שני הקיצונים של בלגיה מעצבנים וטפשים ברמות על.
הימני כן, ממש דמבלה, אבל דוקו בסדר.
לוקאקו מעצבן יותר.
דוקו הרבה יותר מוכשר לכן יותר מסוכן אבל גם הוא עם קבלת החלטות שערורייתית בתוך הרחבה ובשליש האחרון בכלל.
מעניין איך היה נראה המשחק של גרמניה אם היה לה חלוץ אמיתי
יש לה, הוא כבש עכשיו, הוא בכושר נהדר ןהזייה שהוא לא פותח
האמת שלהאברץ הייתה גם עונה נהדרת באנגליה. היום הבעיה לא הייתה החלוץ כמו שגונדוהן ווירץ לא הופיעו למשחק. אבל כן, אם האברץ היה יותר קליני מול השער גרמניה הייתה סוגרת את המשחק הרבה יותר מוקדם.
זו בדיוק הייתה הנקודה שלי
המשחק של הגרמנים זועק לחלוץ לחלוץ רחבה קלאסי.
השוויצרים היו נאיביים (טוב נו זה מתאים להם) ויכלו לסיים את המשחק לפניי
אני לא אוהב את קאי האברץ ולטעמי למרות העונה הטובה שלו זה יותר נוח לומר, ויש לו כדורגל כמובן - שקצב המשחק שלו מבאס ושכל שחקן היה משתלב בסיסטם של ארסנל הנהדרת. אבל הנקודה העיקרית מבחינתי היא הקצב בה פרשני הכדורגל מתהפכים ולאוהד מספיקות 90 דקות לשיכרון חושים ואפילו לא משחק של הנבחרת שלו אלא בכלל. היה ברור שגרמניה נתנה הצגה נגד סקוטלנד אבל היריבה הייתה מאוד חלשה. לגרמניה יש מגן שמאלי די הססן לדוגמא, אם האברץ בהרכב חסר משהו מלמעלה, הבלם לצד אנטוניו רודיגר - טה, אני לא זוכר גם יותר מדי פעולות של קימיך. הכתירו אותם כפייבוריטים אחרי משחק אחד! אחד! בדיוק כמו במונדיאל האחרון עם פורטוגל ואז הם הודחו, ונבחרת ברזיל כנ"ל.
מצפה להרבה-הרבה-הרבה יותר מג’מאל מוסיאלה שעשה שם דריבל סוחף על הקו וכנ"ל פלוריאן וירץ אבל אני מבין שלוקח זמן לבוא לידי ביטוי בנבחרת, בטח לאחרון.
קרואטיה משחקת עם 4 בלמים ו6 קשרים (!!!) בלי הגזמה. ועדיין יש להם את ההגנה הכי מופקרת בטורניר.
איזה יורו משוגע
איטליה באמת חלשים זוועה אבל עם נשמה
קרואטיה היו רעים במשחקים הקודמים וחבל עליהם
קרואטיה היו רעים בטורניר הזה. היום היו רעים במיוחד. התקפה מאוד דלה, הגנה עם ים חורים. הם אמנם ספגו בשניה האחרונה אבל יכלו לספוג הרבה לפני אם איטליה היו יותר איכותיים מול השער.
מדהים שלאיטליה אין חלוצים.
גם את החלוץ הבינוני שלהם היו צריכים לייבא מארגנטינה. איפה הימים של ויאלי, לוקה טוני, אינזאגי, ויירי ולא בדיוק חלוצים כמו באדג’ו ודל פיירו.
ולספרד אין בלמים. שני הבלמים הכי טובים הם בעצם צרפתים.
מותר עוד להגיד שהכותרת של המשחק זה “ביקור הגברת הזקנה?”, או שמשטרת ה-pc אוסרת גם על זה…
בכל מקרה, יורו נהדר. צריך לפתוח תיבת הימורים ליורו ולקופה. אני הולך על גרמניה וברזיל.
ודמיטרי, לה נורמן לא בלם. הוא מגודל שלמזלו גדל במועדון עם מורשת מפוארת של שחקני נוער ומזל אפילו יותר גדול שהוא בדור עם נבחרת בלי בלמים ראויים. כל כך גרועים שהיו צריכים לייבא אחד מסעודיה, אחד שעוד יומיים חותם בסעודיה ואת השאר למאמן טירון אין אומץ בכלל לספור.
מה ז"א לא נורמנד לא בלם?
אחלה בלם. לא מבריק, אבל סולידי, חזק ואגרסיבי, אולי הכי טוב שיש לנבחרת ספרד להציע.
אני רק ציינתי שהוא ולאפורט הם בעצם צרפתים, לספרד נגמרו הבלמים פתאום.
יש לי הרגשה שבהרכב הזה צרפת תהיה בלתי עצירה. בטח ובטח יותר טובה מהמשחקים הקודמים. נראה.
לא רואה עכשיו את המשחק אבל מהסתכלות על ההרכב אני לא מבין את ההעקשנות, למה להתעקש על אמבפה חלוץ? על דמבלה ואיך זה שברקולה רואה הרכב לפני קומאן?
מבחינתי 3 אפשרויות אם הייתי אחראי על ההרכב:
4231 עם זירו כחלוץ או 433 עם גריזמן כ9 מזויף, אמבפה בשמאל וקומאן בימין בשני המקרים, אף נבחרת לא תעצור את זה
האפשרות השלישית- זירו חלוץ וגריזמן ואמבפה שחקני חופשיים
אוסטריה משחקת מצוין בלי הרבה כישרון.
עבודה גדולה של רנגניק.
מה שלי בולט בטורניר הזה זה החולשה של המאמנים דווקא בנבחרות הגדולות, כולם מאמנים מיושנים שפשוט לא יודעים להתאקלם לכדורגל של היום( חוץ מנגלסמן).
דשאן כבר פושע בצרפת שנים, אפילו עם הזכייה והגמרים.
סאות’גייט עשה את שלו ב-2020 והיה צריך להיות מוחלף.
עושה רושם שמאמני נבחרות גדולות מקבלים המון קרדיט על תוצאות טובות ששייכות בכלל לשחקנים, ומנגד מקבלים הנחות על העובדה שהם לא נמדדים בכל שבוע.
הזייה מה שקרה בבית הזה
אוסטריה ראשונה, צרפת שניה הולנד שלישית
צרפת מלבד שבאמת נראת פח וזה הזוי שהסגל הטוב באירופה ביי פאר נראה ככה גם קצת סיבכה את עצמה.
אומנם בשמינית היא תקבל את השנייה מהבית של בלגיה שאמור להיות בסדר אבל בהמשך היא נפלה לצד של ספרד, פורטוגל וגרמניה.
צד יותר קשוח מאיטליה, כנראה אנגליה והראשונה מהבית של בלגיה