רק שהוא גם לא כזה מוצלח.
בחיי שאני לא מבין על מה הטררם סביבו. בלם חמישי לסגל, לא יותר מזה. אוברייטד דיי מטורף. הוא נהנה מאוד מזה שהוא מהיר מה שמאפשר לו להציג לסרטוני יוטיוב כל מיני תחרויות ריצה שהוא מנצח. בלם גדול, הוא לא.
רק שהוא גם לא כזה מוצלח.
בחיי שאני לא מבין על מה הטררם סביבו. בלם חמישי לסגל, לא יותר מזה. אוברייטד דיי מטורף. הוא נהנה מאוד מזה שהוא מהיר מה שמאפשר לו להציג לסרטוני יוטיוב כל מיני תחרויות ריצה שהוא מנצח. בלם גדול, הוא לא.
בפודקאסט של אורי קופר הוא דיבר על הרעיון של “העברת” קרבאחל לתפקיד של בלם ימני עכשיו כשטרנט מגיע. כמובן שצריך לעקוב ולראות איך ההחלמה שלו.
גם לדעתי זה יכול להיות שווה ניסיון. יש הרבה מגנים שלקראת סוף הקריירה עשו הסבה למרכז ההגנה ומשכו שם עוד כמה שנים.
האמת שאתמול כשהסתכלתי על הסגל למשחק נגד מיורקה תהיתי, למה ראול אסנסיו נחשב עוד שחקן מילואים, כי רישום שלו בבוגרים היה עושה קצת סדר בבלאגן.
אצל מועדונים בלה ליגה, כשיש שחקן מהמילואים שמקבל הזדמנות בסגל מתחילת העונה ונכנס לדינמיקה של הבוגרת לכל דבר ועניין, בחלון ינואר הוא נרשם בלה ליגה כשחקן בוגרת. וכידוע, זו לא בעיה עבור ריאל מדריד.
אבל החוזה של ראול אסנסיו מינימלי, תרומה מקסימלית, כשהעתיד שלו באוויר. החלטה נכונה.
ממש אהבתי את הדוח שגיפיטי יצר אתמול להאויסן אז ביקשתי ממנו אחד דומה לאלברו קרראס.
הדוח הזה לא מלהיב במיוחד, אבל אפשר להבין למה מצד אחד לא שמענו עליו יותר מדיי ולמה הוא אפילו לא זומן לנבחרת, אבל מצד שני למה ריאל מדריד רוצה אותו.
הייתי מסכים איתך, ואז נזכרתי שהשאירו את בנזמה אחרי פרשיית הסחיטה הדי מכוערת שלו נגד וולבאונה.
ובקשר לאסנסיו עצמו שהחברים פה מפקפקים- הוא בלם מדהים, אהיה שקט איתו כבלם פותח, ועוד יותר שקט עם הסטטוס כבלם שלישי, מה שכנראה יקרה בעונה הבאה.
יש איזושהי הסכמה בין כל הכתבים שהמועדון ינסה להחתים קשר לאחר אליפות העולם. עד כאן הכל בסדר.
מלצ’ור רויז, עיתונאי אמין מאוד ומכובד, טוען שהאופציות שהמועדון שוקל הן איזקיאל פלאסיוס, ריינדרס ושטילר. בנוגע לאחרון אני יכול להבין, ואולי אפילו כתבתי עליו פה. אבל השניים הראשונים? מאוד מוזר.
ריינדרס היה אדיר בכל פעם שראיתי אותו משחק, כולל נגדנו. האישיו היחיד זה שהוא 10 שהורידו ל6-8 ולא ברור כמה התרומה שלו שם תהיה יציבה.
שטילר משחק 10, לא?
סיטי מאוד מעוניינת בריינדרס, תחת פפ הבנאדם יכול להפוך למלפצת.
הוא לא קשר אחורי, הוא 50:50 עם איכויות נפלאות אבל יש על מה לעבוד שם.
הוא לא סוג השחקן שאנחנו צריכים. לא מדבר על איכות.
מסכים איתך, אנחנו צריכים קשר בונה, שחקנים כמו ריינדרס לא חסר לנו.
הבעיה שהשוק לא כל כך אטרקטיבי…
אתם צריכים קשר בונה.
אנחנו צריכים שחקן כנף.
אני מציע טרייד שישבור את הרשת ואת ההיסטוריה בין המועדונים. פרנקי דה יונג תמורת רודריגו.
מי קונה?
בוא נגיד שאני לא אפול מהכיסא אם אשמע שבמחצית של הקלאסיקו אלונסו כבר סימס לקרוס
הפתרון אגב יכול להיות בלמים ומגנים שיודעים להניע כדור, סוג של ביזור של העמדה.
אנחנו לחלוטין הולכים לכיוון הזה. טרנט והאויסן שניהם בעלי יכולת להזיז כדור.
אני מוכן להשתתף אם צריך
אני אשלח מייל ללאפורטה, אתה תדאג לפלורנטינו.
יותר טוב תשלח לו פיתה קבב
אפילו לא בצחוק. רודריגו שחקן מעולה שלא מוצא את עצמו אצלינו וכל העתיד עוד לפניו. את פרנקי אני מעריך, אבל הם לא באותה רמה. מעדיף למכור את רודריגו ולקבל עליו כסף ואיתו לרכוש שחקן מתאים יותר, לא פציע ובגיל יותר צעיר.
אני לא מבין את. השוואה, הם לא באותו תפקיד בכלל. איך אפשר להשוות ביניהם? זה יותר עניין של צורך.
אפשר להשוות בינהם כי גם בשיאו פרנקי לא היה שווה כמו רודריגו. במחיר של רודריגו אפשר לקנות 2 פרנקי.
טוב אני מבין שחזרת לפה עם מכה בראש ורגשי נחיתות מחודשים. תפסיק את הטרלול, הפכת את רודריגו לרובן של באיירן מינכן. בנאדם בקושי הצליח להתבסס כשחקן שלישי בהתקפה של ריאל מדריד.