערים ב-13 מחזורי הסיום של הליגה, והוא גם פתח בהרכב רק 13 פעמים מה שמעצים עוד יותר את התפוקה שלו. בזמן הזה ויניסיוס ו-ודאט מוריצ’י כבשו שבעה כל אחד.

לצערו הוא לא שיחק נגד הקבוצות הגדולות כמעט. יש לו רבע שעה נגד ברצלונה בהפסד 3:2 של לבאנטה בתחילת העונה. הוא נותר על הספסל כשריאל הביסה 1:4 את לבאנטה במחזור השישי, היה פצוע בהפסד 3:1 לאתלטיקו מדריד במחזור ה-12, נותר על הספסל ב-0:0 נגד אתלטיקו מדריד בסיבוב השני ועלה לשבע דקות כמחליף נגד ריאל ב-2:0 בסנטיאגו ברנבאו. מול ברצלונה ב-3:0 לא שותף.

במחזר ה-26 הגולים התחילו לצאת כמו קטשופ. צמד נגד אלאבס, ואז שער ב-1:1 נגד ג’ירונה, עוד שער ב-1:1 נגד ראיו וייקאנו וצמד ב-2:4 על אוביידו. הוא כבש גם בשני מחזורי הסיום. יש לו שערים נגד בטיס ו-ויאריאל מהצמרת.

-השחקן הראשון שעובר ישירות מלבאנטה לריאל מדריד מאז קיילור נאבאס בקיץ 2014 - זהו-זה.
-המכירה הכי גדולה של לבאנטה לפחות מצד שחקן שגדל אצלה בקבוצות הנוער.

אני לא נחרץ או לא נחרץ.
אני תרגמתי את מה שאמר פבריציו רומנו, ואחר כך הסברתי מה ההבדל בין 30% כרטיס לעומת 30% ממכירה עתידית.

אתה הבאת מקור אחר שסותר את פבריציו.

לדעתי האישית, לא משנה מה נכון, זאת עיסקה חלומית עבור ריאל מדריד.

להבנתי לריאל יש זכות ראשונים refusal.

ז”א שאם ברצלונה רוכשת אותו אז ריאל מקבלת עדיפות.

אף אחד לא הזכיר את המילה כרטיס.

זה סוג עסקה שבריאל מדריד עושים אותה קבוע. רק הקיץ הכנסנו כסף באותו האופן מויקטור מוניוז, אלכס חימנז או מריו חילה. אין פה יותר מדיי איך להתבלבל בעסקה הזאת, בסך הכל שומרים על אחוזים מסוימים במקרה של מכירה עתידית. במקרה הזה שומרים על 30 אחוז וקיבלנו תמורת השחקן 40 מיליון.

בכל אופן לא קריטי לי. אני מרוצה מהעסקה, הערכתי אותו בהרבה פחות, ועוד יותר מרוצה שמצאו לו מחליף מהר ולא חזרו לאותם הרגלים של ‘נסתדר עם מה שיש’.

אה, חבל שלא ציינת. לסטרנד לארסן יש קריירה של כלום ושום דבר, הוא עבר בגיל 25 ועלה 40% יותר מגונזאלו, ויושב על 6 מיליון פאונד בעונה משכורת, בערך פי 7 מהמשכורת של גרסיה. ממש ברגיין ביחס אליו.

גניבת דעת מהודרת.

1. גונזאלו עבר בתמורה ל40 מיליון יורו, לא 70. הבדל זעיר של כמעט חצי.
  2. זה לא מחיר חריג לשחקני התקפה צעירים בפרמיר ליג. וולטמדה עלה 75 מיליון יורו, פאביו סילבה 40. ג׳יימי גיטנס ב60 מיליון והוילנד ב75 מיליון.
    חכה שתקרא על קוונדה שצ׳לסי רכשו ב50 מיליון, שחקן עם 4 שערי בוגרים בפורטוגל.
  3. השנה לא 2010 יותר, ההשוואה לבויאן מטומטמת. גם מראדונה עלה פחות מקלייברט, גספארט והשטויות שלו.

הרי ברור שלא צפיתם בו, ועם זאת אתם מתעקשים להביע דעה. הוא קיבל פירורי דקות וגירד גולים של ואן ניסטלרוי בקבוצה שהביאה לו 0 אספקה ובשעת משבר. יש לו 13 שערים ב2000 דקות בבוגרים של ריאל מדריד שהתפזרו על 50 משחקים, כלומר 40 דקות בממוצע למשחק.

גם אני מסכים שזה מחיר טוב מאוד לריאל ולא מדהים לפולהאם. אבל יש ביזנס לא טוב ויש תיאוריות קונספירציות; אין הבדל בין ההמצאות שלכם על הריחות המסריחים או השוד שטראמפ וה5G עשו לארגנטינוש לבין תיאוריות הקונספירציה של טיטי על הסימומים של פפ, רק שעליו אתם מסתלבטים.

כתבתי על זכויות המכירה. אין דבר כזה להחזיק 30% מכרטיס שחקן וגם לא 50%, ביטלו את זה לפני איזה עשור.

באשר לאספי:
אפילו בהייליטים הוא נראה נגר מארץ הנגרים. אבל, גם חוסלו היה כזה; יש לו Resell Value ומשכורת נמוכה, הוא דומיננטי באוויר באופן חריג לליגה ועם דמפריז וכנראה דיימונדה יש לנו הרבה מאוד שחקנים שיאכילו אותו בכדורים. כלומר, שילוב של הזדמנות מקצועית ועסקית. Yes Please.

מה שמעניין זה שהכתבים שדיווחו על העניין בו כתבו לפני חודש-חודשיים שמוריניו דורש פרופיל של 9 קלאסי ורצה את ולאחוביץ׳ או וולטמאדה ואפילו ביקש שנביא שחקן בהשאלה, והמועדון בסוף נענה לו. זאת בניגוד לאנצ׳לוטי שיש דיווחים די חזקים שביקש את קיין או האברץ ב2023 והתעלמו ממנו. כלומר, יש בעל בית. אולי בסוף נהיה קבוצה.

זה כן אומר שאנדריק יהיה בחוץ ב99% אם דיימונדה יחתום, ואני מצפה שנראה רוטציות כבדות שלא ראינו מאז ימי זידאן.

זה לא תמורת חצי כרטיס או משהו בסגנון? אם זה המחיר הסופי זה עוד סביר.

אני לא מכיר אותם. אם הם כבשו כל כך מעט כמוהו, זה הזייה גם.

אתה לא הבנת את הנקודה. הנקודה היא שלא משקיעים סכומים כאלה גבוהים על מספרים מהנוער.

ואן ניסטלרוי הוא לא. אתה מחשיב את הגולים שלו באליפות העולם לקבוצות שזה מביך, אבל מה שיחזק לך את הטענה. לך על זה. בסוף יש עיניים, ואני ראיתי אותו כמה פעמים בעיקר בסוף העונה ובמשחקים נגד ברצלונה, והוא לא שחקן של 50 מליון. הייתה לו התחלה מטורפת על שלושער וזהו. משם הוא פשוט היה שחקן בינוני מאוד.

אבל זה כל מה שאמרתי. לא יודע על איזה קונספירציות אתה מדבר, סה״כ טענו שהמחיר הזוי ולא שווה את הסכום, ואתה בסוף אחרי כל הפוזות שלך מסכים. אז למה אתה מבלבל את המוח?

אבל תשמע זה כמו שנגיד שאנדריק סתם שחקן כי הוא הוכיח את עצמו (בריאל מדריד) רק בגביע המלך, הרי רק במפעל הזה הוא קיבל באמת הזדמנויות אחת אחרי השנייה. גונסאלו לא שיחק בשום שלב בריאל מדריד באופן רציף למעט הטורניר ההוא בקיץ. אשתקד כשכבר פתח בהרכב נגד אספניול בליגה עוד עם צ’אבי אלונסו - שובץ תקוע בכנף ימין. בגביע העולם למועדונים הוא כבש נגד בורוסיה דורטמונד ויובנטוס, וגם אל-הילאל לא קבוצה גרועה. זלצבורג כן.

40 מיליון יורו על 70% מהכרטיס זה נחמד אבל לא “מטורף” ביחס לפריימרליג ולהוצאות הכספים המגוחכות שם.

בנוגע לקרלוס אספי, עושה רושם שהחלוץ החדש שלנו די מגוון - 11 שעריו בליגה בעונה שעברה: חמישה שערים ברגל ימין; שני שערים ברגל שמאל; ארבעה שערים בנגיחה. סה"כ שמונה שערים מתוך הרחבה ושלושה מחוץ לרחבה

כרגע יש לנו 25 שחקנים בסגל (כולל דיומנדה ואספי),מעכשיו עבור כל רכש תצטרך להתבצע גם מכירה/השאלה/שחרור מהסגל,כדי לרשום את רודרי נהיה חייבים לפנות לו מקום והמצב כרגע בעייתי,אסנסיו לא רוצה לעזוב והוא גם נפצע,מסטנטואונו גם ככה לא רשום בסגל הבוגר,קמאבינגה לא מעוניין לעזוב ואין ממש הצעות,מעניין לאן זה יתפתח.

יש דיבורים שהמצב של טשואמני נפתח מחדש בעקבות רודרי, ויתכן והוא יעזוב. היו דיבורים על אנדריק שהגיעו מכתב אחד בלבד ‏(רודרה‏) ומאז נשכחו. מלבד זאת אני באמת לא רואה כרגע מי יעזוב. קמא מנדי ואסנסיו לא מוכנים לעזוב, גולר לא למכירה, אולי ברהים? אם כן חבל כי הוא שחקן סגל מעולה.

שאר הסגל צריך להישאר. מיליטאו ורודריגו פצועים ומחוץ למשוואה כי אף אחד לא ירכוש אותם בכל מקרה, כל השאר או חדשים או חשובים. הייתי אומר האוסן אבל אם בלם הולך אז צריך בלם אחר במקומו.

אני הייתי שמח אם ויני היה נמכר, אבל זה כנראה לא יקרה.

הוא מגיע למשבצת של חוסלו, שחקן גבוה שיכול לדחוף את הראש בכל רגע. הוא לא יפתח בהרכב כנראה, אבל כשהקבוצה צריכה שער הוא יהיה שם. הוא השאיר כמעט במו רגליו את לבאנטה בליגה עם שערים סופר קריטיים במאני טיים.

אבל לא רק בנגיחות, הוא פשוט חד. אני זוכר איזה גול שהוא ניצל טעות של השוער בדיוק מרשים מאוד.

מה שמרשים זה שבחצי הראשון של העונה המאמן של לבאנטה אז לא ממש נתן לו הרבה הזדמנויות, אבל אז התחלף המאמן שעשה מסע הישרדות פשוט מרשים עם כדורגל טוב, העלה את אספי (במקביל להארכת חוזה) במקום איונג שהיה החלוץ הראשון אבל הפסיק לכבוש שערים (אגב, עליו היו הצעות ביותר כסף מאספי, אבל לא יודע מה קורה איתו כרגע) ולבאנטה היתה אחת ההתקפות המהנות בליגה ועוד במאני טיים.

נ.ב
השם שלו קל לכתיבה, אבל הוגים אותו במלרע (Espí), ההטעמה על ההברה האחרונה. שם קטלוני.

כן, כתבתי את זה בעצמי. “זכות ראשונים”.

זה בדיוק מה שכתבתי.
אתה, לעומת זאת כתבת קודם “שזה בדיוק כמו מכירה של 70% ב40 מיליון” וזה לא נכון כי אתה לא יודע מה יהיה הסכום במכירה עתידית.
למשל ברצלונה קיבלה 0 מ 50% ממכירה עתידית של אוסקר מינגסה.

אתה צודק, שכחתי מזה. אז הדוגמא שלי לא נכונה.
מה שרציתי להגיד זה שגונזאלו עובר עם שווי של 40 מיליון, לא 60 מיליון. טעיתי בניסיון להראות את ההבדל כי סנטיאגו התעקש, אבל עכשיו נראה שהוא ממילא חושב ששני הדברים הם אותו דבר.