על דת, אידיאולוגיה, גזענות ומה שביניהם ::

זה לא בדיחה זה אמיתי

https://x.com/libsoftiktok/status/1877826995557409213/video/2

טוב זה כבר הדבר הכי מגוחך שקראתי השנה.

מספר תהיות, בלי סדר מסויים:

• אם מוצאים מישהו שהוא גם שחור, גם אסייתי, וגם בעל מיעוט אחר (אשה? גיי?) - הוא נספר כמה פעמים, או פעם אחת?
  • למה להפסיק במאמנים? מה עם השחקנים? השופטים? בעלי הקבוצות? ומה עם… הנהלת הליגה עצמה? למה שהם לא יוותרו על המשרות שלהם לטובת מיעוטים?
  • אם מישהו מזדהה כמיעוט, זה תופס גם?
  • והכי חשוב - איך הם פספסו את ההזדמנות להוסיף גם: Black, Asian, Latino, and Minority Ethnic, מה שהיה נותן להם… BLAME. כלומר, WHITE BLAME.

https://x.com/MailOnline/status/1878914141739508204

גוליה רוברטס נגד הבוזזים בקליפורניה עקב השריפות שם.

רק מזכיר שהיא וחבריה הסלבס לא חשבו שזה דבר רע שעשו את זה לאנשים הפשוטים בזמן של BLM…

אל דאגה, בניגוד לאזרח הפשוט להם יש כסף לפצות על זה…

מה שכן, בעקבות כל משבר החטופים הנוראי הזה ואיך שהוא נוהל, אני מצפה שכל האג’נדות הפמיניסטיות למיניהן יידחפו עמוק עמוק חזרה לארון. זה המינימום של המינימום אחרי מה שקורה כאן בשנה פלוס האחרונות - החל מרשימות החטופים שמשום מה ברור לכולם (חמאס, ישראל, מתווכות, הציבור הרחב) שנשים קודמות לגברים, כולל חיילות, כשגברים צעירים (כולל אזרחים מוחלטים!) נדחקים לקצה סוף הרשימה שככל הנראה נידונה להירקב בשבי החמאס עד לסוף הימים (איזה מחיר כבר אפשר לתת תמורתם, אחרי שנתנו לחמאס כבר הכול?), דרך הפרדת הילדים מהאבות שלהם, כאילו מדובר בתורמי זרע ותו לא, ועד הכותרת המקוממת הזאת שהבאתי כאן למעלה, שגם בה אבות משום מה נתפסים כקישוט בתא המשפחתי.

אני רוצה להאמין שאימהות זה שם קוד ל-“קרוב משפחה אחד” ונתנו למשפחות לבחור…
לגבי זה שברור לכולם כולל כולם שנשים מעל גברים (לרבות חיילות מעל אזרחים) - 100% מה שאמרת

אנשים לפני 50-100 שנה:
“עד שנת 2025, נוכל לטוס חופשי לירח”
“עד שנת 2025, נוכל לשבט גנטית בני אדם”
“עד שנת 2025, יהיו לכולנו מכוניות מעופפות”
“עד שנת 2025, ימצאו תרופה לסרטן, ולא יהיו יותר מחלות חשוכות מרפא”

בפועל, בשנת 2025, נשיא המעצמה הגדולה בעולם בנאום ההשבעה שלו:

image

חלום שלי להביא לפה בנאדם מלפני 50 שנה, ולראות אותו מנסה להבין מה לעזאזל הכוונה במשפט הזה.

מצחיק,

אימא שלי בכלל לא הבינה את המשפט הזה, היא בת 75 אמרה לי שאם זה הרף של נשיא ארה"ב אז גם אני יכול להיות הנשיא שם :joy: :joy: :joy:

אמריקאים זה עם מטומטם

צריך להיזהר, כי מי יודע, אולי יש פה מישהו מעורב איכשהו, אבל בכל זאת.

כל הפרשה הזו ביבנה, משהו אחד מציק לי, והוא הקטע שהנשים מוצגות כקורבנות הבלעדיות. עכשיו, יכול להיות שחלקן או אפילו כולן קורבנות מאלף סיבות. אין לי מושג מה הלך שם ומה קורה אצלן בבית. דבר אחד אני בטוח: אם זה היה הפוך אז הדבר הזה היה מקבל גוון של אונס קבוצתי של מדריכת הכושר.

• הנשים קורבנות של מפיץ הסרטונים, לא של מדריך חדר הכושר שהוא כנראה בעיקר גבר גבר.
  • בהמשך ישיר לסעיף הקודם - איך אני משיג את הסרטונים? :laughing:

הכי חשוב כמובן זה צנעת הפרט, ונראה שמה שנעשה מהווה לכאורה מעשה פלילי (איסור הפצה של מדיה פוגענית וכו’).
אם מה שנעשה שם לא היה בכפייה והנשים הן לא קטינות, ומן הסתם המצלמות מראות, הרי שזכותה של כל אחת לעשות מה שעשתה.
אבל מצד שני, ברור שיש גם השלכות למעשים של הנשים בראי היחסים שלהן עם הבעלים ובכלל על חיי המשפחות שלהן.

נראלי שזה עף בטלגרם, העניין שיצאתי מכל קבוצות הפורנו דם שהיה במלחמה וכך איני חשוף לחומרים שכאלו.

אפשר אמלוק מה הוא עשה?

גם אם זה נכון, הרי שיש לו גישה לטונות של סרטונים כאלה. זה בהגדרה הופך אותו לפושע בפוטנציה כי בקלות הוא יכול להתהפך מכל סיבה שהיא על כל “לקוחה” (ואולי מתאים כינוי אחר) ולהשתמש בסרטונים באופן אחר לגמרי

על בסיס הלוגיקה הזו כל בני האדם פושעים בפוטנציה. אני לא חושב שזו נקודה מאוד מעניינת.

גם הוא. אין פה הבדל

למה? כי אנחנו מסתובבים עם מצלמות כל הזמן (הסלולארי שלנו)?
כאן הוא התקין מצלמות, (כנראה ש)לא אמר לאף לקוחה שהיא מצולמת בכל עת, והכי חשוב לא דאג למחוק את ההקלטות מיידית.
תקן אותי אם אני טועה אבל לא נראה לי שזה המצב לכל בני האדם.

להבנתי אלו המצלמות של חדר הכושר שגם ככה שם. כלומר לא המאמן התקין אותן.

אני לא מכיר ת’פרשה מעבר לכותרות, ורק עכשיו ניסיתי להבין יותר, מה הביג דיל? גם המדריך וגם הנשים קיימו יחסי מין (או כל קטע אינטימי, לא הבנתי עד גמה זה הגיע) באזור ציבורי ומתבאסים על זה שפורסם? כאילו, ברור שהמפרסם עבריין וזה פלילי, אבל אם אתן בוגדות בבעלים שלכן תעשו את זה בהצנע שלא יהיה סיכוי שיגלו…