על דת, אידיאולוגיה, גזענות ומה שביניהם ::

ששירותים מעורבים עשויים להעלות את הסיכוי למקרי אונס, ואם זו תופעה משמעותית אז זה אחלה של טיעון בעד הפרדה בשירותים. אין לי מושג מה אומרת הסטטיסטיקה, אגב. זאת השאלה העיקרית ולא אנקדוטות, כמובן.

וגם שהמשחק של ריאל משעמם.

אז אתה תהיה בסדר גמור עם זה שהבת שלך תלך לשירותים ציבוריים ותמצא את הדבר הזה שמה?

גם רחובות משותפים ומקומות עבודה משותפים ומועדונים משותפים…

לא בדיוק הבנתי איזה ‘דבר’ היא תמצא שם? אני אהיה יותר מוטרד אם תהיה לה בעיה לפגוש את האיש\ה הזה\זאת ואני יותר מוטרד מהבעיה שיש לך עם זה… זה שאני נגד מסיכות לא אומר שנהייתי חשוך:-)

הדבר הזה זה זכר בן 56 או משהו שמזדהה כילדה בת 6…נפלא נכון? אז בגלל שאתה לא חשוך כמוני, האם תשמח שהוא יהיה שמה בתוך השירותים על ילדות קטנות?

ואל תדאג, למרות שבאופן כללי אנחנו חושבים קצת דומה בקשר לקורונה, אתה קיצוני מדי בשבילי… אההה, ואין מחמאה גדולה יותר שאני יכול לקבל משמאלן יותר מ"חשוך", במיוחד ממישהו שמצביע למשותפת ( ;

זהו העלתי וידאו אחד ושברתי את כל הדו קיום פה…

ומשטרת המגדר הסכימה לו להיכנס או שהוא פשוט נכנס? הפרדה שמבוטאת בסמל על דלת לא מונעת כניסה. הסאבטקסט של הדברים שלך הוא שטרנסים הם אנסים. איך אתה מוכיח את זה? נותן דוגמה של טראנס אנס (או שהוא בכלל לא אנס? עד עכשיו לא הבנתי מה עשה?)

מוש אל תדאג ארגונס ואני נתווכח בדו קיום הכל בסדר. הוא ערבי ואני שמאלני. אני לא יכול לכעוס עליו והוא לא יכול לזרוק אותי לים.

לא הבנת את מה שפסק הדין קבע במפורשות כבר? או שאם התוקף זה ילד שמתחפש לבגדי נשים אז פה לא מאמינים לנשים או ילדה במקרה הזה.

אין קשר לטראנס או לא.

תצפה בכל הוידאו.

ובנושא דומה אבל לא זהה:

מוש איזה פסק דין? בתוך כל הממבו ג’מבו המעייף של הנא’ג עם המבטא האוסטרלי לא מצאתי התייחסות לעניין? הבנתי שיש איש מוזר שחושב שהוא ילדה בת 6. לא הבנתי שהוא ביצע פשע. אני טועה? פספסתי משהו?

אני צפיתי בודיאו יותר מפעם אחת ונאמר בצורה מפורשת שבית משפט הרשיע אותו. באמת לא יודע מה אני צריך לעשות יותר מזה… אני הולך לצפות שוב. אם אני יטעה אני יצא בפעם המי יודע מה טמבל חכה לעידכון…

אתה צפית בטאקר קרלסון או בוידאו שרביע שלח פה?

0:10 “נמצא אשם ע"י שופט”. דרך אגב , זה פעם שניה שלו.

מי זה טאקר קרלסון?

חחחח

אתה חי במערה?

כשאני רואה פוקס אני מיד מעביר. התניה אופרנטית. זה פשוט תת רמה ואני לא מצליח להאמין לאף מילה שאומרים שם. הסתכלתי עכשיו בשבילך ושוב, זה פשוט כל כך מוטה שאני מתקשה מאוד להסתמך על זה. בכל אופן אני התייחסתי כל הזמן לוידאו של רביע.

אני ממש ממליץ לך לצפות בטאקר קרלסון. הוא בן אדם הגון.

בסרטון ששלחתי יש את הזכר הזה, בן ה56 שאומר שהוא ילדה בגוף של גבר. עכשיו, בלי להעליב, לפי הנאורים העולם צריך להתיישר לפי הרצונות שלו, נכון?

אז השאלה שלי היא: האם היית רוצה שהבת שלך תיכנס לשירותים כשהדבר הזה, שהוא בגילה כמובן, נמצא שמה? זה בסדר? זה בריא? זה מקובל?

וכפי שהclown world זז מהר עכשיו, מה יקרה כשהדבר הזה יגיד שהוא רוצה להיות עם בנות גילו בגן? גם זה יהיה מקובל?
ואל תגיד לי דאני מגזים… עד לפני כמה שנים אף אחד לא חשב שיסגרו אותנו בבית כמה חודשים ויכריחו אותנו לקבל זריקה.

זה בסדר זה בריא וזה מקובל. אני כמובן מרחם על הבנאדם אבל אני חא מפחד ממנו. אני לא מבין מה הבעיה? שהוא גבר או שהוא מבוגר? אין הפרדה בשירותים למבוגרים/ילדים וההפרדה לזכרים/נקבות נראית לי מיותרת.

מה אגיד לך ליאור… אני מאמין מאוד מאוד גדול באלוהים אבל אני מסתכל שמאלה, ימינה ואז שוב שמאלה כשאני חוצה את הכביש.

אני רוצה להאמין שיש יותר אנשים טובים בעולם מאשר רעים, ולמרות שאני נורא ציני אני מחפש את הטוב שבאדם, אבל בחיים לא אשאיר את האחיין שלי עם מישהו לבד שאני לא בוטח בו וסומך עליו במיליון אחוז.

וגבר שחושב שהוא ילדה בת 6 הוא מסוג האנשים שאני לא סומך עליו בכלל. במיוחד לא להשאיר אותו לבד במקום איפה שהוא יכול לראות ילדות קטנות עירומות או להופיע מולן עירום.

אולי הוא באמת ילדה קטנה וירצה לשחק איתן כמו שילדות קטנות משחקות ביחד? Nahhhh.

אני מקווה שאם אי פעם תהיה במצב זה, תידע להגן על הילדות שלך ולא להסתכן בלהקריב אותן על מזבח הנאורות המוגזמת.

אז אתה למעשה מאשר את הגישה של תומכי המסכות בגישה שלך. יופי עכשיו לך להתחסן :slight_smile:

חברים, אני שואל באמת, מתי כבר ידרשו שפידופיליה תהפוך למשהו חוקי? ויתחילו לקרוא להורים מודאגים “פידופובים”??

אגב, אם זה לגיטימי להזדהות בגיל שהוא לא שלך לפי הנאורות המטורפת, אז איפה עובר הקו? אם לא אתייחס לבן 50 כבן 50, אלא בגיל שהוא החליט להזדהות בו, אז האם גם לזה יקראו פשע שינאה? האם הבן אדם הזה גדל כל שנה כמו ילדים נורמליים או נישאר בן 10??
והכי חשוב, אם הוא מחליט שהוא אוהב ילדה בת 12 ורוצה לגעת בה, אז האם זו פדופיליה או סתם אהבת “נעורים” מרגשת? איפה לעזאזל מותחים את הקו?

בעולם המטורף בו אנחנו חיים, בו two spirits זה משהו שבאמת קיים ואנשים מבוגרים מוחאים כפיים לילד דראג בן 10 וזורקים עליו כסף, הכל יכול להיות.

תראו את הסרטון המטורף הזה ותבינו לבד לאיפה הגענו

1. להיות פדופיל זה חוקי. לפעול באופן מיני כלפי ילדים לא חוקי.

2. כל אחד יכול להזדהות איך שבא לו. לך מותר לזהות כל אחד איך שבא לך. אולי הוא ייעלב.

3. הקו נמתח במעשים. מבחינתי אתה יכול להימשך לתנינים. רק אל תיגע בהם.

אני כן מסכים שהתופעה (המאוד שולית) של ילדים קטנים שחושבים שהם נולדו במגדר הלא נכון היא מאוד בעייתית ושעודף לגיטימציה ו-ואלידציה מעודדים את הילד ושזו לא הדרך הנכונה לטפל בבעיה.

WTF ליאור?

זה אותם אנשים שיצאו והפגינו נגד דייב שאפל ורוצים למחוק אותו… בחיי. העולם הזה דפוק.

מוש מה לא ברור? יש בני אדם שנמשכים מינית לילדים. כל עוד הם לא פועלים באופן מיני כלפי ילדים, המחשבות והרגשות שלהם לגמרי חוקיים. מה תעשה תוציא אותם להורג?