יש גם דיווח שאספארט ופורט יזומנו שניהם, ופליק יחליט מי מהם יישאר. אבל לא לא שניהם.
יאללה מכות.
זו בדיוק הסיבה שבגינה אני מוכן לשמוע הצעות על אולמו, אם הן 80+.
אם יש משהו שאנחנו יודעים לייצר זה קשרים התקפיים. חוץ מאברימה יש את שני הפרננדזים, גורקה בויל ובטח עוד כמה יהלומים שאני שוכח בפייפליין.
פורט הראה לדעתי ניצוצות, ובדקות הספורות שהוא קיבל גם אספרט היה סביר.
זה לא כאילו יש לנו עודף של מגנים בסגל - בהנחה ומרטין בלם (עדיף ככה) בעצם זה רק באלדה, קונדה (אולי קאנסלו) וחילטורים של אריק ואראוחו.
הייתי שמח לראות את שניהם עולים לבוגרים ומקבלים דקות. גם טורנטס אמור להיות טוב. פאסיפיקו היה אמור לקבל הזדמנות אבל הוא פצוע לשנה. אולי עונה הבאה.
ישחקו הנערים לפנינו
לדעתי הנתונים האלה זה שקר אחד גדול, ולכן גם המסקנה.
המקור הוא כנראה זה, לפחות המספרים של לאמין ופרמין מתאימים.
למה אני חושב שזה שקר? כי לאמין עושה יותר מ 4.5 דריבלים למשחק, ויניסיוס ומבאפה יותר מ 2 למשחק, וכו’ . לא יודע מה נחשב אצלם דריבל, אבל המספרים שם מאוד נמוכים.
המקור הוא sofascore, כתוב בכתבה.
הכל הנוגע לסטטיסטיקות זה אף פעם לא יהיה מדויק ולכן צריך להשאיר מרווח טעויות/הבדלים.
כן, אבל בכתבה הזאת קופצים למסקנות על סמך נתונים שהם בפירוש שגואים.
2 קפטנים עזבו/עוזבים בהשאלה. מעניין מי ה-2 שיקודמו לתפקיד במקום.
כשמאטס כבר היה רגל וחצי בחוץ אמרו שפליק מתלבט בין אריק וגאבי. עכשיו יש מקום לשניהם.
ובהתחשב שפרנקי גם יעד חצי עונה, יש מקום נוסף.
קפטנים שראויים לסרט? סוף סוף?
אז מה הרשימה?
ראפיניה - פדרי - אריק - גאבי ?
נשמע סביר.
מעניין אם פראן מעוניין ,כדי להישאר.
רשימת הקפטנים בקיץ 2025:
טר שטגן.
אראוחו.
פרנקי.
ראפיניה.
פדרי.
רשימת הקפטנים בקיץ 2026 כרגע:
ראפיניה.
פדרי.
אריק.
גאבי.
קובארסי.
אחרי החזרה של פרנקי מהפציעה הוא אמור להיות הקפטן הראשון
גאבי וקובארסי עוד לא ראויים לסרט.
אני אוהב אותם בטונות והכל, אבל יש להם עוד כברת דרך לעבור בשביל שאוכל להחשיב אותם למנהיגים על המגרש.
אין לי כל כך מי שימלא את התפקיד מלבד השלושה הראשונים. אם הייתי חייב לבחור הייתי נותן לאולמו להיות הקפטן הרביעי.
הייתי שם את רודרי לפני גאבי וקובארסי.
יופי עכשיו גאבי יוכל לקלל גם את השופט ולא לקבל צהוב ![]()
אולי מבחינה מקצועית גאבי מרגיש בחירה לא קשורה כרגע, אבל מנהיגותי הוא יותר כמו בן 40 בחדר ההלבשה.
מספיק לשמוע את לבנדובסקי וקאנסלו מדברים עליו.
רק אני מברך על הפציעה של הרופס, בזכות זה הגיע רודרי. אני גם לא יכול לקבל את זה שהוא הקפטן הראשון של הקבוצה, במיוחד שהוא סירב לעלות ברבע גמר.
ראיתי את הפרסום הזה של בארסה מאניה אבל לא חושב שיש אימות כלשהו לרשימה הזו. לדעתי פשוט יעשו בחירות בין השחקנים לקראת פתיחת העונה. מסכים שקובארסי עוד לא צריך להיות שם.
עושים בחירות, אבל מתיישרים לדברים הקבועים ולענייני ותק.
אפשר לראות איך בארסה מאניה הגיעו לרשימה הזו.
ההפתעה האחרונה שאני זוכר שהייתה, ביחס למה שהיה נראה לפחות ביחס לדיווחים, הייתה ההכנסה של ראפיניה לרשימת הקפטנים.
זה קטע מעניין שרק אתה לא מעריך את פרנקי בפורום.
אני בטוח שיש פה עוד כמה, על מה יש להעריך אותו?
הבן אדם דורך במקום 6 עונות הוא סמל לזריקה בסגירת שחקנים, הוא מסוגל לשחק רק במערך אחד.
ובנוסף לזה שהוא סופר פציעה הוא עוד עושה לנבחרת שלו חשבון לקראת המונדיאל.

מבחינתי דה יונג צריך לעוף כבר מזמן. שחקן חלש מדי לרמות שאנחנו רוצים להגיע אליהן, עם שפת גוף נוראית, אפס מנהיגות, וכל פעם שמשהו לא עובד הוא נראה כאילו כולם אשמים חוץ ממנו. בדיוק אותה אנרגיה שאני מקבל מטר שטגן. פרצופים, תסכול, האשמות, והוא יוצא נקי יחסית לפחות בעיניים של הצוות המקצועי.
דה יונג נמצא פה שנים, היה חלק מכל כך הרבה השפלות והתרסקויות באירופה, ובאיזשהו שלב אתה מצפה לראות ממנו שינוי, רעב, עצבים, לקיחת אחריות. משהו. אבל לא, הכול ממשיך כאילו כלום. מבחינתי הוא אחד השרידים האחרונים של המנטליות התבוסתנית של ברצלונה של השנים האחרונות, והגיע הזמן לסיים עם זה.
ודווקא אראוחו, עם כל הביקורת המקצועית עליו, אני הרבה יותר מעריך. הוא טועה, לא טוב עם הכדור, אבל לפחות אתה רואה שזה אוכל אותו. הוא לוקח אחריות, מנסה להשתפר, עבר משבר מנטלי אמיתי אחרי הטעויות שלו ועדיין ניסה לחזור ולהרים את עצמו. אצל דה יונג וטר שטגן? אחרי כל מה שהם עברו וכל מה שהם היו חלק ממנו, לפעמים זה מרגיש שפשוט לא מזיז להם מספיק. וזה מבחינתי הרבה יותר חמור מעוד טעות מקצועית.