דיון ההעברות והפנטזיות ע"ש אחיה דסקל ז"ל :: דיומנדה רשמי, רודרי מתרחק. ויני עד 2032.

יש לכם קיץ טוב עד עכשיו

לדעתי, אם ויני היה עוזב ורודרי מצטרף זה היה קיץ חלומי מבחינתכם

אבל למוריניו לא היה תירוצים הפעם. פלורנטינו בגדול, עושה דברים נכונים, חיבל לנו עם אלברז גנב לנו את סילבה.

ויני לא מובן לי ההתקפלות מולו, אבל בסדר.

שנה הבאה, יהיה תחרות אמיתית בין ברצלונה לריאל. אפילו אפשר להתרגש . פליק מול מוריניו. רק להתרכז בכדורגל והעניין יחזור לליגה הספרדית.

חברים אתם קצת מפתיעים אותי אני חייב לומר. הרי כמה פעמים ראינו, לאו דווקא בריאל, שהארכת חוזה כזאת ארוכה היא דווקא אינדיקציה למכירה בקיץ או שניים הקרובים, בלי אפשרות ללחץ/סחטנות/שחרור בחינם. מאוד הגיוני שהמטרה בהארכת החוזה הזה היא דווקא למכור אותו למרבה במחיר בקיץ הבא, בלי החרב של שחרור בחינם על הצוואר.

מתי הארכנו חוזה לשחקן בפרופיל הזה, כדי למכור אותו בקיץ אחרי?

כריסטיאנו חידש חוזה בסוף 2016 ל-5 שנים, אחרי שנה -שנתיים של ירידה ביכולת והזדקנות, בשלב הדעיכה של הקריירה כשהיה ברור לכולם שהוא לא שחקן לרמה של ריאל 5 שנים קדימה. הוא נמכר בסך הכל שנתיים אחרי ליובנטוס בכ-100 מיליון יורו.
אשאל הפוך, מתי שיחררת כוכב על, לפני שהוא washed לחלוטין, בחינם? במועדון לא עיוורים, רואים שויניסיוס לא בשיאו, שהשילוב עם אמבפה לא עובד ושהוא טיפוס מאוס. אם השנה הוא לא יהיה בשיאו, אתה לא חושב שהוא יהיה על המדף בקיץ הבא?

קח את זה מניסיון

בכדורגל אתה לא יכול למכור שחקן בניגוד לרצונו.

משכורת של ויני מאוד גדולה ומעט מועדונים אחרים יכולים לקחת את זה על עצמם.

אם לויני יהיה עונה חלשה (אם הוא יצליח הרי ריאל לא תרצה למכור אותו) כך גם הביקוש שלו ובמיוחד הרווח שלו לריאל

אני מבין את הנקודה שלך, רק לא חושב שריאל האריכה לו עד 2132 רק בשביל למכור אותו שנה אחרי.

רונאלדו לא דוגמה טובה כי הוא רונאלדו. מה שקרה שם לא קשור לחוזה, ובין אם היה חתום לשנה או לעשור היה אפשר למכור אותו בקלות. ויניסיוס לא במעמד או קרוב ליכולת שלו.

האופציה של לשחרר את ויניסיוס בחינם לא הייתה על הפרק באף שלב, ואנחנו לא משחררים כוכבים בשיא הקריירה בחינם. כמעט ואף קבוצה לא עושה את זה, אז לא הבנתי את הנקודה.

באיזה מקרה הארכת החוזה הייתה אינדיקציה למכירה בטווח של שנתיים כמו שכתבת?

אני לא אומר שזאת אינדיקציה, אני טוען שמנוף הלחץ של ארסנל ודומותיה יורד אחרי הארכת החוזה הזאת, ואם ריאל תרצה למכור בעוד שנה או שנתיים היא תגיע למו״מ מנקודת התחלה יותר טובה. אם הוא ישאר שחקן טיר1,2 כמובן ולא יחווה את ההזארד.

זה בעיקר נכתב לאנשים כאן שהתבאסו על אורך החוזה, כאילו הוא ערובה לכך שויני באמת ישאר איתנו עד 2032.

זה בדיוק מה שאמרתי, ולכן המועדון, כדי לא לשחרר בחינם בקיץ הבא, היה צריך או למכור בהערכת חסר לארסנל הקיץ, או להאריך לויני חוזה.

ויניסיוס זה שחקן שאתה קודם כל מוכר, ורק אח"כ חושב מה לעשות עם כל הכסף שהתפנה פתאום.

ההחלטה הייתה בין למכור אותו לארסנל הקיץ, לבין להאריך את החוזה שלו. במועדון תמיד הצהירו שלא יתנו לו לעזוב בחינם.

הדבר היחיד שהרווחנו זה את ויניסיוס ואת המותרות של לא להתעסק עם החוזה שלו ל6 שנים. ימים יגידו אם זה נכון או לא, אבל לא חסכת סחטנות כי נכנעת לסחטנות.
מנוף הלחץ של ארסנל יכל היה להיות שווה להם 20, 30 מיליון יורו מסכום ההעברה. נכון להיום, רוב הסיכויים שאנחנו נשלם סכום כפול מזה לויניסיוס בן ה30. ואז שוב בגיל 31, ושוב בגיל 32.

אין לי מה לכתוב על ההארכת חוזה של ויני, אני לא מבסוט מזה וכבר כתבתי על זה מספיק.

הדבר היחיד שמעניין אותי זה החתמה של רודרי או של קשר מרכזי טוב, אחרת עם כל ההחתמות שעשינו עד עכשיו עדיין השארנו את הבעיה הכי קריטית שלנו לא פתורה, עם כל הכבוד לסילבה.

ממש לא בא לי לראות עוד עונה של כדורגל חסר יצירתיות ומבולגן שמסתמך על חבורה של אצנים שלא יודעים מה לעשות עם הכדור ברגע שאיזה קבוצת תחתית מתחילה לשחק אגרסיבי, להעיף אותם לדשא ולסגור להם שטחים.

מניח שנראה מה יקרה עד סוף החלון אבל ויני באמת שלא עניין אותי בשיט.

מסכים לגמרי ולכן גם אני פחות מבואס מהעניין, מקצועית נטו הישארות של ויני היא האופציה הריאלית הכי טובה לנו.

ויניסיוס-אמבפה-דיומנדה זה יופי של התקפה. סוף סוף נוכל להנות מאפקטיביות בשני האגפים.

לא יודע, רודרי כמובן מסתמן כאירוע טראגי עבורנו, אבל זאת לא רכישה שחפה מסיכונים, בעיקר בנושא הכשירות.

כמה רע יהיה לנו עם קישור של פדה, ברנרדו וג׳וד?

אז מסתבר שבריאל מדריד עשו כל מה שהם יכולים, והשחקן עצמו פשוט דחה אותנו. קשה לקבל “לא”, אנחנו לא רגילים לזה כאוהדי ריאל, אבל נצטרך להתמודד עם זה ולהתקדם הלאה.

אף רכישה לא חפה מסיכונים, אבל יש סיבה למה צריך שחקן נוסף בקישור בפרופיל הזה.

מצד אחד נכון שתמיד יש שאלה של כשירות עם שחקנים מגיל 30 ומעלה. מצד שני גם סילבה לא בדיוק ילדון צעיר, ככה שבדיוק מהסיבה הזו עדיף לנו להחתים שחקן נוסף שיכול לסדר משחק ולנהל אותו. יכולת שג’וד ופדה, עם כל הכשרונות האחרים שלהם לא ניחנו בה.

אבל זה כבר מתחיל להרגיש לא רלוונטי עם הפרסומים האחרים שצצים להם. אני מתחיל לחשוד שרודרי השתמש בנו יחד עם סיטי כדי לגרום לבארסה לבוא לקחת אותו ולשים כסף על השולחן, כאילו שזו הייתה המטרה שלו מכלתחילה.

אבל יש מצב שזו סתם התמרמרות כי לא בא לי שילך לבארסה, במיוחד כשאנחנו עדיין צריכים חיזוק בעמדה הזו ספציפית. :sweat_smile:

עד לפני יומיים כל הדיווחים היו שרודרי מת לשחק רק בריאל מדריד וגם כשניסו לשכנע אותו לקחת הצעות אחרות הוא “חלם רק על מדריד”.

בסוף זה משחקים של סוכנים, ברור שזה מה שהסוכן יגיד אם הוא פסע מלהצטרף לברצלונה. הוא לא יגיד שהוא רצה ללכת לריאל אבל ריאל ניסו להוריד את המחיר מסיטי אז הוא החליט לקחת הצעה אחרת, זה לא נשמע טוב.

אגב יכול להיות שהוא באמת מעדיף את ההצעה של ברצלונה אבל לא הייתי מתרגש מאמירות כאלו.

תראה אני לא באמת יודע מה היה, אני רק יודע שזה מה שפורסם. השחקן אמר שהוא רוצה רק למדריד ובדקה האחרונה עשה פרסה והלך דווקא לברצלונה. מוזר? כן, אלא אם הוא באמת השתמש בנו כמו שאומרים.

אין מה לעשות עם זה, רק לקבל את ה-L ולהמשיך הלאה.

הוא מעולם לא אמר כלום, כל מה שפורסם זה פרשנויות ושמועות. גם זה שציטטת עכשיו.
הוא גם לא אמר שום דבר על ברצלונה, וגם לא אמר שהוא עוזב את סיטי.
הדבר היחיד שהוא אמר זה שהוא יחליט על עתידו אחרי המונדיאל, וכל אחד לקח את זה לכיוון שרצה.

אני בכנות מאמין שהייתה הצעה רצינית של ריאל שהוא שקל ברצינות, וגם הצעה מסיטי. אחר כך נכנסה ההצעה מברצלונה, והוא כנראה העדיף אותה מסיבה כלשהי. לא נראה שהכל תוכנן מראש והוא השתמש בריאל כדי לסחוט יותר כסף מברצלונה. זה כמו להגיד את אותו הדבר על ברנארדו או קוקורייה או דיומנדה, רק שריאל בצד הנסחט.

הוא לא אמר בפומבי אבל הדליף לכתבים. כולם כולל כולם פרסמו את זה, פרסמו שבאיירן ופסז לא רצו להכנס לסיפור כי השחקן ממילא רוצה רק למדריד. יותר מזה, פורסם שהוא “נואש” לשחק במדריד.

מה אתה או אני מאמינים זה לא רלוונטי. בפועל הוא שידר לכולם שהוא רוצה לשחק במדריד אבל הוא קיבל הצעה טובה שבדיעבד מסתבר שמעולם לא הסכים לה.

חשבון הטוויטר שפירסם את הזווית שמגנה על המועדון במאה אחוז - לא ממש מוכר וזה לא עיתונאי. לא קונה את זה. מה שכן - הייתה כאן פשלה של ריאל מדריד שהתמהמה אבל לא איזו רשלנות פושעת שלנו. לא היה אפשר לסגור את זה באמת מהר. רודרי אמר “כן” לריאל כביכול כשזו הייתה האופציה האמיתית. לדעתי הסיכון ברכישתו לא היה גבוה.

אני לא מכיר את חשבון הטויטר הזה חוץ מזה שהוא הראשון שפירסם שרודרי יגיע לברצלנה אבל מגיע לו קרדיט כי הוא הראשון שזיהה את הרצון של רודרי לברצלונה ושהוא יצא עם זה , היה משהו כמו 33 אחוז מעבר לברצלונה. זה היה ממש לא פופלארי

בהתחלה חשבתי שהוא סתם טרול, עכשיו אני נותן לו טיפה יותר קרדיט