על דת, אידיאולוגיה, גזענות ומה שביניהם ::

אחלה פוסט.

מולאן סרט עוצמתי ומבריק. ראיתי אותו עשרות פעמים.

מסתוריות קודרת אדירה

מודה שכמה שאני חשבתי שאני כבר מכיר את כל הטירוף שבעולם ועדיין אני יצליח להיות מופתע לרעה.

דירבורן מישיגן, תושב מקומי הגיע לועדה עם ראש העיר התומך חמאס שם , והביע התנגדות לקריאה על שם רחוב על שמו של פרו חיזבאללה. וראש העיר בתגובה קרא לו איסלומופוב ו"שהוא יעזוב את העיר הוא יעשה מצעד ברחוב שלו לחגוג את זה בגלל שהוא לא מאמין ב"דו קיום"

עוד כמה שנים הם יתחילו לירות רקטות שם …

חשבתי ששמרתי את הסרטון אבל לא. אז אני אשתף את התוכן רק, כי זה הצחיק אותי.

“מטורללים יקרים.
אם זה מגיע לצ’ארלי קירק כי הוא הומופוב וטרנסופוב… אז זה גם מגיע לעזתים?”

לפחות הם לא משקרים בקשר לזה.

חדשות נפלאות: השקרן הצבוע ג’יימי קאמל סוף סוף בוטל. בין כל הזבל של הווק, הוא היה אחד הגרועים. חסר כישרון וחסר ערכים.

מקווה שתורו של הזבל הטהור “דיסטני” יגיע, אחרי שלעג לאשתו של קירק ואשכרה אמר שימניים חייבים לפחד להירצח. ויש עוד מטומטמים עם מוח ציפור שמקבלים אותו כי הוא “פרו ישראלי”. בורים חסרי בינה. עם אוהדים כאלה אנשים רק ישנאו יותר את ישראל.

ובסוף, מאסק דיבר עם ביזוס בקשר למחבל חסאן שעושה יותר מדי נזק בטוויטץ’. אולי סוף סוף משהו יזוז אצל הבייבי של הווק.

לעזאזל, חשבתי שאחרי שבוע ארגע מהרצח המתועב הזה, אבל זה לא עובר לי.
אבל זה טוב שהימין סוף סוף מגיב, אנשים ראו כמה הווק מורכב מאנשים שפלים, במיוחד בתקשורת שלא סתמו על זה שהרוצח הוא MAGA, וחקירת הרצח הולכת כנראה לגלות לנו שאשכרה יש תא טרור ווק.

ואני חשבתי שתרבות ביטול זה דבר שהוא תמיד רע…

למנוע מאנשים להסיט לרצח זה דבר אחד, לבטל (בכח) אנשים כי הם צוהלים למראה הרצח זה דבר אחר לגמרי.

מסכים לחלוטין עם @dkaro אני מבין את הזעם של הרופבלקאנים ורק בשביל שהיה ברור הדמוקרטים השתמשו בכלים האלו הרבה לפני וקיבלו הצדקה לזה. אבל אני לא רוצה להיות כמוהם.

גימי קימל מטומטם ומה שהוא אמר מטומטם אבל להוריד תוכנית בגלל אמירה מטומטמת זה פגיעה עצומה בחופש הביטוי.

אני גם מבדיל בין להעניש אנשים בגלל שהם תומכים ברצח (במיוחד מורים) מוצדק לחלוטין לבין מה cancel calutre .

אבל מה שיותר מסוכן פה כי זה נעשה בלחץ של השלטון הפדרלי. מי שחוגג את זה אין לו מושג כמה זה SLIPERLY SLOP

נ.ב היו צריכים להוריד אותו מהשידור לא בגלל פוליטיקה אלא בגלל שהוא גרוע אימים לא מצחיק ואם אני לא טועה כבר לא רלבנטי באמת.

רק שהיה ברור, קימל לא שמח לאידו של קירק, רק ניסה להסיט את האש מהאשם ברצח של קירק לטראמפ והתומכים שלו שזה מטומטמם וTALKING POINTS של השמאל אבל להוריד את התוכנית שלו בגלל לחץ של הרגלוטור זה מסוכן ורע.

דרך אגב

הסתכלתי על המונולוג של קימל ולא הבנתי אם זה המונולוג המדובר. לא הבנתי מה הבעיה עם מה שאמר

מסכים!

מבחינה עובדתית או חופש ביטוי?

מבחינה עובדתית , זה ברור לכל מי שעוקב וליאור עוקב באמת לא קורא בעיתון הארץ ומאמין לכל מילה שלו :slight_smile: שקירק נרצח ע"י מתנקש שמאל קיצוני. הוא עבר שינוי ורדקילציה ע"י גורמים קיצונים.

גימי קימל מטומטם אבל להיות מטוטמם זה לא סיבה מספיקה בשביל לתמוך בהורדה של התוכנית שלו בגלל טימטום.

דרך אגב , יש תמיד יוצא דופן. והיוצא דופן שלי זה קתלין קנדי מלוקאספילם. לא אכפת לי על איזה סיבה יפטרו אותה. שזה יקרה אני יחגוג. מצידי שיפטרו אותה בגלל חוש גרוע בלבוש, אני יחגוג ביום הזה.

כן אבל קימל לא טען שהמתנקש לא שמאל קיצוני. הוא טען שהמתנקש ימני/טראמפיסט שהפך לשמאל קיצוני לאחרונה. זה ככל הנראה תיאור די עובדתי של הדברים.

אם יגאל עמיר למשל ישתחרר מהכלא יהפוך לשמאלן וירצח את נתניהו - הימין יטען שהשמאל רצח ראש ממשלה?:grin:

הוא ניסה להגיד שהימין בארהב לוקח טרמפ על הרצח ומשתמש בו באופן פוליטי. זה לא מצדיק פיטורים שלו או הורדה מהשידור.

אני יודע שאתה צוחק וציני אבל

הרוצח לא היה איש ימין מובהק אף פעם הוא גדל במשפחה שמרנית זה נכון, אבל אז הלך לקולג ושם הקצין לשמאל.

מה שצריך להפחיד כל אמריקני זה דוקא העובדה שהקולג או מסגרת דומה שם, הצליחה לגרום לנער שצמח במשפחה שמרנית ורגילה להקצין לשמאל ולהפוך לרוצח שפל . זה דבר שחייב לעבור תיקון ודחוף.

משהו פה לא נורמלי. זה רדקליציה ושטיפת שכל.

הרוצח בן 21? 22?
הוא הצליח להיות ימני אדוק ואז להפוך לשמאלני אדוק בזמן כה קצר?
סביר להניח שעד גיל 18 היה קבור עמוק במחשב.

אין ספק שיש משהו רקוב בקמפוסים של ארה"ב. אבל לפני הכל צ’רלי קירק נרצח על מזבח מה שהוא הטיף לו - הזכות החוקתית של כל דמנטד פאק לקנות רובה בסופר.

תרבות הביטול הסמולנית אכן הייתה דבר רע ביותר.
הם באו, החליטו על עדכון חדש למה שנכון או אסור להגיד, ואז חפרו בפיד הטוויטר של האדם ומצאו משהו שנאמר לפני עשור אבל היום כבר לא “מקובל” (מקובל על כל הנורמלים אבל לא מקובל על הווק, למשל אסור לגבר להיכנס לשירותי נשים) והרסו לבן אדם את החיים ואת הקריירה. וזה אכן היה רע.

מה שקורה עכשיו עם השמאל ועם הווק הוא מוצדק לחלוטין. צ’ארלי נרצח בגלל הרטוריקה הנוראית והשקרנית של השמאל. כמות ההסתה נגדו ונגד כל ימני שיש היא מטורללת לחלוטין. השמאל, כמו המוסלימים במערב, ניצלו את חופש הביטוי באופן הכי ציני ורע שאפשר, עד שהשיגו את הרצח שרצו.
יש לי המון סרטונים שבהם הם קוראים לטראמפ ואחרים “פשיסטים” ו “נאצים”, ובאחרים שהם אומרים שיש לעצור “by any means necessary” אנשים כאלה. אותם אנשים שדורשים “אינתיפאדה עולמית”

במקום להבין מה הם עשו, הם חגגו את הרצח המתועב בצורה הכי שפלה שיש. כמות היסטרית של אנשים התחילה לדרוש עוד ועוד מוות ורצח במקומות שבהם הרוצח עבר רדקלזציה. הם רצו את זה, הם קיוו שזה מה שיקרה. ובדיוק כמו שהשמאל יודע לעשות, הם אפילו לא קיבלו אחריות והתחילו פייק ניוז שהרוצח MAGA.

רק אז, אני באופן אישי, הבנתי שאנחנו במלחמה עם אנשים ממש ממש שפלים שאיתם פשוט אי אפשר לדבר.
זה הזכיר לי דברים שקראתי ממוסלימים מדרום לבנון שהבהירו שאין שום סיכוי להידברות עם ישראל או לנסות להבין ישראלים, בשבילים ישראל היא ישות שיש להשמיד וזהו. כך בדיוק מתנהג הווק.

אם בעבר כולנו שתקנו כי זה חופש ביטוי, היום אנחנו מבינים שאסור לשתוק על שקרים.
רק בגלל “ערכי” המערב הוא נכבש על ידי האיסלאם. והשמאל עושה בדיוק את אותו הדבר.

קימל הוא בן אדם שקרן ושפל שרק סיפר שקרים ברוב הקריירה העלובה שלו. הוא מזמן היה על הכוונת בגלל שאנשים כבר לא רואים את הזבל שהוא מייצר, והשקר האחרון שלו היה בדיוק מה שהם צריכים. אז כן, יש לבטל אנשים שמשקרים כך.

אז לא, זה בעיקר כי הוא שיקר.

עריכה: קראתי עכשיו, לא בטוח אם זה נכון, שאשתו הגיבורה של קירק תובעת את ABC. כבר ידוע שיש תביעות נגד אנשים שהפיצו שקרים נגד קירק. אז זה כנראה מה נתן את דחיפת הביטול. אשמח אם יתבעו כל אפס כזה על שקרים וישאירו אותם בלי כלום. אחלה ביטול שבעולם.

ממה שאני רואה, השמאל אלוף בזה. לתת תיאור שהוא “עובדתית נכון” אבל כולנו יודעים שזה לא נכון, למשל שהוצא מהקשרו או משמיטים בכוונה את החלק שנותן משמעות אחרת למשפט. בדיוק כפי שהם עשו לציטוטים של צ’ארלי.

בדיוק מה שאני חושב. הוא היה הומו שהאמין לשטויות הווק. כמה קשה כבר לשכנע טמבל אחד? אני לפעמים מסתובב באוניברסיטה פה, והרטוריקה האנטי ישראלית מדהימה אותי כל פעם מחדש. כולם מאמינים לשקרים שלהם ומעריצים אחד את השני על כל שקר וממש ממש אין אפשרות לדיון או דעה אחרת.

משפט מיותר ליאור. הוא נרצח ברובה הציד הלגמרי חוקי של אבא שלו.

בדיוק מה שאמרתי…

לא ליאור. רמזת שזה בגלל שהוא הטיף לנשק בסופר. אבא שלו בבירור לא דימנט פאק. רובה ציד יש לחצי ישראל. זה רובה לגיטימי לחלוטין בכל מדינה.

אתה גר בישראל?

מה הכוונה? גרתי, ויש לנו בבית ולכל המשפחה המורחבת שלי רובי ציד חוקיים לחלוטין. ואני מכיר המון אנשים עם רובי ציד כאלה. אז מה אתה מנסה להגיד?