דעה לא פופולארית

:thinking:

לא. בפורום של ריאל היו ביקורות נוקבות על קבוצה שלקחה 3 פעמים ברצף ליגת אלופות, אנחנו דיי פולנים שם.

מוזר, זכורות לי מלחמות חורמה עם חברים אנגלופילים בהם טענתי בתוקף שצ’אבי הוא הקשר הטוב בעולם בהפרש עצום עוד בקבוצה של רונאלדיניו, ולא לקראת הסוף אלא בשיא. הוא היה קשר חולני גם כשקראתם לו סביבון. אם הוא היה רגל בחוץ לפני פפ אז צריכים להחליף שם למישהו את המקל והכלב.

ולמען הסדר הטוב - בארסה בעיני הייתה הקבוצה הטובה בעולם ברצף החל מאמצע 2004 עת דווידס הגיע. כן, גם בארסה של רייקארד הייתה הקבוצה הטובה בעולם. המשבר של רונאלדיניו והחברים היה זמני והיה ברור לכל מי שעיניו בראשו שזה רק עניין של זמן עד שמסי משתלט סופית על הליגה לעשור. כן, יש קרדיט לפפ על ניקוי אורוות ועל המון דברים אחרים (אך נקודתיים) אבל בשורה התחתונה הייתה שם מפלצת שחיכתה להתפוצץ החל מהשניה הראשונה בה מסי דרך על הדשא.

כי כדורגל.
איך ריאל זכתה 3 פעמים ברצף עם כריסטיאנו אחרי השיא. אה, כדורגל, מקריות. כן.
כי היא הייתה נבחרת זוועה ולמרות זאת לקח אותה לגמר אחד וזכיה אחת. משרת טוב יותר את הטיעון שלי משלך.
עניתי כבר. כדורגל ברמה מאוד גבוהה. ושוב קשה לך לקבל את העובדה שאני כן מעריך את פפ, פשוט לא נותן לו את אותו המשקל שאתה נותן. פפ מאמן מעולה ששידרג את הכדורגל של בארסה, אין ספק, אבל בסוף כדורגל זה שחקנים והיו שם שחקנים חריגים מאוד (ובשיאם, בוא, מסי היה עדיין פצלוח אצל רייקארד).