ניקו פז ?
מעניין את האס, אבל נמשיך לעקוב.
כמה שהתגעגעתי לדיווחים כאלה
שמעו, נכון שהשמות שעולים לאחרונה בהקשר שלנו, גם הקונקרטים ביותר עד כדי אלה שממש חתמו/חותמים - הם אולי לא בדיוק השמות הגדולים שהתרגלנו אליהם ושהיינו רוצים לשמוע בהקשרים שלנו, וכבר דיברנו לא מעט על החולשה הכללית של הכדורגל העולמי בימינו.
אבל, כשאני מסתכל על הסך-הכול - אני בהחלט מעודד ואף מרוצה מהכיוון הכללי. אם נסתכל על הרכש שלנו עד כה, וגם על זה שעולה מהשופרות האמינים בתור הרכש קדימה, ניתן לאפיין אותו במספר דרכים (ושימו לב שהמאפיינים הללו מתאימים גם לרכש אולי החשוב ביותר הקיץ - צ’אבי אלונסו):
- מתאים למדיניות הרכש (המוצלחת בסה"כ) של השנים האחרונות - שחקנים צעירים ומבטיחים עם עוד שנים לשחק לפניהם, מחירים בינונים-גבוהים אבל כמעט ללא עלויות שוברות שוק.
- ספרדים - אני הראשון לומר שלא אכפת בכלל מה הלאום של השחקן הבודד כל עוד הוא מספק את הסחורה, אבל כן יש חשיבות מסויימת שתהיה נציגות ספרדית כללית משמעותית בסגל. מעבר לחיבור החשוב לקהל המקומי, שבסופו של דבר הוא זה שדוחף את הקבוצה ביומיום - זה חשוב לגיבוש זהות ברורה לקבוצה, ולצקת יסודות יציבים שסביבם אפשר לעבוד (אפילו ברמת השפה והתיאום הבסיסי). זה היה קצת חסר בשנים האחרונות, ולדעתי זה ניכר בהתנהלות השוטפת - גם בהצלחות. אני לא יכול להוכיח את זה כמובן, אבל לדעתי עם זהות ברורה יותר של המועדון, סביב כמה שחקנים סטייל ראמוס וקרבחאל - כל המחדל של ויניסיוס לא היה קורה.
והיי, גם מבחינת כדורגל נטו, ספרד זה לא הדבר הכי גרוע שיכול להיות. אלופת אירופה המכהנת, להזכירכם. - הכי חשוב - בהתאמה מוחלטת לצרכים המקצועיים הכי דחופים שלנו. מגנים, בלם, קשר אחורי, מאמן. ניכר שיש הבנה אמיתית של בעיות העומק של הקבוצה ושל הסגל (ואולי יש מי שעוזר ולוחש להם באוזן), ושיש רצון וניסיון אמיתיים לתת להם פיתרון. כן ירבו.
השאלה אחרי כל הדיווחים הבומבסטיים האלה, מותר תהתחיל לפנטז מוסיאלה ?
מוסיאלה או וירץ זה חלום, רודרי זה הנוקאאוט
מוסיאלה נתפס יותר כשחקן התקפה. כך או כך, שני הגרמנים הם מפלצות כדורגל. הלוואי ויגיע אחד מהם. אני מעדיף את וירץ.
אני יודע שהתשובה שלך תהיה קודם מביאים ואז חושבים, אבל איפה היית משתף את וירץ?
יש לך על העמדה הזו את בלינגהאם, ושניהם ידרכו אחד על השני ואני לא בטוח כמה מערך יהלום עדיין באופנה…
לפי TNT SPORT ארגנטינה ריאל וצ’לסי דנות בטרייד של אנזו תמןרת רודריגו
מארקה: ריאל מדריד שוקלת לשלם את סעיף השחרור של ניקו וויליאמס
ושי אליאס זה מה שתקבל
למה הנבחרת צד בסיפור?
באמת חסר להם שחקני כנף שמאל.
במקום מי בדיוק? מה יש לנו לחזק את אגף שמאל שלנו?
ממש 2009 מחדש.
בארסה בדומיננטיות מוחלטת אז פלורנטינו מתחרע.
אנזו פרננדז זו החתמה מטורפת. מקווה שלא.
הרכישה המסתמנת של קררס, ואולי אף זו של ניקו וויליאמס (מאיפה זה הגיע לעזאזל), בסכום מצטבר של מעל 100 מליון יורו, מייצרות אצלי הרבה מאוד תחושת אי נוחות. האם פלורנטינו שוב שינה דיסקט, ושוב הולך עם קיצוניות מטורפת עם האסטרטגיה החדשה?
בשנים האחרונות חווינו מיעוט מאוד של רכישות מתוך אסטרטגיה של רכישת או פרוספקטים לשחקן הטוב בעולם בעמדה, או כלום. קררס, וווילייאמס, לצד שמועות על המון שחקנים נוספים, הם בסופו של דבר שחקנים די בינוניים שאין לנו באמת צורך בהם. בשביל מה זה טוב, והאם עברנו לאסטרטגיית הדשא של השכן?
לא רואה מצב בו ניקו וויליאמס מגיע אליכם, אם ויניסיוס נשאר. בטח לא אם גם ויניסיוס וגם רודריגו נשארים.
לא אומר שזה רכש נכון גם אם הברזילאים עוזבים, אבל אלא אם כן פרז התחרפן שם על כל המוח, או שאלונסו עושה פפ ומתכנן להציב את ניקו כבלם - אין שום הסבר לאפילו אם זו רק שמועה הזו.
גם השמועה על ניקו וגם השמועה על אנזו ממקורות לא אמינים. הפעילות המוגברת שלנו בשוק מגרה שחקנים, סוכנים, עיתונים עיתונאים ואחרים להשתמש בשם שלנו כדי לקדם את השם שלהם, ולא הייתי פוסל שזה המצב גם פה.
זאת בדיוק הבעיה, שאם הם נכנסים ישר להרכב אז כנראה הסגל לא משהו, לא יודע אם קארבחל בריא טרנט עדיף עליו, או שהבלם החדש מוציא את רודיגר או אסנסיו מהרכב.