אני אוהב את לאמין, והוא היה נקודת אור בעונה שעברה ומעולה ביורו, אבל בכנות אין לי מושג למה הוא מקום שמיני.
אין לזה שום הצדקה. ברצלונה לא השיגה כלום בעונה שעברה, הייתה פח, ואפשר לטעון שניקו ואולמו היו לא פחות חשובים בנבחרת.
אני אוהב את לאמין, והוא היה נקודת אור בעונה שעברה ומעולה ביורו, אבל בכנות אין לי מושג למה הוא מקום שמיני.
אין לזה שום הצדקה. ברצלונה לא השיגה כלום בעונה שעברה, הייתה פח, ואפשר לטעון שניקו ואולמו היו לא פחות חשובים בנבחרת.
אתה רציני ? הוא הבקיע כמו השחקן במקום הרביעי !
יש גם את זה.
שילוב של אמא תרזה ומהטמה גנדי דיבו הזה. מגיע לו פרס.
לטוני קרוס יש קלאס. גם על המגרש וגם מחוצה לו.
אני אנסה לסכם בנקודות את כל מה שאני חושב על הסאגה הזו:
-הגיע הזמן שהמועדון יפסיק לקדש את הפרס הזה - לא רק בגלל מה שקרה אלא כי בגדול הגזמנו. כן אני חוזר שוב להודעת הפיטורים המביכה של ז’ולן לופטגי.
-הדבר הכי חמור שקרה השבוע זו התבוסה 4:0 לברצלונה בקלאסיקו כשהיינו ממש עלובים, בריאל מדריד לקחו קשה יותר את הבלון ד’אור לדעתי.
-הלוואי והאירוע הזה “יאחד” אותנו ולא רק בפוסטים באינסטגרם. נראה שחקן שרוצה להגיב וקבוצה שרוצה להגיב.
-ריאל מדריד צריכה להיות קצת יותר עם קלאסה ואלגנטיות וכמובן להגיע לטקס. במה אשם דני קרבחאל? או ג’וד בלינגהאם? ובטח ויניסיוס עצמו. וכמובן שאף אחד לא דיבר על התבוסה לברצלונה כל השחקנים ‘התחבאו’ וגם המועדון ולזה בקושי התייחסו אפילו ברשתות החברתיות.
-אלה שרצו רודרי: האם זו הייתה הקריאה שלכם גם ב-2023 כשהוא לקח טרבל אבל ליאו מסי זכה במונדיאל - טורניר של כמה משחקים? וכמה פנדלים? ואז הגביע היה שלו
-למה לא דני קרבחאל? אף פעם לא ירדו לרזולוציות באמת של משחקים וכדומה. קרבחאל שיחק מעל 50 משחקים. זכה בתארים, התעלה במאני-טיים למשל בגמר, היה מנהיג, ספורטאי לוחם וגם הוא פצוע עכשיו. גם עם בחירה בו אפשר היה לגוון.
-כל עניין זה שבלינגהאם וקרבחאל נגסו בנקודות של ויניסיוס - אני זוכר ב-2010 ששלושה חבר’ה אגדיים מברצלונה עמדו על הפודיום ומולם היה ווסלי סניידר שגם היה טיעון לגיטימי - אז מה?
-התחילו להיחשף ההצבעות של כל מיני, אל סלבאדור למשל - כנראה בושה להפסיד לסלבאדור - טוענים שם שהוא לא בטופ עשרת השחקנים הטובים. זה בדיחה, בקיצור.
לדעתי,אופא דחפה את רודרי לזכייה בכדור הזהב בשני צעדים פשוטים:
1.נתנה לו את תואר השחקן המצטיין של היורו למרות שרק בנבחרת שלו היו לפחות 5 שחקנים טובים ומשמעותיים ממנו בטורניר.
2.הוסיפו את סעיף ההתנהגות המוזר הזה דווקא השנה,כדי להשפיע על הבחירה של העיתונאים ולהכניס להם עוד קצת ״חומר למחשבה״.(פראנס פוטבול-פסז׳-אופא)
אין צורך לשנות הצבעות ולרמות,אפשר פשוט להנדס תודעה.
מנגד, קלאסה
https://www.reddit.com/r/realmadrid/s/yRxM4C01HY
אולי דל"פ אבל אני מרגיש שיש כאן עיסוק בתפל (פרס שמוענק 3-4 חודשים אחרי הסוף האפקטיבי של העונה) ולא בעיקר שזו העונה שכבר נכנסת להילוך גבוה.
גם אם תועלה טענה שיש יוקרה למועדון בזכיה של שחקן שלו בתואר, ומאחר והמשקל של הנבחרת בה שחקן משחק הוא מסתבר גבוה בהרבה מהמשקל של הקבוצה ביחס לכמות משחקים, כל הדיון כאן מיותר להפליא.
ובכלל כאנקדוטה, אותי קצת מעניין מה חושבים על הבחירה שני שחקנים ספציפיים, המכירים את רודרי ואת ויניסיוס לעומק מן הסתם: אדרסון ונאצ’ו כי כל אחד שיתף/משתף פעולה לאורך זמן עם ויני ורודרי.
שורה תחתונה התדמית של המועדון נפגעה מהפרשה.
חבל.
אבל יש לנו צרות ספורטיביות חשובות יותר.
אתה מנסה לפתוח פה חזית מול אוהדי ליברפול ?
אדרסון.
וינסיוס ג’וניור, השחקן הזה שלא זכה כי הוא לא ספורטיבי ואין לו קלאס ופועלו מחוץ למגרשים.
*הקים אקדמיה שנותנת מלגות וגישה למעוטי יכולת לחינוך וטכנולוגיה.
*תרם כמה מליוני יורו לתרופות וציוד רפואי בזמן הקורונה.
*שם את הפנים שלו בחזית המאבק בגזענות במגרשים ובספורט.
רודרי שזכה מרוב שיש לו קלאס והוא ספורטיבי ופועלו מחוץ למגרשים.
*למד תואר במנהל עסקים תוך כדי הקורונה.
*(רשימת הפעלים הגיעה מgpt).
מזכיר לי את הריב הישן על מסי המלאך שהוא ואבא שלו ניסו להעלים עשרות מיליונים במס ורונאלדו האגואיסט השטן שבונה בתי חולים, בתי ספר ותורם דם פעם בחודש.
איך הAS אוהב כותרות כאלה…
(מדבר על אפשרות מעבר של רודרי לריאל בקיץ)
אני יודע שהטיימינג גרוע, אבל אך ורק בגלל שהטיימינג גרוע זה משעשע להעלות את זה פה ולראות מה יהיו התגובות.
חלום שיבוא. מה אפשר להגיד אחרת על זוכה כדור הזהב…
איך בכלל תרומות כסף לבתי חולים משפיעים על משהו? הלכת ממש רחוק . גם הפושעים הגדולים ביותר תרמו כסף, חיבקו ילדים ודפקו ספיצ’ים של שלום בכל העולם.
ויניסיוס לפעמים לא ספורטיבי על המגרש. רודרי פחות. לא יודע אם זה השפיע על הבחירה של מישהו, כי הבחירות הן סובייקטיביות בלבד.
לפחות ויניסיוס קיבל את זה יחסית בסדר, כשצייץ שינסה X10. המועדון שלכם יצא בכיין ומתנשא, על זה אתה צריך לדבר.
שיעשו עכשיו סרטונים בערוץ שלהם על כל עיתונאי שהצביע.
כשניסו לתת לגיטימציה ספורטיבית לזכייה של רודרי דיברתי על זה
ואחרי זה דיברתי על המקרה המוזר של המועדון ואין לי מספיק פרטים כדי לדעת בוודאות שזה בכיינות או מה בדיוק קרה שם… הרי מקרי עבר מראים שריאל מגיעים לטקס גם כששחקן שלהם מפסיד אז יש פה מקרה יוצא דופן.
אחרי כל זה ניסו אנשים לתרץ שרודרי זכה כי ויני לא ספורטיבי ואין לו קלאס.
אז ויני לא פושע ולא מנסה להעלים או לקבל הטבות מס… חשוב לו העניים מהעיר שלו והוא תורם במה שיכול… זה לגמרי קלאס.
מה עם העובדה שהוא הפנים של הלוחמה בגזענות במגרשים שבחרת להתעלם ממנה? לא ספורטיבי? לא קלאס?
מה עם העובדה שהוא אישית יצא על האוהדים שלו כשיצאו גזעניים כלפי שחקן המיריבה המרה? לא קלאס? לא ספורטיבי?
בקיצור הנקודה שלי היא שהפרס הזה נבחר עי אנשים שאין להם מושג בכדורגל כנראה (עיתונאים כמו נימני וקפטן אל סלבדור שאני שחקן יותר טוב ממנו וכנראה רואה יותר משחקים ממנו) ואני נותן דוגמאות לעליבות של הפרס או המגנים עיו כשאני רואה אותם.
לגבי העקיצה על הסרטונים שכנראה קשור לסרטונים על השופטים… אני מאוד תומך בסרטונים האלה ואולי אם כל המועדונים הגדולים יעשו ככה יתחילו להיות השלכות לרמה הנמוכה של השיפוט הספרדי.
אני לא מבין למה כשמישהו מעלה טיעון מפגר למה לויניסיוס לא מגיע, מישהו אחר צריך להביא טיעון מפגר שכן מגיע לו.
סליחה על המילה “מפגר” , לא מצאתי מילה טובה יותר.
במיוחד שלדיבו מרטינז אין שום קלאסה והוא הוכיח את זה על הבמה הכי גדולה, ובכל זאת זכה.
כל הכבוד לו על זה שלא התחבא כשאחרים קיבלו קריאות גזעניות.
בוז ענק לו ולהתאחדות הברזילאית כשרמזו שלא זכה בגלל גזענות.
מה זה קשור לכדור הזהב?
מה לא ספורטיבי ב-ויני?
הוא רימה? הבקיע עם היד? כיסח מישהו? התחזה?
הטענות נגד ויני הן שהוא מתעמת עם אוהדים ונוהג להתווכח עם שופטים בצורה אמוציונלית.
שום קשר להגינות או ספורטיביות.
אני לא נעלב בכלל אל תדאג…
תראה כשמישהו מעלה טענה מפגרת כמו שלויני לא הגיע לזכות כי הוא לא ספורטיבי, אני מעלה טענה שויני בהחלט אדם ספורטיבי ונותן הוכחות… לא מבין איך זה מפגר.
(אני מבין שההתעסקות שלי בזה מפגרת אם זאת הייתה הכוונה אבל אין כדורגל והפסדנו בקלאסיקו אז מה עוד יש לי להתעסק חח)
לא יודע מה קשור העניין עם ההתאחדות הברזילאית
אבל זה שויני הוא אדם שתורם לספורט קשורה כי נותני הפרס החליטו שזה קריטריון.
במה מתבטא חוסר הספורטיביות והקלאס במגרש של ויני אגב?
הוא עושה עבירות מכוערות בכוונה?
כי הוא מתבכיין כשעושים עליו עבירות?
כי הוא רוקד כשהוא חוגג שערים?
מה שכן, לא זוכר שנה שאחרי זכייה בכדור הזהב היו כל כך הרבה כתבות על למה x לא זכה ולמה למי שזכה כל כך מגיע…
גם כשמודריץ’ זכה בכדור הזהב (והוא היה בחירה שנויה במחלוקת קצת) לא היו כל כך הרבה עיתונאים ושחקני עבר שהרגישו צורך להסביר לנו פשוטי העם את הבחירה.
כי כמה הוא תרם לעניים לא קשורה לפרס.
אכן, התקפלתי.
הפנים של הלוחמה בגזענות. איזה עלבון לאינטליגנציה. שלוש שנים שמבשלים לנו את הקמפיין המתקרבן הזה כל שבוע עד שבאה הקארמה וזיינה אותו על כל מעלליו. לא הופתעתי מהבחירה כמו מהעובדה שהוא הצליח לגרור איתו לתהום את כל המערכת אבל למה להתעסק בתפל. ברכות לרודרי, איזה speech קלאסה.