תקשורת בישראל ובעולם

מאמר שעוזר לי להסביר עד כמה התעצמה תחושת חוסר האמון בתקשורת המיינסטרים מאז ה-7 באוקטובר (למרות שזה התחיל עוד קודם).
עד כמה אני מעדיף להקשיב למומחים משני הצדדים בפודקאסטים או בפלטפורמות שלא תלויות במממנים הגדולים, מאשר לערוצים שעצם הקיום שלהם חי על צד אחד לא אובייקטיבי.

מעדיף לשמוע את שני הצדדים, ולסמוך על עצמי שאני אוכל לעבד את המידע באופן יותר מדויק על סמך הדעות והעקרונות הבסיסיות שלי.

https://x.com/moshecoheneliya/status/1897877103678267720

רק שערוץ 14 זה הקיצון השני הכל כך כל כך יותר גרוע. i24 דווקא מפתיע לטובה. חבל לי שלא יותר אנשים מועדים לזה.

גם ערוץ TOV עושה דברים יפים.
אבל אני החלטתי להיכנס לאש ולהיווכח בעצמי בערוצים ואנשים מכל הקצוות שכל כך מפחידים אותנו מהם.
ערוץ 14 צריך להתנער מביבי אבל להישאר בצד הלאומני וככה יש סיכוי חלק גדול יותר מהעם יתקרב אליו.

חובת קריאה על תפקודו הכושל של הגרי במלחמה.

פרספקטיבה שאני מודה שלא חשבתי עליה, אך הכותב לא היה צריך הרבה מאמץ לשכנע אותי. ככה זה כשהוא עושה הרבה שכל.

ערוץ 14 זה פח זבל אחד גדול. . בתור ימני הוא מביך אותי.

לימין בארץ אין יצוג אמיתי בתקשורת. זה ביביסטים נגד רק לא ביבי

זה הפרצוף של הימין היום.

ראיתי את ברדוגו וקסטל מראינים את ביבי וזה כל כך מביך, בחיי שאחינית שלי בת 11 היתה שואלת אותו שאלות יותר קשות, לא שהערוצים האחרים עושים יותר טוב בזה, זה אותו זבל רק בכיון ההפוך. אבל מה עשינו בזה אם אנחנו מתנהלים בדיוק כמו ערוצי המינסטרים…

אני מ12 ו13 לא מצפה לכלום. הם בעיני תרעלה וערוצי שטיפת שכל כמו בצפון קוריאה. אבל מערוצי ימין שאמורים לתת לי אלטרטיבה אני מצפה ליותר מהם.

אחד הכתבים הבודדים שאני עוקב אחריהם היום, זה רועי קייס הכתב לעניני ערבים של כאן 11 וגם השני ששכחתי את שמו שם. מקצוענים וענינים. במיוחד קייס, הסיקור שלו במה שקורה וקרה בסוריה, זה משהו שאם הוא היה כתב באירופה או ארה"ב הוא היה מקבל פוליצר על זה. לפני שהכל החל עם הנפילה של אסד, הוא כבר היה חזק על זה. אין אצלו פוליטיקה . באמת מומלץ.

לאן נעלם צביקה יחזקאלי?

זה היה רלוונטי אם הגרי, או קודמיו, או ממשיכו, היו באמת עוסקים בדוברות כלפי חוץ. זה קודם כל תפקיד של תעמולה פנימית, היכן שבכוונה והיכן שסתם מצה״ליות כללית וניתוק מסטנדרטים מקצועיים של שוק פרטי.

לאן שנעלמו רבים וטובים - i24. לא ברור לי למה אתה לא מנסה, אם אתה טוען ש"לימין בארץ אין ייצוג אמיתי בתקשורת".

הם סטרימיניג במחשב… זה לא נוח.

כל הסיפור עם רמי דוידיאן בימים האחרונים זה פשוט השפל של השפל. איכס מה הם לא יעשו בשביל רייטינג.

פריים טיים של שישי בערב.
להקיא עליהם.

התקשורת בארץ זאת הרעה הכי חולה שלנו. יותר מביבי ויותר מכל פוליטיקאי כזה או אחר.
תמיד היה ככה אני מאמין, מאז הקורונה לפחות לי נפל האסימון.
הסתה ושיסוי, הגנה על מונופולים ואליטות, כסתוח של הבעיות האמיתיות והדהוד של חרטא בשביל להסית לנו האזרחים את המבט ממה שחשוב באמת.
מזריקים לנו חרדות ושנאה ישירות לתוך התודעה 24/7.
תמיד לשסות ולהסית, תמיד לדאוג שיהיו ריבים ושנאה, תמיד לשמור את האש גבוהה.
המצב במדינה ישתפר באמת רק כשאנשים יסגרו את הטלוויזיות, יתחילו לחשוב עצמאית ויפסיקו לחשוב מה שאומרים להם בטלוויזיה לחשוב.

The revolution will not be televised.

זה אפילו לא הרייטינג, פשוט כי אמר מה שאמר על ישראל זיו, קונספציה מהלכת שמקבלת במה פעם אחר פעם.
ועל יאיר גולן, שאין צורך לתאר מה הוא בשביל הצד הפוליטי הנכון