על דת, אידיאולוגיה, גזענות ומה שביניהם ::

אמיץ של הזבל… אולי

משהו שאולי יטריג כאן כמה אנשים (משני הצדדים):

יש כזה גם על ה PERONISMO בארגנטינה לעומת הפצצת אטום בהירושימה. על הפצצה הצליחו להתגבר אחרי כמה עשרות שנים, על הפרוניסמו לא.

אז נבחרת הנשים של שוויץ הפסידה 7-1 במשחק ידידות לקבוצת ה-U15 של לוצרן, וההתאחדות השוויצרית עושה שמיניות באוויר כדי להסתיר את זה. זה לא חדשות חדשות, זה מסתובב כבר כמה ימים ברשת - אבל תייגו את זה כפייק ניוז. רק היום אשכרה הצלחתי לוודא שזה אמיתי.

איכשהו פספסתי את ההודעה הזאת ועכשיו נתקלתי בזה בטוויטר, באתי לפרסם את זה כאן אבל אני רואה שזה כבר עלה.
לפוסט הזה יש מאתמול 26 מיליון צפיות.

אני לא מבין מה זה אומר, מישהו טען אחרת?

חבורה של בני 16 לא תנצח קבוצת WNBA?
גברים לא רצים יותר מהר מנשים?

שיעשו ספורט בכיף, זה אפילו הופך לעסק כלכלי בשנים האחרונות. למה זה כל כך מפריע?

מי אמר שזה מפריע? זה סתם מצחיק.
מנסים לדחוף אג’נדות שאין הבדלים בין נשים לגברים ואז דברים כאלו קורים…

אגב אני טוען שפמיניזם והרעיון שאין הבדלים בין שני המינים זה דבר נוראי מאוד שעשו לנשים, אבל נפתח את זה פעם אחרת. יאללה לישון צריך לקום ב4 בבוקר.

@whykds , זה לא חסר משמעות. התוצאה הזו רק מגחיכה עוד יותר את הדרישות של טרנסג’נדרים להשתתף בספורט נשים, כמו גם את הציפיה המגוחכת של נשים לשכר שווה לזה של הגברים בספורט.

אילולא הדרישות מהסוג הזה אני לא חושב שהייתה יותר מדי התעסקות בזה. להפך, היינו שמחים להתעניין בספורט נשים פה ושם והכי מפרגנים בעולם.

לפני איזה כמה זמן ראיתי קטע קצרצר מפודקאסט ששאלו שחקנית כדורסל מWNBA אם היא מנצחת שחקן מהליגה NBA באחד על אחד. מישהו שהוא בעצם ממעמקי הספסל. היא חושבת שכן :joy:

אחד המשתתפים הגיב לה שהיא לא תנצח שחקן ספסל מהתיכונים.

יש מספיק סקילס לנשים ששם הן מרוויחות כסף יותר מגברים.

למה כל דבר בעולם שלנו צריך להיות שווה? מי התחיל את העיוות הזה?

הבעיה היא שהם מנסים ולהסתיר את זה כי לא מתאים לאג’נדה.
אה, וה"חמודה" בתמונה פחות או יותר דרשה אותו הכסף שמקבלים הגברים.

בגלל זה הכל מתפוצץ עכשיו.

אהמ מאיפה לך?

לא חושב שהנשים רוצות שוויון במספר עובדי הזבל או הבניה. הן רוצות כוח, הן רוצות כסף. פשוט ניצול ציני של מצב הזוי.

הדבר הכי טוב שיצא מזה זה שגברים סוף סוף מתחילים להתעורר ושומרים מרחק מהזבל הזה (נשים מודרניות, בדרך כלל ווק וליברליות קיצוניות).

לול, הן שכחו שרק לפני רגע הן היו כל כך גאות לבחור בדוב ופתאום הן מגלות שמתחו את החבל יותר מדי והגברים כבר לא מעוניינים בהן.
אה, וסוף כל סוף הן מבינות שרוב הגברים מזדקנים כמו יין ואילו הנשים מזדקנות כמו חלב.

דוגמנות כדוגמה? חושב שלמרות הגברים המסוקסים שצברו תאוצה, רוב מוחלט מהגברים יציץ על אשה בינונית מינוס במראה על פי סטנדרטים עכשוויים, בניגוד לנשים שלא יתעופפו על כל גבר בינוני. השוק של הנשים רותח כפליים בעיקר כי הגברים הרבה ייתר מיוחמים. אבל זו רק תחושה שלי

אני חושב שדוד דיבר על אונלי פאנז וזה היה בדיחה (מוצלחת מאוד) על דתיותך :slight_smile:

אופסי פספסתי לגמרי… חחחח וואי יצאתי דביל.

סותם מעכשיו

דווקא בתגובה שלך (בתמימות חביבה) תימצת את כל המהות של אונלי פאנז

מישהו כאן צפה בספורט נשים מרצונו החופשי?

הפעמים היחידות שלי היו באולימפיאדה.

אבל אנחנו לא קהל היעד הטבעי כי אנחנו לא נשים.
מישהו כאן צפה בספורט ישראלי מרצונו החופשי?