פליקי פלאקה - דיון המאמן, הצוות המקצועי והסגל: אחרי אליפות, מבחן העונה השנייה בפתח

לגבי גאבי לגמרי מרגיש שיש לו אופי פויולי
או לפחות ככה אני רוצה להרגיש

מעבר, אנחנו מדברים על הבא בתור.

אני לא בטוח למה קובארסי צריך להיות לפניו, גאבי יותר מתחבר לי, אבל ברמה הכללית הוא מתקדם לעבר סרט הקפטן בצעדי ענק.
עוד שנתיים בלי לבה ואיניגו. אולי בלי ראפיניה, אראוחו ופרנקי. זה מתקרב.

יאללה, בואו נעשה את זה שלם (ואולי מעניין) -

מתוך הסגל הנוכחי, מי 4-5 השחקנים שראויים וצריכים להיות הקפטנים בעונת 25/26?

תתעלמו מהרשימה הקיימת, ותתייחסו לזה כאילו מתחילים מלאמין מאפס.

ואם בא לכם להטריח את עצמכם, אז לפי הסדר.

מבחינתי זה ראפיניה, פדרי, פרנקי ואיניגו.

הבאים בתור אחריהם - גאבי ובעתיד גם קובארסי.

כי הוא שנתיים במועדון. שכיר.

אין. יש לנו סגל שמורכב מקפטנים בלי עבר ומקפטנים לעתיד

איזה ניג’ס אתה.

תבחר כבר.

פדרי
פרמין
קובארסי
גאבי

אחרי חישובים רבים, בתוספת נקודות אובייקטיביות לגמרי לשחקנים שאני אוהב, והתעלמות מזה שלבנדובסקי צריך להיות קפטן של כבוד ובלה בלה בלה -

פדרי
ראפיניה
טומטום
קובארסי
איניגו
פא"ק (פרמין אל קפיטן) - בעיקר כדי להטריל ובשביל הצחוקים. וכי יצא אחלה כינוי.

בעיני התפקיד הכי חשוב של קפטן זה התמודדות עם השופט, לכן קפטן צריך להיות אסרטיבי אבל גם אחד שלא מאבד את הראש. והבעיה שאני מתקשה למצוא יותר מידי בברצלונה הנוכחית.

לבה

פרנקי

ראפיניה

אינגו

ארואחו אם יתאפס על עצמו השנה יכול להכנס לרשימה.

לא הייתי נותן לפרנקי להיות אחראי על הטמפרטורה של המזגן, אז הנציג מול השופט?

חדמ"ש.

הוא לא מאבד את הראש. הוא יכול לדבר עם השופטים.

הוא לא מאבד את הראש, הוא מאבד מראש.

#סליחה

שחקנים באופן כללי שאני אוהב את האופי שלהם ולא אכפת לי אם הם היו בפול הקפטנים:
שצ’נסני
קובארסי
איניגו
אריק
גאבי
פדרי
פרנקי
לבנדובסקי
ראפיניה
לאמין

רוצה לומר - כל הדיון קצת מיותר, כי יש לנו סגל עם 10 שחקנים שיש להם אופי אופי. וכן, לאמין לגמרי נמצא ביניהם. יש לו חתיכת אופי לילד הזה.

אני מסכים שעדיף לא ללכת על שחקנים צעירים מדי (אגב, גם לא פדרי). תנו להם להמשיך להיות מנהיגים בלי התפקיד הרשמי.

הרביעייה שלי הייתה הולכת בעיקר על שילוב של ותק וגיל:
ראפיניה
איניגו
פרנקי
לבנדובסקי

אני חושב שזה תפקיד זניח האמת
זה הרבה יותר סימבולי ועניין של הדינמיקה הקבוצתית

אמנם אי אפשר לדעת באמת (היי @Uriah ), אבל נראה שההחלטה לתת לראפיניה את הסרט בעונה שעברה הייתה פשוט מבריקה. זוכר באחד הראיונות איתו שהוא אמר שהוא מסכים למות בשביל החבר’ה האלה. אז אני לגמרי בעד להמשיך איתו, נראה שזה חלק ממה שנתן לו בוסט וסחף אותו לעונה מדהימה.

חוץ ממנו, לבנדובסקי בתור הסבא שמשגיח על הילדים, וגאבי בתור הקפטן העתידי נשמעים לי אחלה.

אם איכשהו זה יגרום לפרנקי לרדת לגליצים באופן קבוע, אז חד משמעית לתת לו את הסרט, את פרס יקיר העיר ברצלונה, והקדשה קבועה בפרס מצטיין החודש של הפורום.

הוא כבר קפטן. לא עזר.

די נו…

שסני אדיש. לא מתאים להיות קפטן. גם קונדה וגם פרנקי.
טומטום ודומיו חמומי מוח, גם לא מתאים
אין לי בעיה עם ראפיניה ואראוחו.
לבנדובסקי ואיניגו הכי מתאימים. לא אכפת לי כמה זמן הם במועדון, אכפת לי רק מהתועלת שזה יכול להביא לקבוצה. כבוד מהשופטים, כבוד בחדר ההלבשה, ולשניהם יש כבר ניסיון של קפטנים בקבוצות אחרות.
פדרי הבא בתור. היה אדיש מדי, אבל בעונה האחרונה ראיתי אותו מתעצבן ומתווכח עם השופטים על עבירות שלא נשרקו.
זמנם של קוברסי ולאמין עוד לא הגיע.

הקפטנים דה פאקטו הם ראפיניה, איניגו ופדרי.
לכן הבאסקי צריך להיכנס לרשימה במקום טר שטגן.

לא מפריע לי שאראוחו ראשון, פחות מפריע לי שפרנקי שלישי(?), אבל הייתי מקדם את ראפיניה ואיניגו לפניו.

תגידו, השתגעתם כולכם עם אראוחו? מה עובר עליכם? צריך להעיף אותו לעזאזל, בטח שלא לתת לו קפטניות.

מסכים , אבל קפטן לפחות לפי החוקה הוא היחיד שמותר לו לדבר עם השופט ופה זה החשיבות העיקרית שלו בעיני.

אינגו לא קפטן אבל אף אחד פה לא יערער על המנהיגות שלו בהגנה.

מסצה למשל בזמנו, לא היה קפטן אבל למישהו היה ספק מי ה"הקפטן" האמיתי ?

אולי זה להפיל עליו יותר מידי, כי גם ככה הוא מנהל משחק, שיאן החטיפות, בייביסיטר להולנדים, מבשל, כובש והמלווה בנהיגה של טומטום, אבל מבחינתי זה פדרי. זו האיכות וזה האופי. הוא הפיגורה המושלמת מבחינתי. אם לא הוא אני אוהב את הראפיניה אפקט כקפטן.

כל היתר בדירוג לא משנה לי, יש לי אנטגוניזם ספציפי ללהפוך את לאמין גם לקפטן בין היתר.