דיון ההעברות והפנטזיות ע"ש אחיה דסקל ז"ל :: דיומנדה רשמי, רודרי בחר בבארסה. ויני עד 2032.

כמו אזרחות שניה גרמנית גם #רקאומר

לפעמים המועדון משגע אותי. אין לו בעיה להוציא 10 מיליון על טרנט כדי שישחק מול אל הילאל ופאצ”וקה, אבל יפילו את העסקה של קרראס על 8 מיליון יורו. או אין להם בעיה לתת לפנרבחצ’ה בקשיש של 15 מיליון יורו אחרי שהדחליל הזה חתם, אבל עם ריבר פלייט הם יריבו על 3 מיליון יורו. עניין של מסגרות ומקסימום שמוכנים להשקיע על פרופילים מסויימים, סבבה, אבל טיפה היגיון…

יש אישור מפאבריציו.
מסטנטואונו יחתום לשש שנים.
נראה שלא ישחק עם ריאל מדריד באליפות העולם.

שחקן חידתי מבחינתי. לרגעים נראה כמו כישרון על ולעיתים שחקן מוגבל. כפי שכבר נאמר כאן - יותר מדי מומחים מעריכים אותו מאוד. הלוואי ויצליח.

זובימנדי??
ויטיניה???
רונאלדו???
לאמין ימאל???
(מוזמנים לזרוק שמות).

@SantiagoBernabeu אפרופו היגיון במועדון,למה לא להביא את מיגל ל״מבחן״ בגביע העולם? יצליח? חסכנו 40 מיליון,לא יצליח? נביא את קארראס אחרי הטורניר בפחות כסף ממה שבנפיקה רוצים עכשיו.

חחח אני לא מאמין שנפלת למלכודת הזאת של האס. הם כאלה שיימלס. אפילו לא מנסים להסתיר את החירטוטים שלהם. כן בטח יש להם סקופ ביד אבל הם לא חושפים אותו… פעם בשבוע שבועיים הם יוצאים בחרטטת כזאת. פעם שעברה זה היה “ריאל מדריד עובדת על החתמה של שחקן שיעלה יותר ממאה מיליון יורו”. מאז לא שמענו על השחקן הזה.

אבל אפשר סתם לזרוק שמות לכיף.

אני ממש מחכה שיסגרו את ההעברה של קרראס, ושכנעתי את עצמי שולאחוביץ’ זה בול החלוץ שאנחנו צריכים כדי לסגור את ההתקפה.

דווח שלא תופסים ממנו במועדון. לא עקבתי השנה אחרי ז’ירונה אז לא יודע להסביר למה.

חשבתי שהשמות שרשמתי מספיק מופרכים כדי שיובן שאני ציני ומן הסתם מדובר בזבל🙂

אופס אפילו לא קראתי את השמות. תפסת אותי. אבל כן הם הזויים.

אני אישית חולה על קונססאו. לדעתי כישרון גדול שעוד לא מימש את הפוטנציאל שלו. כמובן שעם מצבת השחקנים שלנו בצד ימין אין שום סיכוי.

יש לציין שאתם שילמתם בסוף 60 מיליון כעסקה כוללת
45 הולכים לריבר במסגרת הסעיף שחרור ועוד 15 מיליון שמתחלקים על 13 אחוז מיסים לאומיים רגילים ועוד 20 אחוז איזה חוק מטומטם שהספרדים משלמים על שחקנים מברזיל וארגנטינה מיסים טרוטריאלים.

תהנו..זה לא דמעות זה נכנס לי הילד לעין :sad_but_relieved_face:

בעיני זה פשוט, פלורנטינו נדבן כשהולכים איתו (גו’ד, ארדה, טרנט), למי שעושה לו חיים קשים הוא מראה שהוא לא פראייר

טרנט בסוף חותם בבארסה ואתם הולכים על מינגסה.

אל תיתן להם רעיונות שאנחנו לא רוצים

אבל שמאסט יעשה להם פיגו עוד שנה-שנתיים אני מוכן

כל מי ששווה הרכב בריאל במשחק הזה נמצא בפסז’ או בבארסה. בקיצור, סתם שטויות של האס.

עריכה (2:2): או בסעודיה

יש גם 2 מסיטי

אפשר את המנדש הזה…?

איזה נונו הזה. שחקן. נותן עונה מטורפת באמת.

אני לא מבין מה נסגר עם זובימנדי. הרי פבריציו כבר הודיע פעמיים שזה סגור עם ארסנל..מה קורה שם?

לא בטוח לגביהם. בטח לא חד משמעית כמו החבר’ה מפסז’ (ברנרדו עד שנה שעברה כן חד משמעית).

הוא מדהים

יש יותר מדי שחקנים טובים שכלואים בפריז, לא חבל?
למה לא מוצאים פתרון לאירוע הזה…
השחקנים האלה אמורים לשחק בליגות רציניות במועדונים רציניים.

הויסן הזה בלם נהדר, הנעת כדור מאחורה ברמה הכי גבוה שיש, טכניקה מצויינת, לא נלחץ, גם מסירות ארוכות וגם יודע לשבור קוי הגנה, אין לו בעיה למסור בימין או בשמאל.

גם אלגנטי לא איזה רנאטו וייגה. קלאס כזה. אהבתי מאוד.

אגב, מוותר על הבאת שחקנים בשנה וחצי הקרובות בשביל להנחית פה את נונו מנדש.