דיון ההעברות והפנטזיות ע"ש אחיה דסקל ז"ל :: דיומנדה רשמי, רודרי מתרחק. ויני עד 2032.

כן, אבל גונזאלו גארסיה הוא כוכב של מחלקת הנוער של ריאל מדריד ונבחרתו ספרד הצעיר.

חוסר אובייקטיביות פר אקסלנס.

טוב אז אני עושה קצת שיעורי בית ועובר על המשחקים של אספי, ובינתיים החדשות הטובות הן שהוא בדיוק משהו שחסר לנו במשחקים שבהם היריבה מצטופפת ולא מעוניינת לשחק כדורגל. ייצור שאזור המחייה שלו הוא בין הבלמים, הוא אוהב להתמזמז איתם, הם אוהבים להתעסק איתו, שם הוא פורח. למשל אפשר לראות את המשחק הזה, מול אוסאסונה, ובעיקר במחצית הראשונה עד שהררה עשה שטות והרס את המשחק. זה לא היה משחק גדול שלו, הוא לא כבש או בישל, אבל לאורך כל המשחק הוא היה נוכח ברחבה, דחף את הבלמים, הגיע ראשון להגבהות רנדומליות ויצר מהן איומים מסוכנים. פה ושם גם תפקד יפה כפיבוט והוריד כדורים לשחקנים שלידו.

אם אני משווה אותו לגרסיה, כי אי אפשר שלא, אז גם גרסיה הוא איום רציני מהאוויר ולמעשה זה תכונה מאוד חשובה במשחק שלו. גרסיה גם יותר נייד ומהיר, ועושה את השערים שלו ביותר שכל, יודע להתגנב ולכבוש שערים זולים. לעומת זאת אספי מוכן יותר להכנס למאבקים מול הבלמים, הוא מטריד אותם לאורך כל המשחק וגורם להם לחשוב, ויש לו הרבה יותר נוכחות מגרסיה.

ראיתי בינתיים 3 משחקים של אספי (נשמע הרבה מאוד אבל כשמריצים את כל הזמן המת בכדורגל אפשר להספיק הרבה). אני חושב שהוא רכש נכון עבורנו. הוא לא יתאים לנו לאף הרכב, אבל בדקות שהקבוצה עם הגב אל הקיר הוא יהיה אחד השחקנים הכי חשובים על הדשא כי הוא יתן לנו נוכחות ברחבה, הוא יעסיק את מרכז ההגנה ויאפשר לשאר התוקפים לעשות את העבודה. אנחנו לא צריכים שהוא יהיה מהיר, אנחנו לא צריכים שיהיה טכני, אנחנו צריכים שהוא ידע לתת לנו בדיוק את הדברים שחסרים לנו ולשבת על הספסל כשאנחנו לא צריכים את זה. אני בסדר עם הרכש הזה. כמובן שעוד נצטרך לראות איך הוא ישתלב בפועל.

מתייחס לשני ההודעות האחרונות שלך -

• אסנסיו כבר כנראה לא יעבור הקיץ, צפוי לחזור רק באמצע ספטמבר ולמרות שזה לא הפסד של הרבה משחקים אני לא רואה קבוצות שיקחו אותו כרגע פצוע

• קמאבינגה עושה את אחד הדברים שאני הכי שונא ששחקנים עושים - מראים להם את הדרך החוצה, המאמן אומר להם שהם לא בתכניות והם לא ישחקו והוא פשוט מחליט לשבת על החוזה ו״להוכיח״ למאמן, לרוב שחקנים כאלה בסוף משחקים יותר גרוע ממה ששיחקו לפני ומאבדים הרבה ערך. הראו לך את הדרך החוצה - קבל בכבוד וכמו גבר, ותוכיח את עצמך במקום אחר

בסוף אני חושב שנראה את אחד מבין טשואמני וקמאבינגה בחוץ ברגע האחרון, האמת בכלל אין לי בעיה שנראה את שניהם בחוץ ואפילו להביא איזה קשר בהשאלה.
אגב, אם קמא באמת לא בתכניות והוא מתנגד לעזוב - ריאל לא יכולה פשוט לא לרשום אותו בסגל או לאשום אותו בקסטיליה כדי לרשום את רודרי?

• ברהים יישאר, ככה דיווחו כבר כמה פעמים בשם המועדון. לדעתי המצב הכי מורכב הוא של אנדריק שזה מצד אחד פשוט יהיה טעות לוותר עליו כי הוא באמת כשרוני בטירוף וגם מביא את הקבלות כשמקבל הזדמנויות, מצד שני אין לו באמת מקום או תפקיד ברור בסגל

• ראיתי קצת סרטונים של אספי הזה, חלוץ מטרה שחקן נחמד פלוס מינוס ועדיין צעיר. לדעתי גרסיה שחקן מוכשר ממנו ועם יותר תקרה - יותר מהיר, טכני (בעיקר בסיומת) ועם מיקום ותנועה נהדרים.
    באמת כמו שכתבת אספי הוא יותר אגרסיבי ויש לו יתרון עצום בגובה, גונזאלו טוב בגובה אבל היתרון האמיתי שלו זה בעיקר המיקום, יש לו פחות סיכוי לגבור על בלם קשוח בגובה ולאספי יש בדיוק את זה, כל כדור גובה זה 50% שלו וביחד עם הפיזיות שלו זה באמת יתרון.
    השאלה באמת אם ריאל עשתה נכון ועד כמה הקניה שלו תוכיח את עצמה ותועיל יותר מהשארה של גרסיה?

המארקה עם הסאגה המתישה שאין לה סוף כשבשבוע הבא קשר הכנף ישוב לאימונים. “ריאל מדריד עומדת איתנה על ויניסיוס”. יש אולטימטום? המועדון הודיע ​​לנציגיו כי הצעת החידוש האחרונה סופית ולא יהיה שדרוג: או שהוא יחדש את חוזהו בתנאים אלה או שבמועדון ישקלו למכור אותו הקיץ.

עוד מהכתבה - ריאל מדריד מחשיבה את ויניסיוס ג’וניור כשחקן “חשוב” במועדון. הם מכירים בכך שמגיעה לו העלאת שכר והציגו זאת. עם זאת, הם לא ישברו את מבנה השכר, לא משנה מי השחקן. עוד נטען כי עם הגעת יאן דיומאנדה גם פגיעה בדקות המשחק של ויני אפשרית לחלוטין אם המצב הבלתי נסבל יישאר כמו שהוא.

לא, אתה לא הבנת את הנקודה. כן משקיעים סכומים כאלה בשחקנים שהרשימו בעיקר בנוער.
קוונדה, פאלמר, פאביו סילבה, אמד דיאלו, צ’וקוואמקה, דואק, מקאטי, הארווד-בליס. חלקם בכלל לא שיחקו בבוגרים כשעברו.
אם נרחיב את הפרמטר לשחקנים עם עונת בוגרים סבירה אחת, יש כבר עשרות דוגמאות.

למועודונים האנגליים יש כסף, אבל לא כל שחקן רוצה לחתום בפולהאם. אז מה עושים? קונים שחקנים שעדיין לא הגיעו לטופ ברמת הבוגרים, אבל כן הראו הרבה פוטנציאל בנוער. ביקוש והיצע, לא מסובך.

אז שערים מול דורטמונד ויובה זה לא נחשב. הבעיה היא שבליגה שיחק איזה אמבפה אחד על העמדה שלו, אז היו לו 950 דקות בהם היה מעורב ב8 שערים. כלומר, עשה את המקסימום בפירורים שקיבל.

אתה מודה בעצמך שאתה לא יודע מה קורה בשוק ההעברות או בפרמיר ליג, וכמובן משחק עם המספרים בנוחות למרות שנכתב בדיון כבר עשרות פעמים שמדובר ב40 מיליון יורו.
זה אפילו לא גניבת דעת בשלב הזה, יותר רמת דיון של יוזרים בטוויטר שמנסים לקושש אינטרקציות כדי לשלם את החשבונות. Im out.

ארבלואה רוצה גם את פיטארץ׳ בפולהאם,במארקה אומרים שהשחקן הסכים למעבר,עדיין אין שום מו״מ.

אני יודע על משתמש אחד בפורום שיהיה מאוד מבואס מהעניין, ומשתמש אחר שיהיה מאוד מבסוט.

בנושא אחר -
מה הסיפור עם דיומאנדה? צצים כל מיני דיווחים בשעות האחרונות שהנושא לא סגור, ושלייפציג עוד לא הסכימו לשום דבר ומנסים לקבל עוד כמה שקלים. זה נכון?

יש קרב גרסאות בין פבריציו רומנו לפלוריאן פלטנברג,פבריציו טוען שהכל סגור כולל סכום העברה ובונוסים,לייפציג מחפשת מחליף ולכן זה עוד לא רשמי.

פלטנברג טוען שיש פערים בין המועדונים בנושא סעיפי הבונוס וסכומי הבונוסים עצמם,אבל גם הוא חושב שזה ייסגר בקרוב.

בכל מקרה היום לייפציג תטוס למחנה אימונים,ריאל מן הסתם לא רוצה שדיומנדה יטוס,יהיה מעניין לראות מה יקרה,אם הוא יטוס זה די מכה לאמינות של פבריציו.

*עדכון: לייפציג משחקת כרגע משחק אימון,דיומנדה לא בסגל.

אני בעד למכור להם את פיטארץ’ ואז לעבוד עליהם ולשלוח את ג’וד במקומו

את טיאגו פיטארץ’ אלבארו ארבלואה בהחלט פיתח וזה היה יכול להיות מאוד מעניין, קראתי גם כן את הכתבה, נשמע הגיוני, טיאגו לא יכול לנסות להוכיח את עצמו כי הוא פצוע. חבל שלא דיברו שם על סכומים. בנבחרת ספרד U19 שזכתה ביורו בצורה די חד-צדדית - הוא היה ה-MVP של הטורניר ושיחק בעמדה יותר גבוהה, הראה קצת יותר עם הכדור ובישל שערים, אבל אני לא יודע עד כמה זה אינדיקציה. נותרה לי ממנו “תמונה” של שחקן שאוכל את הדשא בכל דקה בבוגרים וזה חשוב, זמין לקבל את הכדור ומאוד חרוץ אבל לא משהו מיוחד, אין שם איזה “קסם”. מודה שכן הייתי רוצה שיישאר בסגל איזה שורש מקסטיליה אבל זו לא חזות הכל.

אני הבנתי אגב שהיה ממש עימות כזה דרך הרשתות בין פבריציו רומאנו לכתב ההוא וגם נחשפו הודעות אישיות וכאלה.

מלחמת העיתונאים נמשכת,פבריציו רומנו דיווח על ההיעדרות של דיומנדה מהסגל כראיה למעבר הסגור לריאל מדריד,פלאטנברג ממהר לסתור ולהגיד שדיומנדה לא היה צפוי להיות בסגל בכל מקרה והבוקר דיווח על ״מחלה״ כדי לא לטוס למחנה אימונים,רק שלא יהפוך לסאגה מעייפת.

ומה עם רודרי לעזאזל?

שטויות. זה סגור. תחשוב שההודעה הרשמית כבר יצאה.

הסיפור של רודרי עדיין פתוח. סיטי ניסתה לעניין קבוצות נוספות בימים האחרונים כמו פסז ובאיירן ברודרי כדי להעלות לו את המחיר, אבל השחקן עצמו רוצה רק אלינו ולכן זה נפל. ריאל מדריד מוכנה לשלם 50 בעוד סיטי רוצים 75.

ההרגשה שלי היא שסיטי תתפשר בקרוב וזה יסגר איפשהו בין 50 ל60 מיליון.

עניין נוסף זה כמו שכתבת בעצמך לפני כמה ימים, מישהו צריך להמכר וכרגע לא ברור מי זה יהיה.

ויני ממש מעצבן אותי. בשעות האחרונות מדווח מה סלע המחלוקת בינו לבין המועדון. הוא רוצה בונוס חתימה כאילו החתמנו אותו כשחקן חופשי. מדובר בדרישה חסרת תקדים עבור הארכת חוזה. המועדון לא מוכן לשמוע על זה כמובן. בנוסף לזה יש עוד לו עוד דרישה בנוגע לזכויות התמונה שלו.

עלה לו יותר מדיי. אני ממש מקווה שלא יגיעו להסכם. מילא היה בשיאו, אבל גם ככה הוא בנפילה ביכולת, חסר חשק ופוגע במועדון ביותר מדרך אחת. נותר רק לקוות שהעניין של ארסנל בו אמיתי.

השוער פראן גונזאלס עובר לסביליה,3 מיליון יורו עבור 50% מהזכויות.

למה? שיבקש גם 60 מיליון וימשיך להתעקש,הפחד הכי גדול שלי זה שהוא יתפשר פתאום ונצטרך לסבול אותו עוד כמה שנים.

רק אזכיר שאמבפה קיבל את זה בפריז.
בריאל זה כנראה חסר תקדים.
בבארסה, מסי קיבל בונוסים כאלה לא פעם.

אמרת ליאו מסי אמרת הכל, כמו שלכריסטיאנו רונאלדו היה את “הקייס” והייתה הזכות לדרוש כל איקס זמן שדרוג בשכר. הם שחקנים שהצליחו בצורה לא הגיונית. ויניסיוס ג’וניור לא מקצוען כמוהם ולא טוב כמוהם ולא משפיע כמוהם.

אני כן אתבאס אם ויניסיוס יעזוב בחינם, זה ירגיש לי קצת לא פייר. קיליאן אמבפה עזב את פריז סן ז’רמן בחינם, והם השקיעו בו המון כסף דמי העברה ושכר מפלצתי זה נכון, אבל: פ.ס.ז’ גם החזיקו אותו קצת בביצים כששנה לתום חוזה דחו הצעה של 200 מיליון יורו מריאל מדריד למשל| מעבר לכך הם החתימו אותו כשחקן שעשה עונה אחת בבוגרים אבל ברור שהוא כוח עולה בכדורגל העולמי. ריאל החתימה את ויניסיוס ב-50 מיליון יורו שזה לא מעט, הוא אמנם היה מבוקש בעוד קבוצות אבל עברנו איתו תהליך, לא חושב שהיה שחקן שפלורנטינו פרס היה סבלני כלפיו ככה והגן עליו ככה, הן ברמה הכדורגלנית והן כל השערוריות. שלוש שנים עד שראינו באמת תוצרת..

לא חושב שיהיה לסיפור הזה כבר סוף טוב באמת נניח עוד עונת על של ויני בה הוא מתקרב אפילו ל-2024. ז’וזה מוריניו כנראה המוצא האחרון אבל זה לא מוריניו של 2012.

כן, אבל השאלה היא האם זה 50% מהכרטיס שלו, או 50% מכל מכירה עתידית? והאם בכלל יש הבדל..? :face_with_monocle:

מקווה מאוד שויניסיוס יימכר. בסך המצטבר אני חושב שחסרונותיו עולים על יתרונותיו. עד הגעת אמבפה עסקת החבילה שנקראת ויניסיוס השתלמה. מאז הרבה פחות. הצרפתי הוא זה שצריך להיות השחקן המוביל. ענייני החוזה הנוכחיים הם סימפטום של הבעיה הזאת.

בהנחה שדיומנדה סגור אצלנו לא בטוח שהייתי מביא מחליף לברזילאי. גם אם כן, לאו דווקא שחקן במעמד כמו שלו. אמבפה, דיומנדה, אנדריק, אספי, ברהים ורודריגו בתוספת בלינגהאם, ברנרדו, פדה, דומפריס וגולר זה ממש אחלה. בשונה משנים קודמות ההתקפה שלנו תהיה יותר מגוונת בצדדים. הייתי מנסה לצרף שחקן התקפה צעיר עם פוטנציאל לחזק את הסגל.

חוץ מרודריגו הבינוני והפציע אף אחד מהם לא שחקן קו שמאל, כלומר ששוב נהיה נכים באגף אחד, כשמי שמאייש את אגף ימין עדיין בגדר פוטנציאל.

המועדון לא צריך להתכופף בפני ויניסיוס ובכל זאת - האופציה האידיאלית מבחינתי זה שמביאים לו מחליף, כל עוד זה לא קורה עדיף שיישאר ונקבל התקפה מאוזנת (מי כמונו יודעים כמה זה חשוב).

דיומנדה יכול לשחק שם. גם אמבפה יכול לשחק שם. אני חושב שהבינוניות של רודריגו תלויה בין היתר בעובדה ששיחק לרוב בצד ימין. בצד שמאל הוא טוב הרבה יותר.

אני לא שותף לדעה שרודריגו בגלל האופי שלו גם היה איזה מפלצת כדורגל בצד שמאל גם אם היה משחק שם קבוע. בכל מקרה הוא מאז 2025 עם חודשיים של כדורגל טוב במצטבר, בכל עונה היה לו פיק ספציפי. ועכשיו יש גם פציעה אכזרית שעלולה לפגוע לו בזריזות וכו - ומי יודע כמה זמן ייקח לו לחזור ואם לא יהיה רק צל של גרסה בינונית שלו. גם ככה הוא היה סיסי.