דיון ההעברות והפנטזיות ע"ש אחיה דסקל ז"ל :: דיומנדה רשמי, רודרי מתרחק. ויני עד 2032.

עדכונים נוספים לגבי ויניסיוס והפעם מ"גלוב ספורט" מברזיל - לראשונה אחרי הרבה מאוד זמן, ויניסיוס וריאל מדריד “מדברים באותה השפה”.

1. ז’וזה מוריניו התקשר לוויניסיוס ג’וניור פעמים רבות כשהיה בחופשה. הוא אמר לו שהוא יהיה חשוב מאוד. הוא דחף לחידושו. הוא אמר לנשיא שהוא רוצה אותו בכל מחיר.

2. ריאל מדריד טוענת שיש לה מגבלה מקסימלית על שכר נטו קבוע. לכן, נמצאה נוסחה עם בונוסים שונים כדי להתקרב לוויניסיוס ג’וניור. ויניסיוס ג’וניור הבין את המדיניות שלהם. עכשיו זה בידי השחקן להגיד ‘כן’.

3. ההצעה של ריאל מדריד לוויניסיוס כוללת בונוסים שהוא רצה. אלה יחולקו על פני החוזה לחמש שנים. הם יהיו גם על בסיס ביצועים ובונוס נאמנות. ויניסיוס היה ראוי לבונוס נאמנות בחידוש החוזה האחרון שלו, בכל מקרה.

4. ריאל מדריד מאמינה שמצבו של ויניסיוס ג’וניור שונה מזה של רונאלדו וראמוס. מכיוון שויניסיוס ג’וניור עדיין בן 26 בלבד.

קצת סקרים:

האם ויניסיוס יישאר בריאל מדריד לדעתכם?

• נשאר ומאריך חוזה
  • יישאר ללא חוזה חדש
  • עוזב לארסנל
0 מצביעים

האם תתאכזבו אם ויניסיוס יעזוב?

• בטח - למרות הכל הוא שחקן מרכזי
  • לא אתאכזב - מרגיש שמיצה את עצמו, וגם אנחנו מיצינו, ולא נראה שיחזור לשיאו
  • אשמח אם יעזוב - כפוי טובה
  • חצוי לגבי המצב - תלוי בסכום שריאל מדריד תקבל
0 מצביעים

טוב מה אגיד לכם. מקווה שיסתדר לו משהו במוח ושיחזור לשיאו. לא אופטימי אבל זה מה יש.

הדבר הכי משמעותי מהסיפור הזה: אמבפה הולך להישאר בחוד.

ברצלונה נכנסת למירוץ אחר רודרי וכבר בשיחות עם השחקן וגם סיטי. אני לא אתפלא אם אחד התנאים של ויניסיוס היא לעצור את ההחתמה שלו.

ויניסיוס נשאר ואיבדנו את רודרי שהיה ביד שלנו,איזה יום גרוע.

עוד עונה הלכה אה?

תתעודד, דיומנדה מגיע

אחלה שחקן ואני שמח שהוא מגיע אבל מבחינת נחיצות רודרי הוא רכש פי כמה יותר חשוב.

חבל הקיץ הזה יכל להיות מושלם.

140 מיליון על הדבר הזה. טרלול מוחלט.

דיומנדה יחתום עד 2032 בסוף,אגב ראיתי דיווח שאומר שהוא יירשם בקסטיליה כדי לפנות מקום לרודרי,הלוואי אבל לא יודע כמה זה אמין.

אלברטו פריירו @SantiagoBernabeu(רמת אמינות?) אומר שריאל לא מוותרת על רודרי.

לא זכורה לי אף ידיעה “שלו” שהתבררה כנכונה. גם רודרה שפרסם את זה לא אמין בעיניי כבר תקופה.

לי זה מרגיש ניסיון של סיטי וברצלונה להעלות את המחיר ולשבש את המעבר הזה, בהתאמה. בלי קשר יש לנו בעיה שאין לנו חולצה פנויה.

בהקשרי טשואמני - אם רודרי מגיע הוא כנראה נמכר לא?
בהקשרי מוח ובזבוז הקצאה - למה אין דיווחים על נסיון מכירה של קמאבינגה? מה מוצאים בו עדיין?

כן רוצים למכור את קמא, אבל זה השחקן עצמו שלא מוכן לשמוע על עזיבה למרות שהוא בתחתית ההיררכיה בקרב הקשרים.

פבריציו אומר שאנחנו עדיין במירוץ, והכל תלוי ברצון של השחקן עצמו.

יש פערים מהותיים בין מה שריאל מדריד מוכנה לבין מה שסיטי רוצה.

הקלף שלנו זה שכבר סיטי החתימה מחליף לרודרי ושהשחקן עצמו רוצה לעזוב. אם הוא רוצה להגיע רק אלינו, כמו שפורסם עד היום, אז סיטי תצטרך להתקפל. אם הוא מוכן ללכת לברצלונה אז ייתכן שנאבד אותו.

הקיץ הזה פלורנטינו לא משחק משחקים. נראה מה יהיה. אני מרגיש שאלו נסיונות של ברצלונה וסיטי להפעיל עלינו לחץ ולשבש תהליכים, וכמובן שברצלונה תהיה מוכנה גם לגנוב לנו אותו.

רודרי יהפוך את הקיץ של ריאל למושלם, אבל גם בלעדיו היה לכם קיץ מאוד מאוד חזק לטעמי.

בויכוחים עם טיטי על “הסגל הכי טוב בעולם" של ריאל בעונה שעברה, כתבתי שאתם צריכים, לדעתי, בלם, מגן ימני, חלוץ, קיצוני ימני וקשר חכם.

למעשה, סימנתם כבר וי על הכול, כשסילבה יכול לשחק כקשר או לגבות באגף ימין את דיומאנדה, שמגיע בסכום גבוה אומנם אבל הוא פונטציאל גדול שהרבה קבוצות מובילות רדפו אחריו.

רודרי יסגור סופית את עניין הקישור עם סימן קריאה, אם יגיע, ואפשר לטעון שעוד בלם ברמה לא יזיק, אבל בכללי הסגל של ריאל התחזק מאוד לטעמי, בעוד שבארסה דיי דורכת במקום. הגעה של רודרי מאוד תעזור להגנה הבעייתית של בארסה, אבל חלוץ נורמלי אין ונראה שגם לא יהיה.

כל עוד לא יהיה לנו קשר שיודע לשלוט בקצב ולגרום למשחק שלנו לשטוף - הקיץ שלנו לא להיט לטעמי.
הגיע ילד בן 19 ב-140 מיליון יורו, שחובת ההוכחה עליו. בלם Tier-2 (קונאטה), מגן ימני סבבה וחלוץ שאין לאף אחד באמת מושג לאן הוא יתפתח. הרכש היחיד שאפשר לקבוע חד משמעית שהוא בגדר ‘טוב מאוד’ זה ברנרדו סילבה. אני ממש לא שותף לאופוריה ולקביעה שהסגל התחזק משמעותית.

כמו כן, כל עוד שחקנים כמו ויניסיוס וקאמבינגה נשארים בקבוצה, ובמיוחד כששוברים מוסכמות ויוצאים מגדרנו בשביל ויניסיוס, עונה נוספת תזרק לפח ואני איאלץ לסבול כמעט בכל משחק.

אני לא אבכה אם נסיים את הקיץ עם דאבל פיבוט של פדה וסילבה..

זה לא יהיה ברמה של רודרי, אבל סילבה יכול לעשות את זה אחלה.

לא מוצר מוגמר, אבל בעיקרון החתמה נכונה ושחקן מבטיח מאוד.

אני מסכים חלקית, אם כי היו לו עונות בהן הוא לגמרי נראה tier 1

מסכים איתך שיש שחקנים שצריך לפרוק, אבל זה יותר עניין כלכלי מאשר משהו שקשור ישירות לביצועים במגרש.

לא אופוריה, אבל אופטימיות זהירה. או פסימיות בצד שלי.

שחקן שלפני העונה הקודמת שיחק מטר לידנו במדריד ואף אחד לא שם לב אליו (סקאוטינג משהו?!), משחק עונה בלבד בליגה הגרמנית שידועה במשחק פתוח ושחקנים צעירים שמראים שם ניצוצות - וכל זה כדי לחזור בסוף למדריד בתג מחיר הזוי.

מה אני אגיד, איפה חותמים על מסלול כזה?

החלון הוא חלון טוב עד טוב מאוד
קניה של רודרי תעשה אותו מצוין

אם ויני היה עוזב ונגיע במקומו חלוץ טופ אז זה היה בכלל חלום, אבל מקווה שמוריניו יוכל להוריד את ויני לקרקע

עוד בגדר המשאלות לחלון הזה: להיפטר מהר גם מקמאבינגה וגם מטשואמני, חלאס. שניהם לא ברמה וקיבלו מספיק הזדמנויות.

מעניין אם ריאל תנסה ללכת על שחקן אחר לקישור במקרה שרודרי לא מגיע

סאגה אחת פחות. יאן דיומאנדה רשמי עד 2033. חתם לשבע עונות, מדברים על 130 מיליון יורו כלומר השחקן היקר בתולדות ריאל מדריד. שחקן הרכש השישי הקיץ. הימור גדול, תכבוש את העולם ילד.

אני מאוד רציתי את רודרי ונראה שזה לא קורה (מקווה שזה לא המועדון אדיש אלא משהו אחר). הוא בהחלט היה אמור להיות החלק החשוב בפאזל. אבל לא מבין את הנטייה של אנשים פה להיכנס לפאניקה מה שנקרא ולראות הכל שחור ולא שותף לזה על אף השנתיים האחרונות. בעיניי זו תבוסתנות. ריאל מדריד תעלה לשחק ולהתחרות בשנה הבאה בכל מקאה כידוע לי.