דיון ההעברות והפנטזיות ע"ש אחיה דסקל ז"ל :: דיומנדה רשמי, רודרי מתרחק. ויני עד 2032.

@SantiagoBernabeu אני מציע לקחת בערבון מוגבל דיווחים כאלה של חלון ההעברות. בכלל: מאחורי כל דיווח יש אינטרס וכל עוד אתה לא יודע מטעם מי ולמה - זה הכל חלק ממלחמת נראטיבים ואינטרסים.

הנה, מציע לך נראטיב הפוך (וקצת יותר הגיוני, למען האמת) שמצאתי אחרי חיפוש קצר:

:police_car_light: What happened with Rodri:

The deal was DONE, with Rodri 100% committed and almost entirely with City.

Then Juni Calafat gets involved and tells Florentino he can lower the price. Florentino listens to him and the deal stalls.

They tell Rodri they’re going to try to lower the price with City, but City says NO.

City puts Rodri on the transfer market.

Rodri says he only wants to go to Madrid and Florentino says either they lower the price or there’s no signing.

Rodri gets tired of waiting and Barcelona enter the scene. @Sergivalentin_

זה באמת משנה כרגע למה הוא (רודרי) בסוף הולך לבארסה? את האמת נגלה אולי בדוקומנטרי עוד כמה שנים טובות.

בסופו של דבר היו לו אופציות ואת הבחירה שלו הוא עשה. מעשים מדברים יותר ממילים בשורה התחתונה. אז מבחינתי? שלום, תודה ויאללה נקסט.

מישהו מכיר קשר מרכזי מנהל משחק מעמדה אחורית טוב באיזור ה50-60 מיליון יורו? שואל בשביל חבר…:joy:

לא יודע, שבועיים של מומ, החתימו מחליף עבורו וכבר הוא התייאש? והגיע לסיכום עם ברצלונה תוך רגע כשהם בכלל עדיין לא נכנסו לשיחות עם סיטי?

בכל אופן איזו גרסה נכונה לא משנה יותר מדיי. בהתחלה הוא שידר שהוא רוצה לריאל ואז עשה סיבוב פרסה. לא משנה מה הסיבות. בסופו של דבר הוא השתמש בנו בין אם במודע ובין אם לא. זה מה שיש.

ובנוגע לאמינות הדיווח, כן, זה לא דיווח אמין ולכן גם נמנעתי מלהביא אותו בהתחלה והבאתי את הדברים של הסוכן שלו במקום. הנקודה היא שזה לא נפל בגלל השיחות עם סיטי, זה נפל בגלל שהשחקן עצמו החליט שהוא רוצה לא להגיע.

כבר לפחות חודשיים אני שומע על הסיפור הזה.

אולי זה שנכנסתם למו’’מ רק לפני שבועיים זו אחת הסיבות שהוא התייאש.

נכנסנו לסיפור שלו אחרי המונדיאל. לפני כן מי שרצה להביא אותו היה זה שהתמודד מול פלורנטינו בבחירות והפסיד, בזמן שפלורנטינו לא רצה אותו. אחרי המונדיאל אוהדי ריאל עשו רעש ברשתות החברתיות ופורסם שבעקבות כך פלורנטינו השתכנע להביא אותו.

אנחנו רק בתחילת אוגוסט, אחרי מונדיאל, לא מבין את הדיבורים על התייאשות. לא הגיוני לי, מצטער.

זה לא ממש קשור, היה סימן שאלה לגביו לפני המונדיאל (חודש אלוהי שלו) כי הוא לא הצליח להיראות במיטבו לפניכן במנצ’סטר סיטי. יכולת+התאוששות מפציעה וכשירות. המונדיאל נגמר ב-19 ביולי. כן היה לנו זמן לעשות את זה, אך זו לא הייתה עסקה קלה מלכתחילה. לא היה לסיטי שום טעם להגיד OK באופן מיידי.

המונדיאל הוא חלון ראווה גם במקרים כאלה ואני בטוח שזה השפיע על פלורנטינו פרס. בכל מקרה אי אפשר להיות נחרצים עם אף כתב. הרי כבר היו דיווחים שזה סגור ורודרי יהיה שחקן ריאל כלומר שגם המועדונים סיכמו.

אתה חזור על אותו דבר.

אני אומר שוב שזו כנראה הסיבה שרודרי השתכנע לנטוש את ההצעה שלכם.

הוא מחכה מאפריל שריאל תבוא בשבילו, הם לא רצו.

פתאום כן רצו אבל התזמון פלוס התמהמהות זה כאילו עשו לו טובה. פתאום בארסה נכנסו לתמונה באינטנסיביות מלאה(כולל שיחה מגווארדיולה לפי חלק מהדיווחים) והוא ראה אופציה דומה שמוכנה ללכת עד הסוף עבורו בלי להתמהמה, זה הזיז אצלו משהו.

אני היחיד שחושב שעם כל הכבוד לדיומנדה הסיפור עם רודרי עשוי להתברר כאחד מרגעי הדלתות המסתובבות המשמעותיים בעת החדשה?

במקום לעלות לקלאסיקו עם רודרי, ברנרדו, בלינגהאם נגד פדרי ופרנקי אנחנו נקבל את רודרי ופדרי נגד טשואמני וקמאבינגה.

דיומנדה הוא יופי של פוטנציאל, אבל רודרי הוא וורלד קלאס לכל דבר ועניין, ספרדי, במחיר סבבה לגמרי ובעמדה שבה בגיל הזה יש לו עוד שנתיים שלוש טובות לתת. עכשיו הוא אצל היריבה הישירה.

אלא אם הוא יתברר כפציע כמו מיגל ויטור, מה שמעכשיו אני מאחל לו ויותר כמובן, זו יכולה להיות בכייה לדורות.

אז אתה טוען שהוא כל כך חיכה ואז שריאל מדריד כן הגיעה הוא נעלב על הזמן שהיא לא הגיעה ולכן החליט ללכת לברצלונה למרות שהוא מחכה להצעה הזאת הרבה זמן? נו באמת, עזוב אותי מהשטויות שלך.
עשה עלינו סיבוב כמו גדול, השיג מה שרצה, מותר לנו גם להפסיד מדיי פעם. זה מה יש. הלאה.

ממש לא, זה סיפור בסדר הגודל של סוארז. הדבר היחיד שבדיעבד יכול להתברר כאילו ניצלנו זה אם רודרי יתברר כשחקן גמור שלא מצליח לשמור על כשירות.

בשלב הזה אני כבר אטען בצורך בהבנת הנקרא.

באמת הלאה.

הנה עוד אחד, הפעם של פבריציו

אני נוטה לנחש שזו יותר התמהמהות שלנו מאשר איזו בחירה מושכלת של רודרי. הוא נולד במדריד, לא לשכוח. עקרונית היה מעדיף לאכול את הדגים של יום שישי עם החברים מהבית.

תסביר לי רגע את ההבדל בין הדיווחים -

פה כתוב 45, אצלך 80. מה אני מפספס?

ה-80 נאמר ע’’י העמוד ששיתף, לא ע’’י רומנו.

בכלל העמוד הזה מציג את עצמו כסאטירה בביו, אז יתכן שגם הדיבור על השכר זה ציטוט מומצא.

“הדליף”, “פורסם”, “נואש” - המקרה הזה מראה מה זה שווה . אנחנו לא יודעים כלום, אנחנו קוראים את הדברים האלה וזהו. השחקן לא אמר כלום, וגם הסוכן שלו לא אמר כלום. “הדליף” לא נחשב, זה לא אמין.

אני מזכיר לך שלפני המונדיאל ברנארדו סילבה היה סגור בברצלונה. לפי כל העיתונים, חסרה רק חתימה טכנית או משהו כזה. כל הכתבים פרסמו שהוא אוהד בארסה מלידה, מעריץ את צ’אבי ואינייסטה, מוכן לרדת בשכר בשביל להגשים חלום, ומה לא.
אני אמור להיות בטוח שהוא השתמש בבארסה כדי לקבל שכר גבוה בריאל? יכול להיות, אבל זה לא נראה ככה.

יש כאן משחק אינטרסים אבל אנחנו כאוהדים לא מעורבים עד כדי כך כדי לדעת כמה כל צד משך ולאן, אני מסכים איתך יחסית. אבל מעניין אותי כאוהד ברצלונה שמתבונן מהצד - האם אתה חושב שהייתה כאן רשלנות של ריאל מדריד? עד כמה זה באמת היה תלוי בנו?

-במקרה של ברנרדו סילבה אני יכול להבין שחשב שעל פניו בריאל מדריד יקבל יותר דקות משחק מאשר ברצלונה, אולי גם שיחה של ז’וזה מוריניו עזרה ודחפה אבל לא הייתה שוברת שוויון.
-כאן במקרה רודרי קשה לי להאמין שזה באמת כל-כך השפיע שיחות של חבריו מנבחרת ספרד שמשחקים בברצלונה. יותר הגיוני שרצה שנהיה יותר אקטיביים למשל. בשתי הקבוצות הרי הוא סומן כבאנקר וכשחקן חשוב מאוד. לא מאמין שברצלונה גם תשלם סכום משמעותית גבוה ממה שריאל הייתה מוכנה להציע.

רשלנות דור, רשלנות.

תמונה נחמדה מהילדות אבל לא הבנתי מה הקשר, הכוונה שלי היא שלא אמרתי שרודרי לא רצה, לפחות בנקודת זמן מסוימת - לשחק בריאל מדריד. אני מאשים את המועדון בפספוס ואני מאוכזב, אבל פחות נחרץ מאחרים.
-איזה סכום ריאל מדריד הייתה צריכה לדעתך לשלם על רודרי, אתה מכיר הרי את הסיטואציה מבחינת חוזה, גיל, פציעה שהייתה, ומצד שני כמה הוא שחקן שיכול לתרום לנו. מבחינתי גם 60 מיליון יורו אחלה ומניח שזה היה חוזה לשלוש שנים לפחות.
-מנצ’סטר סיטי לא הייתה צפויה לעשות לנו חיים קלים. זה נראה לא טוב מבחינתה אם מבחינת סדר הדברים הקפטן עוזב לפני שמגיע מחליף. היא רצתה להוציא עליו כמה שאפשר, למשוך זמן ולנסות לעניין עוד קבוצות גדולות.
-מבחינת לוח הזמנים: גמר המונדיאל היה ב-19 ביולי, בהמשך רודרי היה בחופשה כמו כולם, וגם עבר ניתוח בגבו שאולי הטריד מישהו בקבוצה.
-אופציה שאולי צריך לחשוב עליה - הוא לא באמת היה כל-כך קרוב לריאל מדריד. לסכם עם השחקן זה לא מסובך, לסכם עם הקבוצה - כן.

שים לב שעשיתי לך לייק על הפוסט כי אני כן מבין שזו בעיה גדולה שהוא איננו וזה מאכזב.

יא, איזה “אמרתי לכם” אגדי…

לא הייתי בעד החתמה שלו, אבל הסאגה הזאת מביישת מאוד את המועדון.
כשמוסיפים לזה את ההתקפלות האדירה וההזויה של המועדון ופלורנטינו מול ויני.
זה קיץ שאולי עשו בו כמה החתמות לבקשת מאמן, אבל זה כתם גדול מאוד.
ועושה רושם שזה נגד דעתם של כל אוהדי הקבוצה.

הדבר הכי גרוע בכל סאגת רודרי זו לא העובדה שהפסדנו את השחקן לבארסה, אלא שלא הולכים על אלטרנטיבה אחרת בכל הכוח.
אדם וורטון עוד פנוי. זה יעלה הרבה יותר מרודרי אבל להמשיך עוד עונה עם פדה וטשואמני באמצע ישרפו לי העיניים

אז ברנרדו יעלה מהספסל? באיזה מערך שניהם יכולים לשחק? פדה יזוז למרכז הקישור?

וזה עוד בלי לדבר על סאגת החלוץ. באמת מרתיחה אותי העובדה שקבוצה כמו ריאל, הידועה בזכות חלוצי העל שלה, משחקת בלי 7.