דיון ההעברות והפנטזיות ע"ש אחיה דסקל ז"ל :: מסטנטואונו סגור, קרראס הבא?

לפי טרנספרמרקט רודריגו שווה 100, פרנקי 45, לא הוכחה מתמטית אבל רק להראות שהטענה שרודריגו שווה כפול מפרנקי לא תלושה כמו שאתה מתאר אותה. זה גם המחיר שריאל הולכת לדרוש עליו. בגיל של פרנקי, עם הפציעות שעבר ודרישות השכר שלו, הוא לא היה בא בחשבון מבחינתי גם אם היה על המדף.

ואגב, רמת הטיעונים שלך גבוהה מאוד, מרשים ביותר.

שחקני התקפה תמיד היו יותר יקרים ונוצצים משחקני קישור. זה לא טיעון טוב. שוב, זה בסוף עניין של צורך. רודריגו לא קראק עדיין כמו שאתה מנסה לצייר אותו, ועובדה שבעונה הראשונה שהוא היה כינור שלישי באנקר הוא נכשל.

על אותו משקל שחקני התקפה גם עולים (ונמכרים) ביותר כסף. תיאורטית אם ברצלונה מעוניינת למכור את פרנקי ב50 מיליון (והיא תמכור גם בהרבה פחות) אני יכול למכור את רודריגו ולקנות את פרנקי ולהישאר עם חמישים בכיס.

אין שום היגיון בטרייד של פרנקי ורודריגו.

פרנקי ורודריגו שניהם שחקנים מצוינים.
לא ברמה הראשומה, של לאמין ואמבפה, הטובים בעולם.
לא ברמה השנייה, של פדרי ובלינגהאם, שווים הרכב בכל קבוצה בעולם בערך.
כן ברמה השלישית, שחקני על לכל דבר ועניין.
ובאופן משעשע, שניהם מתאימים מאוד לחוסרים של הקבוצה השנייה, ככה שההצעה להחלפה מתבקשת.
רודריגו שווה כפול כי הוא צעיר יותר וכי הוא שחקן התקפה. מי שרוצה לקרוא לזה טוב יותר, שיקרא.

בואו נסכם את הדיון הזה שאתם תישארו עם פרנקי ואנחנו נמכור את רודריגו לאנגליה, הרחק הרחק מכם. הדבר האחרון שאני צריך זה את רודריגו אצלכם. זה יהיה סיוט.

מסרב בתוקף

למה? הוא שחקן מצוין לפי מה שאתם אומרים…

יש המון היגיון. זה שזה פנטזיה שלא תקרה בעולם, וזה שלדעתך אחד שווה איקס והשני וואי, לא הופך את זה ללא הגיוני. אולי לא שוויוני.

כי הוא מעצבן וכי בצורה לא ברורה התברכנו בשורה של שחקני על בעמדה שלו.

באופן דומה, אם לא היו לכם ויניסיוס ואמבפה, אז רודריגו הוא קיצוני שמאלי מעולה.

חנן לדעתי צודק מהבחינה שעדיף לו למכור את רודריגו, שחקני קישור באמת שווים פחות. אני פשוט חושב שמבחינת הרמה של כל אחד בתפקידו, אין הבדל כזה ביניהם. דה יונג סבל מהתקופה הכי אפורה של ברצלונה, אני חושב שדווקא העונה התחלנו לראות יותר ניצוצות של הגאון מאיאקס.

הסברתי למה זה לא הגיוני.
ריאל לא מחתימה שחקנים בתשלום בגיל הזה, רק בחינם.
רודריגו שווה כפול מרודריגו (אגב בדקתי גם במקומות נוספים).
היסטוריית הפציעות של פרנקי.

ריאל הייתה מחתימה את פרנקי בחינם, אולי, כי היסטוריית הפציעות שלו לא מחמיאה.

יש המון היגיון מבחינתכם, לא מבחינתנו.

בסדר…

תהנו.

אז לקחת את זה יותר מדי ברצינות.

האמת, הרעיון הזה הצליח טיפטיפה לעצבן אותי, ואני בנאדם סופר צ’יל.

חפד מצטרף לדיווח של מלצ’ור רויז מאתמול וטוען שהאופציות לקישור הן ריינדרס, פלאסיוס ושטילר. שטילר הוא האופציה הראשונה ויעלה באיזור ה40 מיליון. הפער בדיווחים הוא למתי ריאל רוצה את השחקן הזה. לפי רויז לאחר המונדיאל, ולפי חפד לפני המונדיאל.

אני אגב מסוקרן מהאופציה של שטילר. לא ראיתי הרבה אבל שמעתי שאומרים לא מעט שהוא יהיה הקונטרולר הבא של נבחרת גרמניה.

אגב 2, מי שלא אהב את קרוס יקבל עכשיו גרסא חיוורת ופחות טובה שלו…

אגב 3, פבריציו הוציא היר ווי גוו להאויסן.

מקווה שמתכוונים לממן לו ניתוח אף.

האמת שרציתי גם לכתוב גרסא מכוערת של קרוס אבל לא נעים…

התלונות על קרוס היו בעיקר על זה שהוא לא רץ ולא מתלכלך. שטילר דווקא לא נראה כזה, אפילו ראיתי אותו יורד לגליצ’ים..

העניין הוא שהוא בן 24, לא 17. זה המוצר הסופי בערך.

קרוס היה עבר נגמר, דווקא הוא היה מסיים עם הכי הרבה קילומטרז’ כל משחק אבל לא נכנס לזה.

אני מדבר נטו על סגנון משחק, אומרים עליו שהוא היורש של טוני קרוס. גם הוא בעצמו התבטא על זה…

סתם דוגמה

אם אלונסו מתעקש עליו וטוני קרוס ממליץ אני בעדו,למרות שהוא נראה כמו שומר במחנה ריכוז.

מה הסיכוי שהשחקן שריאל משוועת לו עונה שלמה מתחבא במועדון דרג ב׳ בגרמניה
ועוד בגיל 24?
נשמע לי מוזר מאוד