על דת, אידיאולוגיה, גזענות ומה שביניהם ::

אין פרוגרסיבים בשלטון?

מה עם-
ספרד
ניו זילנד
דנמרק
פינלנד
גרמניה
צ’ילה
דרום קוראיה
נורווגיה
פורטוגל
סקוטלנד
אירלנד
אורוגוואי
דרום אפריקה?

שנעבור קצת לשלטון מקומי?

תל אביב
ניו יורק
לונדון
קליפורניה
בריסל?

אפשר דוגמאות? במה הפרוגרסיביות מתבטאת במדינות שציינת?

[quote=“Ganjo, post:2339, topic:309, full:true”]
אפשר דוגמאות? במה הפרוגרסיביות מתבטאת במדינות שציינת?
[/quote],

סתם מהראש וללא שום מחשבה, תבדוק את מדינת ניו יורק. אתה יכול להתחיל מהמסתנן מגואטמלה שגורש בעידן טראמפ וחזר לארה"ב שביידן פתח את הגבול, אותו מסתנן לפני יומיים שרף למוות אישה אומללה ברכבת בניו יורק.

תתחיל שם. אולי תיקח בדרך את RED PILL

בנתיים אני יתן לך רק פירורים. תלמד את ניו יורק ובדרך גם את קליפורניה ותחזור אלי מה קורה למדינות או ערים שהפרוגרסיבים משתלטים עליהם…

אנגליה למשל:

עוד מאנגליה הדיסטופית כבר אי אפשר להגיד כריסמס:

ספרד:

עלו על פטנט.

בונוס:

זה כבר לגיטימי בשביל הגרומרז האלה לצאת מהארון ולדבר בכיף על ילדים:

יש לכם את בזה ביותר איזוטרי? דיברתי על ממשלות ונשיאים ודיברתי על דברים שמתרחשים מחוץ ל-פיד.

תגובה כל כך צפויה בחיי.
השמדת חופש הדיבור זה אזוטרי?? באמת?
גבר שמתחפש לאישה יכול לדבר על ילדים חופשי גם זה בסדר?
גבר שטוען שהוא אישה מקבל הטבות זה שום דבר?
ה two tier police באנגליה גם אזוטרי??

אתה לא רוצה לקבל שאלה דברים שמגיעים מלמעלה ואנחנו רואים רק את קצה הקרחון??

ביקשתי משהו אחר. אם אין לך אין לך.

יש ועוד איך. פשוט אין שום צורך ללכת רחוק יותר אם יש לנו את הדוגמאות האלה.

תראה איזה יופי:

אתה תתעורר מאוחר מדי כנראה. למזלנו טראמפ והימין, שאני מקווה שיעלה בכל אירופה, יעצור את הטירוף הזה.

זה שיח של חירשים… אני מבקש משהו אחד ואתה נותן לי משהו אחר. לא סתם ביקשתי דברים שמחוץ לפיד כי אני יודע איך הפיד עובד. הוא לא מגביר את המציאות - הוא מגביר את המציאות שמעניינת אותך. אני מבקש דוגמאות לממשלות והנהגות שמתנהלות באופן פרוגרסיבי.

מדיניות ההגירה של המערב או שאיך שדוגלאס מארי הגדיר את זה “ההתאבדות השקטה של אירופה” זה האם אימא של התנהלות פרוגרסיבית של הממשלות.

אני לא מבין איך אפשר להסביר את זה יותר חזק.

אתה גם מוזמן לראות איך בארהב השיגעון של הטראנסים מקבל חיזוק ועידוד מהממשל הפדרלי או ממדינות דמקורטיות בארהב. אבל זה כבר דיון בנפרד.

מה בדיוק אתה רוצה יותר מזה?

גם זה לא?
אתה מבטל דברים מזעזעים שבאים מלמעלה כאילו אלה הם סתם אירועים אזוטריים וחסרי חשיבות.
מה אתה רוצה יותר ממשטרה שאוסרת אנשים בגלל ציוצים? או אותה המשטרה שמתעלמת מפשעי מין ופשעים אחרים של מרג’ינלייזד גרופס?
אתה מתעלם גם מהניסיון הברור של החלפת האוכלוסיות הילידות במהנדסים ורופאים מהעולם השלישי.

תמשיך להתעלם, במוקדם או במאוחר תלמד בדרך הקשה.

זה עניין של הגדרה. למשל, האם מדיניות מופקרת בגבולות ודברים בסגנון זה מדיניות woke או שרק דברים שקשורים לשינוי מין/פיסי וכו’.

אין פה שום "עניין של הגדרה. " מדיניות של “open border” זה לא טעות זה מכון וזה נעשה ע"י ממשלות “ליברלים” או תחת השפעה של סורוס והחברים שלו. מי שלא מבין את זה עכשיו יבין את זה שהמסתנן יבוא לבית שלו

אין פה שום מקרי או יוצא דופן שבכל מקום שיש “ממשל ליברלי פרובגרסיבי” ההגירה מחסלת את מדינת האם .

אתה חושב שזה צירוף מקרים שדווקא הונגריה ופולין אין בעיות של איסלם רדיקלי או מסתננים? ודווקא במדינות שהתנהגו בצורה הכי “פרוגרסיבית” כמו גרמניה שוודיה (מדינת האונס האירופאי" צרפת שם האלימות והטרור משתוללים?

גם ארה"ב , פלורידה וטקסס בטוחות לעומת קליפורניה וניו יורק (לרוב מדינות דמוקרטיות) שקורסות תחת ההגירה הלא חוקית

https://x.com/america/status/1871225172939948191/photo/1

דוגמה טרייה למה שאני מתכון , מסתנן ששרף למוות את אותה אומללה ברכבת זה אותו אחד שנכנס לא כחוק גורש בזמן ממשל טראמפ 2018 ואז חזר שוב תחת ממשל של ביידן ולאן חזר לניו יורק הליברלית. shooking

אין פה שום צירופי מקרים. זה לא טעות זה בכוונה. זה לא באג זה פיצר.

מי שרוצה לקבור את הראש בחול יקבור עד הסוף ועל כל דבר שאני יביא לפה יכתוב לי שזה איזוטרי…

בבחירות בארה"ב הדמוקרטים ניסו לשטוף את המח של הבוחרים עם הווק המגוחך שלהם טראמפ ידע מראש שההגירה והכלכלה ינצחו לו את הבחירות וכך קרה.

אכן עניין של הגדרה… השאלה היא האם יש דוגמה מעבר להגירה? הרי הגירה תמיד הייתה. האם עכשיו המדיניות היא מופקרת ובעבר לא הייתה? או שאולי עכשיו פרופיל המהגרים השתנה? והאם אפשר בכלל לבדוק את הצלחת או כשלון ההגירה בדור הראשון, או שבודקים אחרי 2-3 דורות? מדברים פה על נפילת אירופה… לא התרשמתי שהיא נפלה.

אחרי מלה"ע ה-2 לא היו גלי מהגרים? לא היו מדינות שקלטו מהגרים? אחרי קריסת הגוש הסובייטי לא הייתה הגירה? תנועת בני אדם על פני הגלובוס היא דבר חדש? המצאה של הפרוגרס?

בכל אופן הגירה זה לא הדיון.

אני באמת לא רואה ממשלות פרוגרסיביות בנוף… אני רואה ממשלות עושות דברים מטומטמים ונוראיים, מימין ומשמאל, אבל לא מכיר ממשלה שמעודדת טרנסיות, לא מכיר ממשלה שמחייבת מישהו לדבר בלשון רבים…

הקורונה הפילה את כולם, מימין ומשמאל בפח וגרמה לדברים נוראיים. העיסוק בפרוגרסיביות? לא יודע… כשאני מדליק חדשות אין לזה זכר.

ההבדל הוא שעכשיו אתה מנסה לקלוט קבוצת אנשים שמתנגדת בצורה חריפה לאורך החיים המערבי או אחד ההבדלים.

לא כל התרבויות שוות. זה לא משנה כמה נשקר לעצמנו את זה.

זו הכללה גסה. אין ספק שיש בעיות קשות מאוד ויש פשיעה ויש קבוצות שלא מתערות בחברה אליה הגיעו, אבל זה נכון לגבי כל הגירה. השאלה מה יקרה עם המהגרים לאורך זמן. אני מניח שרוב גדול יהפוך להיות חלק מהמקום.

גם אין לי בעיה עם זה שמדינות קצת יגזימו בפתיחת השערים ואז יסגרו בתגובה. זו מטוטלת וזה בסדר.

השאלה היא האם הפרוגרסיביות מסתכמת בזה? בפערים בנושאי הגירה? כל הווקים המשוגעים בפיד - אותם אני לא רואה במנהיגות המשמעותית של המדינות. את הפופוליסטים לעומת זאת אני רואה בכל מקום.

מה אתה משווה בין הגירה של אוכלוסייה סופר איכותית לבין הגירה מוסלמית?

ברגע שיהיה מספיק מהם כדי לאסלם את המקום, אין ספק שהם יהיו חלק ממנו.

לא באמת אכפת לי משאר הדיון, רק רציתי להתייחס לנקודה הזאת. בעבר אוכלוסייה שנדדה הגיעה למדינה חדשה כי היא האמינה באידיאולוגיה של אותה מדינה, מתוך רצון להשתייך אליה ולהפוך לחלק ממנה. ההגירה החדשה, עם הגב של הפרוגרסיביזם והווקיזם - מגיעה במטרה לשנות את פניו של היעד אליו היא מגיעה.

מעבר למה שנאמר מעליי ונכון בהחלט, מה שאתה מתעלם ממנו זה שכבר עבר הזמן. המהגרים מהמזרח התיכון (בעיקר סוריה) אולי יחסית טריים, אבל מהגרים מצפון אפריקה כבר הגיעו לשלב של דור שני במדינות האירופאיות אליהן הם הגיעו, דור שכבר נולד גדל והתחנך באירופה. ועדיין, הם ממשיכים להתנהל באותו האופן - לעומתיים למדינות האירופאיות ולערכים המערביים שלהן, מנסים לכפות את אורח החיים שלהם על הסביבה, מתמסכנים ומתעלקים על מערכות הרווחה המפותחות, בלי שום רצון או כוונה לתת משהו בחזרה (זו כמובן הכללה, גסה אפילו, ומן הסתם יש לא מעט מהגרים צפון-אפריקאים שדווקא השתלבו יפה במדינות האירופאיות אליהן הם הגיעו, אבל אני מדבר כאן על המספרים הגדולים, ולא על אנקדוטות). היה אפשר לראות את זה יפה לדוגמה במונדיאל האחרון, כשצרפת ניצחה והדיחה את מרוקו, ובני המהגרים המרוקאיים, שנולדו וגדלו בצרפת, כצרפתים לכל דבר ועניין - הלכו והתפרעו ברחובות פריז במחאה על ההפסד למדינה בה הם חיים ולה לכאורה הם משתייכים.

בדיוק כמו התופעה הייחודית לפלסטינים, שהם העם היחידי בעולם שמעמד הפליטות עובר בו בירושה גם לילדים, על-אף שנולדו במדינה חדשה, ויש להם אזרחות משל עצמם - גם כאן, בניגוד לשאר המהגרים שרצית להשוות אותם אליהם, שאחרי דור או שניים כבר משתלבים בכל המערכות הקיימות, מתוך רצון אמיתי להיות חלק אינטגרלי - פה אין שום רצון או כוונה כאלה, וזה בא לידי ביטוי בכל אספקט. ככה שתירוץ ה"מדובר בסה"כ בעוד מהגרים, שתמיד היו ותמיד יהיו, רק תנו להם זמן" - פשוט לא עובד במקרה הזה.

בעיני זה אחד הסימנים לכך שצרפת כבר איבדה את עצמה לדעת.
לא אומר שכולם חייבים להתיישר לפי הרוב, אבל מה שהם עשו המהגרים היה לא חוקי בעליל, והיחס אליהם היה עדין, “בכפפות משי” מה שנקרא, שמעיד על רצון להכיל גם את מי שלא רוצה להיות מוכל. כנראה זה נובע מכך שאין לממשל שום כלי אחר בארגז הכלים ביחס למהגרים וברור שזו מדיניות מלמעלה, כי בטוח שלא היו מתייחסים כך לסתם ונדליסטים.

דובר צה’'ל מפרסם תיעוד של החרדים שהתגייסו לנצח יהודה. אני מניח שהתמונה מדברת בעד עצמה…