הכותרת מהמארקה הוחלפה מהבוקר, במקור זה היה “החוזה החדש על סטנד-בי”. נכתב פה שהסוכנים של ויניסיוס ג’וניור ממשיכים לחפש חוזה עתק בערב הסעודית ושסוכנו דרש מריאל מדריד 30 מיליון יורו נטו לעונה - סכום שלא מקובל על ידי המועדון והוא מעל תקרת השכר שלנו. “השיחות לשיפור חוזהו של הברזילאי, שמסתיים ב-2027, החלו בתחילת השנה ביוזמת המועדון, ולמרות שהושגה התקדמות מאז, העסקה רחוקה מלהיות שלמה, כפי שהודו בסביבתו של הברזילאי באופן פרטי בשבוע שעבר”.
אגב אני ממש הייתי מחכה עם המחמאות למועדון. עד שאין וולקאם רשמי באמת הייתי ממתין גם אם כביכול יש רושם שמתחילים לעבוד כבר עכשיו וזה דבר טבעי - אופס - ראיתי שזה נכתב בדיון אחר, דומה, התבלבלתי.
אני יותר מאשמח לראות את ויניסיוס כבר הקיץ מרוויח חביות נפט בסעודיה.
לא הייתי רוצה לראות אותו בקבוצת טופ אחרת רק בגלל הסיכוי הקטן שהוא יחליט שוב שבא לו לשחק כדורגל ואז הוא עלול לחזור ליכולת של עונה שעברה.
אם כל דיבורי השכר נכונים אנחנו בבעיה גדולה.
מצד אחד אסור לנו לתת לאף אחד סכומים כאלה.
מצד שני אם לא ניתן לו סכומים כאלה והוא לא יעבור לקבל שכר בנפט, אנחנו תקועים שנתיים עם שחקן שלא ממש ירצה לשחק…
אם נחזיר את אמבפה לצד הטוב שלו ונביא חלוץ מתאים, אני חושב שרק נרוויח.
יונייטד, פריז, סיטי, ארסנל, צ’לסי וכמובן הסעודים.
ליברפול עושה החתמות בקנה המידה הזה פעם בכמה שנים (כמובן שהמשכורת יכולה להיות בעייתית), גם באיירן והיא כן מוכנה לשלם משכורות גבוהות.
למעשה, כל קבוצות הטופ באירופה מלבד ריאל צריכות שחקני קו.
שלא ישתמע שאני אומר לא להחתמת בלם אבל כמה אנחנו בטוחים שההויסן הזה הוא בלם לגיטימי להרכב?
מרגיש לי ששמעתי את השם שלו לראשונה כשריאל החליטה שצריך להחתים בלם.
יש עם מה לעבוד או שמדובר בפלופ עתידי?
לכל הקבוצות הבריטיות האלה יש קשיי פייר פליי גם בלי להוציא 150 מיליון ושכר אסטרונומי לשחקן אחד.
פאריז לא יקנו כי למה להרוס את מה שבנו אחרי 15 שנה של ניסיונות.
באיירן לא יקנו כי הם שפוים. יש להם וירץ על הפרק.
אז סעודיה או … בארסה. סתם, סתם.
עיקר החדשות במהלכים האחרונים (אם באמת יגיעו בלם ומגן שמאלי) מבחינתי הוא שנראה שהמועדון מתאים את עצמו לאלונסו (בונה סגל לשלושה בלמים) ולא אלונסו מתאים את עצמו למועדון.
אני מודה שלא ציפיתי שייתשרו לפי הבקשות שלו.
אז בעצם נראה בעונה הבאה שלישיית בלמים פותחת של רודיגר- אסנסיו/מיליטאו- הויסן והרביעי בלם מחליף? טשואמני יחלטר כבלם החמישי לעת צורך?
ועדיין הן מחתימות שחקנים בסכומים כאלה על בסיס קבוע.
ודאי שכן, עם כל הכבוד לבארקולה ודואה יש כאן אפשרות להחזיר סטאר קוואליטי (ולריאל על אמבפה).
ווירץ יעלה לפחות 150M ומדברים על משכורות של 150M שם. וזה שחקן באותה המשבצת של מוסיאלה ואוליסה.
אתה מדבר על ויניסיוס כאילו זה עוד קומאן או סאנה. במצב ההיפותטי שהעלו כאן בו ויניסיוס זמין בשוק עם תג מחיר של 150M רוב הקבוצות האלו (אם לא כולן) יתאבדו עליו. זה לא רק ערך מקצועי, זה סמל סטטוס - להביא שחקן שנחשב לטופ 3-5 בעולם כבר שנתיים.
אני לא מבין על מה הדיון. אתה מוזמן לבדוק כמה סיטי בזבזה בינואר, כמה יונייטד מבזבזת כל קיץ, כמה שחקנים בלמעלה מ60M צ’לסי של בוהלי רכשה וכמה ארסנל בזבזה תחת ארטטה. בכלל, המגבלות קיימות לכל הקבוצות- פייר פליי זה לא פיצ’ר אקסלוסיבי לאנגליה, גם אם להן יש PSR עדיין הקבוצות שם הן העשירות והבזבזניות בעולם.
הזלזול מיותר, כסף מבוזבז כי יש תחרות ויש צורך. ויני לא יגיע לאנגליה קודם כל כי הוא לא יימכר, עם זאת, במידה ויהיה בשוק הוא ללא ספק יהיה רלוונטי לקבוצות האנגליות, לפחות ברמה התקציבית. אם פפ וארטטה יחליטו שהוא לא מתאים להם זה יהיה סיפור אחר.
תוכל להזכר בתגובה הזו כשרודריגו יחתום באנגליה בתמורה ל100M עם משכורת שמנה, או כשווירץ יחתום בבאיירן בלמעלה מ130M עם משכורת שנתית של 25M.
גם רוצה להצטרף לדיון המטומטם שאומר שאם ויני על המדף שלא רק שהוא לא יחטף אלא שלא יהיו בכלל הצעות, אז לדעתי הצנועה לפחות 4 קבוצות טופ עולמיות ירצו אותו, גם סיטי, גם יונייטד, גם צ’לסי וגם פסז’, אולי גם ארסנל, ליברפול בטוח לא ולא כי סלוט לא ירצה אותו.
אם שחקן כמו ויני למכירה אז זאת הזדמנות פז וכמעט חד פעמית להרבה מאוד קבוצות.