דיון ההעברות והפנטזיות ע"ש אחיה דסקל ז"ל :: מה עם קשר ובלם?

האפתיות לא נמצאת רק פה אלא בכל רחבי הרשת. הוא עלה לכולם על העצבים והרוויח את האנטי כלפיו ביושר.

אני חוסך לעצמי את האנרגיות לקלל אותו ואת המועדון על הארכת החוזה הזאת. דמות רעילה לחלוטין שעושה הרבה יותר נזק מתועלת. אין לנו צורך בו.

לא רציתי לקבל באן אז העדפתי לשמור לעצמי מה אני חושב על זה

שמע, אני מבין, הוא דמות מפלגת ובגדול דמות די רעילה על המגרש מבחינת אישיות.
אבל אין כישרון בעולם הכדורגל, זה המצב הכי דלוח שאני זוכר אי פעם, בריכת הכישרון ריקה לחלוטין.
היום אני במצב שאני לוקח אולי 5-6 שחקנים מכל הליגה האנגלית אלינו לקבוצה וגם זה בלחץ.
ובמצב הזה כישרון כמו של ויני… הוא שובר שיוון. ואיך שלא נהפוך את זה הוא אכבר שחקן קלאץ׳ למרות האופי.
אז אני במצב ביניים לגבי זה, שורה תחתונה אני הייתי משאיר אותו למרות המגרעות.

אני מזכיר שלויניסיוס נשארו בסה"כ שנתיים בחוזה- גם אם המועדון שוקל מכירה לסעודיה צריך להגיע למו"מ בעמדה סבירה. יש הבדל בין למכור אותו במאות מיליוני יורו ללאבד אותו שנה לסיום החוזה ב50M.

פספסתי משהו? למה ויניסיוס וסעודיה מוזכרים כאן בכל הודעה שנייה? זו לא הייתה סתם איזו הנפצה שנזרקה לאוויר לפני חודשים וזהו? שואל ברצינות.

אפילו בעולם המטורף של היום, מועמד לכדור הזהב בן 24 שיעבור לשם זה כבר יותר מדי.

דיון הפנטזיות :laughing:

אני גם לא מבין מאיפה מגיעות השמועות מסעודיה, אין להם באמת לגיטימציה.

האפשרויות היחידות שיש לויניסיוס אחרי ריאל הן סיטי ויונייטד, כאשר בסיטי הוא יצטרך להתנהג יפה יותר. השאלה הגדולה זה האם פפ יהיה מוכן לקחת אותו כאתגר. אם יש מאמן שיכול לשדרג אותו לטוב בעולם זה פפ.
ביונייטד יהיה לו חתיכת אתגר מקצועי והוא אולי ישמח להיות הפנים של מועדון גדול, בדרך לאיצטדיון חדש, וכמובן אתגר מקצועי בליגה הליגה בעולם.

חוץ מהן יש את פריז שגם אני משער תשמח לקחת כזה קראק גם מבחינת יכולת משחק וגם מבחינת מותג. ריאל מדריד עושה בשכל עם החוזה הזה בשביל להבטיח, לא משנה מה יקרה, שהוא לא ילך בחינם.

סורי על הדאבל פוסט אבל משהו קטן.

מה העמדה הכי פחות סגורה אצלינו בהרכב?
אני אעזור לכם - מגן שמאלי.

באמצע העונה מנדי ישב על הספסל כי הוא היה זוועה ואפילו אנצ’לוטי שאוהב ללכת עם השחקנים שלו גם כשהם בתקופות פחות טובות, ספסל אותו לטובת פראן גרסיה. שהוא בעצמו לא הרשים, עשה לא מעט טעויות בהגנה והציע תרומה התקפית דלה מאוד.

אז אנצ’לוטי הגיע למשחקים החשובים של העונה והחליט לספסל גם אותו, ומי שתוכנן לשחק מגן שמאלי הוא קמא, שאינו מגן שמאלי ולא רוצה לשחק שם. אבל אז קמא נפצע, ואנצ’לוטי נשאר עם שתי אופציות. מנדי ופראן. מנדי שממש לא הרשים העונה וחזר אחרי 6 שבועות של פציעה, הועדף על פני פראן גרסיה, שהתברר כאופציה השלישית של אנצ’לוטי. אבל אז התברר שמנדי חזר מוקדם מדיי ונפצע שוב, ואז פראן הוזעק אל הדשא.

עד כמה זה בולט שצריכים מגן שמאלי הקיץ? עד כמה זה הזוי שהמגן השמאלי המועדף של הקבוצה שמתיימרת להיות בעלת הסגל הטוב בעולם יהיה בכלל קשר ששונא את העמדה, והשחקנים האחרים בעמדה הזאת מתחרים מי יותר רע?

והחלק העצוב - אין תוכנית לרכוש מגן שמאלי הקיץ.

תמימות דעים ונראה די סופי
אישית אני מעדיף שאיכשהו נסיים עם קלופ, אבל זה ברור שנסיים עם אלונסו או זידאן (למרות שגם הוא לא בובה של פרז כמו פעם) אפילו לדעתי

פבריציו מדווח שאנחנו כן מחפשים מגן שמאלי לעונה הבאה, זה יהיה מעניין, מקווה שזה באמת נכון.

השאלה אם יש מישהו מעניין בשוק בכלל

ברוח היום - לא הכרתי את אחיה דסקל, ועד היום לא יצא לי לקרוא עליו. מניח שאני לא היחיד. יש כאן כתבה קצרה עליו (בהנחה שאין עוד אחיה דסקל אוהד ריאל שנפל במלחמה).
https://1075.fm/item/146217/

ריגשת. אחיה היה אחי הקטן, גיבור שמאז שנפל באסון סג׳עיה אנחנו כמשפחה משתדלים להנציח ולספר את סיפורו ככל יכולתנו. תודה. :brown_heart::orange_heart:

לא הכרתי
תודה

במארקה העלו כותרת גדולה, דיווח מתחנת הרדיו - שרודריגו שוקל לעזוב את ריאל מדריד. בנובמבר 2023 הוא האריך את חוזהו עד 2028, כזכור, סעיף השחרור שלו עומד על מיליארד יורו. מנצ’סטר סיטי הוזכרה לא פעם כמועמדת לצרפו ואפילו בקיץ האחרון - ידוע שפפ גווארדיולה, שחטף ממנו לא אחת - ‘אוהד’ גדול שלו. נטען כי רק בקשה מפורשת של המאמן הבא מהשחקן, בשיחה בארבע עיניים - תשאיר אותו. אוטוטו רודריגו סוגר שש עונות בריאל מדריד, מחצית מהזמן כשחקן הרכב. הוא כבש 68 שערים ב-267 הופעות. מה דעתכם?

אם נתעלם רגע מההתנהגות המחפירה של השחקנים שלנו בגמר הגביע - רודריגו הוא זה שחטף הכי הרבה מקצועית לאחר שכשל במצ’אפ מול ג’רארד מרטין חסר הניסיון שהיה אמור להיות נקודת תורפה ענקית בברצלונה. לא מעט טורי דעה במארקה נגדו וגם כתבות כמו זו למשל - משהו עובר עליו. בגמר הגביע הוא לא בעט לשער ולא השלים אף דריבל - חמישה איבודי כדור.

אני על הגבול לכתוב שהתייאשתי ממנו סופית, זה אפילו לא עניין הכדורגל, זו שפת הגוף, התבוסתנות, הדיכאון שהוא נכנס אליו בכל עונה. שחקן של ריאל מדריד חייב ‘למרוד’ ולרצות לשנות את המצב. אשתקד הוא היה באנקר גם בימים בהם ברהים דיאס היה הרבה יותר טוב ממנו. הוא חיוור. אני לא משוכנע ששימו אותו בקבוצה אחרת והוא מבקיע 25 שערים ומבשל עוד 15.

רדיו מארקה זה לא המקור הכי אמין בלשון המעטה אבל אלו דיווחים שעלו בכל מקרה כבר במהלך העונה. אני ממש בעד למכור אותו ולהביא במקומו את פרנקו מסטנטואונו, ולקוות שההייפ סביבו מוצדק.

נמאס לי משחקנים שבוכים שהם לא מוערכים מספיק. תשחק כדורגל יותר טוב יעריכו אותך יותר.

אני חושב שהעזיבה שלו תהיה מאוד טבעית. הבחור היה חלק לא קטן בכלל בשתי הזכיות האחרונות שלכם, הוא יכול להיות כינור ראשון/שני במקומות אחרים באירופה. בריאל מדריד הוא בחיים לא יהיה שם, הוא תמיד יהיה כינור שני/שלישי. כרגע הוא מאחורי קיליאן וויניסיוס מבחינת מעמד, הוא לא מעט שנים בריאל, הגיע הזמן לאתגר חדש.

סופר טבעי. למכור למרבה במחיר. אני קצת מקנא בכם שיש לכם את האופציה הזאת למכור שחקנים בטופ האירופאי.