פליקי פלאקה :: עידן חדש בברצלונה תחת הגרמני

אני כתבתי את זה ואני ימשיך, הניצחון של פליק זה הניצחון של אנשים כמוני וכמו טל ליאור ועוד הרבה אנשים פה שאני לא יכול לכתוב את כולם (לא יכתוב שמות, אבל היו גם אוהדי ברצלונה שהיו בגישה שלה מאסיה זה יותר נטל מאשר זכות בעיקר משתמשים בפורום הישן). שבמשך שנים כתבנו וכתבנו וכתבנו, שברצלונה צריכה וחיבת לשחק כדורגל יפה יותר לדעת לשלב בצורה טובה יותר את הלה מאסיה לצד שחקני רכש ולא להסתפק בבינוניות שברתומאו ותומכיו בעבר ניסו לטמוע בנו בכח…

מסתבר שצדקנו, צדקנו בכל מילה .

**פליק הגיע לברצלונה עם הסגל הכי חלש שהיה למאמן (מלבד קומאן) מאז העזיבה של פפ, הגיע לקבוצה עם אחד הסגלים עם הכי הרבה פציעות, בבלאגן ניהולי, ובלי להאשים אף שופטים ואף קונספרציות של "ריאל מדריד גונבת את הליגה " (צאבי ולאפורטה תלמדו ממנו טיפה) ושהוא מפסיד כמו נגד אוססונה, לא מאשים אף אחד לא מפיל את זה על שחקן זה או אחר, לא על שופט או “גודל הדשא במגרש” אלא לוקח אחריות מלאה על עצמו, ולמרות הכל מצליח לשים פה את אחת הקבוצות הכי מלהיבות והכי כיפיות שהיו לנו .

והוא עושה את זה שהוא פעם אחר פעם מוציא יהלומים מהלה מאסיה…

זה ניצחון שלנו, ניצחון של הרומנטיקה, והכי חשוב מבחינתי ניצחון של קרויף.

תודה לך האנזי פליק. לא רק על הכדורגל היפה אלא בעיקר שגרמת לנו לשמוח שוב והוכחת שצדקנו. צדקנו כל הדרך. תודה האנס!

*באמת שלא מעניין אותי אם נזכה באליפות השנה. מבחינתי כבר עכשיו לתת לו הארכה בחוזה.