על דת, אידיאולוגיה, גזענות ומה שביניהם ::

למה לעצור רק על 4? או 15? ולעגן את זה בחוק. ולהוציא כל זה מחקרים.

איזה כיף לנו.

שיהיו גם 30. למה זה מפריע לך?

כי זה לא עוצר אף פעם שמה. כי כפי שאתה רואה באנגליה, זה פותח דלתות לטירוף בלי שום גבול.
זה מפריע לי שלא רוצים עוד לדבר על אמא ואבא אלא על הורה 1 והורה 2. ועכשיו נגיע להורה 15?
יפריע שיבואו לבתי הספר ויספרו לילדים שזה בסדר וזה נורמלי.
יפריע לי מאוד אם המדינה תגן עליהם מהביקרות המוצדקת שלנו ואז זה “פשע” לדבר על הטירוף הזה, שוב, אנגליה כמשל.
יפריע לי מאוד מה קורה עם ילדים כאלה בדיוק כפי שמפריעה לי כל פגיעה בילדים.

ועל זה נשלם כולנו כי כבר אין שום גבול. כל יום ממציאים ג’נדר חדש וטירוף חדש ואז מתנהגים כאילו מי שלא מקבל את הוא “חשוך” במקרה הטוב ופושע במקרה הרע.

החלטתי לנסות קצת לחפור לגבי הבחור הזה והגעתי לראיון/פודקאסט הזה. מי שלא מכיר הוא מדבר שם על מהלך חייו כאנגלי שגדל בעיר שקיבלה מהגרים מוסלמים ואיך הקהילה נאלצה להתמודד עם ההשלכות של זה, ובעיקר ‘‘כנופיות האונס’’. ואיך הוא הלך והתעצב משם.
לא מזמן הוא אירגן הפגנת תמיכה לאומית בלונדון ומשך כ-150 אלף איש.

ממליץ במיוחד.

אתמול בלי כונה פתחתי טלויזיה על אלגזירה 12 ויצא לי לצפות בגנב דעת ירון אברהם לכמה דקות. הוא אמר שהמזל שלנו שטראמפ נבחר “ובוא נגיד את האמת ניצלנו” (שקמלה הפסידה)

אני זוכר מה עשו לאנשים כמוני שאמרו את זה ועוד לפני הבחירות…. והוא בלי בושה מצטרף לעדר.

סתם התחלתי לצחוק. לצפות בעינב גלילי נאלצת להודות ש”לא הגיע לאובמה פרס נובל” לפני כמה חודשים זה כפירה בקודש להגיד משפט כזה…

רק שתבינו איזה סחורה מנסה להנדס לכם את התודעה כל ערב….

נ.ב הפרצוף של נדב אייל שהוא מודה שקמלה חסרת מושג.. היה שווה הכל… חחח

אחרי שכמה כוסיות התלוננו על ביטול קימל האפס (שאפילו לא היה ביטול כפי שהסמול מבטל, אלא שפשוט לחרא הזה אין קהל והתוכנית שלו לא מייצרת כסף אז הרשת החליטה לנצל את המצב ולהיפטר ממנו) הוא הראה למה באמת צריך לזרוק אותו לצפון קוריאה:

שקרן, לא מצחיק וקיצוני שמגן למעשה על זרוע הטרור של הסמולנים.

הסמול מבטל את מי שאומר האמת, בימין אפילו לא מבטלים פושעים שמעודדים אלימות. הזוי.

*

ובעניין אחר, טרוריסטים סמולנים מאיימים ברצח על בני ג’ונסון היקר. בנתיים נראה שעצרו מישהו, אבל זה מתחיל לצאת משליטה. אנחנו חייבים להתייחס לאיום הווק ברצינות הראויה ולשים את האידיולגיה הזו באותה הקטיגוריה עם הפאשיזם/נאציזם, ואני לא מגזים כי אם הם היו יכולים, אז מחר היו קמים מחנות השמדה, בדיוק כפי שאם חמאס היו יכולים אז כל אישה, ילד וזקן בישראל היה נשחט ביום הארור ההוא.

הבריטים בדילמה, מהגרים נגד טראנסג’נדרים, שתי קהילות המוגנות בפני החוק בבריטניה נלחמים אלו באלו.

נשמע כמו ליברפול נגד סיטי. מסתכלים מהצד ומקווים לתיקו עם הרוגים.

אני מניח שלא מעט מכם ראו כבר את הסרטון הזה:

סתם מחפש מקום לפרוק את דעתי: כן, זו הטרדה מינית. אבל, זו הטרדה מינית ברמה בערך הכי נמוכה שיכולה להיות. לקרוא לזה “מזעזע” (כפי ש-YNET הוסיפו לסרטון) זו השחטה של השיח והרחבה מוחלטת של כל הגדרה של מעשים פסולים מזעזעים, עד כדי טשטוש מלא בין רוע אמיתי לסתם שטויות בקטנה. וזה לדעתי דבר שהוא פסול מוסרית כמעט ברמה של עצם המעשה עצמו.

אז כן, מי שעשה את זה לא היה צריך לעשות את זה. וכן, ניתן לקרוא לזה הטרדה מינית (בלבל הנמוך ביותר האפשרי). אבל לא, זה לא כזה מזעזע, ולא, זה גם לא כזה נורא. לא צריך להגזים. הבנאדם הזה צריך במקסימום להיות מורחק תוך איום שאם יעשה זאת שוב יקבל סנקציות.

כל העולם הזה שבו כל מעשה פסול לכשעצמו חשוף לשיח כאילו הרגע רצחת מישהו זה, בעיניי, חלק מהדירדור המוסרי שיצק את התשתית שאפשרה לתנועת הווק הנוראית לצמוח.

תסלח לי, אולי אני פיספסתי ולא הבנתי , אבל הוא ניגש לאישה זרה נישק ומישש אותה בציצים זה האימ אימא של הטרדה מינית….

אני לא אחד ששייך לכת הפי סי שהיה ברור,

מקוה שהוא יחטוף על זה והרבה

עכשיו אני קולט שמדובר בנשיאת מקסיקו.. המאבטחים שלה כנראה הגיעו שיכורים למשמרת…

• לא טענתי שזו לא הטרדה מינית, כתבתי אפילו פעמיים שכן.
  • טענתי שלאחר צפייה בסרטון, לקרוא לזה “מזעזע” (אם כי זה כמובן מונח סובייקטיבי) מוריד מאוד מהחומרה של מעשים אחרים מזעזעים באמת (בעיניי).

לא כל דבר שמישהו עשה רע למישהו אחר הוא הדבר הכי נורא בעולם, זה בעצם מה שאני מנסה להגיד. אני חושב שהחומרה של המעשה הזה, כפי שנראית בסרטון (יש למשש ויש למשש, גם במישוש יש רמות), הוא ברמות מאוד מאוד מאוד נמוכות של חומרה.

אני אגב גם די הנחתי מראש שאהיה בדעת מיעוט בנושא הזה ודווקא לכן טרחתי לכתוב כאן, שיהיה קצת מעניין :slight_smile:

אני לא יודע איך לדרג הטרדות מיניות וברור שיש הטרדות מיניות יותר חמורות מזה.

אבל לטעמי המאוד צנוע, זו הטרדה מינית ברורה וקשה.

אני אפילו ישנה את דעתי באמצע הכתיבה ויגיד אולי משהו יותר ברור, זה בעיני לא הטרדה מינית אלא חמור יותר תקיפה מינית .

דרך אגב היא שונאת ישראל ויהודיה אם אני לא טועה, אז לא מזיל דימעה עליה

לא הכי מזעזע שיש, אבל להרחיק אותו תוך כדי אזהרה??

לבחור הזה מגיע אגרוף לפנים או לפחות איזו סטירה מחנכת עם הצד המעליב של היד… שילמד מה זה שנוגעים בך בלי שאתה רוצה.

אני בסדר לגמרי גם עם זה…

מה שניסיתי להגיד זה שלפחות לפי אמות המוסר שלי, מה שהוא עשה (בפעם הראשונה, זה כן משנה אם קיבל אזהרות וחזר על זה) אפילו לא צריך להיות מטופל במסגרת שלטון החוק. בהקשר הזה, 2 סטירות לגמרי סבבה מבחינתי ואני פוטר לגמרי את הסוטר/ת מאשמת תקיפה.

פעם הייתי הבחור הכי אנטי PC בפורום…

נראה שאני כבר באמת מיושן :smile:

אם אני יחזור להיות רציני, אז במחילה אני עדין לא מבין אותך….

מה זה לא להיות צריך להיות מטופל במסגרת החוק, בכל מדינה מערבית מתוקנת מה שהוא ביצע זה עבירה פלילית מפורשת וחמורה.

אין לי בעיה שימירו את זה בלכרות לו את היד… כמו בערב הסעודית.

אבל בהנחה שאנחנו במדינה מערבית , אז סוטה כזה צריך לשלם את המחיר שקבוע בחוק. ואני באמת מקווה שאתה צוחק שאתה חושב שסטירה זה עונש ראוי על זה .

שוב יש מקרים שבהם METOO לקחו את זה רחוק מידי וכתבתי על זה מספיק פעמים אבל חד וחלק זה לא המקרה . נשיקה ומישוש איבר מין איניטמי ללא הסכמה ועוד בפומבי העונש על זה צריך להיות הרבה יותר מאשר “סטירה” או “נזיפה”

בהנחה שהתוקף כשיר לעמוד בבית משפט.

זה לא בדיחה לא מצחיקה או איזה משהו גבולי. זה תקיפה מינית.

מן הסתם הדיון שאנחנו מנסים לנהל פה הוא דיון עקרוני/מוסרי ולכן לא ברור לי הטיעון של “זה החוק” או “זה תקיפה מינית”. זה פשוט לא נמצא בלבל של הדיון פה (אני לא משפטן והטיעונים המשפטיים אינם מעניינים אותי).

כל מה שאמרתי, זה שברמה המוסרית/ערכית מה שהוא עשה, בעיניי, הוא כמובן פסול, אך נמצא בלבל מאוד נמוך של דברים פסולים ושמבחינתי ענישה מספיקה כאן היא לגמרי הרחקה ואזהרה לפעם הבאה (ואז כבר הענישה תהיה חמורה בהרבה), או אם ממש רוצים גם שתי סטירות שהנשיאה הייתה מדביקה לו הייתי זורם איתה על זה לגמרי.

ענישה מחמירה על מעשה כזה, בעיניי, תהיה לא מוסרית אפילו יותר מעצם המעשה (באמת? לכרות לו את היד על דבר כזה?).

בסוף, כנראה ששורש אי ההסכמה בינינו תהיה על חומרת המעשה. אני טוען שמחוץ לעולם המושגים שהעולם המערבי סיגל לעצמו בעשורים האחרונים, בראייה (בעיניי) קצת יותר מפוקחת ומנותקת, מה שהוא עשה הוא לא כזה נורא. הפגיעה בקורבן במקרה הזה היא, לטעמי, מינימלית מאוד.

אני מסכים עם דוד אז כנראה שמשה צודק

אתה מסכים שלנשק ולמשש אישה באיבר המין שלה ללא הסכמה זה לא משהו חמור כל כך?

ליאור היא שמאלנית קיצונית ושונאת את ישראל. עכשיו אתה תסכים איתי

אם מדברים על לתת לו סטירה בתור עונש, אז זה הקצה השני. אני יותר בעד ענישה שהוא יצטרך לשלם לה פיצוים על זה.

מה זה לא מוסרי בעונש שלי? זה לא שאני מציב רף קשה לעמידה בה. מבטיח לך שמאוד קל לי ולגברים אחרים להסתובב מבלי לתקוף מינית נשים ברחוב.

זו התנהגות מגעילה אבל היא ברף הנמוך מאוד. פעם התנהגות כזו הייתה מקובלת וטוב מאוד שהיום כבר לא.

אגב שד זה לא איבר מין