לפי רודרה העסקה למעשה סגורה. כזכור לפי יומיים שלושה רודרה היה הראשון לדווח על ההתעניינות שלנו בו, אתמול הרבה כתבים קפצו על העגלה ודיווחו את הידיעה הזאת, והיום רודרה כותב שהעסקה נסגרה.
בחזית אחרת, חסוס פורטאה שנחשב לכישרון הגדול ביותר שיש כרגע בפבריקה וסירב להאריך חוזה למרות שבמועדון לחצו עליו לאורך כל החודשים האחרונים, האריך היום חוזה עד 2029 לאחר שארבלואה ואלונסו שיכנעו אותו. מדובר במגן ימני בן 17.
בחזית נוספת דיברו היום על התקדמות במגעים מול בנפיקה לגבי קרראס.
לדעתי האחד קשור לשני…
הקנייה שלו מסמנת בצורה וודאית את המכירה של רודריגו.
הוא בטח רוצה ״לשחק בצד שמאל״
ארסנל יקנו אותו באיזה 80-90 מיל׳ כי אנחנו פראיירים
3 דברים יהפכו את החלון הזה למושלם (מעבר לרכישה של קשר ומגן שמאלי). מכירה של רודריגו, רכישת חלוץ במקומו, ומכירה של מיליטאו.
אם רודריגו נמכר זה פותח דלת משמעותית לפנטזיה השניה. מיליטאו כנראה ישאר בגדר פנטזיה.
מאוד מסכים איתך, לדעתי מכירה שלו היא צעד מבורך לכל הצדדים.
אבל וזה אבל, אני מקווה שיביאו באמת חלוץ טוב, ולא חלוץ בן 35 לפאצ׳.. זה ישדרג את הקבוצה משמעותית.
ילד חכם,עם קרלו ידע שאין לו סיכוי,ראה את ואסקז מסריח את הדשא יותר מחצי עונה מבלי שקיבל פירור,שמח לראות שאלונסו וארבלואה יודעים להתנהל עם ילדים מהנוער בצורה טובה יותר.
לפי דיווחים של כתבים שמקורבים לריבר היא קצת מנסה את מזלה מול ריאל.
ריאל רוצה שמסטנטואונו יגיע אליה כבר אחרי אליפות העולם למועדונים, ריבר רוצה שהוא יושאל אליה אחרי הרכישה עד דצמבר כדי לשחק בליברטדורס.
ריאל מוכנה לעלות את המחיר ל-50 מיליון יורו ולקבל אותו עכשיו אבל עם סדרה של תשלום ראשון גדול ואז תשלומים קטנים, ריבר אומרת עזבו 5 מיליון תנו 45 במכה ותשאירו עד דצמבר.
נראה מה יסגר, אבל כנראה שיסגר בסוף לצד של ריאל ותקבלו אותו אצלכם אחרי יולי (וזהו אני גמור מזה)
אפרופו המשחק היום ורשמים לגבי שחקנים ספציפיים שקשורים אלינו -
למרות המשחק הטוב בסה"כ של נבחרת ספרד, דווקא מרכז המגרש וקצב המשחק היו בשליטה צרפתית לאורך כמעט כל המשחק, וזה לא שצרפת עלו עם איזה קישור אימתני. במילים אחרות - אני מאוד מאוד לא מתרשם מזובימנדי, ולא בפעם הראשונה (וזה עוד בלי לדבר על הגיל שלו). מזכיר לי מאוד יראמנדי 2.
בעיניי, אם זה לא בשביל שיפור משמעותי אמיתי (רודרי, ויטינייה) - עדיף כבר להמשיך עם הקיים, ולראות מה צ’אבי יצליח לעשות עם זה. עדיף מאשר להביא שחקן פרווה שסתם יתפוס נדלן וחמצן בהרכב.
החשש להכניס שחקנים בינוניים לסגל מאוד גדול. לכן אני לא בלחץ משום החתמה, גם לא משטילר. אם במועדון לא רואים בו מספיק טוב, נמשיך עם מה שיש עד שיהיה אחד טוב באמת. ככה עשינו עד היום ולרוב לא התחרטנו בדיעבד.
כל מי שראה אותו משחק מוכן להישבע שהוא שחקן על, אבל כשאני רואה את התקצירים האלה, מה אני אגיד לכם… פשוט לא משכנע.
כל כך הרבה פעולות לא נכונות, כל כך הרבה פעולות שהוא מנסה בכוח, איבודי כדור, מסירות לא טובות. אני באמת שלא מבין.
למה בעצם ריאל לחוצים על ילד בן 17 בעמדה שגם ככה לא בטוח שכדאי שתלך לשחקן התקפה נוסף?
עוד חצי עונה בהרכב של אחד המועדונים הגדולים בדרום אמריקה, תחת אחד המאמנים הטובים שהיו לה, ובתחרות כמו הליברטדורס, נראה לי כמו אחלה דבר להתפתחות שלו.
אני צפיתי בו לא פעם פעמיים בעבר, אני צופה בו כל שבוע בשנה האחרונה ובעיקר בחצי שנה האחרונה שם ביסס את מעמדו בהרכב ככוכב הבלתי מעורער.
כבר כתבתי עליו אצלכם בעבר הוא משחק באגף ימין עם רגל שמאל חזקה וחותך פנימה.
הרבה אומרים שהוא מזכיר את די מריה אבל הוא יותר פיזי מדי מריה ועם בעיטה חזקה יותר בעיני מרחוק.
טכני, יכולת מעבר טובה, לא בהכרח דריבליסט.
הדבר הכי טוב שיש לכדורגל הארגנטינאי להציע כעתיד שלו כיום.
מסכים, עוד חצי שנה שחקן הרכב בליגה ובטורניר קשוח כמו ליברטדורס רק יחשל אותו.
בגיל שלו הוא חייב דקות ושישחק.