אמרתי נחכה לפחות לסיום המשחק כדי לכתוב. אבל אם אתה כבר מדבר… עקצו אותנו דוד. לפחות זה הרושם בינתיים.
לאמבפה לקח 4 חודשים להיראות כמו עצמו, אז אתם שופטים ילד בן 17 שיודע שחצי מעולם הכדורגל מסתכל עליו, אחרי מחצית אחת?
מדובר בכוכב הגדול של הקבוצה הטובה ביותר בדרום אמריקה, כל זה בגיל 17, כל הסקאוטים חמים עליו אש כבר שנים, ממדינת כדורגל שכבר ראתה שחקן אחד או שניים (ובניגוד לשכניהם מברזיל - אצלם לא ממהרים לכתור כתרים. מתי פעם אחרונה עשו בארגנטינה הייפ מוגזם על שחקן?). כולל חברים מהפורום כאן, שראו אותו בעקביות, בניגוד אלינו.
אני אופטימי. בטח כשהוא צפוי להגיע להנחייה הצמודה של אלונסו ולקבוצה עם תוכנית משחק מסודרת, ולא אל חגיגת בלאגן-לא-מאורגן.
הכל בסדר, כתבתי בעבר כבר שאתן לו את הצ’אנס. פשוט הוא לא מרשים במשחק הספציפי הזה, מה לעשות…
מאוד מקווה לראות במשחק הבא קישור חדש פותח, בדגש על גולר.
זה בדיוק הזמן לניסויים. ופליז שהמשחק יהיה בשעה עם צל, אני מזיע בסלון רק מלראות אותם מטפטים מדקה 6
המשחק הבא באותה השעה לדעתי
עלה לאנשים פה על העצבים אבל עדיין שחקן של כמה מאות מיליוני יורו שהיה עלול לעזוב בחינם.
לי אישית הרגיש שהוא מתכנן מהלך שכזה.
מקווה שצ’אבי יחזיר אותו ליכולת טובה.
ישתיל לו מוח אתה מתכוון?
אני מאוד אמביוולנטי כלפיו. גם אם ילך בחינם הוא עשה את שלו בהיסטוריה הקצרה בקבוצה, והוא עדיין רחוק מהשיא שלו (שילוב בין הפיזי ליכולות טכניות ליכולת מנטלית שאצל מאמנים נורמליים עוד יכולה לעלות, להבנה טאקטית שלבטח רחוקה משיאה כעת, אבל שוב..).
אבל אחרי עונת 2023/4 מאוד רציתי להאמין שהנה צומח כאן השחקן שיביא תארים ברצף, אפשר לוותר על הגעת אמבפה ועם חלוץ מבוגר וסט יכולות גנרי דוגמת חוסלו נדהר לכיוון 20 עד הפרישה/עזיבה שלו, כלומר מורשת בסגנון רונאלדו (גם אם על פני זמן ארוך יותר). השנה ברור מה אירוע שלילי בודד עלול לעשות לשחקן כל כך לא מאוזן כמוהו.
הטוב שלו- מעולה, אבל השלילי שלו הרסני לא פחות, במיוחד אם אין מאמן לעצור את זה. טוב שיש מאמן שידע לאזן, מקווה שיוכיח שאין פרות קדושות, ובטח שאשמח אם שיא ההעברות יפרץ בעוצמה וניימאר שוב יהיה מספר 2 בלבד, אבל מה שנקרא by far
אין לי כח להכנס לדיונים עליו, בעיקר בגלל שאני בעצמי כבר לא יודע מה לחשוב. אמנם אני מגן עליו פה בפורום (בעיקר כי הודעות השנאה שהוא מתחיל לקבל כאן כל משחק מהדקה השלישית לא פרופורציונאליות ואין להן כל קשר לפעולות שלו על הדשא), אבל בכנות נמאס לי ממנו ואני גם בספק גדול אם הוא יחזור ליכולת טובה.
לשמחתי זו הבעיה של צ’אבי אלונסו ולא אני זה שצריך להתמודד עם הבנאדם המעייף הזה. מקווה מאוד שצ’אבי אלונסו יצליח. הוא נכס יקר מאוד, ואם הקריסה שלו תמשך יווצר נזק גם כלכלי וגם מקצועי עבור המועדון.
צפיתי בסרטון של מסטנטואונו מהלילה. זה מדהים איך כבר בשלב הזה הוא זוכה לשמירה כ"כ אינטנסיבית. למרות זאת, הוא הצליח לבצע כמה פעולות לא רעות. עוד יש דרך ארוכה אבל הפוטנציאל שם.
״גרייט פרפורמנס״
לא רציתי להיות שוב זה שכותב את זה ראשון, מזל שהגעתם.
קבלת ההחלטות שלו עושה לי פלאשבקים של ויניסיוס. הוא נכנס למלחמות שלא צריך להכנס אליהן.
שמע אומר לך בכנות - כמו שאנחנו יודעים לא לעוף יותר מדי על שחקן שבקושי ראינו, אנחנו צריכים גם לתת צ׳אנס ולא לשרוף, למרות שבאמת עד עכשיו לא ראיתי שום דבר שגרם לי להגיד שהוא שווה שחושבים שהוא שווה.
הלוואי הלוואי שאני אוכל את הכובע
מה שבטוח זה שהוא לא שחקן אגף,אין לו את המהירות,מזכיר את חאמס בסגנון ולפי הדיווחים גם אלונסו רואה אותו כ 10 טהור ולא שחקן אגף כמו שהוא משחק כרגע בריבר.
ויקטור מוניוז עולה לשחק לפני רודריגו, מאמין שזה אומר לא מעט על מעמדו של חברנו הבראזוקה.
למה קרראס לא עלה נגד באיירן?
קיבל צהוב מטומטם במשחק הקודם ולכן הוא מורחק.
חפד עם כמה שמות שריאל מדריד שמה עליהם עין.
השם המוכר ביותר הוא ניק וולטמדה הגרמני. שום דבר קונקרטי עדיין.
רשמיי מהטורניר של מנסטונטואנו: כלום
עכשיו כשריבר עפה והוא רשמית שחקן ריאל- הוא לגיטימי להמשך הטורניר אם ריאל עולה לשמינית? נראה לי אפילו מצחיק לחשוב על זה אבל בצ’מפיונס לפחות עד שיטת הליגה השוויצרית- זה היה לגיטימי.