הקיץ בא:: יורו 2024

זה הרבה מעבר. ההצבעה שם אשכרה נפתחה מחדש אחרי ההטרלות של בלאטר נגד האליל שלהם ובשביל לנקות את עצמו - נתנו למדרגים את האפשרות לשנות את הבחירה על אדי הדלק של פורטוגל-שבדיה. קווים ודמותה של השחיתות.

בחזרה ל2024, כבר עכשיו אפשר לראות שבין הריג’קטים של אותו המחנה נגד רודרי תהיה הפציעה בגמר, פרמטר שלא פגע בזוכה של 2016 ובמיוחד בנרטיב שהוא סחב אותם לתואר.

אמת. ב-2016 הכי הגיע לסוארז לזכות בתואר.

לוקאס ואסקס אחלה שחקן טיטי אבל אתה קצת מגזים והעונה האחרונה לא משררת את הדעה שלך לגבי דני קרבחאל הוא היה מעולה גם בלי “הבייביסטר” להערכתך. בדיחה שלא מצחיקה כבר לדעתי אגב.

VVV מה דעתך על כדור הזהב של ליאו מסי ב-2021? או ששאלתי שאלה אסורה, יכול להיות. יפה להגיד נראטיב. גם לך יש נראטיב ברור. אולי הקופה אמריקה הוא חזות הכל. יכול להיות.

בנבחרת ספרד כולם היו אחלה, השלם היה גדול מסך חלקיו. גם דני אולמו היה מצוין ולא פחות חשוב אם כי בעמדה קדמית יותר, כשרודרי הוחלף במחצית של הגמר לא שמו לב שהוא איננו. פביאן רואיס היה פנטסטי ואם הוא לא היה משחק בפריז סן ז’רמן אני מניח שהוא היה משתדרג ממעבר לקבוצה בדרג ב’ למשל לקבוצת טופ.

לא לחפש הגיון אצל אוהדי ברצלונה, השטויות האלה זה כל מה שנשאר להם :grin:
השחקן השלישי או הרביעי הכי חשוב בסיטי, היה השחקן השלישי הכי חשוב בספרד, אבל היי ! לקח גם אליפות וגם יורו…ניתן לו על חשבון ויני.

משום מה הוא שכח שב 2016 לרונאלדו היה גם גביע אלופות בנוסף ליורו,אבל למה לזכור פרט כזה שולי?

כן זכייה בליגת האלופות כשהוא כובש שלושער נגד וולפסבורג ומוביל אותנו לרמונטדה, בסה"כ 16 שערים - בעיקר טחן את שלב הבתים, מודה. וגם האמת עונת ליגה די טובה במכלול, שער ניצחון בקלאסיקו, העונה האחרונה של ה-50+ שערים. אגב גם אוהדי רונאלדו הגדולים ביותר, אפילו מאפילים עליי - אף אחד לא מעז להגיד את השקר של “כריסטיאנו הוביל את פורטוגל לזכייה ביורו”. לדעתי פפה היה חשוב מאוד. אני כאיש רגיש מאוד התרגשתי מהדמעות שלו בהתחלה דמעות של עצב ואז דמעות של שמחה. בטורניר הוא לא היה מספיק טוב

אותי הפרסים האלו כבר לא מענינים או מרגשים וכתבתי את זה גם בפעמים האחרונות שמסי זכה בהם, שיתנו חצי חצי, חצי לויני ואת חצי השני לבלינגאם. I DONT GIVE A FUCK

אבל מפריע לי הנסיון הרגיל שלכם לחשוב שאתם חכמים יותר מכולם, ספוילר אלרט, אתם לא, אף אחד לא אוביקטיבי פה, אבל יש צד אחד שגונב דעת ומציג את עצמו בתור אוביקטיבי ולועג לשני .

אין פה אחד שהוא אוביקטיבי, כי זה בלתי אפשרי להיות אוביקטיבי. בגלל זה אנחנו אוהדים של קבוצות כדורגל ומתחלקים למחנות.

בכל הכבוד, בוא לא ניתמם, חבל שהפורום הקודם קרס. כי אני זוכר טוב מאוד מה אוהדי רונאלדו (ריאל) בפורום ההוא חגגו.

זה לא אישי, לא זוכר את העמדה שלך, אולי אתה חשבת באמת שפפה הוא MVP אבל באמת אני זוכר טוב מאוד את ההטרלות של אוהדי ריאל גם בפורום הוא וגם מחוץ לפורום.

דרך אגב, כתבתי את זה בדיון על הקופה, מסי השנה, זכה בקופה ברונאלדו סטייל, כנראה ההשפלה האחרונה בארון הקבורה של “רונאלדו יותר טוב ממסי”

זאת עוד דוגמא שבעונה של טורניר בינלאומי יש אקסטרה השפעה על הזוכה אבל תודה על ההרמה להנחתה. רוצה למחזר את התסכול גם על 2023? תפדאל. מעשית, אף אחד מהפיינליסטים שלכם לא היה פקטור בקיץ הזה לא ביורו ולא בקופה ועל כן זה טבעי שהמנייה שלהם בירידה - סה טו. מכאן אנחנו מסוגלים להתבטא או שעדיף להוציא קצף על בארסה כי אין לנו שום טיעון ענייני ביד?

בוא נפסיק עם זה בבקשה ולא נרדד את הדיון. רודרי מוביל באתרי ההימורים בכל העולם כפייבוריט הנוכחי של כדור הזהב (ויני מקום שני) ככה שלא מדובר בהזיה שאוהדי ברצלונה המציאו.

זה מאוד מאבד את הפואנטה כשמפסיקים עם הדיון הענייני ולא בודקים מה נאמר אלא מי אמר.

באופן אישי הייתי מצביע לויניסיוס אבל אני מסכים עם ההודעה של אדם.

מבקש גם מ- @Shusaku ו- @VVV. די עם הכללות אוהדי בארסה וריאל, המטרה היא דיון ענייני ולא סגירת חשבונות.

דני קרבחאל היה ביורו מעולה. לא שיחק בחצי הגמר אבל פרט לכך אחלה ואפילו כבש, היו לו מהלכים טובים בהגנה. יש גבול כמה מגן יכול להיות דומיננטי אבל תראה איך קייל ווקר נראה או בגדול ז’ול קונדה פרט למשחק אחד, תשווה לשחקנים אחרים בעמדה. מישהו זוכר איזה משחק ‘וואו’ של ג’ושוע קימיך? אתה כותב הרבה אבל לא אומר תאכלס חוץ מעקיצות כלפיי או כלפי אחרים אז אני אהיה האיש הרע שיגיד לך שאתה ליצן. לא יודע הוא שם לי דגל אדום אז החזרתי שנהיה פיטים, אני למען האמת לא מבין מה הוא עוד עושה כאן.

@mos56 תשמע אני זוכר כאלה שצחקו עליו בסגנון מה הוא בוכה, או שהוא כאילו עומד על הקווים ומקטין ומפדח את המאמן. לא אומר שזה טרולים או שזה “ייחודי” לאוהדי ברצלונה. אני בחרתי לצאת נגד זה. תמיד היו לי ציפיות גבוהות ממנו והטורניר שלו היה בינוני.

אסף - כדורגל - לגבי רודרי אני לא חושב שמישהו אמר שהוא לא מועמד או שזו המצאה של אוהד ברצלונה כלשהו. אני ועוד כמה, בין אם זה משום שאני אוהד ריאל מדריד לדעתכם ובין אם לאו - חושב שהוא לא ראוי יותר מאחרים. נקרא לזה ככה. גם אם ללוקה מודריץ’ הגיע בזמנו “מפעל חיים” וזה היה גם רצון לגוון - קיבלתי את זה יותר בשלוות נפש אם עכשיו זה יהיה רודרי. אני חושב שוויניסיוס לא רק נהנה מזכייה בתואר הכפול ולא רק כבש וסימן V שזה לעצמו נהדר הוא באמת היה מצוין במשחקים הגדולים האלה בליגת האלופות, ג’ירונה היא לא באיירן מינכן אבל זה היה נחשב מיני משחק עונה בזמנו, השלושער בסופרקופה, יש לו קייס עצום.

אני חושב שאתה הגעת לעשות סדר או לא יודע מה, באלגנט כמובן, “קצת מאוחר מדי” וזה במעט שקראתי כאן לא עקבתי אחרי הכל.

@Raulito-7, מכבד את דעתך לגמרי שהוא לא הכי ראוי, גם אני חושב שויניסיוס ראוי יותר. לא מקבל את השקר שמדובר במועמד שאוהדי ברצלונה המציאו משום מקום.

כאוהדי ריאל אנחנו צריכים להתפלל שג’וד יזכה. זכיה של ויני בכדור הזהב לא טובה לנו העונה. לרודרי היה בוסט זמני אחרי הזכיה ביורו אבל אוטוטו יחזור כדורגל הקבוצות וכולם ישכחו מזה.

אני חושב שויני יזכה.

נ.ב. הויכוחים של אוהדי ריאל וברצלונה הם הדבר הכי מעניין ואותנטי שיש בפורום הזה, חבל שאין יותר. הייתי חושב על לפתוח תרד מיועד להתכסחויות מסוג זה.

איך התחיל לרוץ הנראטיב שלג’וד היה יורו חלש? 2 שערים מתוכם אחד קלאץ’, בישול, מיליון פעולות הגנתיות, הגיע עם הנבחרת זבלה שלו לגמר ושיחק חצי מהזמן בעמדה לא קשורה בעליל. אם ווטקינס שם את הכדור האדיר שבליגנהאם חילק לו וניקו וויליאמס בועט החוצה, מישהו מכם מטיל ספק בכדור הזהב של ג’וד? גם MVP הוא היה לוקח, זה לא שהיו שחקנים שהפציצו שם.

נכון, צריך ברזלים כדי לזכות בתארים אישיים אבל לג’וד יש לא פחות ברזלים והוא היה שחקן הרבה, הרבה יותר חשוב לקבוצה שלו מרודרי, וכמובן שכולנו רואים את אותו כדורגל ויודעים שככל שהשחקן רחוק משער היריבה, כך הוא מתרחק מכדור הזהב.

בכל מקרה כדור הזהב איבד משמעותית מהקסם שלו. הזכייה של מודריץ’ לא הייתה ממש מרגשת, כמו שהשוד של לבנדובסקי לא ממש עניין. מצדי שרודרי ייקח, זה באמת לא כזה חשוב.

ויני שיחק בגדול 2 , או 2 וחצי משחקים עם הנבחרת, ובאחד מהם נבחר למצטיין ועשה בית ספר ליריבה.
תקן אותי אם אני טועה אבל רודרי עשה משהו יוצא דופן השנה בסיטי או בנבחרת? (ראיתי שאתה כתבת לא, השאלה מופנית גם לאחרים).

זאת לא הסיבה שרוצים לתת לרודרי? כי הוא זכה ביורו… לא הסיבה שמסי זכה שנה שעברה? כי הוא זכה במונדיאל… או שהוא עשה עוד דברים באותה שנה בכדורגל שלא שמענו עליהם. קארבחל זכה כמעט בכל תואר אפשרי בשנה האחרונה, היה המגן הימני הכי טוב בעונה האחרונה (אשמח לשמוע את דעתכם מי אם לא הוא) כבש בגמר באלופות, כבש כ 10 שערים בעונה האחרונה (מכובד מאוד למגן). התחיל את המהלך של הגול של ספרד בגמר.
אני לא אומר שהוא צריך לזכות בתואר הזה, אבל אם לרודרי מגיע גם לקארבחל מגיע.

רודרי במהלך כל השנה היה שחקן מדוסקס כאן בפורום ובכדורגל העולמי בפרט. הוא נתן עונה אדירה ונחשב לקשר האחורי הטוב בעולם בלי תחרות. רבים הכתירו אותו במהלך השנה לשחקן הכי חשוב באחת משתי הקבוצות הטובות בעולם.

לגבי קרבאחל, אני ממש מעריך אותו ושמחתי בשבילו גם שהשיג תואר בנבחרת ואני חושב שהוא מגן אנדרייטד מאוד אבל בשום שלב הוא לא דוסקס כמועמד לשחקן החשוב בריאל מדריד. רודרי בסיטי כן, ג׳וד וויני גם כן.

האמת שתמיד מצחיק אותי לקרוא את המשפטים האלה, זה קצת כמו ״מות הדמוקרטיה״ של השמאל בפעם המיליון. אם זה לא מעניין ואיבד חשיבות זה לא היה מעורר כל כך הרבה דיונים ורייטינג, כאן ובכל העולם. מי שבאמת לא מתעניין בזה אז לא מתעניין ולוקח חלק בכך.

מילא רודרי, באמת השווית את הסיפור, המשמעות והחשיבות של מסי במונדיאל לקרבאחל ביורו?

רודרי, קרבחאל, ראקיטיץ’, סניידר, ריברי, נויר, ואן דייק, לבנדובסקי, הולנד, כולם קורבנות של יח"צ.

כל אלה היו חלשים ביחסי ציבור מול המועמדים הבכירים שהיו מולם. לא שהמועמד שזכה לא היה ראוי, פשוט מה שהכריע זה יחסי ציבור שהשפיעו על המצביעים.

רודרי וקרבחאל על אותו תקן, חלשים ביח"צ מול ויניסיוס ובלינגהאם, אבל ראויים לא פחות, ולא רק על השורה של התארים.

אני ראיתי בעיניים שלי את קרבחאל בעונת שיא בכל מקום שבו נגע.

רודרי זה שחקן ענק, על תקן בוסקטס שאף אחד לא מעריך אבל הוא פשוט בלתי ניתן להחלפה.

ראקיטיץ’ - כמו קרבחאל, היה חיית כושר במשך עונה שלמה. היה השחקן הטוב ביותר בנבחרת במונדיאל, אבל “רק” לקח אליפות בלי הפסד כשהוא לא יורד מההרכב. דווקא לריאל היתה עונה פחות טובה שהסתיימה באובדן האליפות כבר בחודש נובמבר שפינו את האנרגיות להתרכז בנוקאאוט של ליגת האלופות.
אני זוכר שגם את וראן הריצו בגלל רשימת התארים. זה לא רציני.

אבל אם כבר יח"צ, למודריץ’ היה את התארים והעובדה שהוא שחקן ריאל מדריד, לכריסטיאנו בפעם הראשונה אחרי הרבה זמן, לא היה את זה, והוא היה לוקח אם היה נשאר בריאל.

ריברי, נויר, ואן דייק, לבנדובסקי הולנד היו ראויים, אבל מול מסי ורונאלדו אין מה לעשות. כל עוד אוהדים בוחרים התוצאות תמיד יהיו מגוחכות, כי גם שחקני הגנה שרחוקים מהזרקור לא יקבלו את הכבוד.

הכדורגל היום הפך למוצר ילדותי, מתלהבים כמו ילדים מהכוכבים שמבקיעים, חוגגים, ומוכרים. אבל זה לדיון אחר שיגיע בפעם אחרת מתישהו.

רודרי וורלד קלאס ואני לא מתיימר להיות מי שצופה בסיטי בכל משחק ומשחק, אבל אני כן יודע וראיתי שמנצ’סטר סיטי היא מכונה במסווה של קבוצה, וגם אם רודרי אחד החשובים בה זה לא קרוב להשפעה של ג’וד עלינו. הוא לבדו ניצח לנו את רוב המשחקים בחצי העונה הראשונה, אם כמות שערי הקלאץ’ שלו הייתה נפרסת על כל העונה כולל הסיום- הוא היה פייבוריט ברור לכדור הזהב ולא רק בדיון. הוא הביא לבד את רוב רגעי הקסם של הקבוצה לאורך העונה, זה לא רק היכולת אלא זה שהוא היה ממש פנטזיונר לפרקים.

קרבאחל לא באמת רלוונטי, עם כל הכבוד לו. שחקן נשמה, מבחינת כדורגל הוא לא בטופ 5 חשובים אצלנו, אולי אפילו לא בטופ 10. עונה טובה מאוד אבל כדור זהב זו הטרלה.

זה לא שחור ולבן, כדור הזהב יכול לאבד מהקסם ועדיין להיות רלוונטי, ואני מודע לחשיבות שלו גם אם אותי אישית הוא לא כזה מעניין.
אולי זו הטיפשת של גיל ההתבגרות אבל מאוד התרגשתי מהזכייה המפתיעה של כריסטיאנו ב2013, יכולתי לדקלם בע"פ את רשימת הזוכים וצפיתי בטקסים. היום אני לא זוכר מי זכה בשנה שעברה, והזכרון שלי בינתיים עוד בסדר.

יש סטטסיטסטיקה די דפוקה לגבי המאזן של סיטי העונה עם או בלי רודרי.

כמובן שזכותך לחשוב שהוא אוברייטד, אבל הנקודה היא שהוא לכל אורך השנה הוזכר כאחד השחקנים הכי הכי חשובים של סיטי, לא מדובר באיזה הייפ או דעה היפסטרית כי הוא הניף יורו, בניגוד לקרבאחל שמעולם לא היה בדיון על היותו אחד החשובים בקבוצתו. רודרי הרבה יותר קרוב לג׳וד ו-ויני מאשר לקרבאחל בהקשר הזה.

לא מרדד, מי שמציע את רודרי כמועמד בכיר לזכות בכדור הזהב מרדד את הכדורגל.
רודרי מוביל באתרי ההימורים כי זכה עכשיו ביורו ויש הייפ של הימורים.
בסיטי פודן ודה ברוינה טובים ממנו, גם האלאנד בעונה זוועתית חשוב ממנו, בנבחרת פאקינג אולמו היה יותר חשוב ממנו, אז לתת לו כדור זהב כי זכה ביורו בפרמיירליג ?

לא מזלזל ברודרי, אחלה שחקן, מת עליו ואולי הקשר האחורי הטוב בעולם כיום, מבחינת כדור הזהב אפילו לא בחמישייה הראשונה.

זכותך לחשוב שמי שתומך ברודרי לכדור הזהב מרדד את הכדורגל, לגיטימי.

בעיניך השחקנים שציינת היו חשובים ממנו העונה, בעיניי רבים לכל אורך העונה הוא היה בשורה אחת איתם.

פחות לגיטימי להתעלם מההייפ העולמי הכולל שיש עליו (בעיניך בגלל היורו, זכותך) ולהפוך את זה לשקרים והזיות שמאפיינים רק את אוהדי ברצלונה.