כל עוד סנטיאגו לא יכתוב שהוא אמור להיות וורלד קלאס עולמי ושמדובר בקראק צעיר מצבו הרבה יותר טוב מיורו
יותר טוב ממיליטאו זה בטוח.
כל עוד סנטיאגו לא יכתוב שהוא אמור להיות וורלד קלאס עולמי ושמדובר בקראק צעיר מצבו הרבה יותר טוב מיורו
יותר טוב ממיליטאו זה בטוח.
בטוויטר לא מפסיקים לצייץ על הויסן,נראה לי שזה יקרה יותר מהר ממה שחשבנו.
כנראה רוצים שזה יקרה לפני אליפות העולם
איזה כיף להתחיל את הקיץ עם אינספור שמועות ודיווחים כאלה
פייר התגעגעתי
על קשרים מהסוג הזה אי אפשר ללמוד כלום ביוטיוב. אני מניח שאם הוא היה שחקן טופ כבר היינו שומעים עליו גם אם לא בהקשר שלנו. הסטטיסטיקה שלו אגב מאוד לא מעודדת:
שומעים עליו הרבה דווקא.
כתבתי פה לפני כמה ימים שהוא הוזכר בהקשר שלכם גם.
הוא הוזכר על ידי כל מיני זבלונים מאנגליה. לא נחשב.
חכם מאד, משחק בנגיעה, מוסר קדימה ואגרסיבי בהגנה. לא אתפלא אם פאלאס יקבלו עליו הרבה כסף.
כל הדיוני חוזה של ויני תקועים כי המושתן מבקש מלא
רק שריאל לא תעשה ריאל ובסוף תישאר בלי ייני ובלי רודריגו. לדעתי חייבים להחליט מה נשאר
אם הוא באמת דורש 30 נטו אז הגיע הזמן למכור כי הבחור לא איתנו,בסעודיה ישמחו לשלם לו סכום כזה.
אם מוכרים אותו וגם רודריגו יעזוב,זה יפנה גם תקציב וגם מקום לרכש של חלוץ 9 להרכב,לא אגיד שאני נגד התרחיש.
אני מניח שטראמפ היה שמח שהסעודים יקנו לו גם את ויני בנוסף לכל המתנות שיקבל.
יאללה שימשיך לדרוש ונעיף אותו על טיל - Win-Win situation
קראתי ביותר ממקום אחד שלא באמת הייתה הצעה כל כך גדולה מסעודיה על ויניסיוס, ושהסוכן שלו פשוט מנסה למקסם רווחים.
אנחנו כן צריכים להחלחט מה אנחמו עושים איתו כי יש לו עוד שנתיים בחוזה, אם מחליטים למכור אז זה צריך להיות השנה כדי למקסם רווחים, אם לא אז שישתוק ויקבל את מה שמציעים לו.
אסור לויני, לסוכן שלו ובעצם לכל צד במו"מ לנסות למקסם וללחוץ את הצד השני? מאז ומעולם מו"מ בין מועדון לשחקן לא יכול להיות שקול והיתרון הגדול הוא למועדון כמובן- לשחקן קריירה קצרה, שהיא החלון שלו להרוויח מה שיותר לקראת זמנים בהם כשרון המשחק שלו כבר לא נותן תשואות, והמועדון הוא בעל היכולות הכלכליות שבוחן את ההתאמה של השחקן ומחליט כמה הוא מוכן להתגמש. והרי תמיד יהיו עוד שחקנים שיהוו תחליף הולם, במחירים המתאימים. נשים בצד את זה שבמקרים של כמה מועדונים ברור שהמחירים התיישרו כלפי מעלה בשנים האחרונות.
זה בסדר גמור בעיני שוויני ישתמש בכל מנוף מתאים, ובאותה מידה זה בסדר שהמועדון יכנע או לא יכנע, ויציב גבולות לשכר ושאר התגמולים לשחקן (ולפמלייתו).
כל עוד ניתן לסמוך על מי שמנהל את המו"מ מטעם הקבוצה, אפשר לעצום עיניים, וכנראה גם לסתום את האף נוכח תעלולים שהצדדים יביאו לשולחן, כי בסוף התהליך זה יחתך לכאן או לכאן, ואז יהיה חיוני במקרה של כשלון ההחתמה למקסם את התקבול ממנו, כי כידוע ריאל אינה פסז שמוותרת על 180 מיליון אירו כדי להחזיק שחקן לעוד שנה רק בכדי שיעזוב חינם.
הבעיה שלכם עם ויניסיוס לדעתי זה שגם אם אין מי שתוכל/תרצה לקנות אותו.
בהתחשב בכך שריאל לבטח תרצה סכום שמתקרב ל-150 מיליון. אך גם אם הסכום ירד לכיוון ה-100, לא יהיו הרבה רודפות.
פסז’ כבר מסודרים ואפילו אם לא, כנראה היו מוותרים בהתאם למצב החדש שלהם.
באיירן וסיטי מתרחקות דמויות כאלה כמו מאש.
מה נשאר? צ’לסי?
זה ריאל או סעודיה, ואז אתם תלויים בויניסיוס שירצה לבצע התאבדות לקריירה שלו.
גם לי הייתה את המחשבה הזו לרגע… אבל מהר מאוד התאוששתי. לכל קבוצות הטופ באירופה מלבד בארסה ואולי סיטי חסר סטאר קוואליטי.
בכל זאת מדובר באחד השחקנים המובילים בעולם ובכזה שהיה רחוק צעד מכדור הזהב. עם כל הכבוד למרטינליים של אירופה, בסכום של 150M בשוק בו שחקנים כמו אנטוני, מודריק ודוקו עולים למעלה מ60M רכישה של ויני היא נו בריינר.
מאיפה הידיעה שהמומ איתו הסתבך? פורסם לפני כמה שבועות שהוא חתם ושההודעה הרשמית תהיה בסיום העונה. אני גם לא מוצא אף אזכור לגביו בתקשורת.
לא מתווכח על איכות.
הבעיה במחיר ובהתנהגות.
לא רואה קבוצה שיכולה להרשות את זה, תרצה אותו וגם רוצה להמר על כל הויכוחים האלה עם כל העולם כל הזמן.
יש אולי 4 קבוצות שיכולות להרשות אותו כלכלית.
אני לא רואה אותו חותם בקבוצה שיכולה כלכלית לרכוש אותו ב 100-150 מיליון כי זה לא יקרה.
כל עוד סעיף השחרור לגביו לא רלבנטי בשלב זה (1 מיליארד כידוע) כל מי שירכוש בפחות יצטרך אישור מהקבוצה, זה לא יקרה. האופצה היחידה היא ערב הסעודית. לדעתי זה בהחלט בדיון מבחינת ויני.
בשורה התחתונה ניחוש שלי- ויני כנראה יקבל מעבר למוצע לו כרגע וישאר.