דיון ההעברות והפנטזיות ע"ש אחיה דסקל ז"ל :: יגיע בלם?

קבעתי שאסור לדון על זה? איך הבנת את זה? אמרתי שהדיווחים לא אמינים, משהו שאתה בעצמך אפילו ציינת. מעבר לזה תדון במה שאתה רוצה, אני בעצמי גם הצטרפתי לדיון ההיפוטתי. בכל מקרה כוונתי אף פעם לא הייתה לקבוע על מה אפשר להתדיין ומה לא, להיפך בעבר ניסיתי לפתוח פה הרבה מאוד דיוני סרק שרובם אפילו לא צלחו או עוררו עניין. אחלה דיון לדעתי.

האם פפ הוא המאמן המתאים? או במילים אחרות, האם קמאבינגה הוא שחקן בפרופיל שפפ מחפש?
או במילים פחות מכובסות - לדעתי אין שום סיכוי שפפ רוצה אותו.

כדאי להעביר אותו לשחק כמגן שמאלי באופן קבוע. שם היתרונות שלו יבלטו, והחסרונות יותר יוסתרו. הוא גם נכנס משם לאמצע לפעמים לעזור לקישור וזה עוזר.

חוץ מזה שאין מגנים טובים בשוק. יותר קל למצוא שחקני קישור

קמאבינגה הוא בדיוק סוג השחקן שפפ יחפש, אתלט על, מהיר, טכני, יודע להשתחרר מלחץ בכדרור, נלחם וממושמע.
יקח אותו ויכניס אותו לתוך התבנית וילמד אותו מתי ולאיפה בדיוק למסור, חודשיים של אימונים טקטיים אינטנסיביים וקמאבינגה כבר ילמד מה לעשות, במקום הבית זונות שאצל קרלו שאף שחקן בסגל לא התקדם מילימיטר מבחינה טקטית והבנת משחק.

טוב פגרת נבחרות ואין משחק בימים הקרובים וכבר החיים מרגישים ריקים ואפורים, זמן לפנטזיות.

איזה שחקן הייתם מביאים לריאל בידיעה ברורה שהוא ״הבורג החסר״ ושיביא לנו שדרוג משמעותי אמיתי?
לפני 10 ולפני 20 שנה הייתי עונה על השאלה הזאת בקלות עם רשימה ארוכה, היום אני מוצא את עצמי מסתכל על השחקנים המובילים ולא מתרגש מאף אופציה.
נונו מנדש כמגן שמאלי זה נחמד, אולי סאקה התאמה יותר ״מדוייקת״ לאגף ימין אבל גם שם הייתי בוחר את רודריגו קודם.

אפשר להגיד כמובן סלאח/ואן דייק אבל זה לא רציני הם בפנסיה עוד רגע.
כוכב בגיל המתאים שיכול לשדרג אותנו באמת אני לא רואה אחד שמתאים.

סאליבה, פבלוביץ’, נונו מנדש, ומגן ימני שכנראה יהיה טרנט ואנחנו פיקס. לשלוח את ארדה גולר לאיזה חור ולהחזיר את ניקו פס במקומו.

הייתי שמח מאוד מאוד מאוד לויטיניה. וולורדה ויטיניה ג’וד, שלישיית קישור מהאגדות

אין מגנים ככ טובים בשוק אז הייתי מעביר סופית את פדה להיות מגן ימני ואת קמא להיות מגן שמאלי.

להביא קשרים במקומם (רודרי זה החלום).
אני אישית פחות נהנה מכדורגל כשויניסיוס משחק אז הייתי שמח להביא 2 קשרי אמצע טובים במקומו ובעודף איזה חלוץ 9 בפנסיה שיעשה חוסלו.

רודרי ואפשר לסגור את העסק. שני מגינים נורמלים כמובן לא יזיקו, אבל זה לא מאסט.

רודרי לא יחזור לרמה שבה הוא היה חברים. הוא הולך להיות גונדוגאן 2. ואני אומר את זה בצער רב.

החלום שלי זה ויטיניה ונונו מנדש. רכש צנוע יחסית, אבל כזה שיעצבן שוב את פאריז.
לא מספיק מכיר בלמים טובים. זה לא תפקיד שאני מסתכל עליו במשחקים של קבוצות חארות.

למה? הוא לא שחקן שמתבסס על מהירות מתפרצת. נראה לי שיכול לחזור לעצמו לגמרי דווקא.

אם סיטי לא יעפילו לאלופות השנה, אולי פפ יעזוב ואז תהיה עזיבה המונית

אתה לא יכול לדעת את זה, אבל כמובן שמה שכתבתי הוא בהנחה שרודרי חוזר לעצמו.
האמת שעם מצב הפיבוטים בעולם היום גם 70% רודרי מספיק לי.

שותף גם לפנטזיה על ויטניה. אחלה שחקן.

האמת חשבתי שהוא מבוגר יותר. אני רואה שהוא בן 29 בסך הכל אז יש תקווה.

אנחנו לא צריכים יותר מדי בשביל שנראה קבוצה אחרת, יותר מזה - גם אם לא יבוא רכש אבל יוחלף מאמן הכל ייראה אחרת.

אבל אם כבר אפשר לפנטז אז קשר אחורי שיודע לנהל משחק מאחור, לווסת את הלחץ ולשלוט בקצב של המשחק. לא יודע כמה כאלה יש חוץ מטוני קרוס ורודרי שלאור הפציעות יש מצב לא רע שקרוס אופציה טובה יותר :sweat_smile:, למרות שאני לא פסימי לגבי הכושר שרודרי יחזור אליו.

חוץ מהם אני לא מצליח לחשוב על יותר מדי פנטזיות, אולי דווקא ז’ואאו נבש ולא ויטיניה (אני חושב שלנבש יש את הפוטנציאל להפוך לטוב בעולם בתפקידו).
אולי גראבנברך גם אופציה, אני מאוהב בו עוד מאייאקס פשוט הוא לא בדיוק התפקיד.
לגבי מגנים - כל דבר חוץ מטרנט, אני רוצה מגן שיודע להגן.

מה עם דקלן רייס של ארסנל?
היה שם דבר עד שהגיע לארסנל.
עוד מעט נפגוש אותו ונרצה שיהיה אצלינו

קצת אוברייטד לטעמי וגם בלי קשר אני חושב שהוא לא בול התפקיד

קשה מאוד להוציא קשרי על מקבוצות גדולות. זאת אולי העמדה הכי מבוקשת.
צריך למצוא את הקשרים הטובים בקבוצות “דרג ב” שיש להם את הפוטנציאל להפוך לוורלד קלאס בריאל מדריד.

שני השמות שלי ישר קופצים לראש זה סובימנדי של סוסיאדד (היו שמועות שכמעט סגר באנגליה והתחרט. הוא אמנם קצת רך הגנתית אבל לדעתי יהיה מעולה עם המפלצות הפיזיות שלנו לידו) ואדרסון מאטלנטה (שנדמה לי שגם היה מועמד לסיטי כמחליף לרודרי).
תנו לי אחד משניהם ואני אהיה מרוצה…

אחד ממנהלי המשחק הכי גדולים בדורו שיחק אצלנו עשור שלם, ב 95% מהזמן הזה רק באנו בטענות כלפי הגרמני. עכשיו מנהלי משחק נחותים יחסית לגרמני נראים לנו כהחתמות שהם בגדר פנטזיה.
בקיצור, הדשא של השכן תמיד יהיה ירוק יותר.

ויטיניה אצלנו אחרי 4 חודשים כבר קוראים פה למכור אותו לסעודיה כדי לקנות את הקשר הבא שיפתור את כל הבעיות שלנו.

אנחנו נסיים את הקיץ עם מיגל גוטיירז,ניקו פס ואדר מיליטאו כחיזוקים לסגל,חבל על תקוות השווא.

אם אלונסו באמת יגיע אני בכלל לא פוסל את זה שוירץ יגיע ביחד איתו. הוא מאוד מתאים לפרופיל שריאל מדריד (ופלורנטינו) אוהבת להביא…
השאלה היא איפה הוא נכנס בהרכב?