הקיץ בא:: יורו 2024

הסגל של צרפת הטוב ביותר על הנייר אבל בפועל יש בו הרבה מגרעות. אין להם מטרונום באמצע, משהו שלי אישית מאוד מפריע, והמשחקים שלהם מאוד לא קונסיסטנטים. הם מנסים לרוץ קדימה מהר מדיי ושטף המשחק שלהם נמוך.

שחקנים שנמצאים בכושר אישי ירוד. קומאן וטשואמני חזרו מהפציעות ועדיין לא חזרו לשיא היכולת, ת’וראם וגריזמן סתם על הפנים, אמבפה עם ניצול מצבים גרוע.

אין חלוץ מטרה אמיתי.

אני לא רואה איזו פייבוריטית ברורה. הגדולות בינוניות באותה המידה, כל אחת ובעיותיה.

האמת שאני לא בטוח שהסגל של צרפת הוא הטוב ביותר ביורו, כסגל הייתי הולך על הפורטוגלים, יש להם הרכב נהדר ומחליפים אדירים על הספסל.
אני חושב שהמקום של גירו הוא בהרכב, הוא יוריד הרבה מאמבפה וייתן לצרפתים עוד אופציה ברחבה.

כואב בעיניים לראות את אנגליה. אני לא זוכר כדורגל רע כזה. שחקנים נעים בלי קשר לשום מקום וגם כשעושים פעולות הכל נעשה ברמה נמוכה.

קטונתי מלבקר את סאות’גייט ובטח שלא ככה הוא רוצה לראות אותם משחקים, אבל אם אנגליה רוצה להציל את היורו הזה אולי איזשהו מהלך דרמטי על הקווים יקדם אותה בכיוון.

אנגליה לא מאומנת “בשיט”.
שחקנים דורכים אחד על השני ונתקעים אחד בשני.
אין שום סכנה בכנף שמאל, למרות שמנסים לרכז שם בכוח יותר כישרון.
סאות’גייט כבר 3 משחקים לא מצליח להבין את הבעיות שהוא יוצר בעצמו.

דנמרק מסיימת שנייה מעל סלובניה בגלל הסעיף ה-9 והאחרון בשובר שיוויון, דירוג הנבחרות במוקדמות!!

איזה בית משעמם של אנגליה. 7 שערים ב 6 משחקים, נצחון אחד ו 5 תיקואים.

השיטה החדשה, שגרמה למשחקים משוחררים וכיפיים במחזור הפתיחה, גורמת עכשיו למחזור מפוצץ בתיקויים, כדורגל מחורבן ושוברי שיוויון הזויים. שלא לדבר על התופעה הבזויה של קבוצות שמגלות שלושה ימים אחרי משחקן האחרון אם עלו או לא. זוועה של פורמט.

אפרופו הנקודה האחרונה, יש סיבה שמשחקים במחזור האחרון באותו בית, בכל טורניר אפשרי בערך, משוחקים במקביל. העליה של מקומות 3 היא בסתירה ישירה להיגיון הזה.

פורמט שוויצרי דחוף ליורו הבא. אני מבטיח לכם שיהיה כיף איתו בצ’מפיונס.

טירוף

כל הנבחרות הגדולות לא באמת-באמת סוחפות אבל נבחרת אנגליה באמת מקרה מיוחד של זבל טהור, כמה חברים אפילו נרדמו ולא הצליחו לשרוד את המשחק. נניח צרפת היו לה כמה דקות טובות עוד, נבחרת פורטוגל התעוררה וכן הלאה. אנגליה עם עשר דקות של כדורגל בכל משחקי הבתים יחד. גארת’ סאות’גייט שהיה המאמי הלאומי בהתחלה והתאים לקבוצה שצריך להוציא ממנה מים מהסלע - ממש מקלקל, יש לו עם מה לעבוד, והכל הולך הפוך. הם לא מחברים שתי מסירות. ג’וד בלינגהאם היה קטסטרופה ולא חיבר שתי מסירות אתמול אבל נניח שהוא אשם בזה, מה עם היתר?

חייב לומר ששינתי את דעתי לגבי פורמט היורו, אני חושב כאוהד כדורגל שאנחנו מקבלים עוד שלב בדרך לגביע, זה מאריך את הזמן, בהתחלה הייתי שלילי לגבי שמינית הגמר. מצד שני הדרך בה הולנד למשל העפילה לשלב הבא…

אני יכול להרגיע אתכם, היורו של 2036 כנראה יהיה עם 32 נבחרות, ואז לא יהיה יותר את התועבה הזאת של מקום שלישי.

מה שכן, שמישהו יסביר לי את התועבה הזאת שב-2032 טורקיה ואיטליה מארחות ביחד את הטורניר. זה אפילו לא קרוב.

אופ״א + כסף, לא תמצא טיעון אחר שעושה היגיון

‏תמונת השמינית הושלמה:
ספרד - גיאורגיה
גרמניה - דנמרק

פורטוגל - סלובניה
צרפת - בלגיה

רומניה - הולנד
אוסטריה - טורקיה

אנגליה - סלובקיה
שוויץ - איטליה

למה לא 64?
אין 64 מדינות? זה לא תירוץ, עד 2036 סרביה תתחלק לעוד 10 מדינות, ותמיד אפשר להביא את אוסטרליה כמו באירווזיון, במקום אוקראינה.

בטח שמתם לב שספרד הבינונית, בלי כוכבים ובלי חלוצים היא היחידה שמסיימת את שלב הבתים עם 9 נקודות.

עד עכשיו גם היה הרבה מלחמה, במיוחד במחזור האחרון.
אני מקווה שסוף סוף יתחיל הכדורגל.

טוב, היורו סוף סוף מתחיל, מעכשיו כל משחק זה מלחמה.

בצד אחד של ההגרלה אין שום נבחרת גדולה חוץ מאנגליה שנראית כמו חרא על מקל.
יש כאן פתח לסנסציה גדולה. שוויץ, אוסטריה או טורקיה יכולות לעשות משהו גדול.

England go to Germany and have 4 shots in 270 minutes.

Jack Grealish went to Ibiza and had 270 shots in 4 minutes.

איזה כדורגל זוועה של איטליה

שוויץ מנגד משחקת נהדר

איטליה תנצח.

עריכה:
טוב לא הבנתי כמה איטליה פח
כל הכבוד לשוויץ

שוויץ-אנגליה יהיה משחק מעולה.

לאיטליה אין איכות משמעותית, אבל מה לעזאזל קרה ללוצ’יאנו ספאלטי שהנבחרת שלו מזכירה את הימים האפורים של הכדורגל האיטלקי. הוא אמור להיות אחד מאלה שמייצגים את הצד היותר ‘‘יפה’’ של הכדורגל.