לא יודע בנוגע ל"להתאבד", אבל חוץ מרודרי, מתברר שגיירמש היה בשוק, הוורטון הזה מניח שירכש גם, בואדי שכנראה יגיע לסיטי כתחליף לרודרי (ואפילו נחשב לשם חם מהמונדיאל, משהו שאנחנו לרוב מחתימים…).
בקיצור, זה לא שאין אם אנחנו באמת רוצים להחתים קשר.
כנראה שלא רוצים.
אם אלה מי שמציעים אני לגמרי מעדיף את המצב כרגע
לדעתי הוורטון הזה זה עוד בלוף אנגלי, במיוחד שדורשים עליו עוד איזה 80-100 מליון. לא התלהבתי ממנו בכלל
את בואדי לא ראיתי ככ במונדיאל, אבל מרגיש שדי התלהבו עליו על משחק-שתיים בלבד. וכן, משחק טוב ככל שיהיה אבל להתגבר על ה(אין) קישור של ברזיל של אנצ׳לוטי לא מרגיש לי חכמה גדולה. מול ה(אין) קישור של צרפת הוא לא בדיוק שלט, אמנם לא התמקדתי בו אבל לא חושב שלוותר עליו זו איזו אבידה גדולה
גיימארש מקושר אלינו כבר שנים (עוד לפני ניוקאסל) ואף פעם לא עושים משהו לכיוון שלו, כנראה שחושבים שהוא לא טוב מספיק או לא שווה את הסכום. בכל מקרה, הוא לא סגנון השחקן שהיה פותר לנו את הבעיות. הוא כן היה משפר אותנו אבל עדיין היינו צריכים קשר אחורי ומנהל משחק, גיימרש יותר 50-50, הייתי רוצה אותו במקום טשואמני או קמאבינגה, אבל לבינתיים לא נפטרנו מהם אז לא רואה סיבה שהיו מתמקדים דווקא בו
במצב השוק הנוכחי, אם מניחים שרודרי לא מגיע, הייתי מנסה לבדוק את האופציה של קימיך. לדעתי זה כיוון מעניין ושחקן שכן יכול לשדרג לנו את הקישור ושחקן עם סגנון משחק שדי חסר לנו שם
גימרייש לא סוג השחקן שאנחנו צריכים. אנחנו לא צריכים סתם עוד קשר, אנחנו צריכים קשר אחורי שיכול לתפקד כמטרונום. אין כרגע שחקן כזה בשוק, נצטרך להסתדר עם מה שיש.
אני בעד להתחיל את העונה עם הסגל הנוכחי. אם ימכרו את אסנסיו או מנדי ויביאו במקומם שחקן יעיל יותר זה יהיה בונוס.
לדעתי ריאל צריכה ללכת על שטילר. לא סתם טוני קרוס המליץ עליו בזמנו. מדובר בקשר חכם, עם טכניקה טובה ויכולת מסירה גבוהה מאוד.
בשונה מוורטון ובואדי הוא אמור לעלות 40 מיליון בערך (גם כאן הוא מזכיר את קרוס שעלה מעט מאוד אז). גם אם לא יעבוד טוב לא מדובר בהימור משמעותי. יש כאן אחלה הזדמנות.
שוב דיווחים על עזיבה של אנדריק, הפעם מאת ה-AS. הוא מבין שאין לו ברירה לעזוב כדי לשחק, שאין לו מקום לאחר הצטרפותם של יאן דיומאנדה וקרלוס אספי, וז’וזה מוריניו מעריך אותו אבל חושב שאין לו את התכונות של שחקן בפרופיל ‘9’. הוא רוצה לשחק בקבוצה בה יקבל את חולצת ההרכב ושתשחק במפעלים האירופאיים. רומא הוזכרה, ואסטון וילה עם הפריימרליג המפתה שתשחק גם בליגת האלופות בעונה הבאה - היא השם החדש.
מצד אחד אני אוהב את העקשנות שלו, הוא גם השחקן היחיד בסגל שכל הזמן משחק בקצב גבוה. הוא מקבל כדור וישר טס ובעיקר בועט לשער. כל היתר אצלינו מתמזמזים מדי עם הכדור (לא מכיר מספיק את קרלוס אספי כדי לשפוט). חבל לי שיעזוב והוא כן מוסיף משהו לסגל. בלעדיו זה מרגיש לי שחסר משהו, ואיתו זה יותר מדי.
אגב, הייתי רוצה לראות את ריאל קצת פחות ג’נטלמנית, כמובן במגבלות המותר. פרלאן מנדי תופס מקום מיותר בסגל. לא נעים לחתוך אותו כשהוא מתאושש מפציעה ארוכת טווח אבל זה הסטטוס שלו כמעט כל עונה שנייה אצלינו. אדוארדו קמאבינגה חמש שנים כאן ולא התקדם, הייתי רוצה שיזוז מכאן.
בעיניי אנדריק הוא סוג של אדריאנו כזה, מפלצת עם עוצמות. לדעת הוא חייב לקבל אמון ולהמשיך לבנות את עצמו. כשאינטר רכשה את אדריאנו, הוא הושאל ל-3-4 עונות עד שחזר כמוצר מוגמר, ואני חושב שזה בהחלט יכול להתאים עם אנדריק.
רק בקשה אחת למועדון - רבאק! תתחילו כבר לפתח שחקנים ולתת להם את התנאים להבשיל כמו שצריך. זה לא שדיאמונדה הולך להיות ציוות מושלם על ההתחלה. הוא גם ילד. ככה גם היה עם ויניסיוס. אני באמת מאמין שלא צריך כל הזמן לחפש מה שיש בחוץ ואפשר להתמקד ולעבוד עם מה שיש לנו כבר בידיים.
לו אנדריק היה מקבל את האמון ודקות המשחק שקיבלו ויני ורודריגו בזמנו אני בטוח שבמועדון לא היו מעיזים למכור אותו.
ולו אנדריק היה בכלל בברצלונה כיום, היינו רק בוכים ומתבכיינים איך לא שמנו עליו את היד
וורטון מאוד מזכיר לי את קרוס בסגנון המשחק.
בכל אופן. לא נראה שהולכים על רכש נוסף. לפי מה שאני מבין אנחנו ממשיכים לעוד עונה עם 3 נגרים עוצמתיים במרכז. אני מאמין שנראה את טרנט נכנס המון לאמצע להניע כדור ומשם יחלק כדורים לסילונים מקדימה.
אני הייתי לוקח את זה צעד קדימה.
אם לא מביאים קשר, הייתי מנסה לשחק עם טשומאני, סילבה וטרנט בקישור.
אני חושב שטרנט מתקשה לשחקן כמגן כשזה לא במערך המאוד ספציפי ובתפקיד המיוחד שהיה לו בליברפול. הוא לא טוב בהגנה והוא לא שחקן שחורך את האגף ורץ למעלה למטה.
עכשיו כשיש את דאמפריז, הוא צריך להיות המגן הפותח לדעתי.
טרנט גם ככה היה חצי קשר בליברפול, והוא שחקן חכם ומוסר מצוין.
זה יהיה קישור הרבה פחות נגרי, וטשומאני יישאר עם פחות אחריות וציפיות- הגרזן שמחפה על שני הקשרים החכמים והיצירתיים יותר.
מתחבר למה שאתה אומר, אני לא בטוח שזה מה שיקרה…
לדעתי טרנט ישאר על הקו אבל בהתקפה נעבור ל3 בלמים ו4 קשרים כשטרנט אחד הקשרים.
זה מתאים גם מאוד לקוקורייה להיות בלם 3.
וזה מתחבר לי גם לוואלורדה שברגע שטרנט יכנס לאמצע הוא יהיה הכנף שם הוא הרבה יותר יעיל.
אם כבר אז בהתקפה טרנט יהיה אחד הבלמים ויתן כדורים מאחורה. קוקורייה עולה די גבוה (גם קרראס).
כמובן שאני מאוד רוצה את רודרי. הכי קל לרצות דברים כאוהד.
אבל אני כן חושב שבארסה לוקחים פה סיכון גדול איתו. יכול להיות שזה שווה להם כי יהיה להם קישור באמת מפלצתי ואולי אפילו יחיד במינו בעולם. אבל בידיוק באותה מידה, זה יכול להתברר כמכה קשה מאוד לחשבון הבנק הגם ככה מעורער שלה במקרה שהמצב הבריאותי שלו יתערער.
אצלנו יש ניסיון מר עם “בוגרי צולבת”. אז בהחלט אפשר להבין את ההיסוס.
גם מיליטאו נתן חודש טוב מאוד כשחזר בתחילת העונה ואז שוב נכנס לבעיה.
קרבחאל לא הצליח לחזור לרמה שלו וכ’ו וכו’.
אפשר להסכים עם הטיעונים שלך. אני אישית כן הייתי מביא את רודרי, אבל הטענות שלך בהחלט טובות ועומדות מנגד.
העניין הוא שזה רק מבליט יותר את החשיבה העקומה של המועדון. למה? כי ראו שיש הזדמנות להביא את רודרי אז החליטו ללכת על זה. אין רודרי? אז מבחינת המועדון לא מביאים קשר וזאת החשיבה העקומה אצלנו.
איך זה אמור לעבוד? המועדון אמור להבין שצריך קשר אחורי. אחר כך הוא צריך ליצור רשימת מועמדים. מספר אחד ברשימה שלך העדיף את ברצלונה? אין בעיה נביא את מספר שתיים.
אצלנו זה נראה שרוצים את רודרי מתוך גחמה ואז כשרודרי בסוף לא מגיע- פתאום לא מביאים קשר אחורי? פתאום אין צורך? לא ככה עובדים.
אנדריק נשאר סופית.
ממש שמח שמשאירים את אנדריק, הרגיש לי שעוד השאלה אחת והיינו מפספסים אותו. אני חושב שיש לו המון מה לתת לנו. הוא כלי ייחודי בסגל שיכול לתפקד גם כחלוץ וגם כקיצוני ימני, וכשהוא מתופקד כחלוץ הוא עושה הרבה יותר מאשר להיות 9 קלאסי. הוא משתתף בהנעת הכדור, במשחד הלחץ, הוא יוצר מצבים. הוא אמנם נמוך אבל חזק מאוד פיזית ובכדורגל זה דווקא יתרון מסוג אחר. יש לו מהירות, דריבל, עוצמה, והוא מריח שערים.
אני מקווה שמוריניו יידע איך להשתמש בו. בעיניי הוא אתגר חשוב עבור מוריניו.
אני אסכן את מוניטין הניבוי הגם ככה מעורער שלי, ואומר שלדעתי אין לאנדריק את מה שצריך בשביל להצליח ברמות האלה. אבל ימים יגידו. אולי מוריניו יצליח להוציא מים מהסלע.
השחקן הזה מרגיש לי לא בשל בכלל, והוא כבר בגיל שאמור להבשיל לגמרי. כמו ילד בן 15 מבחינת הבנת משחק.
הבנת משחק זה משהו שאפשר לרכוש. בשביל לרכוש את זה צריך לשחק וצריך מאמן שיאמין בשחקן ויתן לו דקות מבלי שירגיש שבכל דקה שהוא לא כובש הוא הולך להיות מיובש על הספסל. אנדריק שיחק דקות כל כך מעטות אצלנו ורצה להוכיח את עצמו בכל רגע על הדשא, מה שגרר פעולות אנוכיות ויומרניות. זה גם פקטור שצריך לקחת בחשבון.
בשנה שעברה הסתדרו הרבה דברים כך שהוא יצליח, אבל אלונסו ייבש אותו בחצי העונה הראשון ובחצי העונה השני הוא עשה חיל במקום אחר. עכשיו הוא צריך להוכיח את עצמו מאפס, וגם הביאו לו את דיומנדה ואספי על הראש. הוא בלופ שלא נגמר. מקווה שיקבל הזדמנות אמיתית הפעם. אם זה לא זה אז זה לא זה, אבל הזדמנות הוא צריך לקבל.
הוא לא ממש שחקן כנף כמובן וגם לא ממש חלוץ. קרלוס אספי הגיע בזמן שגונסאלו גארסיה היה בדרכו לפולהאם ככה שגם הוא היה יכול לנגוס לו בדקות. אני זוכר אותו בועט מקילומטר בדרבי ב-24/25 במקום למסור, אבל בעיקר קושי מול הגנה צפופה אין מה לעשות. אני שמח שנשאר אבל לא אופטימי שמשהו ישתנה יותר מדי. גם ברהים דיאס ואולי ברנרדו סילבה לעתים יתחרו איתו.
גם מצחיק אותי איך פתאום הכל השתנה ב-180 מעלות ביממה אחת ובשיחה אחת עם המאמן לטענת ה-AS (בסוף פגעו בול עם החוזה של ויניסיוס).
אנדריק כלכך אנדרייטד פה.
אני לא בקיא בסטטיסטיקות, אבל כמעט בכל משחק ששיחק הביא מספר. ממליץ ל @Raulito-7 לבדוק את זה בשבילנו.
אחרי חצי עונה מוצלחת מאוד בליון מגיעה לו הזדמנות.
אני לא אהבתי בכלל את ההחתמה של דיומנדה על הראש שלו, בעיקר בגלל המחיר על האלמוני הצעיר אבל גם בשביל אנדריק התבאסתי.
יש לאנדריק המון אספקטים של שחקן על.
יש לו סיומת, יש לו כוח מתפרץ, בעיטה אדירה ומה שהפתיע אותי מאוד בליון זה היכולת מסירה שלו.
אני שמח מאוד שהוא נשאר ומקווה שמוריניו ישלב אות ככה שיקבל דקות משמעותיות ונוכל לראות אותו פורח.
@Raulito-7 הייתי בודק את הxg שלו, לדעתי אמור להיות לו מאזן יפה ומפתיע
אני הראשון שמחזיק ממנו. מצד שני, צריך להודות שהוא בועט לשער כל פעם שהוא מקבל את הכדור בלי להרים את הראש כמו מה שמרגיש בוסרי מאד.
לגבי ה xG אני דווקא מהמר שהוא עם פחות גולים מה- xG. הטכניקה שלו לא מאד נקייה.