הקיץ בא:: יורו 2024

הבעיה של צרפת זה שיש לה יותר מדי שחקנים שאתה יודע שלא יעשו משהו פרודוקטיבי בהתקפה, קונדה, קאנטה, ראביו ודמבלה.

שמעו השער של לאמין ימאל… זה לא רק הבעיטה, זה גם איך שהוא מנער שם שני שחקנים ומשחרר את הבעיטה בכזו קלילות. מפחיד.

עם כל הכבוד לימאל, הפיבוריט השני שלך, ה’‘קשר הטוב בעולם’’ יכול להיות שיביא יורו לספרד בכך שנפצע, אולי בסוף ישלחו לקרוס זר פרחים כתודה ?
אולמו זה כל מה שפדרי לא.

רק לא לשכוח לחפש להגיד לאנשים אחרים שהם שופכים זבל.

אתה מתנגד לקביעה שהפציעה של פדרי והכניסה של אולמו להרכב במקומו עשתה רק טוב לספרד ?

ספרד חוזרת על הטעות מול גרמניה.
במקום לנסות לכבוש עוד אחד ולגמור את זה, מניעים כדור למוות כמו פעם ובסוף יחטפו את השיוויון.

עריכה: והנה רודרי עם הזדמנות לשלוח את ניקו ל1 על 1 והוא בוחר למסור אחורה.

דמבלה בכלל כבש בנבחרת צרפת?

צרפת ב 20 הדקות האחרונות בפיגור משחקים אותו הדבר כאילו הם ביתרון, אין לחץ, אין מהירות, אין הצטרפות להתקפה, כאילו לא מאמינים בעצמם.

רק מקווה שספרד לא עשתה את כל הדרך הקשה כדי שבסוף להפסיד לאנגליה בגמר…

צרפת נבחרת מזדקנת ומאוד משעממת.

ושבעה. לקחו מונדיאל, הגיעו לעוד שני גמרים בשנים האחרונות.
לא הגיע להם להמשיך.

צרפת עם קישור מביך של צ׳ומה, ראביו וקאנטה זה בדיוק מה שמגיע להם. שער שדה אחד בשישה משחקים.

לאמין איז דה ריל שיט (ואני אוהד ריאל)
אולמו > פדרי בכל מה שנוגע לנבחרת

לגמרי, אתה מצפה לראות אותם יושבים על השער של ספרד והם בקושי דוחפים קדימה. שיחקו כאילו זה משחק ליגה.

אבל קרדיט גם לדשאן על החילוף של דמבלה בג’ירו. אני חושב שגם מוריניו ורפא בניטז בימים הכי גרועים שלהם לא היו עושים חילוף כזה. לשמור על המבנה בהגנה זה לדקה ה60, לא ה85 לפני הדחה. מה גם שהכוח של ג’ירו זה בנגיחות ודמבלה עם כל חסרונותיו יודע להגביה. פשוט חילוף מביך

מוריניו ? איך הוא קשור לדיון שכולל את דשאן ובניטז ?

דמבלה זה בעיקר נזק. טוב רק מול ברצלונה.
מבאפה עם טורניר איום, עם או בלי מסיכה.

אולמו ענק. אם לבארסה היה כסף , הייתי מתלבט בינו לבין ניקו. הוא רב גוני ויותר תאכלס. מזל שאין כסף, נשאר עם פראן טורס.

שמתי לב שהשלישיה הקדמית של ספרד לא לחצה את המגנים. חשבתי שאולי שומרים כוחות כדי לתת פיניש, אבל שלושתם הוחלפו ונראו סחוטים. מוראטה גם נראה פצוע בחגיגות.

image

ניצחון הכדורגל| בדרך כלל במעמדים כאלה כשנבחרת גדולה סופגת היא אוכלת אותה והלחץ משתק אותה, זו תחושה אישית שלי ולא מגובה במספרים. הלחץ, המעמסה וכו’ והנה נבחרת ספרד חוזרת מפיגור גם נגד נבחרת גרמניה וגם נגד נבחרת צרפת אז כל הכבוד, אשכרה משחק אחד מזכייה מרגשת ושונה בתכלית מדור ההצלחות הקודם כי הפעם הנבחרת לא נראית ‘מושלמת’. ולצרפת היו כאילו תנאים טובים לנצל את היתרון כשספרד הייתה על הנייר אמורה להמר יותר ואז היו מתפנים שטחים.

זה באמת אפילו לא היה קשה מדי. לאמין בעיקר בגלל השער ופביאן רואיס בזכות השקט אבל אני לא חושב שמישהו אפילו לא משחקני ההגנה נתן כאן משחק הירואי והיסטורי.

לאמין ימאל VS קיליאן אמבפה, הנה הוכחה, וכמובן שאני מקצין - שלא צריך לחלק לנו מיד את התואר של עונת 2024-25 ויהיה קרב קשה מול ברצלונה. אמבפה אכזב אותי מאוד בטורניר הזה וגם היום, המסיכה היא לא תירוץ שמספר את כל הסיפור, לא לקח על עצמו מספיק. חושש שבגלל הפציעה והכל יפתח ברגל שמאל אצלנו. לגבי לאמין, אנחנו אוהדי ריאל התמוגגנו על השער של ארדה גולר וזה היה בשלב בתים והזלנו ריר, והוא גם שחקן רכש, ואחר כך ג’וד בלינגהאם והמספרת. אז אני מתאר לעצמי מה עובר בראש של אוהדי ברצלונה ובכלל מה הולך בפייסבוק של בארסה מאניה אחרי השער הזה לחיבורים בבמה הכי גדולה שיש כשבקושי יש לו 12 הופעות בנבחרת. כוכב ענק!! אי אפשר שלא להריע ולהתרגש ולמחוא כפיים.

קצת נלחצנו לאחור אני חושב אבל היה שקט נפשי במרכז השדה, לא נתנו לצרפתים בקלות ללכת לאחד על אחד. נאצ’ו שוב היה גדול, קוקורייה פנטסטי, מוראטה לא תרם בהתקפה אבל רץ כמו מטורף וזה יפה וגם חסוס נאבאס כששיחק ראוי למחמאות. אואירסבאל דקה 70 מהספסל כמו תמיד אבל אחלה.

מילה לגבי צרפת - דידייה דשאן היה חייבת ללכת עוד קודם, זו נבחרת כל כך מוכשרת אבל שבעה, אני בהלם כמה לאף אחד שם לא באמת אכפת גם אם מחר יהיה מבול של פוסטים באינסטגרם. אף אחד לא באמץ רץ ונלחם חוץ מאנגולו קאנטה, קצב המשחק ירוד מאוד-מאוד-מאוד. אורליאן טשואמני עם פעולה חיוורת מאוד כשחקן הגנה במהלך של השער השני, די עלוב. אדוארדו קמאבינגה נכנס מאוחר ולא הצליח להשפיע. זה היה אחד הטורנירים הכי מסריחים האפשריים של נבחרת גדולה בקאליבר הרבה וזה גרוע לדעתי מצרפת של 2008 או 2010 שם אז הייתה אולי גם מחנאות ומאמן בושה. כי אז צרפת הייתה עם תיירי הנרי נניח מעבר לשיא, יצורים כמו ניקולאס אנלקה. צרפת הזו לא יאומן כמה גרוע היא שיחקה!

מוראטה נראה פצוע כל היורו אבל הפעם יש סיבה מוזרה.

בגלל צלם שהחליק: מוראטה ייעדר מהגמר? - ערוץ הספורט

בהשראת היורו והרוח הספורטיבית שלי שאני ידוע בה מאז ומתמיד אני אאחל לך שתצליחו להחתים את שניהם ביחד.

קומאן ההזוי הזה ויתר על האמצע ולכן אנגליה נראתה טוב.

הפציעה של ממפיס והחילוף עיבה את האמצע והציל את הולנד. מאז המשחק הרבה יותר מאוזן.

משהו שבולט לי לעין לגבי אנגליה, נראה שהשחקנים שמאומנים ע’'י ארטטה, פפ וטן האח מבינים את המשחק בדרך דומה ומשתפים פעולה באופן אינטואיטיבי. לעומת זאת, נראה שבלינגהאם(מהבודדים שלא עבר אצל אחד המאמנים האלה) נראה לא קשור לשאר הנבחרת. נע לחללים שתפוסים, מפספס את המסירה הנכונה או התזמון שלה, חוסם קווי מסירה לחברים שלו לקבוצה.
לא נראה שהוא מצליח להביא את המיטב שלו בטורניר הזה.