העניין הוא שיש לנו מספיק בלמי צד ימין.
בלם צד שמאל יש רק אחד, לפחות עד שקרראס יחתום
אחרי 10 דקות, קרבחאל בלם זה לא רעיון כזה גרוע.
אחרי ה10 דקות האלה גם שמעון גרשון הנוכחי זה לא רעיון רע…
יש לי הרבה ציפיות מקרראס, מקווה שלא להתאכזב.
לדעתי הוא יאפשר לנו כל כך הרבה יותר, מכיוון שמדובר בשחקן חזק, מהיר (לא מאוד אבל מספיק מהיר) וטכני (מאוד) שיכול לתרום גם כשחקן הגנה, גם כשחקן קישור וגם כשחקן התקפה.
ברוך הבא.
מעניין מי. לגבי קשר כבר הבנו שאין להם אף אחד בקנה, בספק אם גילו שחקן חדש שיציל את המולדת בשבועיים האחרונים.
שאלה נוספת היא המזומנים. התפשרו עם בנפיקה לא על הסכום שישולם על קרראס אלא על אופן התשלום, מה שאולי מעיד שלא הייתה לנו את היכולת לשלם את זה בתשלום אחד. אני לא יודע כמה כסף יש למועדון עכשיו להוציא על עוד שני שחקנים שישדרגו אותנו. אולי זה תלוי בעזיבה של רודריגו אבל בינתיים דווח ממקור מאוד אמין שהוא מתכוון להשאר אלא אם ריאל מדריד תדרוש ממנו לעזוב.
-אני לא רואה את רודריגו נשאר, גביע העולם למועדונים לקח אותו אחורה וגם ככה המצב לפני היה לא מזהיר. ריאל לא תשחק עם שלישייה מקדימה לרוב גם אם לא כל יום נשחק נגד פריז סן ז’רמן או קבוצה ברמה אחת פחות. ברהים דיאס משדר מנטאליות אחרת של ‘למרוד’ במצב, רודריגו כבוי, זו שנת מונדיאל..
-לגבי אלבארו קרראס אני לא ראיתי אותו מספיק אבל אני לא מתלהב, הציפיות שלי בינוניות לגביו ובעיקר מתסכל אותי שאנחנו תקועים עם דויד אלאבה ופרלאן מנדי.
-אין לי מושג איזה קשר מרכזי נמצא בשרוול, אבל דיון מעניין ברדיו מארקה. הפרשן פאבלו פארה אומר על המדיניות: “ריאל מדריד של היום לא הייתה מחתימה את לוקה מודריץ’, לא הייתה מחתימה את טוני קרוס. אני לא מבין מדוע ריאל מדריד לא הולכת להחתים בחור בן 27 תמורת 30 מיליון לדוגמא, שחקן שיתן לך מספיק עכשיו” [כמובן שהסכומים כיום אחרים - זו דוגמא לרעיון].
אני תוהה אם הבחור כל כך מוכשר, ולפתע מוכנים לשלם עליו סכום משמעותי של 50 מיליון. למה לא ראו את זה כשהוא היה עוד אצלינו בנוער?
כמה עוד שחקנים כאלה אנחנו לא רואים מתחת לאף שלנו?
מה קרה לשיטת ההשאלות וסעיפי הקנייה?
הוא עזב בגיל 16. בגילאים האלה קשה לדעת.
גם בארסה עם כל התהילה של הלה מסיה נאלצה לשלם סכומים גדולים כדי להחזיר את אולמו, ופיספסה כמה כשרונות שפרחו במקום אחר.
אם אתה חושב שבקבוצה שלך אנשים לא יודעים לעשות את העבודה, תמיד יש את יונייטד. הם מכרו את קרראס לבנפיקה תמורת 6 מיליון רק לפני שנה ( פלוס 20% מהרווח העתידי).
זה שקרראס עזב לא מעיד על מה ריאל חשבו עליו.
הוא עזב בתור כישרון עם הצעות מכל מיני מקומות מעניינים.
וכדי להוסיף חטא על פשע, הם גם לא שקלו להשתמש בסעיף הרכישה בחזרה
הבנתי שהוא פשוט סירב להאריך חוזה ובחר לעזוב. לא היה למועדון מה לעשות עם זה. אנחנו לא שמענו עליו כי אנחנו לא מתעניינים בשחקני הנוער של המועדון, הרי כולנו יודעים כמה מהם זוכים להזדמנות אמיתית במועדון, אבל היה דיבור עליו באותה תקופה. הוא כנראה האמין שביונייטד יקבל הזדמנות.
ואגב, צריך להגיד את זה. הוא עדיין לא המוצר המוגמר, הוא לא כוכב כדורגל כאן ועכשיו, הוא פוטנציאל. אם ריאל מדריד לא הייתה נואשת למגן שמאלי, ואם קרראס לא היה ספרדי שגדל במועדון, ייתכן ולא היינו שומעים את השם שלו הקיץ. עם זאת, אם במועדון יעזרו לו לממש את הפוטנציאל שלו, הוא יוכל להתברר כרכש אדיר בדיעבד. אני מחזיק אצבעות לו ולאלונסו שיצליחו בכך.
כשחיפשתי עכשיו בכמה הוא נמכר לבנפיקה, ראיתי גם את הסעיף הזה. אבל זה מופיע רק כשמועה, באתלטיק למשל לא הזכירו את הסעיף. אני חושב שלא סביר שהיה להם סעיף כזה. מקסימום זכות להשוות כל הצעה, והם לא חושבים שהוא שווה 50 מיליון.
הייתה להם אפשרות להחזיר אותו ב18 מיליון יורו, ובנפיקה תשלם להם 20% ממה שאנחנו נשלם עליו. זה נכון בוודאות ודובר לא אחת.
אני חושב שיש לו את הנתונים להצליח, הוא גם פיזי וגבוה מפראן גרסיה וכמובן מרגיש בנוח הרבה יותר עם הכדור, מה שמאוד חשוב אצל אלונסו.
הוא יכול לשחק כבלם השמאלי בשלישיית בלמים וגם על כל הקו מה שיאפשר גמישות מסוימת לאלונסו, אמנם מחיר לא זול אבל תשלומים והוא שחקן בית וספרדי - מה טוב.
בנושא אחר - יש לא מעט דיווחים, ראיתי אחד של קאדנה סר לפני חצי שעה (לא כלכך מבין במהימנותם) בנוגע לזה שקונאטה מתחמם, מעניין.
אמנם רודיגר נראה כמו הצל של עצמו, אסנסיו לא וורלד קלאס ולכו תדעו איך מיליטאו באמת יחזור, אבל גם ככה עושה רושם שאין הרבה כסף והייתי מעדיף קשר אמצע שהוא מנהל משחק, אפילו אם זה רק פוטנציאל כדי שאלונסו יעבוד איתו.
מאמין שהמועדון יודע מה הוא עושה ואלונסו אכן העביר רשימה של דברים שהוא צריך, מקווה שפרז יקשיב לו כי הוא בעצמו רואה את הקבוצה, ושתהיה איזשהי התייחסות לעמדה שמבחינתי חסרה לנו מאוד שם באמצע.
כלומר, ביונייטד לא יודעים לעשות חשבון של כיתה א’ מה היה כדאי להם לעשות?
קצת קשה לי להאמין אפילו שמדובר ביונייטד.
אני לא בטוח אם הם באמת היו יכולים לקנות אותו.
הסעיף מחייב את בנפיקה לקבל את ההצעה שלהם, אבל אני חושב שכדי לקנות אותו חזרה הם עדיין היו צריכים שהשחקן עצמו יחתום על חוזה אצלם. הוא כמובן לא היה חותם על שום דבר.
ראיתי את הסרטון של פבריציו,הוא אמר שליונייטד יש זכות להשוות את ההצעה אבל הם לא מתכוונים לעשות את זה,הזכות שלהם הייתה רק זכות ראשונים בתנאי שהם משווים את סכום ההצעה,לא היה סעיף של מחיר מסוים כמו שחשבנו לפני.
לפני 6 שעות הוא עדכן שבעוד כמה שעות קרראס ייסע לבדיקות במדריד כי יונייטד אישרה רשמית שהיא לא מתכוונת להשוות את ההצעה.
ארסנל רוכשת שחקן כנף (מדואקה) מצ’לסי בלא מעט כסף. גיוקרש גם בדרך לשם.
האם זה אומר שרודריגו נשאר?
מדואקה מגיע כמחליף לצד ימין לפי הדיבורים.
זה לא פוסל החתמה של כנף שמאל עבורם, אבל כן ראיתי דיווחים שהשכר שלו יקר עבורם.
לא יודע עד כמה זה נכון.
יש הרבה דיבורים על קונאטה.
אני רק אגיד שבעיניי הוא אוברייטד. בלם בינוני. הוא גדול פיזית אבל מרבה לטעות ובעל קריאת משחק לא מספיק טובה.