![]()
פשוט עשה לי עצוב
המיקס הכי מוזר שאני יכול לדמיין.
בקרוב, יקירי הסמול יתחילו להשמיד את יקירי הסמול. במי יבחר הסמול החולני והמטורלל יא אחים?
יש לנו פה אחלה coardinated operation שאי פעם ראיתי.
כל הממשלות, כולן ביחד וכולן עם אותו הסלוגן “להגן על הילדים”, לול בטח, מזכיר לי להגן על הסבתות.
@Paco-Pavon זוכר שבזמן הקורונה אמרתי שאם נרשה להם הם ינסו עוד שטויות? דיברתי על דברים כאלה והנה זה קורה. כולנו יודעים איפה הכל התחיל, אף אחד לא יודע איפה הכל ייגמר.
@Ganjo, אולי אין ממשלה סודית שמחליטה דברים, אבל זה ברור שהם עובדים ביחד על משהו, וזה יהיה הרבה יותר גרוע ממה שהיה לנו. לי זה לא נראה כמו טיפשות אנושית, אלא רוע מתוכנן.
אפילו בחלומות הכי גרועים שלי לא תיארתי שמישהו יוכל לקרוא את ההודעות הפרטיות שלי ושזה עלול לקרות במהירות כזאת.
שוב, מנסים להגן על הילדים מהאינטרנט בזמן שבאנגליה יש גרומינג גאנגס שאפילו אסור להזכיר כי גזענות או משהו.
התוצאה העיקרית והמיידית של צעדים כאלה תהיה מעבר לאלטרנטיבות + שקיעה טכנולוגית של אירופה ו/או מציאה של מעקפים כאלה ואחרים. לא שזה לא מדאיג בפני עצמו.
לא יודע כמה זה יהיה קל ופשוט. הדיפסטייט והכלבים שלו הולכים אול אין על זה, ויהיה קשה לנו להילחם בפשיסטים כשאנחנו אפילו לא מאוחדים.
השקיעה של אירופה הפכה לממשית כבר. באנגליה מסתננים אנסים מקבלים פחות זמן בכלא מאנשים שכותבים פוסטים בפייס. המצב הרבה הרבה יותר גרוע ממה שטענתי שיהיה, ולאנשים עדיין לא אכפת מספיק.
לא ידע כמה יהיה קל לעקוף את זה כשכבר הם חוסמים את הVPN.
הנושא אורי זה לא אם אנחנו נמצא פתרון או לא. אני מדבר על ההתדרדרות המהירה שאנחנו חווים. אני מדבר על זה שהם מעיזים אפילו להציע דבר נוראי שכזה.
והכל התחיל בקורונה, כי ברגע שזה הופך לגיטימי להכניס חומרים לגוף של אדם בניגוד לרצון שלו, גם אם זה לטובת הכלל, אז אפשר גם להיכנס לו לחיים כדי להגן על הילדים.
יש לך צל של ספק שאם היינו מתקוממים נגד חובת החיסון, לא היינו מגיעים לפשיזם הזה?
אני באמת לא רואה את הקישור. זה לכל היותר שתי תוצאות של אותה הסיבה, לא סיבה ותוצאה. השמאל הפרוגרסיבי נפרד מחירויות הפרט הרבה לפני שבכלל ידענו מה זה קורונה. בעיות עם צנזורה היו גם לפני.
בטווח הארוך הקדמה (האמיתית, לא זו של האורווליאנים) תנצח. גם אם אירופה תפסיד. ועל כל מגרעותיה, היא עדיין נמצאת במיעוט המקומות על הגלובוס הזה שאשכרה אפשר לחיות בהם טוב ולשגשג. יותר מישראל לצורך העניין, ובישראל יש מגמות מדאיגות לא פחות (כולל בהקשרי איסלאמיזם, אבל לא רק).
אני מבין למה. אתה אולי חושב שמה שעשו בזמן הקורונה היה טיפשות או משהו כזה. אני חושב שזה היה בכוונה ומתוכנן מלמעלה.
אז הלטאות בדקו את השטח, ראו כמה קל להפחיד אנשים ולשלוט בהם, והם ממשיכים עם זה. למה? כי אנשים מתחילים להתעורר ולהבין מה קורה ויש להשתיק אותם asap.
ואנשים שוויתרו על הזכות על גופם יוותרו בקלות על חופש הביטוי והפרטיות (לפחות לדעת האדונים שלנו).
השמאל הרגרסיבי התפוצץ באמת בזמן הקורונה וטירוף BLM. מה שקורה עכשיו באמריקה הוא תוצאה ישירה של אותם זמנים אפילים.
אתה רואה מה הולך באנגליה? לא רואה איך זה ישתפר בלי מלחמה עקובה מדם.
כמישהו שחי באירופה כבר 20 שנה, אני אומר לך שיש שינוי אדיר לרעה. אם לא נתעורר בקרוב אז הסרטן שהאליטה החולנית הכניסה מאז מרקל, הולך לטרוף אותנו.
ובגלל שאנשים מתעוררים האליטה נלחמת בנו.
לא בדקתי אם הידיעה נכונה, אבל מהיכרות איתם ועם מה שקורה באנגליה, זה לגמרי אפשרי.
הTwo Tier Police זה כבר לא תאוריה של הזויים. זה קורה באמת. אם אתה “מהגר” או “בן מיעוטים”, אתה מקבל free pass לעשות מה שבא לך למעשה. אם אתה בן המקום אז אסור לך להגיד מה הולך שמה.
נשים וילדות נאנסות כל יום והמשטרה רודפת את מי שמדבר על זה.
שוב, לא היה קורה אם הם היו נמחצים ברגע שרצו להכריח אנשים לקבל את החיסון.
במינסוטה חמוש פתח באש ורצח בדם קר שתי ילדים ופצע עוד 20 בכנסיה קתולית והתאבד ישר אחרי זה.
ברגע שהתקשורת לא מדווחת את המוצא של החשוד ברצח למרות שהרשויות כבר יודעות את המניע והמוצא, אפשר לדעת לבד שהחשוד הוא :
1 מוסלמי
2.מישהו מהצבע והגזע המוגן פוליטית.
3.טרנס
במקרה הנוכחי אפשרות מספר שלוש.
אם הוא היה לבן וסטרייט חמש דקות אחרי כבר היינו יודעים את כל תולדות החיים שלו…
אז קלטו מה קרה עכשיו בכנס באוניברסיטה ביוטה.
מישהו ירה בצ’רלי קירק
למי שלא מכיר: קירק נחשב לדמות מרכזית בשיח השמרני בארה״ב, מנחה פודקאסט ותכניות טלוויזיה ורדיו, ומקורב למחנה של טראמפ. הוא ידוע כתומך מובהק בישראל ומתנגד חריף לשמאל.
זה ככל הנראה היורה
הלם!!
לפי מה שאני מבין מצבו מוגדר קשה מאוד
לך תשרוד ירי בצוואר
אלוהים איזה עולם זה שאדם שלא מסכים עם דעותיו של אדם אחר יורה בו
נורא
יש כבר סרטונים מזווית יותר קרובה, אלוהים ישמור!
נס אם הוא שורד את זה.
הלם מוחלט. הווק האלים והרצחני עושה את מה שהוא יודע כשהוא מפסיד.
ברדיט כבר חוגגים
וכמובן
הווק האלים לא יכול להמשיך עם ההסתה המטורללת הזאת בלי לשלם מחיר כבד.
עריכה: כואב הלב. הוא לא שרד.
מימיי לא חשבתי שהשמאל האמריקאי יהפוך לאלים יותר מהימין, על אף כל הביקורת העצומה שיש לי עליו. אבל אנחנו שם. ניסיונות ההתנקשות בטראמפ, מנג׳יוני, ועכשיו קירק שרשמית נרצח, והוא צעיר ממני… זמנים רעים.
עריכה - שכחתי מהשוטינג בכנסיה רק בשבוע שעבר.
עצוב לי ממש ![]()
+רצח הזוג סרה מילגרים ויורון לישינסקי
נשיא ארה"ב דונלד טראמפ:
לכבודו של צ’רלי קירק, פטריוט אמריקאי גדול באמת, אני מורה על הורדת כל דגלי ארצות הברית לחצי התורן עד יום ראשון בערב בשעה 18:00.
אפשר לפסול קשר לתקיפה בקטאר?
לפי כלי התקשורת האמריקאים הרוצח כרגע חופשי.
זה בדיוק הזמן לקצת תיאוריות קונספירציה אמריקאיות טובות.
לדעתי אירוע כזה יכול לשחרר לטראמפ את הברקסים