אבוקדו זה דבר קדוש.
חרקי ים זה ה-דבר הכי טעים בעולם.
סוסים זה בלתי לעיס (לא יודע אם אפשר להגיד את זה) ולא טעים.
סוכריות הגומי הsour זה תענוג שאני מתגעגע אליו.
סושי עם סלמון טרי זה אחד הדברים הכי טעמים שאכלתי.
אתם מפספסים דברים טעימים.
אבוקדו זה דבר קדוש.
חרקי ים זה ה-דבר הכי טעים בעולם.
סוסים זה בלתי לעיס (לא יודע אם אפשר להגיד את זה) ולא טעים.
סוכריות הגומי הsour זה תענוג שאני מתגעגע אליו.
סושי עם סלמון טרי זה אחד הדברים הכי טעמים שאכלתי.
אתם מפספסים דברים טעימים.
שלא תגיד אותו דבר על צ׳אבי אלונסו עוד שנה
אבוקדו אני אוכל לפחות פעמיים שלוש בשבוע, מת על זה.
את חרקי הים אני משאיר לך ולאחרים
תשמע טיטי, אתה שותף הדירה המושלם
איפה קונים שרימפסים בארץ?
בקשת טעמים וטיב טעם יש סחורה באיכות נוראית. אני לא אסע לשווקים של ערבים בשביל לקנות סחורה באיכות לא ברורה.
במסעדות דגים רגילות גם מגישים שרימפסים באיכות ירודה.
פירות ים טובים אכלתי רק בחו"ל.
ליאור התחיל שהוא זרק את כל היינות הלבנים לנשים!!
כמובן שזו שטות. יש יינות לבנים בעשרות אלפי יורואים.
ובקשר לנושא,
לטעמי אין שום סיכוי להגיע להבנה ביין מבלי לשתות ולהתנסות. אם תשתו יין יקר מבלי לשתות הרבה יין לפני, אתם לא תבינו בדקויות שלו והוא לא יהיה ערב לחיככם. אין יין שהוא קונצנזוס גם לאלו שלא מבינים, אין חיה כזו.
עוד דבר: יש לי יחסי אהבה-שינאה עם הכבד.
אני לא מסוגל לבשל את זה טוב וכמעט מקיא כשאני אוכל את מה שבישלתי. אבל כשאכלתי אצל אנשים שידעו לבשל את זה, זה היה מעדן.
עלינו עליך קרלו
Chianti nobile
אני.מודע לזה שבמדינות אחרות בעולם אוכלים את זה כנקניקים והכל עניין של מה לימדו אותך שטבעי לאכול ומה לא…אבל זה המקצוע שלי והאהבה שלי החיה הזאת…אז בוז!!!
אוכלים לפחות אבוקדו ביום בוקר או ערב
אישתי מאוהבת באבוקדו יכולה לאכול אחד בכל ארוחה
ברצלונה בנמל יש מסעדות אש
מסכים איתך, ממש תלוי מי עושה ואיך…יכול להיות נוראי ויכול להיות מעדן
לשון למשל ממש פחות אוהב
לא מכיר.
אבל אין, לא יעזור כמה יינות תכתוב פה. יין הוא דבר ערטילאי ומתוחכם שצריך מיומנות להבדיל ולהבין בטעמים.
תודו שרובנו קוראים את המלל שהיינן כתב מאחור על ארסנל הטעמים שמכיל את היין - אנחנו חושבים שהוא מדומיין. מה לעשות שהחבר’ה התותחים בטעימה עיוורת פוגעים בול בטעמים ובדקויות? פשוט לשתות ולהתנסות. ולדעת שבארץ המחיר הוא בכלל לא נגזרת של איכות.
התחלתי לשמור כשרות לפני כ 9 שנים (לא נכנס ללמה וכמה זה ביאס את אבא שלי) אני לא מתגעגע לחזיר, לא מתגעגע לשטויות של בשר וחלב (אם כי לזניה בשר או קנלוני עם בשר זה מעולה), אבל פירות ים זה הדבר היחיד שאני ארצה לאכול אם אחליט שמספיק. תמיד חברים לא התפתו מזה בעיקר בגלל המראה, אבל זה פשוט חומר גלם שאין שני לא.
אפריקה, אירופה, ארהב ואפילו באסיה, היו פירות ים מטורפים.
אני מתחיל להבין שזה בעייתי התרד’ הזה ב-23:00 לאורך זמן
הלכתי לאכול תפוח אבל בא לי לזניה בשר עם פירות ים
מה זה לזניה בשר ? יש רק לזניה אחת, כל מאכל שנקרא לזניה ואינו כולל בשר יש להוציא מחוץ לחוק.
אתמול הכנתי לזניית טונה מהירה מאד. כמובן שבאיטליה היו מוציאים אותי להורג על זה (עם מרגש, אין ספק). השאלה מה עושים במקרה כזה, באיזה שם אני אמור להשתמש
אחי, זה מזעזע.
אפילו אני נעלב מזה.
אחי…באיזה קטע?!
אישתי צמחונית ולא אוכלת בשר ודגים אז היא עושה לזניה צמחונית עם מלא גבינות/חציל/סלק/עגבניות כל פעם משהו אחר.
אבל אם אתה כבר אוכל בשר אז למה לזניה טונה?!
עם חציל זאת כבר לא לזינה, אלא parmigiana.
חוויה, אבל צריך המון פארמיג’אנו.
לא הבנתי מה אתה מוסיף עכשיו עובדות לשיחה
העביר לה את המסר