דיון ההעברות והפנטזיות ע"ש אחיה דסקל ז"ל :: דיומנדה רשמי, רודרי מתרחק. ויני עד 2032.

כל הכבוד לך.
בצילום מסך שלך יש את התגובה שלי בה אני מסביר למה רודרי לא יגיע לבארסה.
אולי יגיע, זה עדיין לא בטוח, אבל אני לא היחידי שהיה בטוח שזה לא יקרה.
הנה דוגמא מובהקת לרוח הדברים , מלפני יומיים.

היום, אותו כתב (מפורסם) של מארקה כבר מסביר לכל ספרד למה זה הגיוני.

אז מי את מי ריאל מדריד תביא במקום רודרי? אם בכלל תנסה להביא מישהו.

היו דיבורים על שטילר, וורטון וזובימנדי.

אל תפתח ציפיות,בינתיים סיטי דורשים מברצלונה באזור ה 75-80 מיליון על רודרי,מעניין אם אנחנו בכלל היינו מוכנים לשלם סכום כזה עליו,ידוע שפלורנטינו לא ממעריציו הגדולים.

הסיבה שפלורנטינו לא מוכן לשלם סכום כזה קשורה בגילו המתקדם ובהיסטוריית הפציעות שלו.

דפקת פה חתיכת הימור - שאפו כמובן, אבל אם ההודעה אכן נכתבה בחודש מרץ אז איך אפשר היה לדעת דבר כזה, על סמך מה? בחודש מרץ עוד הובלנו את הטבלה מתישהו, עברנו את מנצ’סטר סיטי, פלורנטינו פרס “סומן” על ידי הקהל אבל זה גם לפני אירוע המכות ואיבוד השליטה, ובעיקר: רודרי היה סימן שאלה ולקח לו הרבה זמן לחזור לעצמו. מספיק שספרד הייתה עפה נניח בשמינית הגמר וההיסטוריה יכולה להשתנות כי המונדיאל היה חלון הראווה שלו.

אני מחכה מאוד לשמוע מה יש לז’וזה מוריניו לומר על רודרי ועל כל עניין מרכז השדה. מוריניו של פרק א’ היה אומר את כל האמת שלו, מוריניו הפעם לדעתי יהיה מתון יותר.

לא עוזר לנו מספיק לצערינו אבל פרנקו מסטאנטואונו רשמית הושאל לפיורנטינה

היה קשה להאמין שיהיה לזה סוף אחר: כצפוי, ריאל מדריד מודיעה רשמית על השאלתו של פרנקו מסטאנטואונו לפיורנטינה עד תום העונה הזו. הקשר האיטלקי כבר נחת בפירנצה ותועד עם חולצה של הוויולה. בגילו הצעיר - אוטוטו יחגוג יום הולדת 19, הילד חייב לשחק, והרבה. ריאל מדריד הטילה וטו על האפשרות שיחזור לריבר פלייט ודרשה שישחק במועדון באירופה.

מסטה היה שחקן הרכב מובהק אצל צ’אבי אלונסו מאז המחזור השני ועד חודש נובמבר כשסבל מפציעה, בהתחלה הפגין ניצוצות של כדורגל מעבר לכושר גופני ועבודה קשה, כבש שער בכורה נגד לבאנטה אך הלך ודעך והיה נראה חסר ביטחון. ההתלהבות על בואו של ארגנטינה ראשון לריאל מאז אנחל די מאריה התפוגגה מהר מאוד. הוא רשם שלושה שערים ובישול ב-35 הופעות במדריד. שיהיה בהצלחה ואולי עוד ניפגש

יש שחקנים שנועדו לשחק בקבוצה מסוימת ויהי מה.
לבנדובסקי, סוארז, ניימאר, הנרי, כולם שחקנים שגם אם ריאל בשלב מסוים רצתה, לא הייתה שום אופציה שהם לא יגיעו לברצלונה.

זה מעבר לשיקול פיננסי או היגיון. משהו באישיות של השחקן ובאופי שלו שפשוט מתאים לברצלונה באופן מושלם.

רודרי הוא בדיוק כזה. כתוב עליו שחקן ברצלונה כבר שנים.

אגב, קוקוריאה וריאל נגיד, זה וואחד תקלה.

טור דעה על החלון שנראה שנסגר-

זה כנראה החלון הכי עמוס שהיה לנו מאז 2009, אז הגיע מבול של כוכבים. אלונסו, בנזמה, קאקה והדובדבן שבקצפת כריסטיאנו. (אין תועלת בלציין את אלביול וארבלואה).
החלון של 26 שונה באופיו ותוכנו לחלוטין. ברנרדו סילבה וקונאטה, שני שחקנים אחרי עונה אישית רעה. מזכירים לי את העברה של אלאבה, פלסטר חמוד ולא מעבר. אני לא רואה תועלת בעברות מהסוג הזה, ואני מתפלל לזה שאני טועה לגביהם והם יגרמו לי לאכול את הכובע. מנסים להפוך פה את ברנרדו למנהל משחק מאחורה כאילו הוא עשה את זה אי פעם.
דיומנדה. ילד בן 19 שעוד לא קרע זוג נעליים. 140 מליון.
העברות מהסוג הזה אני לא מחבב בכלל. הדוגמאות לכך שזה מועד לכישלון רבות. פליקס, מודריק, ועוד
גם אצלנו היו כמה כאלה אבל לפחות פעם היינו ומשלמים על שחקן כמו רינייר 50 60 מליון בגג. מילא.
החלוץ החדש - נראה אחלה
קוקורייה ודומפריז העברות 10/10 אין תלונות.
הפסדנו את רודרי. החתיכה החסרה בפאזל מזה 2-3 שנים. הולכים לעוד עונה בלי מנוע בקישור. זה כשל.

החלון עוד לא נגמר אבל אני בספק אם נראה כאן הנחתה של שחקן ברמתו או לפחות בפרופיל הזה כמו אדם וורטון.

לכן אני מסכם את החלון הזה כמרשים על הנייר, אך יש המון המון מה להוכיח על הדשא. אני לא מגיע לפתיחת העונה אופטימי כפי שהייתי מגיע אם רודרי היה פה. על שקט במרכז המגרש צריך לשלם כמה שצריך.

ציינת פה שחקנים עם אופי שונה לחלוטין, מה דומה בין ניימאר לתיירי הנרי ללואיס סוארס? את תיירי הנרי שהוא גאון כדורגל, וגם אצלינו היו כאלה עם מגע אלגנטי כמו זינדין זידאן - רצינו, הרבה לפני שברצלונה נכנסה לתמונה בקיץ 2007 והוא הגיע אחרי עונה פחות טובה מארסנל, מבלי לגרוע מאגדת הכדורגל שהוא וכמה שהוא היה משמעותי בעונת הטרבל שלהם. יכול להיות שמה שאתה אומר לגבי רודרי נכון, הם קבוצה עם זהות ספרדית חזקה מאוד וגם סגנון המשחק שלו מתאים להם. אז בקטע הזה אתה קצת מוריד אחריות מהמועדון ורומז שלא נעשה כאן איזה ביזיון או רשלנות פושעת מצד ריאל מדריד, אז לא הבנתי את הטון התקיף שלך בהתחלה. כביכול “זה לא אנחנו - זה הוא”.

אני לא חושב שזה כתם בכלל, זה כן מאכזב, ואנחנו לא יודעים הכל. לא אמרתי שהמועדון התנהל במאה אחוז אבל אני יותר עדין בביקורת שלי. אני משער גם שבחודש מרץ לא יכולת לדעת שברצלונה תהיה מעוניינת ושפפ גווארדיולה יעזוב..

@Razik ארבלואה היה אחלה שחקן רכש שהגיע בגרושים באותו קיץ עמוס, היה שחקן ספסל טוב ולעתים גם שחקן הרכב, גדל אצלינו, מגן לא רע בכלל, סתם זלזול אבל אני רגיל. יש שחקנים שעוברים קבוצה ומשהו בקריירה שלהם מואר מחדש, ברנרדו סילבה מיצה את עצמו במנצ’סטר סיטי. הוא לא היה בשיאו אבל לא היה מזעזע כמו שתיארת.

שוב, אין לי דרך הגיונית להסביר את זה, זה לא קשור לצורך של הקבוצה. זה צימודים שיקרו, לא משנה מה. תקרא לזה “כתוב בכוכבים”.
רודרי, הוא לא שחקן שמתאים לריאל, זו גם אחת הסיבות שלא חשבתי שזו החתמה חכמה מבחינתנו.
הוא שחקן שנועד לשחק בברצלונה.

אני לא שבור מזה שלא החתמנו אותו, הרבה יותר מציק לי שפלורנטינו התקפל בפני ויניסיוס ואנחנו תקועים עם הדרמות שלו לעוד עונה (במקרה הטוב שהוא מייעד למכור אותו בקיץ הבא), או לעוד 6 עונות! במקרה הרע.

אנחנו נמתין למנהל משחק סטייל טוני קרוס עוד המון זמן כי פרז לא חושב שאנחנו צריכים אחד, ובנינו, איו אחד זמין לנו בשוק. מבאס.

אני כן מתבאס על רודרי וחושב שלא עשו מספיק בשביל להביא אותו. אבל בלי קשר רציתי להתייחס לנקודה השניה שלך. אני חד משמעית מסכים שיש שחקנים שלא רק שהציוות שלהם עם ברצלונה מסתדר טוב יותר מאשר עם ריאל, אלא שבכללי אני בתחושה שהרבה שחקנים אצלינו היו משחקים יותר טוב בברצלונה.

לדעתי זה בגלל שאין לנו שיטה מוסדרת ועקביות ארגונית וטקטית. זה אחד הדברים שתמיד הפריעו לי במועדון. אין דרך.

מסכים, אבל זה הDNA של המועדון לא מעכשיו ולא ב3 שנים האחרונות ולא רק בעידן אנצ’לוטי, זה ככה כבר עשרות שנים.
חבורה של שחקנים שבנויים על יכולת אישית שבתקווה בסוף תכריע את רוב היריבות.
בשנים מסוימות התלווה לזה אופי ווינרי קיצוני מאוד.

אני כבר מזמן זנחתי את התקווה הזאת שיגיע מאמן ואחרי x זמן לפתע נראה קבוצה מסודרת. זה לא קרה וזה כנראה לא יקרה.
כדי שדבר כזה יקרה, אמרת בעצמך, זה צריך להיות מונחל כבר בגיל ילדים, בכל שכבות הגילאים, והילדים האלה צריכים להתפתח להיות עמוד שדרה לקבוצה הבוגרת שתחוזק ברכש שיבין בדיוק מה מצופה ממנו ושאם הוא לא יעשה את זה, הוא לא יהיה פה.

צריך שחקנים שיהיו קבוצה, כרגע אנחנו בנויים על ויניסיוס ואמבפה, לא צריך להוסיף יותר מדי כדי להסביר את הפער…

אורנשטיין פרסם שבארסה הציעו 45 מיליון יורו על רודרי. מהדיווחים היה נראה שמדובר במחטף, בפועל אני לא אהיה מופתע אם כבר יישאר בסיטי. אני מניח שלא הצענו פחות מזה בעצמנו.

נכון, וזה כמובן גם משליך על הקאנטרה ה(לדעתי) מוצלחת שלנו, שלא מצליחים למצוא מקום בקבוצה הבוגרת לא בגלל יכולת כמו יותר חוסר בתשתית מעבר שפשוט לא קיימת.

אמרתי את זה בדיון אחר בהקשר של נבחרת פורטוגל ורונאלדו, אבל הנקודה היא שארגונים גדולים כושלים המון פעמים בגלל תרבות ארגונית מעבר למה שאולי נדמה. ובריאל יש פער רציני בתרבות הארגונית.

הלוואי שזה יישתנה.

סיכום ביניים| במארקה מזכירים לנו בכותרת גדולה כמה חלון ההעברות של ריאל מדריד היה עמוס ו"התנועות" החלו למעשה כבר בסוף מאי. 24 מהלכים\פעולות של ריאל מדריד בחלון ההעברות הזה, מה שנותר, וסימן השאלה המתמשך סביב החתימה הסופית". הגיעו שישה שחקני רכש כמובן והוחלף המאמן - היי ז’וזה מוריניו, ריאל השיגה הון ממכירת שחקנים מהקאנטרה וכאלה שלא היו בסגל שלה בכלל. “אם כי הבעיה היא שבלי רודרי מדריד תסבול מאותו חסר בסגל שלה כמו תמיד”.

כמובן שריאל מדריד רוצה גם ששחקנים נוספים יפנו את מקומם, מדובר בעיקר בראול אסנסיו שפרידה ממנו תביא כנראה לרכישת בלם, וגם אדוארדו קמאבינגה על המוקד, כשאנדריק נראה בדרך לפריימרליג. גם טיאגו פיטארץ’ עלול לעזוב.

הגיעו: ז’וזה מוריניו - מאמן, מארק קוקורייה, ברנרדו סילבה, דנזל דומפרייס, איברהים קונאטה, קרלוס אספי ויאן דיומאנדה - סה"כ 7.
עזבו: אלבארו ארבלואה - מאמן, דני קרבחאל, דויד אלאבה, דני סבאיוס, פראן גארסיה, גונזאלו גארסיה, פרנקו מסטאנטואונו - סה"כ 7.
חידשו חוזה: אנטוניו רודיגר - לעונה אחת עד 2027, ויניסיוס ג’וניור - עד 2032 - לעוד חמש עונות - סה"כ 2
נמכרו - צעירים ושחקנים שלא היו בקבוצה הראשונה: מריו מרטין, ניקו פז, ויקטור מוניוס, אלבארו רודריגס, מריו חילה, ויקטור ולדפאנייס, ססאר פלאסיוס, פראן גונזאלס - סה"כ 8

חוסר בתשתית זה תירוץ.
בסוף, אם יש ילד מוכשר באמת, הוא צריך לקבל דקות משמעותיות בקבוצה. כן, גם אם זה יגיע על חשבון עוד שחקן ב120 מיליון, אחרת לעולם לא נגדל כוכב, אלא נמשיך להביא כאלה שחושבים שהשמש זורחת להם מהתחת.
זה מראה כאילו יש הוראה מהנשיא לא לשלב צעירים.

אתה צודק 100%. וזה כן קשור לתשתית. הכוונה שלי הייתה שיש נתק בין מחלקות הנוער לקבוצה הבוגרת ולא שחסרים כלים ומשאבים לפתח שחקנים.

בכל אופן אנחנו באותה דעה וזה מעצבן

רכש לקישור כבר לא יגיע.

הוא לא עובר לפולהאם או משהו?

ברור.
קודם כל שמח שהוא נשאר, אחרי קיץ אדיר בנבחרת הצעירה.
בלי קשר חייבים להתאבד על אדם וורטוון לטעמי