בואו לאכול איתי

לא יודע מה איתכם, אני נהניתי יותר מהטרופית שהיו מוכרים בשנות ה90 יותר מכל יין שטעמתי. יש לזה טעם של גרביים. לא מצליח להבין מה אנשים מוצאים בזה.

אף פעם לא הצלחתי להכניס את הקשית אז לא יצא לי לטעום

אתה שותה יין שפה בארץ יעלה פי כמה יותר.

תבוא לארץ תשתה יין בסכום הזה ותגמור בבית חולים. אני כמו שכתבתי למעלה עד לזה.

רביע, בישראל התמחור של היין מאוד שונה. יש הרבה פחות כבוד לגידול והפקת היין והרבה יותר גרידיות לכסף. יקבי בוטיק מסוגלים לקחת הרבה כסף על יינות בינוניים במקרה הטוב - רק בשם הבוטיקיות. שלא לדבר על התמחור העקום בארץ העובד לפי שנה ולא לפי שנת בציר.

ליאור, אני פשוט לא מסכים. הפלצנים האומרים שאין יין איכותי פחות מ 100-150 שקלים הם נטו פלצנים עם אפס הבנה. אפס. בטעימה עיוורת אני מפיל אותם בקלות.

יאללה נקסט נושא הבא
מה לא תאכלו לעולם?

אני לא סובל מסטיקים/סוכריות/גומי/ג’לי וכל הדברים המוזרים האלה שמזכירים לי יותר דברים שהילדה שלי משתמשת בהם בגן כחומרי יצירה בשעת סדנא.

סרדינים

אשכים
כלבים
סוסים
חתולים
אבוקדו
חדי קרן

דגים. תתנו לי חתיכת דג ומיליון דולר אם אני אוכל אותו, ואני כנראה אסרב. נגעל מזה בצורה קשה.

לא יכול בלי מסטיקים. אם אין לי מסטיק בפה כבר אחרי שעה אני מתחיל לחשוש שיוצא לי ריח לא טוב מהפה.

זה מזכיר לי שאלה שמעורבת בה עוגה ואיבר מין זכרי אבל אני לא בטוח שזה מתאים לפה והאווירה מספיק מתאימה

סיקרנת

החוקים של אדום עם בשר ולבן עם דגים זה ה’שלושה בלמים זה הגנתי’ של היין. נראה לי שאפשר להתקדם…

לדעתי לאדם הממוצע סוג של בלתי אפשרי להבין הרבה ביין. זה הרבה פחות מובהק מקפה, בשר, דגים במובן של להבדיל בין איכויות. אפשר להכיר ענב מסויים או אזור מסויים עד שהחך שלך מתרגל ואתה מזהה את ההבדלים בין יין ליין, סבבה. מעבר זה לדעתי קצת שטויות. אם יביאו לי יין מאיזה אזור בצרפת שאני לא מכיר אז קשה מאד לשפוט כמה הוא טוב, כי לא שתיתי 20 אחרים מהז׳אנר. ובהינתן זה - לא תמיד כדאי לשלם הרבה על יין. בנוסף, מי אמר שבהכרח מתאים יין יקר… זה תלוי במקום, זמן, אנשים, מה אוכלים וכו’

רוב האנשים יגידו שהיין מעולה כי הגישו להם עם זה חתיכת גבינה שהם אכלו קודם, או אם שילמו הרבה. הבחירה הנכונה ברוב המקרים היא לדעתי לבקש את היין של האזור, הכי פשוט. זה שלבאר יש פתוח, עם תחלופה גבוהה ו vlfm גבוהה.

דגים טובים על האש זה להיט

אתה בטח גם מהלועסים בקול רם, אל תשב לידי אתה תחטוף אחת

שרימפס או כל מה שנכנס תחת הקטגוריה של ‘‘פירות ים’’, יותר נכון לכתוב תולעי וחרקי ים

אוי ממש ממש לא. קשה לשים לב שיש לי מסטיק בפה בכלל.
גם אני חוטף עצבים אם אני שומע לעיסות. אחד הדברים הדוחים.

סרטנים ולובסטרים.
זה מפחיד אותי כשהם מסתכלים עליי מהצלחת.
אין לי בעיה אם יביאו לי רק את הבשר שלהם.

גם ג’וקים לא, זה מגעיל אותי.

הדבר הכי טעים שיש, ובנוסף מדובר באחד המאכלים הכי בריאים שיש.

פירות.ים זה להיט!!! צלחת של פירות.ים זה מעדן

בבקשה שמישהו יהיה איתי בדעה הזאת!

וואו זה בערך הדבר שאני הכי אוהב לאכול

לגמרי איתך! שרימפס קלאמרי תמנונים צדפות לובסטרים סרטנים

בגלל שכולם מתלהבים מזה ניסיתי כמה פעמים, אבל ממש לא הטעם שלי.