רוצה לשמוע משהו עוד יותר מוזר? המגן השמאלי שאליו משוועת הקבוצה גדל בכלל במועדון, לא שמענו עליו מעולם, לא זומן לנבחרת ולא קושר לאחרונה לאף מועדון גדול, ובכל זאת ייתכן שנשלם עליו כמה עשרות מיליוני יורו. זה מוזר. על שטילר לפחות דיברו, ידעת שהוא קיים.
בארגנטינה ממשיכים להתעקש שמסטנטאונו רוצה רק ריאל, ושנערכה פגישה בין הצדדים, אבל מצד הכתבים באירופה יש דממה בנושא שלו. אני לא יודע אם המועדון בוחר לשמור את זה בשקט כדי לא ליצור רעש סביבו ולגרום לקבוצות אחרות גם להיכנס לתמונה ולסבך את המומ, או שפשוט הסביבה של השחקן משתמשת בשם שלנו כדי לשפר את התדמית שלו.
בכנות אני לא מבין את ההייפ סביבו. ראיתי אותו באיזה 2 משחקים, אחד לפני כמה חודשים והשני השבוע. הוא לא טכני מאוד, לא מהיר מאוד, לא הציג ראיית משחק מעולה. אהוד רמז שהשחקנים שהוא משווה אותו אליהם הם ימאל ומסי, אני עדיין לא רואה את זה, אבל צריך גם לומר שראיתי אותו מעט מאוד.
המועדון יודע על קיומו, המועדון מקבל את המסרים, המועדון יודע שיש לו את האפשרות להחתים את השחקן. אם הוא באמת כזה טוב אני בטוח שיראו את זה ויביאו אותו. אם יתנו לזה להחליק, כנראה שהוא לא כזה טוב.
ההעברה של האוסן היא העברה איכותית מאד ומתבקשת, שחקן אינטליגנטי, גבוה ועם טיפול מצוין בכדור, כמובן שגם טרנט.
ההעברה של קררס מוזרה גם לי- אין אף מועדון שנלחם איתנו כשזו העמדה אולי הכי חסרה בכדורגל האירופי, ליונייטד יש אופציית קנייה שהיא הולכת לממש בכל מקרה ב18 מיליון יורו והיא אפילו לא חושבת להחזיר אותו אליה, למה? כי הוא יקח את המקום של לוק שואו האימתני?
מקווה באמת שלא מדובר על קנייה על סמך המשחק נגד ברצלונה כאילו זה השחקן שיכול לעצור את ימאל לאורך זמן.
לגבי הבחור הארגנטינאי- חוץ מיוטיובים וכדומה לא ראיתי יותר מידי אבל יותר ויותר מביני עניין אומרים שמדובר על משהו מיוחד והוא באמת מזכיר בסגנון המשחק את אלה שאמרו, חסר לנו אחד כזה.
בכל מקרה אם יש את האופציה ולפי הדיווחים נגיע להסכם זול יותר כנראה שהוא שווה את ההימור, סומך על המועדון בהחלטה הזו.
אם נשיג את קרראס ב30 מיליון, באמת שלא אכפת לי. אני חקרתי קצת עליו, הוא שחקן עם הרבה פוטנציאל שהתקדם ככל שהעונה חלפה. יש לו הרבה תכונות חיוביות, ועל החסרונות שלו אפשר לעבוד. עם תג מחיר של 30 מיליון, הוא לא בהכרח יסגור לנו את העמדה במקרה ואיזה נונו מנדש יפול בשוק, אבל מצד שני לא נצרך להמשיך ולחלטר שם עם מנדי. בנוסף, הוא ספרדי וגדל במועדון, וחשוב מאוד להנהלה להחזיר את הזהות לקבוצה.
העברה מוזרה אבל אפשר להבין מאיפה היא מגיעה. הוא יהלום מאוד לא מלוטש שסוגר לנו פינה, יש לו עוד הרסה מקום לשיפור והוא אפגרייד ברור למה שיש לנו היום בסגל.
מדווחים שמתכוונים להחתים עוד בלם כבר בקיץ הזה. על זה יחליטו באופן סופי אחרי גביע העולם למועדונים.
התוכניות לעתיד הקרוב הם קונאטה בקיץ 26 וסאליבה בקיץ 27, לא יודע עד כמה ריאלי זה יהיה.
לגבי אלאבה אומרים שהעתיד בידיים שלו והם מכבדים את החלטתו, לי זה נשמע כמו אתה לא תשחק העונה יותר תנסה למצוא קבוצה שתתן לך לשחק.
בנוסף חוסה פליקס דיאז אומר שרודיגר כל העונה שיחק עם אי נוחות ברגל ולא רק בברך.
מצד אחד שמח שסוף סוף הבינו שאי אפשר לסחוט את הקו הגנה הזה עוד יותר, מצד שני הם חיכו לעונה זוועתית כמו זו כדי לעשות את זה וממה שנדמה לי הם חמים מאוד על התואר החדש הזה ולכך נותנים את הפוש הזה בחלון ההעברות.
אנחנו לא צריכים עוד בלם הקיץ. אני מעדיף לראות השנה מה ז’ואן מרטינס באמת שווה והאם ההייפ סביבו מוצדק. בנוסף אני ארצה לבדוק האם מיליטאו יוכל לחזור להיות בלם משלים מספיק טוב עד שהחוזה שלו יגמר.
במקרה הטוב אז מעולה, במקרה הפחות טוב נסתדר, ובקיץ הבא קונאטה חופשי.
נקודה נוספת. אם מביאים קשר כמו שאלונסו רוצה, והולכים לשחק שלושה בלמים, טשואמני יורד לספסל? 5 שחקני הגנה, ג’וד פדה ויני ואמבפה, והקשר שאותו אלונסו רוצה סוגרים את ההרכב. ואיפה קמא נכנס בכל הסיפור הזה? מרגיש לי יותר מדיי עמוס בשחקנים שדורשים הרכב. אני מקווה שזה לא יגרור בעיות בחדר ההלבשה.
הוא ילד שלא שיחק עכשיו שנה שלמה וחווה את הפציעה הקשה ביותר בערך שכדורגלן יכול לחוות, שעשויה להשפיע בצורה דרמטית על סיכויי הפציעות שלו קדימה. (דש ממיליטאו ואלאבה)
הוא צריך להשתלב בקסטיליה לאט מאוד ובזהירות. אחרי שעבר את המשוכה הזו, הוא יצטרך להראות שהיכולת שלו לא נפגעה, ואחר כך להראות עקביות. ורק אחרי כן אפשר לחשוב על לשלב אותו בקבוצה הבוגרת.
בינתיים בתקשורת מדברים על בלמים, מגנים וקשרים.
החלק ההתקפי לא מוזכר בכלל. גם שם ריאל צריכה חיזוק.
אין לנו ווינר ימין טבעי. גולר הוא יותר קשר, ברהים אחלה אבל לא לרמה של הרכב ראשון ואנדריק הוא בגדר תעלומה.הייתי מציע לסיטי את אחד הברזילאים שלנו תמורת סאביניו (כן, ויניסיוס שחקן מוכשר יותר ממנו אבל כדורגל הוא דבר יותר גדול מכישרון)
גם חלוץ חסר לנו. אמבפה מצוין בעמדה הזאת. כמו שכבר נאמר כאן חסרה לנו המשבצת של חוסלו.
פלוריאן וירץ נמצא איכשהו ברקע. פפ רואה בו את המחליף הטבעי לדה בריינה. אני חושב שהוא יודע על מה הוא מדבר. על פניו יש לנו את בלינגהאם אבל אני חושב שוירץ מביא משהו שהאנגלי לא מביא.
דיברו על כך שאם רודריגו ימכר אז יביאו חלוץ “סטייל חוסלו”. אם הכוונה חלוץ 9 גבוה לספסל, אז יש לי הצעה. בנימין ששקו מלייפציג. זכור לי שהוא קושר אלינו ממש בתחילת דרכו. הבעיה ברעיון הזה שהוא לא יקרה, הוא יקר מדיי בשביל להיות שחקן משלים. חלוץ 9 גבוה וטכני, עדיין צעיר ויכול להתפתח, לא כוכב על שאתה לא יכול להושיב על הספסל. חוץ מהעניין הקטנצ’יק הזה שהוא יעלה יותר מ70 מיליון יורו, דווקא רעיון טוב.
הוא גם מהיר יחסית, עם בעיטה חזקה וטובה מאוד מרחוק
צריך לשפר את הסיומת אבל יש לו פוטנציאל מאוד מאוד גבוה לדעתי, במיוחד בקבוצה גדולה, ובוא גם מאוד מתאים לסגנון שלנו, וגם יכול להתאים לסגנון של החזקה בכדור
קבוצה גדולה שתיקח אותו ותשקיע בו תזכה
הוא לא צריך לעלות 70, יותר באזור ה50-60 - נכון שהוא האריך חוזה אבל זה בא עם הסכם בינו לבין המועדון שאם מועדון גדול ירצה אותו אז זה יהיה באזור של ה50-60 שזה היה הסעיף שחרור שלו
לא בקיא בפרטי החוזה שלו. אני חושב שגם 50 זה חורג מתקציב המועדון לחלוץ מחליף, אבל השנה מרגיש שהם מעקמים את החוקים אז אולי הוא באמת אופציה. רק זוכר שהוא היה אופציה לחלוץ מחליף עוד כשהיה בזלצבורג כמדומני. בכל מקרה חלוץ מרכזי שכובש 15-20 שערים בעונה לא יכול להיות חלוץ פותח אצלינו.
לייפציג מכרה את דני אולמו ב55 מיליון יורו פחות או יותר לברצלונה וזה כשהוא היה בן 26 ולא 21 ולקבוצה עם בעיות פיננסיות רציניות.
ששקו ככל הנראה ימכר במינימום ב70-80 מיליון, בטח שאלינו.
בכל מקרה נראה שהפרופיל הזה בכלל לא על הפרק, אם אנחנו בדיון פנטזיות (אבל ריאלי) ומחפשים פרופיל “חוסלואי” מבחינת גיל, היכרות עם הליגה, משחק ראש וגובה טובים וגם עם הגב לשער ובלי לעשות מניירות של כוכב ולשבור את הכיס אני חושב שבודימיר של אוסאסונה יכול להיות בינגו מטורף, העברה יחסית פשוטה שתיתן ערך ענק.
גם אני חושב שזה לא ריאלי, וגם אם כן אנחנו לא מקושרים אליו וזו רק פנטזיה.
הגיל של בודימיר מהווה חיסרון, לא יתרון. מלבד זאת אני חושב שהם שחקנים מעט שונים. שניהם חלוץ 9 קלאסי, אבל בודימיר רגל מסיימת הרבה יותר טובה, ששקו יותר מגוון ונייד.
בכל מקרה זו רק פנטזיה.